2Vlog: Terug in de tijd

Vandaag neem ik jullie weer eens een dagje mee. Samen met Martine werkte ik en ‘s middags ging ik op pad met Saar en rommelde wat aan in huis. Ook ging ik voor 2WMN terug in de tijd. Kijk mee!

P.S. Het artikel voor 2WMN waar ik over vertel komt morgen online!

21 reacties

Floor Daasvand -

Jullie vlogs zijn altijd zo leuk! Ik vind het altijd zo gek om foto’s van mezelf van vroeger terug te zien haha

Eilish (artisticstateofmind) -

Leuke vlog! Altijd bijzonder om foto’s terug te kijken, ga dat artikel nu even lezen!

Patricia -

leuk om te zien allemaal, vooral dat snel gespoelde gedeelte haha.
Gezellig zo’n speels beest in huis! Saar ziet er goed uit, nu nog een lipstickie.

silja -

Hihi leuk om te zien dat ze ook bij jullie zijn geweest. Maar ik denk dat ze later dan 12.30 was , want ze zou bij mij om 12.00 er zijn en was er bij mij tegen 12.30 pas. 😀 En jullie reactie over de store in Hoofddorp was bij mij precies hetzelfde… Oh Amsterdam zeker, Nee Hoofddorp 😛 .. Maar erg leuke vlog weer!

Jennifer -

“Ik zal deze even opruimen hoor!” Pakt mes en gooit hem bij de rest van de afwas. – HAHAHA.

Dita -

Wat een leuke vlog :)

Miranda -

Super leuke vlog. Toevallig heb ik laatst ook nog foto’s van vroeger erbij gepakt, zo leuk om te zien. :)

Danielle -

Verander alsjeblieft nooit jullie theme-songs, they make my day (every day)!
Leuke vlog, ik ben benieuwd naar je oude foto’s Willemijn.
XXX

Rianne -

Leuke vlog, ik vind dat altijd zo leuk om te kijken! Moest lachen om die vinger in de concealer haha :)

Danielle -

Oh leuke vlog! Ik ben benieuwd naar de blow-dry bar van Andrelon!

Ans -

Hier in de buurt heb je een uitlaat service dan gaan de honden in een afgezet stuk bos spelen ,de honden worden opgehaald en thuis gebracht ,misschien is dat wat voor Saar zo zijn de honden een paar uur bezig, meen dat het met een strippenkaart gaat.Heb weer met plezier gekeken.

Ilse -

Leuke vlog! Is het misschien een idee om een satéprikker o.i.d. in zo’n concealer te steken? Dan kan je zien hoe diep de pan is :)

Iris | Todayslipstick -

Ik vind het altijd leuk om foto’s van vroeger te bekijken! Leuke vlog weer.
Liefs, Iris

Miranda -

leuke vlog! Al werd ik in het begin een beetje afgeleid door dat prachtige schilderij wat je boven de bank hebt hangen Martine. Heel erg mooi!

Ilse -

Wij hebben ook een hond. Die is 4 dagen in de week alleen (met de poes) thuis van 9.00 uur tot uiterlijk 16.00 uur. Meestal ben ik rond 15.30 wel thuis en dan gaan we natuurlijk meteen een stuk wandelen. Dit gaat prima!

ilham -

Leuke vlog, as always :)

Marloes | Budgetproof.nl -

Je brengt me op goede tips. Heerlijk dat nostalgische gevoel van foto’s van vroeger terugkijken! Leuke weekendbesteding.

Marloes | Budgetproof.nl -

Goede ideeën dus 😉

Laura -

Foto’s van vroeger blijven altijd heel erg leuk om terug te kijken. Wat een leuke vlog weer!

lucindainwonderland -

Leuk he, om die foto’s van vroeger te bekijken? Zoals je zelf ook zegt vind ik het soms ook wel confronterend. Maar ook wel leuk en soms ook wel motiverend. Echt leuk zo’n vlog van zo’n random dagje. xxx Lucinda

Reageer ook