2Vlog: Achter de schermen

Vandaag nemen wij jullie weer een keertje mee achter de schermen van LLG en 2WMN. En we vlogden niet één, maar twee dagen! Jippie! Kijk mee naar wat wij op 3 en 4 maart gedaan hebben.

35 reacties

Shirley -

Wat zijn jullie toch leuk!

Thalia -

Willemijn en Martine ik zag je net bij RTL 4. Leuk!

Anouk -

Ik zie jullie net op RTL 4 op tv kei leuk!!!

Willemijn -

Leuk om te lezen! 😀

suus -

Ah love jullie shopvlogs en kijk uit naar de komende artikelen over de geshopte artikelen. Omdat jullie zo positief over vanilia waren maar eerlijk gezegd vond ik het niet zo boeiend, allemaal vanile-achtige kleuren die mij niet staan (beige/lichtgeel/net geen roze/net geen bruin). Maar bij jullie vind ik het leuk :). Vind het alleen jammer dat jullie best vaak jezus of gadver zeggen als stopwoord, ik geloof in God en vind dan dat ik eigenlijk de vlog niet verder zou moeten kijken.

Daisy -

Het valt mij ook steeds op, maar misschien zelfs wel op een bijna positieve manier. Als in: in het echte leven zeg je (de meeste mensen) dit ook vaak, waardoor je je feitelijk anders zou gedragen wanneer je dit in vlogs niet zou zeggen. Juist dat Willemijn en Martine dit ook in vlogs doen maakt dat het realistisch overkomt. Niet dat ik pro vloekwoorden oid ben, maar je anders gedragen omdat je vlogt vind ik eigenlijk erger. Willemijn en Martine komen nu lekker gewoon over en dat begint bij bloggers steeds meer te verdwijnen jammer genoeg!

Marnel -

Zo gezellig weer, leuk dat jullie nog eventjes gingen shoppen!

Evelien -

Heerlijk om naar te kijken! Ik vind jullie echt toppers! Jullie blijven zo lekker jezelf, daarmee onderscheiden jullie je echt van andere beautyblogs. Ben erg benieuwd naar de lipsticks en kijk uit naar een ootd of shoplog! xxx

Marije -

Leuke, gezellige vlog meiden! Willemijn ik ben steeds zo nieuwsgierig waar je jas van is….

Willemijn -

Zara! Collectie van 2 jaar geleden! :)

Kirsty -

Leuke vlog! Ik vind het ook hartstikke leuk dat jullie ook gewoon zelf nog lekker shoppen! Ben benieuwd naar de MAC lipsticks die jullie hebben aangeschaft!

Natascha -

Wat een gezellige vlog. Ik kan niet wachten op de shoplog en vooral de lipsticks. You’re right nothing beats a new lippie! 😀 Kijk erg uit naar jullie keuzes want ik heb nog nooit een slechte slag bij Mac gehad als ik jullie advies opvolg 😀

Willemijn -

Aah leuk om te horen! 😀

Ans -

Wat een leuke vlog weer zo gezellig met jullie maar ik heb een vraagje over die lippenstiften ik zag Martine dat op haar lippen smeren maar daar zit iedereen aan en als iemand een koortslip heeft dan is dat toch besmettelijk of heb ik het verkeerd gezien.Een oma die bezorgd is.

Willemijn -

Bij MAC worden ze altijd gereinig met alcohol en afgesneden voor én na iedere klant! :)

Ans -

Oh gelukkig dat wist ik niet , zie zo leer ik van jullie .

Lenneke -

Dit vind ik heel lief!!

Ilham -

Jullie lijken me zo’n leuke vriendinnetjes. Ik ben zelf ook gezegend met een geweldige vriendengroepje, maar ik denk dat samen werken toch wel een heel andere dimensie aan een vriendschap kan geven. Ik ben er wel een beetje jaloers op, gezond jaloers welteverstaan 😀

Patricia -

ik hou wel van dit soort vlogs, een leuke indruk van hoe jullie dagen er, soms, uitzien. Wel knap dat Willemijn met toch frisse dagen alleen een shirt aanheeft, brrr. En al die Mac lipsticks, looooove!
Was gisteren ook bij een Vanilia, oa roze rok gekocht :-) geel staat mij niet helaas maar zulke mooie items.

iris -

Wat een leuke vlog! Jullie haren gekruld met de ‘dildo’ is echt heel erg mooi! Ben benieuwd naar de shoplog :)

Xaviera -

Wat een leuke vlog weer! Zo lief om te zien hoe blij Saar was met die mergpijp.

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Martine je haar is op camerabeeld weer een stuk blonder :(. Komt dat door de video of is het gewoon hels om de goede kleur te houden? Zo gezellig om met jullie mee op stap te zijn! Goed geslaagd zo te zien :D.

Martine -

Mijn haar bevat roodpigmenten van nature waardoor koele kleuren in mijn geval weer heel snel om kunnen slaan naar warm, ook met zilvershampoo. Just my luck :( gelukkig over een week of twee naar de kapper!)

Margot -

Wat is het weer een gezellige vlog! En leuk dat jullie ook nog dingen zelf kopen.

Heleen -

Ik ben ook blij dat jullie zelf producten kopen. Ik ging bijvoorbeeld zoeken naar mooie swatches van de vaste Guerlain Rouge G collectie ivm de 40% kortingsactie bij Ici paris, maar de meeste beautyblogs reviewen alleen de LE’s, die natuurlijk allang uitverkocht zijn. Alleen fashion-fever was bruikbaar. Bij jullie heb ik veel gehad aan de YSL rouge volupte-artikelen (en ik heb precies Rose Caresse gekocht, die jullie niet hebben 😛 ). Door zelf nog producten te kopen kunnen jullie je onderscheiden, in mijn ogen.

Raïsa -

Ik vind het inderdaad heel erg leuk dat jullie zelf nog zoveel kopen!
Ooeh Vanilia heeft nu echt heel mooie items, ik zag een heel mooi geel jurkje. Nog even over nadenken, want het is best veel geld voor 1 jurkje….

Martine -

De verkoopster had ook een gele jurk aan. Het is dat het niet mijn kleur geel is, want de jurk stond haar errrrrg leuk!

Irene Elbertsen -

Super Leuk!

Esther -

Super leuk om te zien! Zo gezellig :)

Carlijn -

Oehhh ik ben heel benieuwd naar die lipsticks! En ik had niet moeten kijken want ik ben verliefd op die gele top, wauw! Komt er een shoplog of ootd?:)

Carlijn -

Heb je hier maat 34 van willemijn?

Willemijn -

Leuk zijn ze he! Ja ik heb 34 genomen. 36 paste ook, maar de plooide net iets meer bij mijn borsten. Misschien dat ik er nog een ootd mee maak, maar voor nu staat er in elk geval een outfit op mijn instagram 😀 https://instagram.com/p/z4PaNoErnB/?modal=true

Dita -

Leuk weer een achter de schermen vlog!

Tineke -

Hele leuke vlog meiden! Wat een prachtige lipsticks!
Liefs

Reageer ook