2Vlog: TV opnames!

Eventjes terug waren Martine en ik samen een dagje op pad voor tv opnames. Zo super gaaf om eens meegemaakt te hebben! We hebben de hele dag gevlogd. Kijk mee hoe het er behind the scenes aan toe gaat!

12 reacties

Elise (jullie grootste fan) -

Ladies,

Wat een HEERLIJKE vlog! Top gedaan en ik kijk met een warm gevoel terug naar de beelden, ondanks het tienduizend keer opnieuw heen en weer lopen heb ik heerlijke opnamedagen gehad en ben ik heel blij dat ik mijn beauty-goeroes eindelijk echt goed heb leren kennen :-) Liefs Xxx Elise (en natuurlijk ook van mijn wederhelft Nina)

Lindsey Beljaars -

Wat een superleuke vlog zeg! Superstoer van je Willemijn, om het als enige beautyblogger in een ‘food’ wedstrijd op te nemen tegen twee foodbloggers! En dan nog winnen ook. Petje Af!

Iris -

Wauw wat zit je haar prachtig Willemijn!

Janneke -

Gefeliciteeerd met de winst! En ik weet niet waarom, maar door deze vlog heb ik ineens heel veel zin om weer eens de New York vlogs te kijken haha! Dus dat ga ik maar eens doen.

Nikki -

Super leuk om jullie vlogs te zien altijd, en echt super dat jullie hadden gewonnen! X

Margot -

Wat leuk om te zien hoe dat achter de schermen gaat! En je haar zat prachtig Willemijn!

Inge -

Lekker loopje Mijn!

Amy -

wat ontzettend leuk om te zien, zo’n kijkje achter de schermen! Ik heb het item zondag niet gezien, maar vind dit wel leuk om mee te krijgen :-)

Iris | Todayslipstick -

Yes een vlog! Echt een hele leuke, leuk om een keer te zien hoe tv opnames gaan! Wat zit je haar trouwens prachtig Willemijn!
Liefs, Iris

lucindainwonderland -

Een kijkje achter de schermen en hoe dingen soms zo vaak over gedaan moeten worden, dat vind ik wel leuk om te zien. Ook gefeliciteerd met het winnen! xxx Lucinda

Laura - It's Laux -

Wat een enorm leuke vlog om te zien! En hartstikke leuk dat jullie gewonnen hebben! Ik heb trouwens echt onwijs vaak de ‘2WMN-titelsong’ in mijn hoofd, haha.

Akosua -

Leuke vlog weer dames, alleen een wat abrupt einde. We krijgen normaal wat meer van de terugreis mee naar mijn idee. Het haar van Willemijn zat echt prachtig, ook erg goed over nagedacht. Goed gedaan, Martine!

Reageer ook