2Keep a Diary: april #4

Als je dit leest, heb je of enorm zin in Koningsdag of je hebt een bonkend hoofd van de Koningsnachtkater of beide (niet)! Geniet heerlijk van je vrije dag, maar vergeet vooral mijn diary niet te lezen. Komtie!

Maandag

De week begon heerlijk met een vrije dag en lekker weer. Ik moest het bed verschonen en Jor had nachtdienst wat vaak betekent dat Noa lekker bij mij kroelt. Ze duwt me zowat uit bed.

Op zo’n mooie dag is het extra belangrijk dat ik met SPF smeer, zeker omdat ik ook salicylzuur gebruik en sowieso verbranden mijn schouders en borstkas vrij snel.

Ik trok mijn maxidress van Only aan, het is een hele fijne outfit voor warme dagen. De maxidress kocht ik vorig jaar en ik heb hem al zo vaak gedragen!

Ik werkte ‘s ochtends eerst wat mail weg en schreef wat artikelen onder het genot van een mineola.

‘s Middags had ik enorm veel trek in salade. Ik maakte een grote bak met tomaat, komkommer en mozzarella met een kopje thee. De mini trostomaten van de Lidl zijn trouwens superlekker!

Daarna ging ik een flink stuk wandelen met Noa en liet ik haar zwemmen. Daar is ze -naast fietsen en wandelen- gek op en het is fijn dat het nu weer kan nu het zonnetje steeds meer door komt.

Na de wandeling ging ik met een boek de tuin in. Heel maf dat zelfs dit onder ‘werk’ valt, ik zou hier namelijk een artikel over schrijven op 2WMN (klik!). Ik moest nog een paar bladzijden, maar al liggend in het zonnetje een boek lezen is geen goed idee. Snurk!

Ik kookte ‘s avonds een van mijn favoriete gerechten: Mexicaanse wraps met zelfgemaakte guacamole. Ik ben gek op guacamole!

Dinsdag

De volgende dag ging ik naar Willemijn, tijd om te werken! Mijn schoonmoeder haalde me om acht uur op en ik kon gelukkig met haar auto naar Willemijn. Ik was behoorlijk vroeg dus ik haalde Willemijn op.

We moesten namelijk naar de radio, we zijn zo nu en dan te horen op RTV Noord bij het radioprogramma De Centrale met René Wallhout van 10:00 tot 10:30. Hartstikke leuk! Ik weet nog goed dat we de eerste keer vrij zenuwachtig waren, maar grappig hoe snel dat went.

Nadat we op de radio waren geweest, gingen we bij Willemijn flink aan de slag met het foto- en beeldmateriaal. Onder andere van Jo Malone, ik ben gek op mijn nieuwe geur!

En ik ging de uitdaging aan om 10 verschillende kleuren oogschaduw  te verwerken in een look. Het viel me alles mee!

Ik had voor Noa een doos gekregen vol met lekkers en speeltjes van Snuffelbox. Ze vond het erg interessant en de ‘groene tandenborstel’ werd meteen soldaat gemaakt. De rest van de avond speelde ze met het piepende touw. Hartstikke leuk zo’n Snuffelbox!

Ik was tegen een uur of zeven ‘s avonds pas thuis en besloot daarom iets heel simpels te koken. Rijst met spinazie en een kipschnitzel. Mijn kookkunsten zijn verre van boeiend! Doordeweeks mag het van mij lekker snel en makkelijk, zeker als ik moet sporten.

En het was weer een heftig uurtje BodyCombat, er waren maar vier mensen dus dat was niet erg veel maar zo had ik wel lekker de ruimte om extra mijn best te doen. Pffff!

Woensdag

Mijn schoonmoeder kwam me rond half negen halen, wat een schat van een schoonmoeder heb ik toch. Met haar auto reed ik weer naar Willemijn en daar zag ik deze chille hond in het raam liggen. Wat nou hondenleven?!

We namen een heatless waves tutorial op en zagen er dus erg charmant uit de rest van de dag! Check al die zooi op tafel trouwens, niet normaal hoe snel het weer een troep is overal.

Tussen de middag keken we een hele oude video terug van onszelf van ons Kletskerk & van Vlochem kanaal: mevrouw Zuurs. Dat is Willemijns favoriete typetje, hilarisch!

Terwijl wij de rest van de middag artikelen schreven en de rest, lag Saar er eh…gemakkelijk bij onder tafel!

Om zes uur was ik thuis. Ik had enorme trek, dus ik smeerde voor Jor en mij wat toastjes met pikante hummus. En vooruit: een lekker wijntje er bij! Dat doe ik doordeweeks nooit, maar ik had er nu opeens zin in.

Voordat ik ging koken speelde ik nog even een half uurtje met Noa buiten en de bal. De rest van de avond deed ik lekker niks meer, Willemijn en ik hadden zoveel gedaan die dag dat we donderdag lekker thuis konden werken.

Donderdag

Ik zette flink mijn schouders er onder, want de laatste tijd merk ik dat ik vooral weer ‘s avonds bezig ben om artikelen te schrijven en daar ben ik een beetje zat van. Oude uitsteller! Ik begon de dag met wat ‘fanmail’. Het potje thee kreeg ik van Manon (@LLGers op Twitter) en ik wilde graag deze DVD bekijken die ik van Manon en Demi (@LLGFans op Twitter) had gekregen. Superlief! Helaas kon ik hem op mijn laptop niet openen en ik heb zelf geen DVD speler, dus ik hoop dat hij het volgende week doet bij Willemijn. Jammer, want ik ben heel nieuwsgierig!

Ik werkte al mijn mail ‘s ochtends we en ‘s middags was het tijd voor…

…zelfgemaakte eiersalade en heel veel schrijfwerk! Ik schreef en plande zeven artikelen in waardoor ik klaar was tot en met volgende week dinsdag. Kijk, dat schiet tenminste op!

Noa lag lekker de hele middag te knorren bij mijn stoel. Ik kan me niet voorstellen dat dit lekker slaapt.

Aan het eind van de dag kwam de postbode met een pakketje voor LiveLifeGorgeous en onze nieuwe oven! Gelukkig, want onze oven was kapot en na een week zonder oven te hebben geleefd kreeg ik nog net geen ontwenningsverschijnselen.

Tadaaa!

Ik had tot half zeven gewerkt, schoof wat salade naar binnen en om vijf voor zeven racete ik naar de sportschool. Net op tijd! Na het sporten ging ik uitgebreid onder de douche en verschoonde het bed. Zalig!

Vrijdag

Hiep hiep hoera! Het was 24 april en Willemijn was vandaag jarig. Ik had de middag vrij gepland om leuke dingen met haar te doen.

We aten eerst gezellig een broodje bij Het Opstapje. De lipstick die ik op heb is MAC Viva Glam Nicki 1, lekker knallend!

Willemijn kreeg van mij een rugmassage van een half uur en in de tussentijd zocht ik een mooie foundation uit bij Skins en kletste ik gezellig met het personeel met een pot thee op tafel. Wat een heerlijke en mooie winkel is het toch!

Na de massage liepen we wat winkels in en na een uurtje waren we bij het Prinsenhof aangekomen voor een high tea.

We hebben er ontzettend van genoten, het was echt heel gezellig en we hadden prachtig weer. De vlog van Willemijns verjaardag kun je hier zien!

Rond kwart over zes was ik thuis en stond een blije, energieke Noa me op te wachten. Ik liep een uur of twee met haar en onderweg kwamen we deze melige kat tegen die Noa scherp in de gaten hield vanaf de steiger.

Jorrik had een avonddienst en daarom was ik alleen thuis met eten. Ik had totaal geen zin om te koken, dus ik gaf toe aan mijn guilty pleasure: Vlaamse friet met een blikje vanille cola! Hmmm!

‘s Avonds keek ik naar de film Flodder 3 en stak wat kaarsjes aan, waaronder deze bijzondere kaars van Another Stories.

Weekend

Het weekend kan ik wel samenvatten, want zaterdag deed ik geen bal. Ik had zo’n mweh-dag: moe, geen energie, nergens zin in. Ik heb alleen wat met Noa gevoetbald en verder weinig soeps.

Zondagochtend kroelde ik lekker met deze dame en Jorrik was gelukkig vrij. We besloten wat leuks te gaan doen.

Maar eerst Skypte ik met mijn zus, dit is haar lieve kroel Sarim, een Perzische kater. Ik heb mijn zondagse ‘kloffie’ aan: geen make-up, bril en een onesie. Daar zijn zondagen voor!

Daarna reden Jorrik en ik naar Appelscha om daar de natte neuzen route te lopen met Noa. De duinen en bossen zijn daar prachtig en gelukkig bleef het droog.

Het lijkt zo makkelijk, gewoon de bordjes volgen. Maar we waren hopeloos verdwaald. Het kostte ons drie uur om de auto terug te vinden haha maar het was wel heel gezellig!

Eenmaal weer thuis kookte Jorrik lasagne voor ons en zette ik deze diary in elkaar. Ik heb geen bal uitgevoerd in het huishouden, maar dat doe ik morgenochtend denk ik maar… Ik kijk heel erg uit naar komende week, maar dat zien jullie in Willemijn haar diary. Fijne Koningsdag!

15 reacties

Jacqueline -

Het maakt verder totaal geen bal uit, maar even voor de volledigheid: Het is & Other Stories (And Other Stories) en niet Another Stories! :-)

Iris -

Hoeveel spf zit er in die paula’s choice dagcrème. En staat er ook een review op LLG?
x

Martine -

Kijk even op LLG, daar staat inderdaad een uitgebreide review! Ik geloof dat het SPF 30 was!

Astrid -

Hee! Welk shirtje heb je aan op de laatste foto? X

Martine -

Van de Topshop, vorig jaar gekocht in New York :)

Corine -

Zozo, 2x in de week je bed verschonen? Ambitieus hoor!
Ga zo door meiden met jullie site: helemaal leuk, jullie zijn een mooi stel!

Kyra -

Die Viva Glam Nicki 1 lipstick, wauw!!

Nienke -

wauw wat zie je er fabulous uit op de high tea met zonnebril en cava :) mooie foto is dat!

Do -

Wat een leuke week heb je gehad! Erg leuk cadeau heb je Willemijn gegeven :)

ilham -

Ik moet dringend ook eens high tea-en! Het ziet er altijd zo leuk uit.

anna -

Leuk om te zien! Ik was 24 april ook jarig – zo toevallig – en ik ga de vlog zo zeker even kijken! Radio Noord staat hier vaak aan, mijn moeder zei laatst al dat ze jullie had gehoord, echt super leuk.

Margot -

Wat doen jullie toch altijd veel in een week. leuk om te zien!

Joyce -

Wat vind ik het toch altijd weer leuk om te zien hoe ‘echt’ jullie jullie weken op de foto weten te zetten! 😀 Van ‘bankhangdagen’ tot die dagen waarop jullie hard aan het werk zijn en nog gaan sporten ook. Goed bezig Martine!

Iris | Todayslipstick -

De high tea ziet er heerlijk uit. Hele leuke foto’s! Ik blijf het sterretje achter je oor echt prachtig vinden, het zit op een plek dat je hem niet altijd ziet en af en toe tevoorschijn komt. Heel mooi.
Liefs, Iris

Dita -

Wat een leuke foto’s. Zo lief van je dat cadeau voor Willemijn.

Reageer ook