2Keep a Diary: februari #4

Deze diary gaat waarschijnlijk de boeken in als meest saaie diary ever. Ik werd ziek in een week dat het juist absoluut niet kon. Daardoor ondervond ik de problemen van eigen baas zijn. Zucht!

Maandag

Deze dag werkten we vanuit huis. We hadden het hele weekend in Amsterdam doorgebracht voor het BFF Event. Het was een erg leuk weekend, maar het is toch vermoeiender dan je denkt om met iedereen een praatje aan te knopen en op de foto te gaan. We waren dus wel even toe aan een dagje thuis.

Ik had een klein beetje pijn in mijn hoofd dus ik nam een pilletje. Daarna besloten Jor en ik lekker naar Roden te gaan om Noa eens even uit te laten razen in het bos.

Maar daar hebben we eerst mee gewacht, want wonder boven wonder wilde Noa liever op de bank blijven liggen. Dat gebeurt echt nooit, maar ze was afgelopen weekend bij mijn schoonmoeder geweest en daar was ze blijkbaar flink aangepakt, haha! Ik heb daarom onder het dekentje nog wat geschreven en Jorrik keek een serie met Matt Bomer er in, zodat ik stiekem even mee keek.

Eenmaal in het bos was Jor zo slim om de tak in het water te gooien. Noa gaat er gewoon achteraan en zat de rest van de tijd te bibberen. Daarna belandde haar tennisbal ook nog eens in het water en die wilde ze niet zomaar laten gaan. Het was erg gezellig en we hebben behoorlijk gelachen. We zagen er niet meer uit. Ik gaf Noa een verkeerd commando waardoor ze tegen Jor op sprong en ik gleed uit van een heuveltje omdat ik weer raar aan het doen was. Natuurlijk gleed ik voor een deel ook uit in de hondenstront. Lekker hoor!

Toen we weer thuis waren hebben we gedoucht en stond er een pakketje op mij te wachten. Wat daar in zat, laat ik nog zien!

De rest van de dag deed ik niet zo veel meer, behalve eten koken en tv kijken. Gezapig!

Dinsdag

Ik ging naar RTV Noord want we zouden weer op de radio komen bij René Walhout. Ik ging voor de spanning eens met onze auto, de Renault Kangoo. Dat ding loopt zowat op zijn eind, maar we tuffen er vrolijk in rond zo lang het nog gaat. Al mijn spullen ingepakt en gecheckt en gaan maar.

En gelukkig veilig en wel met de Renault aangekomen bij de MediaCentrale. We zijn eens in de zoveel tijd dus te horen op Radio Noord en praten dan over de nieuwste fashion- en make-uptrends. Hartstikke leuk! Dit is de laatste dag dat je ons terug kunt luisteren: klik. Rechts kies je dan de gewenste dag (dinsdag) en dan 10:00. Dan duurt het ongeveer een kwartier voor je ons hoort.

Daarna reden we beiden in ons Renaultje naar Willemijn. Ik zat haar dicht op de hielen. Gaaaassss!!

We namen flink wat video’s op en dat was maar goed ook anders hadden we in de knel gekomen, maar dat wordt later duidelijk. Een dag konden we sowieso niet werken omdat er de hele dag tv opnamen zouden plaatsvinden met RTL. Aan de slag!

Tussendoor moesten we nog wat zelfgemaakte dipjes proeven voor chips. Ja ja, jullie kunnen misschien al raden waar dit heen gaat.

Hier maak ik oogfoto’s zoals je ziet, dat is best een kunst om het zo scherp mogelijk te krijgen. Willemijn was namelijk druk bezig met video’s bewerken dus deed ik dit even in mijn eentje. Ik was ook erg blij met haar witte vest, want ik had het toch best wel koud.

Eenmaal thuis voelde ik me steeds lamlendiger worden. Ik zat me af te vragen of ik wel moest gaan sporten en dat doe ik nooit.

En opeens kickte de griep in. Met moeite liet ik Noa nog een half uur uit, want ik was alleen thuis. Jorrik had avonddienst.

Ik nam een ibuprofen (kekke kleur) en ging naar bed. Ik had het koud, warm en alles kwam tegelijk. Help!

Woensdag

Met moeite appte ik Willemijn de volgende dag. Gelukkig hadden we deze week de woensdag als thuiswerk dag gepland. Helaas kon ik niets doen, maar op dit soort momenten ben ik erg blij dat je er niet alleen voor staat.

Ik heb me lang niet zo rot gevoeld. Ik heb 3 pyjama’s aan gehad, omdat ik het zo warm had en constant aan het zweten was. Ik lag de hele dag in bed en rond 5 uur ‘s middags ging ik naar beneden.

Ik werd iets beter maar kon niks anders dan op de bank liggen. Ik keek wat op internet en zag opeens oude foto’s voorbij komen. Dit is een foto van het afstuderen. Ik ben de tweede van rechts, naast het meisje met de witte jurk. De docent vraagt hier net iets aan ons. Jemig, wat is het snel gegaan.

In mijn mail ontving ik ook wat foto’s van de Efteling! Ik vond deze met Nikkie, Sharon en de Endymion gang echt supertof! Oh en Pardoes niet te vergeten.

Ik deed verder weer amper iets, omdat ik me niet lekker voelde. Zo irritant want je schiet niets op. Ik deed alleen nog mijn hemelsblauwe Vanilia truitje in de was want die wilde ik graag donderdag en vrijdag nog aan.

Donderdag

Hier een typisch voorbeeld van Willemijn en Martine die geen zin hebben om te appen. Ik vraag Willemijn vaak wat we op de planning hebben en of dat nog steeds klopt. Hier hadden we het ook over welke outfit we aan moesten trekken. Dat was van belang, omdat we vrijdag dezelfde outfit aan moesten doen.

Mijn schoonmoeder was zo lief dat ik haar auto mocht lenen. Ik ging snel naar Willemijn, maar voelde me nog steeds echt beroerd. Helaas kon het niet anders en moest ik wel. Dat is echt vervelend.

Snel aan de slag met video’s en dit is intensiever dan het er uit ziet haha! Op een gegeven moment heb je nogal kramp in je armen.

Zie Willemijn haar kast trouwens, haha! Vol met chips speciaal voor vrijdag.

Even kroelen met de lieve hondjes. Als je jezelf niet lekker voelt, is dat wel fijn. Nu maar hopen dat de honden niet ziek worden.

Ik proefde helemaal niks omdat ik erg verkouden was, dus besloot ik veel boontjes te eten. Ik had veel meer zin in iets lekkers, maar als je toch niks proeft is het alleen maar zonde.

Vrijdag

Het was tijd voor RTL opnames bij Willemijn thuis. Om 09:00 stipt waren ze er al en ik ook. Ik baalde wel dat ik ziek was, want ik zie er veel minder stralend uit en ook mijn stem klinkt belabberd. Bah, waarom net nu?

En nog maar weer 10 keer naar binnen lopen, alles voor tv!

Het is zo bizar hoe tv opnames gaan, alles moet wel een aantal keer opnieuw en ze gaan veel meer gestructureerd te werk met tijdsschema’s en dergelijke. Wat een ravage in de keuken! Dit was trouwens aan het eind van de dag, de rest was heel gestructureerd, haha!

En we moesten ook wat vrienden/familie optrommelen en gelukkig hadden we zes gegadigden gevonden, want dat was nogal lastig op een werkdag. Onder andere Anja (mijn sportmaatje) en Wouter (broer van Willemijn) waren er bij.

Thuis werkte ik nog wat, maar deed de computer niet mee. Zucht! Het wordt tijd dat ik een andere ga kopen. Na de zomer ga ik maar eens sparen.

Noa mocht lekker bij me slapen die nacht, want Jorrik had nachtdienst. Blijer kun je haar volgens mij niet maken.

Weekend

Afgelopen weekend was ik blij dat ik vrij was. Natuurlijk moest ik nog wel wat schrijven, maar ik kon in ieder geval thuis blijven. Ik probeerde weer naar buiten te gaan om wandelingen te maken. De afgelopen week had ik dat amper gedaan, omdat mijn keel op hol sloeg van de kou. Nu ging het wel wat beter, gelukkig.

Ahh sneeuwklokjes! Ik ben helemaal in de lentestemming, laat dat heerlijke voorjaar maar komen. Ik ben zo klaar met de winter en de kou.

Wat een vrolijke thuiskomst, zo met de bloeiende narcissen en de grappig lichtbolletjes die ik kreeg van mijn zus uit Thailand.

Jorrik is ook een schat, ondanks dat hij nachtdienst had, haalde hij ‘s ochtends wel de hele tijd fruit en andere gezonde dingen voor me. Nu had hij groene thee gehaald, hoestsiroop en lekkere broodjes voor het weekend.

Eindelijk even weer lekkere broodjes en ik proefde er zelfs wat van, joechei!

Verder deed ik het rustig aan en keek ik naar America’s Next Top Model en andere relaxte programma’s.

En ik werkte nog wat administratie weg. Met internetbankieren is het leven toch zo makkelijk geworden.

 

Ik ruimde de laatste kerstversieringen op en dat was eigenlijk alleen het lichtnet nog maar dat voor mijn ramen hing. Het was nu wel welletjes. Tot december maar weer!

Ik deed nog wat boodschappen en zag deze leuke chocolade eieren speciaal voor Pasen. Dat doet me denken aan mijn oma. Vroeger met speciale feestdagen kregen we van haar altijd zo’n cadeau met Kinder eieren. Geweldig. Iedere zondag kregen we sowieso zo’n doosje met drie eieren en met feestdagen dus een box. Fantastisch!

Ik moet snel weer eens bij haar langs. Ze zit nu al een aantal jaar in een verzorgingshuis voor dementerenden. Doordat ze nu niet meer de persoon is die ze vroeger was, maakt het het weleens lastig om er heen te gaan. Ze doet altijd wat bozig, maar volgende keer ga ik echt weer even kijken. Dat moet van mezelf.

Ik nam voor mezelf wat witte tulpen en katjes mee. Klaar voor een nieuwe week zonder griep – mag ik hopen!

34 reacties

Renee -

Het was echt geen saai dagboek, wel heb ik nog een vraag waarom ging rtl jullie filmen is het nog ergens voor, of gaan jullie dat nog vertellen?

Martine -

Dat is voor komende zondag, we zijn dan te zien bij Life4You op RTL4!

Eveline -

Zo saai vond ik de diary niet hoor! Wel vervelend dat je ziek was, hopelijk voel je je inmiddels al wat beter. Liefs!

EliseDingen -

Het klinkt misschien gek maar ik begrijp wel waarom je dan toch minder snel bij je oma langs gaat. Mijn vader dementeerde ook de laatste jaren van zijn leven. Zo gek hoe mensen er echt door lijken te veranderen. Voelt zo raar. Ik vond je diary trouwens helemaal niet saai! Leuk die Efteling foto’s :)

Margriet -

Ik vond je diary ook niet saai hoor!! Je hebt, ondanks dat je jezelf niet lekker voelde, toch leuke foto’s gemaakt!
Beterschap! :)

Lenneke -

Awhhh, beterschap!

Charile -

Nou ik ben toch nog even teruggekomen hihi :) Leuke foto’s meid! Helemaal niet saai, iedere week is anders! Ik wens je heel veel beterschap, neem lekker wat vitamines! Tip: anitgrippine werkt heel goed :)

PatriciaKleijn -

Ziet er uit als een leuke week, wel balen dat je ziek was zeg. Beterschap nog en hoop dat je snel weer lekker opknapt

Xaviera -

Wat leuk die opnames voor tv, wel balen dat je ziek was, zeker met zoiets. Heel veel beterschap gewenst!

Iris | Todayslipstick -

Ik ben benieuwd naar jullie opnames voor RTL! Wat vervelend dat je je niet lekker voelde, gelukkig gaat het alweer iets beter.
Liefs, Iris

Marjon -

Toch fijn dat je op zo’n moment iemand hebt om op terug te vallen. Ben benieuwd naar de opnames van RTL, wanneer wordt het uitgezonden?

Beterschap!

Elsbeth -

Wat jammer dat je net tijdens die opnames ziek was! Super leuke blogs hebben jullie. Ik volg nog maar weinig blogs maar die van jullie zijn absoluut favoriet. Keep up the good work ladies!

Tamara -

Beterschap vrouw! Is het trouwens geen idee voor jullie om dit artikel sowieso ‘s middags te plannen? Heb je net even wat meer tijd. Ik lees wel eens vaker dat je/jullie tot zondagavond laat bezig waren om de diary in elkaar te zetten. Waarom dan niet als vast artikel naar de maandagmiddag? :) Enne, ik vond deze diary niet saai! Vind dit altijd één van de leukere artikelen :)

Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla -

Beterschap! Zo sneu om je ziek op de foto’s te zien. Leuke diary weer. De opnames voor RTL heb ik even he-le-maal gemist…Geen idee waar het over gaat. Ik ga het even opzoeken 😉

Bertine -

Beterschap! Echt vervelend dat je je zo voelde, vooral toen je gewoon verder moest werken:(

Minka -

Ik weet hoe beroerd jij je voelt Martine, heb ook 1,5 week echt griep gehad. Hoge koorts en lamlendig. Je kan ook echt (bijna) niks. Met een zware verkoudheid kan je nog functioneren. Ik ging te snel weer dingen doen waardoor ik voor het eerst v mijn leven daarna nog bronchitis kreeg maar deze is nu mede dankzij antibiotica over. Mijn advies is dus, pak echt even goed rust zelfs al als je denkt dat het weer gaat. Jullie zijn met z’n tweeën en je zou ook dingen voor Willemijn opvangen als het nodig is. Begrijp als geen ander dat het moeilijk is maar je lichaam geeft je niet voor niks een signaal. Luisteren jij! 😛 Beterschap en een dikke knuffel! <3

Patricia -

Always keep Get Well cards on the mantle. That way when unexpected guests arrive they’ll think you were too ill to clean.
Beterschap!

Martine -

haha dat is een goede!

caroline -

beterschap Martine, btw. is dat Noa? Wat een geweldige foto!!!

Marleen -

Ah balen, beterschap!

Petra -

Beterschap!!

Paola -

He wat vervelend! Het gaat ook wel heel erg rond.. Beterschap!

Jodie -

Heel veel beterschap! Xx

Margot -

Beterschap en doe lekker rustig aan!

Charile -

Beterschap!!

Bianca -

Heel begrijpelijk doe maar rustig aan kom straks nog een keertje kijken :) x

Marloes | Budgetproof.nl -

Wat onwijs lief dat je überhaupt een berichtje online zet dat het later komt. We kunnen heus wel even wachten! Hoop dat je je snel beter voelt.

Lauriëtte -

Beterschap Martine!

Anniek -

Ah, beterschap Martine! Doe eventjes lekker rustig aan, geen stress :) Kan gebeuren, succes en fijne dag!

Hannah -

beterschap!!

Annemarie -

Ahhh Noaatje!
Doe rustig aan… Beterschap!

lucindainwonderland -

Goed uitzieken is ook belangrijk. Beterschap! xxx Lucinda

Iris | Todayslipstick -

Beterschap!
Liefs, Iris

Anne -

Beterschap!

Reageer ook