2Keep a Diary: maart #1

Welkom in het eerste diary van de maand maart. De eerste maand van de (meteorologische lente) lente. En ik moet eerlijk zijn dat ik nu toch ook echt wel aan de lente toe ben. Kijk mee naar mijn gezellige (en frustrerend drukke) week.

Maandag

Op maandag werd ik om 7.00 uur wakker en zag ik dat ik een app van Martine had. Ze was nog steeds ziek. We besloten dus om beide thuis te gaan werken, in plaats van dat ik naar haar toe zou komen. Ik kroop uit bed en maakte mijn ontbijt klaar.

Om 8.00 uur ging ik aan het werk. Ik heb een heleboel artikelen geschreven en een lading foto’s bewerkt. Ook is het op de mail enorm druk. Ik ben de hele ochtend en middag wel zoet geweest!

Arme Saar is loops, dus ze heeft een luier om. Gelukkig is ‘ie zwart en valt het niet zo op! Haha!

Een vieruurtje (pure chocola) en een aflevering van Beschadigd zien. Ik vind het zo’n heftig en indrukwekkend programma.

Uit met Saar! We lopen een lekker groot rondje. Mevrouw is blij dat die luier even van haar kont af is.

Om 17.30 uur ga ik koken (het is nog licht, yay!). Risotto met doperwtjes en zalm. Hmm!

‘s Avonds heb ik met Djur lekker op de bank Hinterland (detective op Netflix) gekeken. Een gezellig avondje!

Dinsdag

Goedemorgen! Na m’n ontbijt begin ik aan m’n make-up. Het is boven nog steeds koud (winter), dus sleep ik m’n make-up naar beneden zodat ik het in de lekkere warme woonkamer kan doen.

Zodra Martine er is beginnen we aan het krullen van onze haren en inzetten van extensions, voor de review van Maggie’s Hair.

Martine en ik verzetten flink wat werk. Ondertussen maak ik stiekem van Martine een foto. Deze werkdag hebben we trouwens gevlogd!

Om 17.30 uur zet ik nog even een video klaar om te uploaden naar YouTube en gaat Martine naar huis.

Tijd om te koken! Ik maak pasta.

Na het eten doen we snel de afwas en rijden we naar Leeuwarden. We hadden afgesproken met Dirk, Djurre’s beste vriend. Dit is het gerechtsgebouw in Leeuwarden. De stad is ontzettend veranderd in al die jaren dat ik er niet meer kom, maar dit is een oud en vertrouwd gebouw.

We lopen langs de kroeg waar ik vaak kwam, toen ik in de laatste klas van de middelbare school zat. Memories!

We gingen wat drinken bij de Dikke van Dale. Dit was altijd onze stamkroeg met onze vriendengroep en tevens de kroeg waar Djurre en ik onze eerste date hadden. Dit zitje, links op de foto, daar hebben Djurre en ik toen gezeten! Haha!

De appeltaart bij de DvD is trouwens heerlijk! De beste van de stad. En ook de grootste trouwens…

De laatste selfie met Dirk. Afgelopen donderdag is hij namelijk voor 4,5 maand op wereldreis vertrokken.

Rond 23.30 uur waren we thuis en ben ik snel naar bed gegaan. Morgen weer vroeg dag!

Woensdag

Goedemorgen Saartje! Saar is loops dus ik vind het niet zo fris als ze op de bank komt knuffelen, dus dan ga ik maar op de grond liggen. 😉

De outfit van vandaag: Vanilia top, grijze broek van Primark en Boggi Laarsjes.

Het is gekkenhuis deze week! We hebben twee grote campagnes waarvoor we moeten filmen, heel veel artikelen en ook nog eens 4 video’s. Daarnaast moeten we alvast vooruit werken voor volgende week, want dan zijn we twee dagen op pad. Pffff! (Ook deze dag hebben we gevlogd.)

Filmen!

Schrijven en bewerken!

Tien en ik besloten nog even naar de stad te gaan om wat producten te kopen voor reviews op LLG. We zijn goed geslaagd!

‘s Avonds maak ik couscous met gegrilde groenten en Catalaanse worstjes. Hmmm!

Na het eten heb ik nog een eventjes gewerkt en Djurre zat naast mij tv te kijken.

Vervolgens viel ik om 21.00 uur in slaap op de bank en ben om 22.00 uur naar bed verhuist. Het is eigenlijk al een paar weken super druk en dat begint er een beetje in te hakken. Gaap!

Donderdag

Saar en ik beginnen aan ons ontbijt om 8.00 uur. Ik heb gewoon bijna 11 uur geslapen vannacht! Wow. Dat had ik blijkbaar even nodig.

Om 8.30 uur ga ik aan het werk. Ik begin met wat video’s bewerken.

Om 10.00 uur had ik met Martine op Skype afgesproken, maar zoals ze gewoonlijk kwam ze weer een halfuurtje later. 😉 Ik tel gewoon 30 tot 60 minuten op bij de afgesproken tijd, haha!

Er druppelden wat pakketjes binnen vandaag. Hoe leuk is de vrolijke doos?

In een van de pakketjes zat het nieuwe boek van Pauline, van Uit Pauline’s Keuken. Sneak peek! Haar boek is inmiddels verkrijgbaar via internet en de boekhandel!

Om 13.00 uur sluit ik Skype af en doe ik er eerst even een was in. Daarna werk ik weer verder voor 2WMN en LLG.

Aan het eind van de middag laat ik Saar even uit.

Eenmaal weer thuis werk ik weer verder en heb nog wat contact over een paar artikelen en campagnes met Martine via Skype.

‘s Avonds ben ik alleen dus eet ik een kom linzensoep terwijl ik Danni Lowinski kijk. Ik ben dol op deze serie!

‘s Avonds was natuurlijk de ontknoping van Wie Is De Mol? Helaas moest Djurre tot 21.15 uur werken, dus konden we het niet kijken. Maar toen de uitzending er vlak na 21.30 uur op stond, zijn we snel gaan kijken. Djurre zat op Rik, ik op Margriet. EINDELIJK heb ik een keer op de juiste mol gegokt! Yes!!!

Vrijdag

Ik stond vroeg op want we hadden een propvolle dag. Ik ging snel ontbijten, kleedde me aan en maakte me op. Daarna deed ik snel even wat mailtjes en schreef ik nog een stuk van een artikel.

Om 10.00 uur stond ik bij dit grote bekende, Zweedse warenhuis. Ik moest spullen inslaan voor een campagne en de planning was nog al krap. Ik dacht dat het wel rustig zou zijn, omdat ik er gelijk tijdens openingstijd was, maar boy, I was wrong. Zo veel mensen! Ik stond gewoon in de rij om naar binnen te kunnen!

Na een half uur had ik alle spullen bij elkaar gezocht maar ik kon pas om 11.00 uur bij de kassa afrekenen (volgens afspraken). Tja, dan nog maar een tweede keer ontbijten. 😉 Voor een eurootje! Woop woop!

Daarna snel afrekenen, auto inladen en op naar Leek, waar Martine woont.

Eenmaal aangekomen zijn we gelijk begonnen met filmen. Hier zie je mij in actie!

You gotta do what you gotta do!

Nadat de eerste video van de dag gefilmd was, lunchten we. Martine maakte een heerlijk broodje kipcorn voor mij! Hmmm!

Door met video twee!

Iets na vieren waren we kapot, maar bijna klaar! Nog even de voice over er overheen knallen en it’s a wrap!

Om 17.00 uur ging ik naar huis en deed ik snel wat boodschappen voor het avond eten.

In de file voor het Julianaplein…

Daarna een lekker groot rondje met Saar! Zo lekker dat het weer langer licht is!

En eenmaal weer thuis trok ik m’n oude kloffie aan en maakte ik het eten klaar.

Familyhuuuuuug! Fijne avond!

Zaterdag

Ik was weer lekker vroeg wakker dus ontbeet op m’n dooie gemakje. Na m’n ontbijt sprong ik onder de douche.

Vervolgens pakte ik mijn tas in. We zouden namelijk om 12.00 uur richting Nijmegen vertrekken. Eerst op bezoek bij Djurre’s broer en ‘s avonds naar het 25 jarig huwelijksfeest van Djurre’s oom en tante. We slapen vannacht dan weer in Nijmegen, bij Djurre’s broer.

Na het douchen zoek ik eerst mijn outfit voor vanavond uit. Dit wordt hem! Top en rok van Vanilia en pumps van Ted Baker.

Het cadeautje moeten we niet vergeten natuurlijk!

In de auto! Terwijl Djurre de laatste dingen in de auto laadt, kruipt Saar op haar lievelingsplekje. Hier mag ze niet zitten tijdens het rijden (veel te gevaarlijk), dus ze nam het er even van. 😉 Lekker met haar snuit in de zon.

Rond 14.00 uur kwamen we aan in Nijmegen. Toen we boodschappen gingen doen voor het avondeten spotte ik de sushibar in de Albert Heijn. Tof!

Na het avondeten (broodje hamburger deluxe) was het tijd om te vertrekken naar het feestje van de oom en tante van Djurre.

Ze hielden het feestje in het Philips stadion, in Eindhoven. Ze zijn namelijk gek op voetbal. Ze hadden groots uitgepakt met een fanfare band en eten en drinken in overvloed.

Super leuk!

Ook Sinterklaas kwam even langs! Dit is een beetje een inside joke. Djurre’s oom en tante doen namelijk al heel wat jaren aan de Sinterklaas optocht in Eindhoven mee en dat betekent heel veel voor hun.

Aan het eind van de avond was er, op z’n Brabants, nog friet en tegen een uur of 00.00 gingen we naar huis.

Zondag

Ondanks dat we pas rond 1.30 uur in bed lagen en ik niet heel geweldig geslapen had, was ik toch al om 7.00 uur wakker geworden.  Na een tijdje werden Djurre en mijn nichtje ook wakker en was ook Saar van de partij. Knuffelen!

De mannen gingen fietsen en mijn nichtje en ik bleven gezellig samen met Saar thuis. We hebben banaan gegeten, gespeeld en geslapen. Gezellig!

En natuurlijk ook van het heerlijke weer genoten door een ommetje te maken. De hond én kinderwagen was een uitdaging, maar uiteindelijk ging het best aardig. 😉

Rond de lunch kwamen de jongens weer thuis en werden er pannenkoeken gebakken. Hmmmm!

Nog éven van de zon genieten en toen was het tijd om naar huis te gaan.

Op de terugweg reden we via Arnhem en besloten we nog even het bos in te gaan, waar we altijd langs rijden. Is Saar lekker uit geweest en kunnen wij nog even genieten van het mooie weer.

Eenmaal thuis waren Djurre en ik super moe. In de auto was ik al niet helemaal wakker gebleven dus ik stortte ter aarde terwijl ik ons item in Life4You bekeek. Wat kregen we super veel leuke reacties van jullie, bedankt! Hier kun je het item terug kijken.

We hadden zo geen zin om te koken dus we bestelden Italiaans. Voor de verandering eens geen pizza, maar pasta en lasagne. Hmm!

En op het moment dat ik dit schrijf is het bijna tijd voor Boer Zoekt Vrouw. Ik ben heel benieuwd wie Geert en Bertie gaan kiezen. Op het moment dat jullie dit lezen, is het al bekend!

Voor zo ver weer mijn diary van afgelopen week! Ik hoop dat jij ook een goede week hebt gehad en tot over twee weken!

51 reacties

esmee -

hallo,

esmee hierrrr XD

ik vind je blog egt supppper leuk 😛

wil je terug reageren, ik ben een egte fan!!!!!!

m.v.g

esmaralda

Anne -

Pfoeh, ik ben best wel jaloers op jullie! Niet dat jullie niet druk zijn of stress hebben, maar jullie doen zulke leuke en gave dingen! Ik ben jullie leeftijd en heb sinds mijn afstuderen afgelopen november een kantoorbaan in Amsterdam. Het is een goede baan en ik leer veel, maar soms kijk ik uit het raam (of ik lees weer eens veel te lang jullie blogs onder werktijd 😉 ) en dan denk ik; er moet toch meer in het leven zijn. Jullie bewijzen dat voor mij en ik hoop dat ik op een dag ook zoveel plezier uit mijn werk mag halen als jullie!

Voor nu: keep up the good work! Jullie houden grijze kantoorgangers (zoals mij) op de been 😉

Linda -

Wat zien die gegrilde groenten er heerlijk uit :)

Cindy -

Oh wat tof om in het PSV stadion een feestje te hebben zeg! Wat een heerlijk week. Ik zit mijzelf dringend af te vragen of ik niet iets van Vanilia moet kopen, want wat een prachtige kleding van dat merk draag je (dragen jullie) toch elke keer. Wauw. En Leeuwarden, ik ben er vorig jaar geweest. Jammer dat ik de Dikke van Dale gemist heb, anders had ik daar zéker appeltaart gegeten. Om te onthouden dus!

Nicole -

Wat een leuke, drukke diary! Ik vind Saar altijd zo sneu kijken met d’r luiertje, haha! Is er geen optie tot steriliseren of blijft ze dan loops?

Miriam -

Wat leuk om te zien allemaal, lekker druk idd! Heerlijke eet-foto’s ook 😛

Louise -

Slaapt Djurre nu met z’n horloge aan? Nog nooit gezien, haha!

Nienke -

O my wat een prachtige Vanilia rok, en dat figuurtje :) Ik vond de couscous er ook erg lekker uitzien, ga ik eens uitproberen zo met gegrilde groentjes en worstjes :)

Cindy -

Ik reageer niet zo vaak maar ik wil dit toch even kwijt: ik lees altijd met plezier jullie diary, maar het begint me steeds meer op te vallen dat er zo vaak wordt gezegd dat jullie het zo druk hebben. Ik begrijp best dat jullie het druk hebben, net als vele andere werkende mensen (zoals ik) maar ik lees het nu week in week uit. Nou ja, ik bedoel eigenlijk te zeggen dat er niet zo’n nadruk op moet worden gelegd, het leest niet zo prettig. Vind ik dan 😉

Demi -

Lijkt me een erg leuke week. Ben heel benieuwd naar al die M.A.C producten! En ik vind je outfit van zaterdag erg mooi.

EliseDingen -

Ha, wat leuk. Ik herkende Leeuwarden gelijk! :)
Toen ik het briefje ”Houding” op je laptop zag ging ik gelijk rechter op zitten, haha! Werkt toch goed dus. Weer leuk om te zien!

Jannah -

Heej Willemijn,
van waar komt je bruine tas? of van welk merk is die?
Ik vind hem namelijk erg leuk (al van in de vlogs naar ny), maar heb nog nooit gehoord van waar hij komt :)

Willemijn -

Dat is de Mulberry Alexa! :)

Jannah -

Nee toch? ik bedoel die op de 2de foto van zaterdag? :)

Dewy -

Leuke diary weer!!
Wel vraag ik me af hoe jullie vriend in 4.5 maand een wereldreis gaat maken.. Mijn vriend en ik hebben de afgelopen 5 maanden door alleen al Zuid-Oost Azie gereisd en hebben hier nog niet alles gezien terwijl we aanzienlijk veel hebben gevlogen ipv over land te reizen wat veel reizigers doen.. in 4.5 maand een wereldreis maken lijkt me een nogal wat. Maar uiteraard, hoop ik dat hij heel erg veel plezier zal beleven en mooie ontdekkingen mag doen :)!!

Patricia -

wat een leuk verslag, fijne teksten om te lezen

Patricia -

.?? en de rest van de tekst is weggelaten….. Ik had het filmpje nog niet gezien maar wat doe je dat relaxed en natuurlijk, alsof je elke week op tv bent!

My Creative Life - Marìs -

Ik had het gemist op tv, dus leuk om het item nog even terug te kunnen kijken via je link. Leuk filmpje geworden! En dat commentaar van Irene tussendoor, haha ook leuk!

Martine -

Haha ja dat vond ik ook leuk om te horen!

suus -

Wat een mooie outfit had je aan naar dat feestje, heel elegant en vrouwelijk!

Roos -

Haha, die Sinterklaas 😀

Diana -

Leuke foto’s, leuke week! Je schrijft er ook altijd fijn een stukje bij. EN WOW die rok staat je zoooo goed! EIgenlijk beter dan die klok of ballon rok.

Margriet -

Wat heb je weer een leuke, drukke week gehad!
Je rok van Vanilia staat je erg mooi! :)

Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla -

Oeh die Vanilia rok staat je stunning!!

Ik mag niet lachen maar die luier bij Saar is hilarisch. Sorry doggy!

Ilham -

Gezellige week :) Wat ik me wel afvroeg: gaan jullie nooit mee op persreis naar het buitenland? Worden jullie (nog) niet meegevraagd of willen jullie zelf niet?

Willemijn -

Helaas hebben de reispersbureau’s ons nog niet gevonden! 😉 Boehoee! Haha!

Ilham -

Haha 😀 Maar jullie/je zouden het dan wel gewoon doen?

Willemijn -

Geen idee, hangt af van de plek en wat we zouden doen hahaha! 😉 En jij? Zou jij het doen als je ons (of een andere blogger) was?

Ilham -

Hangt, zoals je zelf zegt, af van de plek, maar ook van de eisen. Ik zou ook gewoon eerlijk willen zijn over de ervaringen die ik er zou hebben. Los daarvan hou ik enorm veel van reizen dus waarom een gratis reisje niet aannemen :) Zeker als je dan nog eens met een vriendinnetje kan gaan.

Murl -

hihi! Dat to big to fit in here kaartje is leuk! Ik heb ook een vriendin die altijd te laat komt! Ik zeg tegen haar : om 12:00 voor de V&D en dan sta ik er zelf om 12:25 😉

Anne -

Wat een leuke diary! Fijne lente foto’s :). Waar hebben jullie die pasta besteld?? Ziet er erg goed uit en ik vind de meeste pasta’s die bezorgd worden in Groningen niet zo goed…

Miranda -

Wat leuk!! Ik kom uit Leeuwarden en ik was ook altijd trouwe fan van de ouwe stoep!! Heb ook heel wat uurtjes versleten bij DvD en nu zit ik er zomers op het terras met m’n dochter van bijna tien… Time flies! 😉

Paula -

Ja echt super leuk dat je in Leeuwarden was, Willemijn. Ik herken uiteraard alles op de foto’s. Echt grappig dat jullie eerste date in de Dikke van Dale was, haha! :’)

Margot -

Leuk om te zien weer en wat een mooie outfit droeg je naar het feest!

Do -

Leuke diary weer, leuk om te zien wat je afgelopen week hebt gedaan :)

Kirsty -

Leuke foto’s! Wel een drukke week zeg! Hopelijk krijgen jullie binnenkort weer even een adempauze om een beetje bij te komen! Wel zie ik veel lekker eten voor bij komen!

Charile -

leuke foto’s weer 😀

Iris | Todayslipstick -

Wat een prachtige outfit had je naar het feestje aan! Wauw, je ziet er geweldig uit. Wat een leuke foto’s.
Liefs, Iris

Anita -

Wat een drukke en bomvolle week. Gezellig dat je in het Brabantse was :) Helemaal gemist dat jullie bij Life 4 You waren, ga het straks even terugkijken!

Lauriëtte -

Leuk om te zien wat jullie de afgelopen week hebben gedaan! Ik denk trouwens dat je Margriet bedoeld inplaats van Martine! 😉 Fijne week!

Marloes | Budgetproof.nl -

Chronisch tijd tekort is hier een bekend probleem. Zo te zien heb je dat als fulltime blogger ook ;). Wel oppassen he meiden! Wat een super mooie outfit voor het 25-jarig huwelijksfeest! Classy! En wat vind je van de keuzes van Bertie en Geert?

Willemijn -

Bertie’s keuze is de beste voor iedereen. En ik had niet verwacht dat Geert voor Hetty zou kiezen! Maar beide dames waren leuk dus het komt vast helemaal goed. Ik hoop wel dat Ada ook snel een liefde vind, ik vind Ada zo’n schat! Ik wil d’r wel adopteren als m’n oma haha! En jullie?

Josianne -

Dat douchegordijn is tof zeg! Ik vind het bijna jammer dat ik douchegordijnen verschrikkelijk vind haha! Leuk dat jullie een feestje in het Philips-stadion hadden, mooi is het daar he?!

Joyce -

Wat een lekker druk weekje. Mijn weekjes zijn er op dit moment een stuk saaier uit (Hallo verlof) haha

Marjolein -

Wat en ongelooflijk drukke week zeg! Ik hoop dat je deze week even kan bijkomen, want volgens mij kan je dat wel gebruiken. Ik vind wel dat het hele leuke week was. En wat fantastisch, Sinterklaas op je feest! Leuk zeg!!

lucindainwonderland -

Netjes dat je dit jaar op de juiste mol zat, ik had het natuurlijk weer mis. Maar het is ook wel moeilijk als je mol er de ena laatste uitzending uit ligt om dan nog te bedenken wie het zou moeten zijn. Ook had ik nog nooit een hond met een luier gezien, maar lijkt mij wel handig met het loops zijn zeg. xxx Lucinda

Dita -

Wat een leuke foto’s! :) lekker druk weekje zo te zien. Fijne week!

Elise Joanne -

Leuke Diary Willemijn! Wel druk zeg, poeh.. Je hebt trouwens geschreven dat Martine je mol is, haha! Vond ik erg grappig ;). Je zat op Margriet dan? Knap! Mijn mol was wéér niet de mol! Wel de winnaar gelukkig.

Willemijn -

Ik zeg al sinds het begin Margriet tegen Martine en andersom. Haha! Foutje!

Martine -

Verrassing! Ik was de mol

EliseDingen -

Haha! Dát zou pas goede tv zijn!

Reageer ook