2Keep a Diary: april #3

April zoeft aan me voorbij! Één keer knipperen en de week is om. Hebben jullie dat ook? Afgelopen week was een heerlijke week. Prachtig weer, lekker gewerkt en leuke dingen gedaan. Kijk mee naar mijn week!

Afgelopen weekend

Ken je dat, dat je op maandag nog nageniet van een heerlijk weekend? Daarom even 3 foto’s van het voorafgaande weekend. Op zaterdagavond gingen we gezellig met onze vrienden Morris & Irene uiteten. We aten bij De Walrus in Leeuwarden, voor de Friezen onder ons. 😉 Daar heb ik de lekkerste kabeljauw ever gegeten! Hmm!

Op zondag kwamen mijn moeder en zus op bezoek. Met z’n drietjes hebben we lekker gewinkeld. Super gezellig!

Maandag

Genoeg over het weekend. Door naar de maandag! Om 7.00 uur stond ik op. Zonder Djurre helaas, want die was sinds zondagavond 3 dagen van huis voor zijn werk.

Op m’n fietsje vertrok ik naar het station, want ik ging met de bus naar Leek.

Eenmaal bij Martine aangekomen was het nog donker in huis en de gordijnen nog dicht. Ik kreeg al een donkerbruin vermoeden… Toen ik aanbelde kwam Noa van boven stormen en wist ik genoeg. Martine sliep nog! Hahaha! Dit gebeurt wel vaker… 😉 Ik kan er alleen maar hard om lachen, want het is typisch Martine!

Na een paar uurtjes werken lunchten we met een broodje kipcorn. My favourite!

Tegen een uur of 15.00 ging ik weer naar huis en ben ik lekker met Saar gaan wandelen. Wat een heerlijk weer was het!

Saar en ik liepen langs de bouwmarkt waar ze een tuinhuisje hadden staan met spullen er in. Waaronder een katje van steen. Saar dacht dat het een levende kat was en begon te blaffen. Hilarisch!

Eenmaal weer thuis heb ik nog een tijdje zitten werken op de bank, in de zon.

‘s Avonds at ik tomatensoep en wat rauwkost.

Na het eten heb ik nog wat klusjes in huis gedaan, zoals de afwas en de wc schoonmaken, en toen ben ik met Familie Kruys op de bank geploft. Een lekker dagje!

Dinsdag

Outfitje van vandaag! Ralph Lauren trui, H&M broek en m’n nieuwe Nikes.

Saar kwam er gezellig bij liggen toen ik foto’s ging maken.

We werkten vandaag bij mij thuis. Of nou ja, vandaag… De ochtend!

Om 12.00 uur gingen Martine en ik namelijk gezellig naar de stad. Af en toe geven we onszelf een middagje vrij om samen wat leuks te doen, anders werken we vaak alleen maar! We hebben lekker geshopt…

Geluncht bij de Mc Donalds (Oooohooooh!! 9 kipnuggetes en een grote friet, come to momma!)

En sloten de dag af met de prachtige film Suite Francaise. Super gezellig zo’n middagje!

‘s Avonds zat ik nog vol van de lunch en de popcorn dus maakte ik een simpele salade voor mezelf.

De rest van de avond heb ik nog wat gewerkt en ben ik lekker vroeg naar bed gegaan.

Woensdag

Work hard, play hard. Gister was een fun dag, dus vandaag moest er even flink doorgewerkt worden. Maar eerst… Stofzuigen! Saar is in de rui dus momenteel stofzuig ik weer 2 keer per dag.

Outfit foto’s maken in het park!

Effe een ‘ussie’!

Pink Pigeon van MAC is net zo fel als mijn neonkleurige balonnen!

Na een dag foto’s maken, video’s opnemen en schrijven was het ook nog eens tijd voor de administratie. Niet ons favoriete onderdeel van het hebben van een eigen bedrijf, zoals je ziet… 😉 Maar wel een van de aller belangrijkste én interessantste!

Om het een beetje leuker te maken hebben we excel schema’s in fancy pastelkleurtjes!

Jorrik kwam Martine ophalen om 18.00 uur en Noa zat ook in de auto. Even Saar begroeten! Het was gelijk dolle pret!

Daarna ben ik gelijk Saar gaan uitlaten. Wat een fijn zonnetje stond er nog!

Niet veel later kwam Djurre thuis van zijn klus en hebben we lekker pizza besteld. Hmm! Ik neem trouwens altijd een Margherita. Altijd.

Donderdag

Djurre was vrij vandaag dus na het ontbijt zijn we lekker gaan wandelen met Saar in het bos. Om 10.00 doordeweeks is er geen kip dus we hadden het hele bos voor onszelf.

Nou ja, bijna dan… 😉 De hondenuitlaatservice was er ook met 8 honden, waaronder 4 labs en 3 honden die ook Saar heetten. Super grappig!

Wieehhhh! Stokken gooien in het water, Saars favoriete onderdeel.

Eenmaal weer thuis heb ik een paar uurtjes gewerkt.

M’n nagels waren wel weer toe aan een vijl. Ze groeien zo snel! Ik krijg heel vaak de vraag wat toch mijn geheim is voor mijn witte randjes. Die heb ik niet! Mijn moeder heeft ook van die sterke, witte nagels dus het zullen de genen zijn!

‘s Avonds stond er simpele Hollandse pot op het menu. We eten het niet zo vaak, maar af en toe heb ik er wel eens zin in. En ja, dat is een halve hamburger op mijn bord. Ik krijg nooit zo’n heel ding op… 😉

Vrijdag

Er is er één jarig dat kun je wel zien dat is… SAAR! Mijn kleine grote puppekind werd afgelopen vrijdag al weer 2 jaar. Time flies!

Na het ontbijt ben ik eerst op pad gegaan voor wat klusjes.

Daarna hebben Djurre en ik de weekboodschappen gedaan. Altijd weer een lekker gevoel als dat in huis is!

Tijd voor een cadeautje voor Saar! Ze kreeg een Snuffelbox. Dit is een soort glossybox voor honden. Super leuk!

Saar vond het maar wat leuk en ging gelijk aan de haal met het touw dat in de box zat!

Djurre deed klusjes in de tuin terwijl ik op mijn laptopje in de schaduw aan het werk was. Lekker hoor!

‘s Avonds gingen we op bezoek bij mijn opa in het ziekenhuis. Hij is al aardig op leeftijd en het gaat niet zo heel goed met hem. Fijn om hem weer even gezien te hebben!

Rond 21.00 uur waren we weer thuis en hebben we nog een aflevering van White Collar gekeken. Inmiddels zijn we bijna aan het eind van seizoen 2. Wat een leuke serie is het!

Zaterdag

Goedemorgen! Om 7.45 uur sprong ik al op m’n fietsje want het was tijd voor VEED! Als ik die dag een felle lipstick op wil doen dan stel ik het aanbrengen altijd zo lang mogelijk uit, zodat ‘ie zo lang mogelijk mooi blijft.

Met Tien in de trein! Bijna in Amsterdam, dus de lipstick kon op.

VEED vond plaats in de Westergas Fabriek in Amsterdam. Het was erg leuk opgezet en we hebben heel veel (jonge) fans ontmoet. De vlog van deze dag staat nu online op LiveLifeGorgeous.

Mensen hadden de leukste manieren om handtekening te verzamelen. Deze was van jongen (!): een poster met alle logo’s van YouTubers er op. Heel leuk bedacht!

Om 14.00 uur zijn we vertrokken en gingen we nog even Amsterdam in. Super gezellig!

Om 20.00 uur tuften we weer met de trein naar huis en eenmaal thuis ben ik gelijk naar bed gegaan. Ik was gesloopt van deze dag! Het is heel leuk om zo veel van onze lezers en kijkers te ontmoeten, maar ook heel vermoeiend! Wij hebben in elk geval genoten van deze dag!

Zondag

Tja, wat zal ik van deze zondag maken? Ik geef je een samenvatting: uitslapen, ontbijten, bank hangen, White Collar kijken, rondje wandelen met Saar, dutjes doen, White Collar kijken en weer naar bed. Ik had een lekkere luie zondag dus en daar was ik ook wel even aan toe na gisteren. Geen spannende foto’s dus verder dus ik houd het maar kort. 😉

Komende week wordt super leuk, want vrijdag ben ik jarig en heeft Martine een leuke middag geregeld. Verder wordt het – naar verluid – weer heerlijk weer dus het belooft een fijne week te worden. Tot de volgende keer!

40 reacties

Tamara -

Leuke diary! Oh je pizza zag er heeerlijk uit! waar bestel jij het altijd vandaan :) Haha herken zoveel foto’s uit groningen, Ik loop ook regelmatig achter de praxis langs.

Esther -

Hooi Willemijn! Ik ben zelf ook verliefd op De Walrus… Ik weet niet of je er vaak komt maar als je er nog een keer komt moet je de monchoutaart bestellen! Mijn oma maakte altijd de lekkerste monchoutaarten maar sinds ik hem daar heb gehad, heeft De Walrus mijn oma verslagen haha!

Lindsey Beljaars -

Heerlijk, zoveel buiten zijn met dat prachtige weer! Gezellige Diary! :)

P. -

Wat een leuke week. Gefeliciteerd met Saar nog ;).
Je ziet er trouwens mooi uit zonder make-up!

Mariette -

Wat grappig dat 3 van die honden ook Saar heten! Ik had die naam nog nooit eerder gehoord voor een hond, dus ik dacht dat het een heel originele naam was :)

ilham -

Op je maandag-selfie herinnerde ik je bijna niet. Je ziet er zo anders uit zonder bril!

Felicia -

Wat een leuke post, ik moet het toch echt vragen welke blush draag je zo daar op de fiets haha de fietselfie blush is…?

Willemijn -

NARS Luster! 😀

Felicia -

Dankjewel!

Nynke -

Ziet eruit als een heerlijk weekje! Afgezien dan van dat het niet zo goed gaat met je opa..

Laura -

Wat een leuk blog hebben jullie!! Ik kijk altijd naar YouTube livelifegorgues maar jullie blog is ook heel leuk!

Betty -

Aaah Neil Coffrey <3

machteldb -

Wat een fijne week! Ik zag jullie nog op de terugweg op station Lelystad, zo gek door jullie artikelen lijkt het net alsof ik jullie ken. Ook al ben ik 26 vond t toch een beetje gek om op jullie af te stappen, dus bij deze leuk jullie een keer gespot te hebben!

Nienke -

wow ongelooflijk hoe je nagels er zo kunnen uitzien! Ik dacht dat het een french manicure was ofzo :d en die ussie van jullie in het park is echt een pareltje :)

lifetimes -

Oh, het lijkt me heerlijk om een hond te hebben en vaak naar het bos te gaan. Zo krijg je ook meteen genoeg lichaamsbeweging! Die blauwe jas staat je trouwens echt geweldig. Xx

Melissa -

Wat voor prachtige nikes zijn dat?

Willemijn -

Ik heb ze zelf samengesteld via Nike ID. Op LLG heb ik in een LOTD er wat over geschreven. :)

Melissa -

Bedankt voor je reactie! Ik vind ze namelijk echt super mooi!

Marcella -

Die heeft ze zelf ontworpen. Volgens mij omdat ze nergens de perfecte grijze sneaker kon vinden. Prijs daarvan is 120 à 130 euro

EminasLifestyl -

Leuke diary! De salade ziet er heerlijk uit, heb je die zelf gemaakt?
Gefeliciteerd met Saar, leuk zo’n snuffelbox!

Bente -

Heerlijk toch, zo’n luie zondag! En ik hoop dat je gelijk hebt wat betreft het weer: een week vol met zon kan ik heel erg van genieten dus dat zou heel fijn zijn! :)

Noa -

Wat een leuke foto’s!
Hoe heet het bos waar je naar toe bent geweest? Het ziet er zo mooi uit :)

Willemijn -

Het is het bos bij Glimmen en Haren! :)

Margot -

Wat een leuke diary weer! Wordt je niet heel moe van al dat stofzuigen? Het is niet mijn favoriete klusje 😉

Willemijn -

Ik heb gelukkig maar een kleine woonkamer dus met 5 minuten is het gepiept! De was vind ik veel erger haha!

anna -

Wat een hoop leuke foto’s, ik word er helemaal blij van <3 Nog gefeliciteerd met Saar trouwens! En als ik pizza bestel is het ook altijd een Margerita, heerlijk.

Sanne Marlijn -

Lekker volle diary! Pink Pigeon ziet er echt gaaf uit hoor. Echt een kleurtje voor mij. En wat een schattige hond heb je toch, of zoals jij het noemt, je puppekind. Lief hoor. Ontzettend leuk dat jullie zoveel fans hebben ontmoet bij Veed. Hopelijk wordt het inderdaad deze week weer zulk mooi weer! Kom maar op met die zon 😀

Do -

Wat een leuke week weer! Die “simpele” salade ziet er trouwens erg lekker uit :)

Nesrin -

Gaaf kleurtje heb jij op de muren van het toilet.

Leuke foto’s met lekker weer altijd een plezier om te zien.

Liset - Beautydagboek -

Fijne week! Haha, dat Martine gewoon doorslaapt als jij al voor de deur staat. Foei! 😉 Heerlijk dat jullie de vrijheid hebben om ook eens een middagje te shoppen, wat lekker!

Benay -

Wat een leuke, drukke week. Het weer was echt heerlijk. Ben ook lekker veel buiten geweest.

Iris | Todayslipstick -

Ik neem ook altijd pizza Magherita, al van kleins af aan! Wat een geweldig weer afgelopen week.
Liefs, Iris

Amber -

Alvast proficiat met je verjaardag Willemijn ❤️

Brenda (kookt) -

Wat heb je weer een heerlijke week gehad Willemijn. Productiviteit is lekker afgewisseld met leuke dingen. Ik moest lachen om de pizza margarita, met extra toppings er bij is het zoveel lekkerder 😉
En White Colar is een heerlijke serie hé? Jammer genoeg zijn wij helemaal bij. Nog even wachten op het nieuwe (en aller laatste!) seizoen..

Willemijn -

Neeeee juist niet! Iedere keer als ik een pizza met iets er op bestel, ben ik ALTIJD teleurgesteld hahaha! Als een goede pizzaria bascilicum, rucola en tomaat op de kaart heeft staan, dan wil ik nog wel eens van gedachte veranderen. Maar dat is de enige uitzondering 😉 Hahaha!

Josine -

Haha, grappig, ik ga ook altijd voor de pizza margherita! Lekker simpel, altijd goed! Als ik me soms toch laat verleiden om een keer iets anders te proberen, ben ik ook altijd teleurgesteld.

Annelot -

en yep slaapmutsje hakt erin zoals je ziet, email als naam gedaan haha kom maar op met al die liefdes e-mailtjes ;););)

Willemijn -

Haha! Slaap lekker, ik heb je e-mailadres even uit de comment verwijderd!

Anne.lot -

zoals altijd weer een gezellige diary!! Bedankt voor het altijd mijn leukste ‘slaapmutsje’ te zijn op de late zondagavond/maandag nacht 😉 ik slaap altijd prinsheerlijk na jullie diary (en nee niet omdat die saai is, verre van dat!! 😉 )

Dita -

Wat heerlijk om zo veel buiten te zijn he met dit weer. Leuke foto’s!

Reageer ook