Best Friends Tag

Al bijna 7 jaar zijn we twee handen op één buik. Inmiddels al weer een hele poos. Vandaag doen we de Best Friends Tag. We halen herinneringen op, pinken een traantje weg en vertellen over de leuke dingen die we hebben meegemaakt.

  1. Wat jullie eerste herinnering aan elkaar?
  2. Als jullie samen ergens naartoe konden gaan, waar zouden jullie dan naartoe willen gaan?
  3. Wat is jullie favoriete herinneringen aan elkaar?
  4. Noem een paar momenten waarop jullie heel hard met zijn tweeën moesten lachen?
  5. Wat is de beste eigenschap van de ander?
  6. Wat is jullie favoriete inside joke?
  7. Waar kunnen jullie uren over praten?
  8. Wat vinden jullie het leukste om te doen samen?
  9. Wat is jullie eerst foto samen?
  10. Als je een uiterlijk kenmerk en een innerlijk kenmerk van elkaar mocht overnemen, wat zou dat dan zijn?

25 reacties

Lara -

Wij kennen elkaar nog niet zo lang maar we kunnen de vragen zo beantwoorden. ALLES T ZELFDE & alles goed🤘🏻😜

Ayelen -

Jullie zijn chat mijn favo youtubers en bloggers maar dit filmpje vond ik nog leuker dan anders

Willeke -

Wat een geweldig stel vrouwen zijn jullie haha, jullie filmpjes kijk ik altijd met zoveel plezier. De vrolijkheid spat ervan af! (:

Lenneke -

Ik vind dit echt een heel leuk filmpje! Heb met jullie meegelachen en vond de laatste vraag erg leuk.

Rosanne -

Wat een leuk filmpje is dit! Lijkt me heerlijk om zo’n goede vriendschap te hebben :).
Ik heb wel een aantal goede vriendinnen, maar nog niet een bff zeg maar, en dat mis ik wel eens..

Lisa's Beautybabbels -

Jullie maken toch zo’n heerlijke gezellige filmpjes :)

Demi -

Wat een leuke en gezellige video! Ik heb echt krom gelegen om sommige dingen, echt huilend van het lachen bijna! Het is zo mooi om te zien hoe jullie stralen als jullie het over elkaar, jullie vriendschap en jullie herinneringen samen hebben. Deze video maakt me echt vrolijk, en dat de video een kwartier duurde, dat maakt heulemaal niet uit hahaha 😉 <3

Marnel -

Waarom hebben jullie deze tag niet veel eerder gedaan… 😉 ?! haha!! Heel erg leuk en gezellig filmpje!

suu -

Martine, we need een tutorial voor die perfecte krullen/slag in jouw haar!

Danielle -

Super leuk! Mijn lachspieren hebben hun workout weer gehad voor vandaag 😀 ik zou waarschijnlijk ook in mijn broek gepist hebben bij die presentatie. Bedankt voor de gezelligheid weer, lieverds! X

Marjon -

Wat een ontzettend leuke video! De band die jullie met elkaar hebben spat echt van het beeld :)

Kirsty -

Leuke tag! Ik vind het ook zo leuk om te horen hoe jullie elkaar hebben leren kennen. Wat zien jullie er trouwens mooi uit in deze video!

Ilham -

Welke eigenschap hebben jullie van elkaar overgenomen? Hebben jullie altijd al soortgelijke kledingstijlen gehad?

Margot -

Wat fijn dat jullie zo’n mooie vriendschap hebben! Mooi om te zien!

Kirsten -

Wat een gezellige tag om te zien! 😀 Jullie zijn echt leuk samen als vriendinnen.

Danielle -

Wow Martine je ziet er prachtig uit in deze video! Leuke video ook, vind jullie vriendschap echt prachtig.

Martinelucia -

Wat zijn jullie toch heerlijk leuk samen!! Toen jullie tranen in jullie ogen kregen, kreeg ik het ook, kan me de gevoelens die Martine gehad heeft zo goed voorstellen als mede verlegen meisje. (Nu ook niet meer:D)
Het is echt een plezier om naar jullie te kijken, wat een leuke tag!

Dita -

Wat een leuke tag!

Dita -

Ho, ging even wat mis. maar echt een hele bijzondere vriendschap. Leuk om te zien

Martine -

Wat een leuke video! Zulke vriendschap is bijzonder, heel herkenbaar. Tis eigenlijk een soort huwelijk, bloggen met je BFF 😉 Ik heb dagen dat ik Jessica vaker spreek dan de husband!

Iris | Todayslipstick -

Wat zien jullie er mooi ui! Jullie mogen trots zijn op zo een hechte vriendschap, ik ben er zelfs een beetje jaloers op. Fijn dat je iemand hebt waartegen je alles kan zeggen en die nooit voer je oordeelt en ook nog eens mee gaat shoppen (en in jullie geval ook nog je collega is!).
Liefs, Iris

Laura - It's Laux -

Wat een enorm leuke video, je kunt echt zien dat jullie BFF’s zijn, haha. Zo’n band is enorm speciaal, en ik ben blij dat ik die zelf ook met iemand heb.

Anniek -

Wat zit je haar tof Martine, echt prachtig! Dat als eerste even :) Voor de rest ook een hele leuke video, deze video doet me echt denken aan al jullie oude video’s die ik vroeger elke avond voor het slapen gaan nog even keek. Toen jullie (en ik ook) nog een stuk jonger waren. Gezellige video weer, leuk!

lucindainwonderland -

(en ik altijd maar denken dat het vier handen op één buik was) Leuk trouwens deze tag en het is ook gaaf om jullie zo vrolijk over elkaar te zien praten. Jullie zijn echt een leuk setje zo samen. Jullie inside jokes vind ik altijd wel grappig en dit klappen, blij kijken… en dan die opmerking, heel grappig. xxx Lucinda

Marjolein -

Wat een leuke video! Leuk om al die herinneringen te horen ook :) Ik vind dat jullie echt een fantastische vriendschap hebben. Het is echt te zien (en te horen) dat jullie heel veel om elkaar geven en dat jullie elkaar zo goed kennen. Ik vind dat heel mooi om te zien (en kan daar stiekem wel een beetje jaloers op zijn).
En Martine, wat een prachtige ooglook!!

Reageer ook