Ik word vrolijk van…

De gelukkigste momenten hoeven niet altijd groot, groter, grootst te zijn. Het kunnen ook kleine dingetjes zijn die je een glimlach op je gezicht brengen en je warm maken van binnen. Ik word vrolijk van…

♥♥♥

Saar die me ‘s ochtends vroeg huppelend en kwispelend komt begroeten. Niemand begroet je ooit uitbundiger dan je hond!

♥♥♥

Veel lieve, vrolijke of grappige comments op een artikel.

♥♥♥

Een oprecht compliment van iemand over hoe ik iets aanpak of over mijn persoonlijkheid (niet per se over hoe ik er uit zie, bezit of andere ‘oppervlakkige’ dingen).

♥♥♥

De lente!

♥♥♥

Wandelen met Saar terwijl het zonnetje op mijn rug schijnt.

♥♥♥

Series kijken in bed.

♥♥♥

Een beschuitje met Nutella.

♥♥♥

Een lekkere geurkaars die aan staat.

♥♥♥

Een bos bloemen op tafel.

♥♥♥

Een felle lipstick dragen.

♥♥♥

M’n favoriete liedje van dat moment op de autoradio horen.

♥♥♥

Een grote mok van mijn favoriete thee.

♥♥♥

Yoghurtijs.

En nu jullie! Wat zijn kleine dingen waar jij vrolijk van wordt?

36 reacties

larissa -

Mijn hondje, lekker eten, een mooie lipstick opdoen en een dag zonder buikpijn of hoofdpijn doorkomen. Leuk lijstje en fijn om er zelf eens over na te denken :)

Miriam -

Oehhh ja, de lente!! En lekker eten, en nieuwe kleding/schoenen, en wafels met jam en slagroom en…en…en… ;p

Priscilla -

Ik word vrolijk van mijn huisdieren, lekker uitslapen, een lekker lentezonnetje, andere mensen helpen, knutselen en leuke vondsten doen bij de kringloop

tessa anna -

Een good hair day, helemaal in een goed boek zitten, een nieuwe aflevering van m’n favoriete serie, de slappe lach hebben met mijn beste vriendin, vakantie voorpret, het zonnetje schijnend in je gezicht, een knuffel van m’n oma, een oprecht compliment en zo kan ik er nog een heleboel noemen, er is genoeg om gelukkig van te worden!

Nienke -

Ik word vrolijk van vrolijke lijstjes zoals dit 😉 en met blote voeten door het gras lopen.

marii -

..weten dat alles in je kamer is opgeruimd en je zo alles kan pakken zonder het te zoeken;) helaas dat moment moet nu eerst komen :))

Anne -

Hihi, dit stuk doet me gelijk denken aan My Favorite Things van de Sound of Music! :)

Nicole -

Pas gemaaid gras, nieuwe recepten die lukken, een kassa die open gaat als je in een te lange rij staat, onverwachts vrij, verse muntthee, een bezoekje aan de kapper, chocoladereep met gezouten karamel van tony! Slippers, pumps, dikke lange sjaals, het laatste item in je maat uit t kledingrek pakken

Amanda -

Och die foto van yoghurt ijs, heavenly!! Daar word ik ook wel vrolijk van en daarnaast van de zon, op vakantie gaan, strand, zomer, als m´n huis netjes en opgeruimd is, jarig zijn, sushi eten met m´n vriend, complimentjes krijgen van mensen en als ik nieuwe kleding heb geshopt :–))

Melanie -

Ik word vrolijk van het heerlijke weer. En de goede work-out van vandaag

Lenneke -

De zon op mijn gezicht. Inspiratie hebben om te schrijven. Leuke reacties op mijn blog.

Danique -

Ik word vrolijk van: De geur van lekker eten, een weekje geen toetsen, een dikke voldoende halen op een toets waar je o zo hard voor geleerd hebt, de slappe lach hebben met je beste vriendinnen, meloenijs en niet te vergenten: INSURGENT DIE EINDELIJK UIT IS

mariska -

Samen thee drinken met mijn vriend (gold tea van lipton altijd). Als ik uit de metro kom en naar mijn werk loop en de zon schijnt in mijn gezicht. Een whatsapp van een vriendin precies op het moment dat ik aan haar dacht. Een kom Griekse yoghurt met bosvruchten en walnoten. Pannenkoekjes van boekweitmeel en kokosrasp. Als ik uit bed kom en mijn gezicht er kreukvrij uitziet. Wakker worden s ochtends en constateren dat ik ben uitgeslapen.

Tara -

Ik word blij van ontbijten met warme havermout met appel en veel kaneel, buiten in het bos wandelen met mijn hand, op vakantie gaan naar Disney en daar de lekkerste brownies en donuts ooit eten, ‘s avonds op de bank zitten met warme chocolademelk met marshmellows, met vriendinnen op het terras zitten in het zonnetje met een glas Ice Tea en kletsen over van alles en ‘s ochtend de deur uit lopen, nog een laatste blik in de spiegel werpen en beseffen dat mijn make-up en haar spot on perfect zit!

ilham -

Een voorhoofdkusje van iemand die je oprecht graag ziet.

Cindy -

Een schoon dekbedovertrek, ons huis steeds verder af zien komen, een tof idee wat mijn vriend en ik samen hebben uitgewerkt voor in ons huis, de perfecte kleding/boekenkast vinden, verse bloemen, een grote mok thee en jullie blog! :)

Tineke -

Dat moment dat je na maanden reizen voor het eerst weer in je eigen huisje bent. Alles zo vertrouwd en comfortabel, alles binnen handbereik. Alles wat normaal zo vanzelfsprekend is, is dan even weer een verrassing en een luxe… heerlijk!

tamara -

oeps! er is een foutje gemaakt!
in de eerste zin moet moment volgens mij momenten zijn

Esther -

Oehh wat een leuk lijstje! Nu heb ik zin in Nutella … Wat mij vrolijk maakt vandaag: weer kunnen rennen na een blessure, en de geur van verse broodjes in de oven <3 <3

Naomi -

Ik word blij van Bono mijn hond, of sowieso dieren in het algemeen. Series, lezen, bloemen, de zon, wandelen, pure chocolade en nog zoveel meer 😀

x

Iris | Todayslipstick -

Allemaal dingen waar ik ook vrolijk van wordt! Midden in de nacht wakker worden, denken dat het al ochtend is, maar er dan achter komen dat je nog uren te slapen hebt, heerlijk!
Liefs, Iris

Willemijn -

Oooh jaaa, hmmm!

Eva -

Ah wat een heerlijk artikel. Ik word heel gelukkig van een fijne rustige zondagmorgen met manlief en de hondjes. Lekker uitgebreid ontbijten en dan ook nog eens een zonnetje buiten, love it! xx

Jess -

Dat zijn zeker dingen om vrolijk van te worden. Wat een schat van een hond is Saar! Ik word vrolijk van in de keuken staan en de tijd hebben om op mijn gemak ongestoord te kunnen koken, wandelen met mooi weer en staren naar mijn slapende kinderen <3

jose -

– een nieuw artikel op 2wmn
– als de tentamens voorbij zijn
– avonden series kijken met mijn vriend
– een goed glas wijn
– “na het sporten” (dat gevoel dat je hebt!)
– als ik geen puistjes heb!!! 😀 😀 😀
– boer zoekt vrouw (durf het bijna niet te zeggen haha!)

Margot -

Wat een mooi lijstje! Er staan en hoop herkenbare dingen tussen!

Maaike -

Uitgerust wakker worden. En dan op mijn tablet even rustig blogjes lezen en videotjes kijken. 😉

Willemijn -

Ook zo lekker! 😀

Helen -

Dit, het kunnen genieten van kleine dingen!

lucindainwonderland -

Ik word vrolijk van mooi stralend weer, mijn katten, vrolijke muziek en een goede nachtrust… om zo maar even wat te noemen. Soms erg leuk om bij stil te staan en niet al die andere vervelende dingen. xxx Lucinda

Laura - It's Laux -

Oh, mijn hondje die enorm blij is om me ‘s ochtends weer te zien staat met stipt op nummer 1! Wat een liefde kan zo’n beestje dan geven hè. De zon in het algemeen zorgt ook voor een hoog vrolijkheids-gehalte bij mij en ook het moment dat een liquide eyeliner in één keer goed gelukt is. Heerlijk!

Miranda -

wat een fijn lijstje, veel zijn er herkenbaar. Je wordt idd door niemand zo uitbundig begroet als door je hond haha! De onze is al blij om me te zien wanneer ik even naar het toilet ben geweest:D

Ik word vrolijk van het heerlijke gevoel van een trappelende baby in mijn buik. Het heeft lang geduurd maar nu het dan eindelijk zo ver is geniet ik er dubbel van:)

Dita -

Wat een heerlijk lijstje. Daar word ik nou vrolijk van :)

Vera -

Dat als ik wakker wordt van het licht door de ramen, en dan zie ik dat de zon schijnt☺️

Liset - Beautydagboek -

Wat een superleuk lijstje! Het is ook erg leuk om te horen als je iets goed hebt gedaan, dus dat je de juiste beslissing hebt gemaakt :). Ik hou ook enorm van spannende series kijken, maar het editen van een leuke video maakt me ook blij. En dat mijn kinderen plezier hebben, maakt me ook heel erg vrolijk :).

Petra -

…..als ik in bed lig en het raam is open de gordeinen wapperen een beetje en ik hoor de vogels buiten fluiten.

Reageer ook