5 tips voor de perfecte tv-avond

Na een lange dag werken vind ik het heerlijk om een avondje op de bank te ploffen en door te brengen voor de televisie. Ik ben dol op films, series en documentaires kijken. Dit zijn mijn 5 tips voor de perfecte tv-avond.

Stap 1: Maak het gezellig

Dim het licht en steek al je kaarsen aan. Zet ook een geurkaars aan in je favoriete geur voor extra sfeer. Maak het gezellig in je woonkamer!

Stap 2: Spring in je onesie! Niets zit lekkerder dan je onesie of pyjama. Nette outfit uit, pyjama aan, make-up er af en chillen maar! Zo kun je jezelf lekker opkrullen op de bank zonder die te strakke skinny en heb je het nog lekker warm ook!

Stap 3: Comfort food

Lekkere hapjes horen sowieso bij een tv-avond. Serveer bijvoorbeeld een tzatziki met toastjes, eet chips met een lekkere zelfgemaakte dip of ga voor zoet en haal je favoriete koekjes in huis! En natuurlijk mag een flinke pot thee of een mok warme choco niet ontbreken.

Stap 4: Kies een goede serie of film

En dan het belangrijkste, kies een goede serie of film. Ik kijk zelf het liefst naar comedy, drama of detective. Favorieten van de laatste tijd zijn de film Daglicht en de series Girls, Divorce, Pretty Little Liars en White Collar.

Stap 5: Zorg voor een comfortabel plekje

En last but not least… Zorg voor een comfortabel plekje! Prep je bank met lekker veel kussens en een lekker warm dekentje. Maak eventueel een plekje vrij voor man, hond en/of kat. Of, misschien nog wel beter: verkas naar je bed. Oh, en zorg dat je de hapjes en drankjes binnen handbereik zet zodat je de rest van de avond ook niet meer van dit lekkere plekje af hoeft te komen!

Dit zijn mijn 5 tips voor de perfecte tv-avond. Hoe creëer jij jouw perfecte tv-avond?

19 reacties

Priscilla -

Dit zijn precies de tips die ik toepas tijdens een avondje bankhangen.

cheyenne -

Ik vind het heerlijk om vanuit bed series te kijken. Leuk Artikel!

Momo -

Ik weet niet of het je stijl is (ik weet ook nog niet precies wat ik er van vind haha) maar ik kwam deze blog over “loslaten” tegen en moest aan je denken : http://365dagensuccesvol.nl/blog/loslaten-2 De blogs op deze website zijn niet altijd geweldig, maar de videos van Arjan en David zijn trouwens wel echt heel leuk, realistisch en goed toepasbaar :)

Willemijn -

Bedankt voor de tip, lief dat je aan me dacht!

Margot -

Ik heb een hele drukke week, dus ik kijk uit naar zo’n avondje!

Ellen -

Ik vind de manier waarop jullie advertorials aankleden heel goed dames! Jullie verwerken in een leuk artikel. Natuurlijk kan ik begrijpen dat velen deze tips ook wel al kennen, maar het is toch nog steeds leuk om te lezen niet? De persoonlijke foto’s maken het natuurlijk ook weer wat toffer 😀

Esther -

Jaaa, er gaat niks boven een avondje op de bank! Vooral lekker al van te voren gedoucht hebben, je pyjama aanhebben en een leuke serie lijkt me het belangrijkst! En alles qua eten natuurlijk in de buurt (net als de afstandsbediening) … opstaan vinden we geen pretje 😉

My Creative Life - Marìs -

Mijn perfecte tv avond is lekker in bed met wat lekkers en op het plankje achter me mn drinken, heerlijk!

ingrid -

Mee eens Willemijn; jullie maken een advertorial leuk om te lezen! Niet alleen reclame voor een produkt, maar een gezellige post. Leuke foto’s ook met Saar.

PatriciaKleijn -

Gezellig hoor, hier staat de tv weinig aan alleen op vrijdagavond en dan hangen we aan de grote tafel met laptops erbij haha lekker romantisch 😛

Kirsty -

Leuke tips! Ik ben gek op een avondje chillen voor de tv :) Vriend erbij, allemaal dekentjes erbij, snacks en thee en ik ben helemaal blij!

K. -

Ikea, Qurrent, dr Oetker, Bugles, Vodafone, …
Leuk hoor, zucht. Poen pakkee.
Echt leuke tips die nog niemand wist!

K. -

Lekker gecasht weer? Echt jammer dit… Mss een idee om de volgende keer het woordje advertorial nog beter te verbergen?

Willemijn -

Hoi K.! Ht staat duidelijk op de homepage én bovenaan het artikel. Persoonlijk vinden wij dat we ten opzichte van veel andere websites, websites en media hier heel transparant in zijn en duidelijk vermelden. We hadden het ook helemaal onderaan in de tekst kunnen zetten waardoor je er pas na het lezen achter komt, dat doen we niet. Verder zijn advertorials altijd een extra artikel (gaat nooit ten koste van andere content) en proberen we er ook echt wat leuks van te maken. ‘Poen pakken’ vind ik een beetje kort door de bocht. 2WMN en LLG zijn onze fulltime baan, we hebben adverteerders nodig om leuke artikelen te kunnen blijven schrijven. We hopen je zo wat meer uitleg te hebben gegeven. :)

Rianne -

Professionele reactie! Klasse :)

Manon -

Leuke tips!

Ris -

Maak eventueel een plekje vrij voor man, VROUW, hond en/of kat. Ach, of nog beter: geliefde, dan sluit je niemand (onbewust) buiten, haha. 😉

Debby -

Héérlijk! Ik heb toevallig van de week een perfecte filmavond gehad met een vriendin, zo fijn. Pyjama aan en gaan met die banaan. Ik kijk normaal eigenlijk nooit tv, dus extra hard genoten :)

Seline -

Haha deze tips pas ik altijd wel toe. Ik ben echt verslaafd aan films kijken en moet daar echt wat te kanen bij hebben. Goede tips!

Reageer ook