2Keep a Diary: april #2

De week is weer omgevlogen! Zowel zon als regen hebben elkaar deze week veel afgewisseld. Wat leven we toch in een maf land als het over het weer gaat. Daarnaast was het afgelopen maandag Pasen en had ik een borrel in The Hague. Kijk mee naar mijn diary!

Het hoort niet helemaal bij de diary maar ik wilde dit geweldige drankje toch ff laten zien. Ik ging uit in Rotterdam (Blender) met mijn zus die zaterdag en bestelde een Zombie cocktail niet wetende dat het ook nog eens zo leuk aangekleed zou worden. Tof hè?!

Maandag

Ik was dus met Pasen bij mijn ouders samen met Noa. Jorrik zou later komen omdat hij moest werken met Pasen. Ik vind het heerlijk om bij mijn ouders te zijn, daar kom ik altijd tot rust en het is zo gezellig.

Ik maakte gevulde eieren en hielp mijn moeder door appeltaart te bakken terwijl zij een grote pan soep maakte. ‘s Middags zou mijn zus namelijk op visite komen met haar man en mijn twee neefjes. Nou ja, neefjes…

Zeg maar gerust NEEF. Kijk dan hoe lang hij is! Ik voel me echt een kabouter naast hem. Niet normaal hoe snel ze opgroeien, het is haast niet meer voor te stellen dat ik hem vroeger als baby in mijn armen had.

Het was heel leuk om iedereen weer even te zien. Rond een uur of zes vertrok ik met Jorrik naar Schiedam om het kind van mijn neef Danny en Nathalie te bewonderen. Het is echt een prachtig kindje. Ik kocht als cadeautje dit leuke pakje voor hun dochtertje, ik krijg er geen rammelende eierstokken van maar ik vond het wel ontzettend schattig er uit zien.

‘s Avonds reed ik in onze krakkemikkige Renault terug naar huis.

Toen ik thuis was om half elf na 2,5 uur rijden, moest ik dit artikel nog schrijven voor LiveLifeGorgeous omdat ik in het weekend geen tijd had gehad. Dat zijn de zeldzame momenten van het bloggen waarop ik weleens denk ‘FML’ omdat ik er dan geen zin in heb.

Dinsdag

Op dinsdag hadden Willemijn en ik een thuiswerkdag. We hadden al het beeldmateriaal namelijk tot woensdag klaar dus dat was wel even lekker na een druk en gezellig Paasweekend om thuis te werken. Grappig, soms vergeet ik gewoon dat ik een tattoo heb haha!

Ik schreef een aantal artikelen en werkte mijn mail bij. En die zat behoorlijk vol omdat ik van alles aan het regelen ben voor de Meet & Shop van LiveLifeGorgeous. Daarna maakte ik een boodschappenlijstje, ik wilde voor €60 een week boodschappen doen.

Normaal doe ik altijd boodschappen bij de Jumbo omdat deze heel dichtbij is, maar ik besloot nu eens naar de Lidl te gaan. Eens zien of dat echt zo veel uitmaakt.

Ik was serieus verbaasd. Ik had zelfs nog twee dingen extra gehaald die niet op mijn lijstje stonden waaronder wc-papier en kaas – twee duurdere uitgaven – en het kostte me in totaal maar €54,19. Nice!

‘s Middags ging ik ballen gooien met mijn vriendin.

Daarna maakte ik wraps met guacamole. Ik ben zo gek op guacamole. Ik maak het altijd met avocado, zure room, knoflook, citroensap en een beetje peper. Hmmm!

Om half negen was het tijd om de gevulde (Paas) eieren weer er af te sporten. Ik trok mijn nieuwe sportbroek aan van de H&M.

Pfff en het was een zeer heftige workout. Tja en een sportselfie ziet er -bij mij-  toch nooit uit dus dan maar een gekke bek.

Woensdag

Goedemorgen! Ik had heerlijk geslapen samen met Noa (en Jorrik natuurlijk ook maar die was al onderweg naar zijn werk). Die schurk van een hond is overdag ontzettend actief, maar ‘s ochtends niet vooruit te branden. Ze blijft het liefst liggen als ze zo nu en dan bij ons op bed mag. Net als ik…

Ik ontbeet en pakte mijn spullen in. Dit is mijn oude Eastpak rugzak van de middelbare, hij doet het nog steeds!

Aangekomen bij Willemijn gingen we hard aan de slag. En een dweil is niet om alleen te dweilen, hij komt ook van pas bij kledingvideo’s! Het is hard werken kan ik je vertellen om zo’n stang zo stil mogelijk omhoog te houden met een zware leren jas er aan.

Ik nam een video op over hoe je leren tassen kunt verzorgen. Altijd leuk zo’n kiekje achter de schermen, hier was ik bezig om een still (ook wel thumbnail genoemd) te maken voor de video.

Ik dacht dat Willemijn een mooi boeket had gekregen, maar het bleek helaas een boeket voor de buurvrouw te zijn! Mwapmawpmaul.

Na allerlei video’s en foto’s te hebben gemaakt, ruimden we een aantal dozen met producten op. Het is bizar hoeveel oud papier je binnen een week verzameld.

Na een lange drukke dag worden we altijd een beetje melig zo rond een uur of zes.

Eenmaal thuis liet ik Noa uit aan de fiets en ging ik aan de slag met de pasta. De mini tros tomaten van de Lidl zijn trouwens superlekker. Heel sappig en smaakvol.

Ik had al een tijdje geen macaroni meer op, daarom maakte ik macaroni bolognese met gehakt, tomaten, uien, paprika’s, courgette, knoflook, rode wijn en een laurierblad.

 

Donderdag

Ik probeerde zo min mogelijk in te pakken, want we zouden die middag naar Den Haag gaan en ik wilde niet teveel meeslepen. Mijn laptop liet ik daarom thuis. Ik werd vrolijk van deze leuke kleurtjes zo bij elkaar!

‘s Ochtends was ik bij Willemijn en werkten we aan onze blogs. We waren weer lekker productief geweest.

De tip van Willemijn voor een snelle schoonmaak: inlegkruisjes en een antibacteriële make-upspray.

We probeerden ook onze nieuwe vlogcamera uit die we hadden gewonnen met de Bugles vultip. Hij kan ons ook projecteren op de muur, hilarisch. Maar aan de YouTube comments te lezen waren jullie niet erg enthousiast over de kwaliteit van het beeld/geluid jammer genoeg.

Voordat we met de bus naar Groningen Centraal gingen, at ik twee broodjes met eiersalade. Voor Willemijn had ik een huzarensalade meegenomen.

Natuurlijk hadden we weer een uur vertraging rondom Duivendrecht, maar ik probeer niet te klagen want het treinverkeer in Engeland is helemaal ruk. Als ik vertraging heb met de NS, denk ik altijd terug aan die rampzalige avond in Londen en dan vind ik de vertraging ineens niet erg meer.

We waren blij dat we extra vroeg waren weggegaan want hierdoor kwamen we precies op tijd voor de bijeenkomst. Ons mediabureau Ad Factor bestond namelijk 10 jaar en het was echt enorm gezellig met deze lieve foodbloggers. Wat een ontzettend leuke meiden allemaal! In korte tijd hebben we ze steeds beter leren kennen en daar ben ik heel blij om want ze zijn stuk voor stuk zo lief en aardig. We hebben erg gelachen met zijn allen! Ik was uiteindelijk pas rond half twee ‘s nachts thuis.

Vrijdag

Ik kreeg een ontbijtje op bed van mijn lieve vent. Ik zat vol energie en daar besloot ik van te profiteren.

Ik deed de was en zodra de was zich opstapelt in de badkuip weet ik dat ik aan de bak moet. Blegh.

Omdat het zulk mooi weer was, besloot ik het bed is grondig aan te pakken. Ik waste de kussens, de deken, het witte goed en het gekleurde goed zodat ik een ultraschoon bed zou hebben. Ik kon de kussens en de deken lekker buiten laten drogen in het zonnetje.

Op dagen dat het zonnetje schijnt, vind ik het leuk om mijn haar op te steken. Hier heb ik weer een of ander frutseltje gemaakt.

Ik wachtte op de post, want ik had dit powerharnas van Julius K9 voor Noa besteld. Ik vind het echt stoer staan. Ik heb het gekocht omdat ik van de zomer op vakantie ga naar Noorwegen met Jorrik, mijn zus en mijn zwager en zo’n powerharnas met een handgreep leek me erg handig voor de wandelingen die we daar gaan maken.

Na de rest van het huishouden genoot ik van het lekkere weer met Noa. Onderweg kwamen we een groep wielrenners tegen van de Eneco tour.

Thuis kwam ik dit plaatje tegen op Instagram. Dit is een kruising van een Mechelse herder reu en een Labrador teefje. Het kind van Saar en Noa dus, tenminste als Noa een mannetje zou zijn. Ik appte dit door naar Willemijn. Wat een grappige kruising.

Het was een heerlijke dag. Jorrik maakte deze zelfgemaakte pizza’s voor ons. Het enige rottige aan deze dag was dat de oven besloot er mee te kappen waardoor hij de pizza’s bij zijn moeder moest afbakken. Zucht… onze oven is nogal een oud ding dus dat wordt een nieuwe kopen. Ik denk dat ik maar op Marktplaats kijk, want het hoeft voor mij niet duur te zijn. Balen!

‘s Avonds stapte ik in dit heerlijke schone bed, dat maakte de kapotte oven weer een beetje goed. Genieten!

Zaterdag

Deze dag heb ik weinig uitgevoerd, het regende en het was gedoemd om een saaie dag te worden. Ik heb van deze dag daarom ook weinig foto’s.

Noa is gek op mandarijnen, net als op bananen en ananas. Wat is een hond toch leuk, soms ben ik bang dat ik een beetje te gehecht aan haar raak…ik ben nogal een bezorgde hondenmoeder namelijk, vreselijk.

Het enige productieve wat ik zaterdag gedaan heb, is Noa uitgelaten. Maar verder?

Zondag

Ik besloot mezelf eens flink te verwennen. Ik was wel toe aan een ‘me-time’ dagje. Ik sliep lekker uit tot half 1 ‘s middags.

Daarna ging ik in bad met een bruisbal, douchte me daarna met een heerlijke Rituals showergel. Ik deed twee maskertjes op mijn gezicht, moisturizer en een SPF dagcrème van Paula Begoun en lekker geen make-up op. Ik verwende ook mijn haar met normale shampoo, zilvershampoo en een masker. Daarna föhnde ik het met een Thickening Cream van Keune en wat olie. Ik ben dit product van Keune aan het testen, dit was de eerste keer maar het resultaat mag er zijn! Heerlijk om eens uitgebreid de tijd voor jezelf te nemen, dat doe ik veel te weinig.

Tegen de tijd dat ik pas klaar was met mezelf en ‘ontbijten’ was het vier uur. Ik besloot te genieten van de zon en lekker met Noa een grote wandeling te maken bij Nienoord. Ik werd helemaal blij van het zonnetje en de lente!

Ik werd er helemaal ontspannen van. Pas om half zeven was ik weer terug, we hadden ruim 2,5 uur gewandeld.

Terwijl Noa lekker aan het snurken was, bestelde ik een patatje en keek ik naar So You Think You Can Dance. Hoewel de dag kort was, heb ik er enorm van genoten.

Wat heb jij deze week op de planning?

31 reacties

Femke -

Oh ik zoek even iets langer en kom ‘m net tegen haha, bijenkorf dus!

Femke -

Waaaaar heeft Willemijn dat blauwe hoedje gekocht dat ze draagt op 1 van de foto’s? ziet er uit als een perfect hoedje :D!

JoycevdB -

NOORWEGEN! ♡♡♡♡♡
Waar gaan jullie heen?

Martine -

We willen naar de Atlantische weg en verder gaan we tussendoor wat stops maken op de bonnefooi, lekker rondtrekken dus!

lifetimes -

Ik hou zo van je diary’s. Heerlijk om te lezen! Noorwegen staat ook al een hele tijd op mijn travel wishlist, maar dan wel in de winter, haha. Kijk nu al uit naar de foto’s van je vakantie xx

Do -

Wat een leuke foto’s weer! Die kruising van die labrador en de herder ziet er echt heel erg lief uit :)

Milou -

Yeey, Noorwegen! Wij gaan met het gezin al jaren naar Noorwegen en Zweden op vakantie en het is zo leuk om iedere keer wat nieuws te ontdekken :-)
Een tip: Als je dan toch alcohol wil nuttigen neem het mee vanuit Nederland, maar niet in Noorwegen. De drank is daar gigantisch duur.

Liefs,

Martine -

Dat had ik al vernomen! Wij gaan inderdaad lekker flink inslaan bij de Lidl denk ik, zo goedkoop mogelijk en we (lees: mijn zwager haha) gaan ook vissen vangen voor het avondeten, dus het zal mij benieuwen. Dat wordt lekker kramperen maar ik heb er wel zin in 😛

Nesrin -

Leuke diary en zo lekker gevuld!

Waar staat FML voor?! Ik heb wel idee maar schrijf het liever niet voluit hier hahaha. Ik ga naar Google nu 😉

Eyes -

Je tatoeage is mooi en staat stoer, ik had hem al eerder gezien, maar zo op de foto’s valt hij meer op.

Die wasmand komt mij erg bekend voor en anders is het een wasmand die veel lijkt op de was mand die hier in de badkamer staat.

Altijd leuk om foto’s van Noa te zien, hoewel ik foto’s van dieren sowieso wel leuk vind.

Nienke -

Hé zo een langharige koe zat ook vorige week in mijn diary! Leuk he zo een natuurwandelingen :)

Lisa -

Ik ben sinds kort ook helemaal fan van de Lidl! Het scheelt idd behoorlijk, en dat wat ze niet hebben koop ik ergens anders, maar dat is vaak niet eens veel.

ilham -

Ook hier absoluut geen kinderwens, maar van diertjes word ik wel helemaal warm van binnen. Gek, he? :)

Lindsey Beljaars -

Wat een leuke week!! Wordt altijd vrolijk van jullie Diary’s op maandag! :)

Murl -

Wat een stoer tuig! Als jullie nu gaan fietsen kan ze je misschien ook een beetje mee trekken! Extra energie er uit en een echt honden taakje! Win win situatie 😉

Martine -

Wat een goed idee van jou, dat is misschien wel wat. Ik durf alleen nog niet te fietsen met dit powerharnas, ze heeft me laatst bijna gelanceerd haha!

anna -

Wat een hoop leuke foto’s! Moest erg lachen om de foto met de dweil, geniaal haha. Ik wist helemaal niet dat je daar een tattoo had! Je haar opgestoken ziet er trouwens heel mooi uit.

Priscilla -

Heerlijke foto’s! Ik vind het iedere week weer een feestje om een kijkje te mogen nemen in jullie levens. Ik word helemaal vrolijk van al die gezellige foto’s. En Noa, aww! Wat een schatje is dat. :)

Margot -

Leuk om te zien weer wat je allemaal gedaan hebt! Een schoon bed blijft het lekkerst!

Liset - Beautydagboek -

Ik ben dol op gevulde eitjes, wat heerlijk, ik krijg gelijk zin om ze ook weer te maken :). En wat grappig zo’n kruising tussen Saar en Noa, echt leuk om tegen te komen. Het feestje bij Ad Factor zag er ook heel gezellig uit!

Iris | Todayslipstick -

De bloesem in de bomen vind ik zo mooi, erg leuke foto’s! De tip met inlegkruisjes is wel een goede, dat neemt goed vocht op!
Liefs, Iris

Benay -

Ziet eruit als een heerlijke week. Lekker wakker worden met jullie diary op de maandag ochtend.

Anne -

Wat leuk, dat harnas heeft mijn Jack Russell sinds kort ook!

lucindainwonderland -

Blijf het leuk vinden dat jullie nu om en om ook de diary’s doen. Het was echt heerlijk weer de afgelopen week. Ik heb datzelfde met mijn neefjes, die zijn ook zo lang dat het er wel grappig uit ziet als je er naast staat. En dat haar frutseltje is geen frutseltje meer te noemen, dat ziet er echt super leuk uit. xxx Lucinda

Dita -

weer super leuke foto’s!

Marjolein -

Oh wat een heerlijke week! Fijn dat je zo genoten hebt van het weer (met Noa). Ze lijkt met haar nieuwe harnas wel een politiehond! En goed zeg dat je zo’n heerlijke dag vol me-time hebt gehad. Ik doe het eigenlijk nooit, schier er toch altijd weer bij in..
Ik vertrek morgen naar Londen voor de eerste echte vakantie met mijn vriend. En dan gaan we ook voor het eerst vliegen! Ik vermoed dat er niet veel slaap zal zijn de komende nacht haha

Martine -

Haha, ik geloof dat sommigen het op straat ook dachten want die stapten een meter opzij en Noa kreeg complimentjes zo van ‘stoer’ ‘mooi hoor’, echt leuk om dat te horen!
Wat leuk dat je voor het eerst gaat vliegen trouwens, heerlijk naar Londen! Heel veel plezier!

Annelot -

Ik vind het altijd zo gezellig ( om het zo maar te noemen) jullie diary’s !! En de mandarijnen bij Noa herkende ik meteen haha! Ik heb precies zo’n foto met Rocco maar wij deden dit altijd eerst met druiven tot we erachter kwamen dat druiven niet goed zijn voor honden ( oeps) maar zodra mijn vriend aan de mandarijnen zit komt Rocco naast hem , of nog beter tussen z’n benen in zitten en druppelt het water letterlijk uit z’n mond haha ! Heerlijk toch een hondenmoeder zijn, een hond is deel van de familie ! Ik heb sinds vrijdag niet kunnen slapen omdat Rocco vanuit Uruguay naar mijn ouders in Roden vloog en spannend dat ik het vond !! Ik geef het met trots toe, ik ben ook een echte ( bezorgde) hondenmoeder

Martine -

Aaahh ja dat verhaal van jou had ik laatst nog gelezen hier op 2wmn bij een artikel van Willemijn volgens mij! Pfff ik kan me helemaal voorstellen dat het spannend is hoor! Misschien zie ik Rocco nog wel eens, is Rocco veilig aangekomen?

Annelot -

Rocco is helemaal veilig aangekomen en heeft vandaag al in het bos lopen rennen en zwemmen haha na 24 uur reizen in een bench was dat ook wel nodig !! ik gok dat hij vanavond als een roosje slaapt !! En inderdaad wie weet kom je hem nog een keer tegen en Rocco staat altijd te springen om met andere honden te spelen, als de bal niet mee is want anders vind die vaak de bal net ietsje interessanter haha maar volgens mij was Noa net zo toch? 😉

Martine -

Ahh gelukkig maar dat alles goed is gegaan, dat is een fijn gevoel lijkt me! Haha en Noa is net als Rocco nogal gehecht aan haar bal om het maar zwak uit te drukken. O wee als er een andere hond aan komt 😛

Reageer ook