2WMN’s Favorites (maart ’15)

Maart is voorbij dus het is tijd voor de 2WMN’s Favorites. We laten onze favorieten zien op het gebied van entertainment, fashion en het huishouden. Kijk mee!

Willemijn

Entertainment

 • De Beste Singer Song Writer van Nederland
 • Familie Kruys
 • Danni Lowinski
 • Levenslang met Dwang

Huishouden

 • Sunil Lavendel & Chinese Bloesem Wasmiddel

Fashion

 • Vanilia Outlet items
 • Vanilia witte kabeltop

Food

 • Uit Pauline’s Keuken Kookboek

Martine

Huishouden

 • Vanish Stick
 • Schoonmaakazijn
 • Vloeibare Groene Zeep

Fashion

 • Ted Baker Portemonnee
 • Hemelsblauwe jas met rosé details van Marks & Spencer Twiggy Collection
 • Vanilia Outlet items
 • Etos zonnebril

Entertainment

 • Levenslang met Dwang
 • King – Years & Years
 • Galantis – You and I

21 reacties

Deborah -

Leuke favorieten! Dat trucje met schoonmaak azijn wil ik ook wel proberen. Waar gooi je dat er in, bij het bakje van de wasmiddel?

melissa093 -

leuk! Ik gebruik altijd natuur azijn als wasverzachter of gedeeltelijk wasverzachter en gedeeltelijk azijn. Alleen met het beddengoed niet want je ruikt het toch altijd een beetje.

Danielle -

Heerlijk om jullie favorieten te zien, vermakelijke video! Xxx

Daisy -

Ik denk dat de favorieten-filmpjes echt mijn favoriete (ja haha) filmpjes zijn om te kijken. Lekker mutsen over huiselijke (burgerlijk :D) dingen als schoonmaakazijn. Ik ken geen blog waar je dat nog meer vind en ben daarom zo blij met 2wmn! Ga zo door!

Willemijn -

Hihi leuk om te horen! 😀

Natascha -

Mijn favoriet van deze maand is echt de badkamer schoonmaken! Ik weet niet waarom maar ik poets echt graag de badkamer (ja zelfs de wc :D)
En mijn andere favoriet de Vlaamse keuken. Toen ik studeerde kookte ik veel speciale gerechten maar sinds ik terug thuis woon (bij mijn oma) kook ik echt vaak de oude gekende gerechten en dat is erg leuk om te koken.

Willemijn -

Wat is echt Vlaams, daar ben ik wel benieuwd naar 😀

suus -

Eerlijk gezegd vind ik wel dat al die lichtroze/huidskleurige/nude shirtjes die jullie hebben een beetje fletsig zijn. Jullie letten altijd best wel op koele/warme typen kleuren enzo, hebben jullie weleens zo’n kleurentest gedaan o.i.d.? Kwamen die roze kleuren daar ook goed uit? (ik kan zelf dat soort kleuren niet goed hebben in mijn gezicht, daarom doe ik vaak iets in een andere kleur bij mijn gezicht, een shirt in wit oid en dan een broek/rok/jasje in het lichtroze dat staat bij mij beter).

Catelijne -

Net op zoek gegaan naar de ‘Sunil Lavendel & Chinese Bloesem’ omdat precies mijn wasmiddel op was. Nergens gevonden. Ben bij de appie, deka, kruidvat, etos en bij de dirx geweest. Zeker alleen bij de jumbo te krijgen?..:(

Willemijn -

Ik heb het bij mijn Appie gekocht! Uitverkocht misschien?

Catelijne -

Volgende keer maar eens in een andere appie neuzen. Dankje!

Willemijn -

Succes! 😀

Dita -

Wat een fijne favorieten allemaal!

suus -

Leuke video dames :D. Heerlijk dat er zowel mode als huishoudelijke dingen in voorkomen :). Ik vind die blauwe jas heel mooi!

Lindsey Beljaars -

Leuke producten dames! x

Iris | Todayslipstick -

Zelf ben ik ook fan van schoonmaakazijn en de kabeltrui is echt prachtig!
Liefs, Iris

Lauriëtte -

Ik vind het altijd zo leuk dat jullie favorites video altijd zo’n gezellige babbel video is! 😛 Ik vind Levenslang met Dwang ook een heel erg mooi programma, heb super veel respect voor die mensen en begrijp wel wat jullie bedoelen met medelijden, je zou ze eigenlijk gewoon willen helpen, maar het is nou eenmaal een beetje lastig :(

Margot -

Schoonmaakazijn blijft handig spul. Ik gebruik het zelf ook vaak.

Marloes | Budgetproof.nl -

Die blauwe jas uit de Twiggy collectie. I’m in love! Hij staat ook prachtig bij je haarkleur Martine. Die zonnebril van Etos is trouwens ook echt veel te leuk voor €7 haha. Ik moest stiekem wel gniffelen toen jullie samen Galantis gingen zingen haha. Heerlijk.

Mariette -

Oooh ik kijk altijd zo uit naar jullie favorieten! I love it! Hoe langer jullie praten hoe beter haha! Super leuk weer <3

lucindainwonderland -

Ik vind het echt zo grappig dat iets als schoonmaakazijn dus lekker een favoriet kan zijn en dat bedoel ik op een goede manier. Dit is gewoon de plek voor dat soort favorieten en moet gewoon kunnen. Die blauwe jas uit de Twiggy Collectie trouwens… prachtig! xxx Lucinda

Reageer ook