The Instagram Tag

Door de lieftallige dames van Ik Vrouw Van Jou werden we getagd om de Instagram Tag over te nemen. I’m in!

Ken je Ik Vrouw Van Jou trouwens al? Ik vind hun blog superleuk en lees graag hun artikelen, omdat ze zo open en eerlijk zijn maar wel met de nodige dosis (droge) humor. Helemaal mijn ‘kopje thee’! De Instagram Tag is trouwens bedacht door Danielle, zie hier haar blog!

Goed, de Instagram Tag dus. Ik weet nog goed dat Willemijn zei dat ik ook een Insta profiel moest aanmaken. Dit fossiel was zowat net gewend aan Twitter en ik had echt geen trek om weer een social media ding bij te houden. Toch maakte ik er een aan -ik kan er ook niet echt onderuit als BG’er (Bekende Groninger), grapje! – en ging ik flink aan de slag. Wat resulteerde in het feit dat mijn Twitter nogal stil is maar mijn Insta daarentegen juist niet…I <3 Instagram!

 

1. Wat is je laatst geplaatste foto op Instagram?

Dat is mijn outfit foto van dag 2 van het Beauty Fashion Friends Event. Ik mocht eindelijk mijn blauwe rok van Vanilia aan! Ik vond mijn make-up deze dag goed gelukt (dat mag ook wel na een uur werk) en ik word helemaal blij als ik Amsterdam zie. Daar zou ik toch graag meer outfit foto’s willen maken.

2. Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?

Haha, die hoefde ik niet eens op te zoeken want die foto herinner ik me nog maar al te goed. Het is zo’n superlelijke white flash foto en die dag had ik ook net een hele heftige look uitgeprobeerd waardoor ik nogal lijk op een heks. Ik had geen flauw benul hoe Instagram werkte en zette er ook een droge tekst bij.

3. Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?

Tja, wat een vraag. Ik maak schaamteloos veel selfies. Ik vind mezelf er altijd veel beter uit zien in full face shots dan in outfit foto’s, want ik ben heel vaak ontevreden over outfit foto’s en hoe mijn lijf er op staat. Ik heb denk ik gewoon geen fotogeniek figuur. Maar wat dan de leukste selfie is? Ik vind dit lucky shot van een look uit een LLGVideoWeek nog steeds heel mooi, maar mijn nieuwe profielfoto waarop ik lach kan ik ook zeker waarderen. En jullie geloof ik ook, want ik had nooit verwacht dat deze zo vaak geliked zou worden!

4. Van welke Instagram foto krijg jij ter plekke heimwee?

Het zijn er meerdere, vooral vakantie foto’s! Onder andere natuurlijk de foto’s van New York. Ik heb gemerkt dat vooral toen we terug waren en tot rust waren gekomen van alle indrukken die we daar hebben opgedaan, dat het opeens zo’n soort afterkick gaf. ‘We zijn er echt geweest!’, denk ik dan als ik de foto’s terug zie. Ontzettend gaaf!

Maar als ik kijk naar de foto’s van Portugal waar ik met Renate was, krijg ik ook spontaan zin om even een week niks te doen en alleen maar op het strand te liggen en te feesten op een catamaran. Zomer, ik verlang naar jou!

Ooooh ik kan echt niet kiezen want als ik ook de foto’s terug zie waar ik was met Jorrik en mijn familie (neef/nicht, zus/zwager) wil ik direct terug. Jemig, dat was toch zo’n gezellige week met zijn allen in Cortona in Italië. Wat was het daar prachtig en wat hebben we genoten van de omgeving maar ook van elkaar en het heerlijke eten. En niet te vergeten: de prachtige bruiloft van mijn neef!

5. Wat is het allerlekkerste gerecht dat je op Instagram hebt gezet?

Hmm, dan ga ik liever voor het mooiste gerecht en dat is de cake die Willemijn en ik moesten maken voor Dr. Oetker. We waren er zo trots op, omdat hij zo mooi gelukt was!

Klik zodat je de video kunt bekijken!

6. Welke foto kreeg de meeste likes?

In dit geval gaat het om een video. Heel raar, maar er is een specifieke video waar ik vooral ‘s nachts ontzettend veel likes op krijg. Ondertussen zijn het bijna 8.000 likes en het blijft oplopen. Ik heb het idee dat het geen robots zijn, maar dat ik ergens op een website sta ofzoiets in het buitenland want het zijn zowel mannen als vrouwen die uit Rusland of Turkije o.i.d. lijken te komen. Misschien valt die video zo op omdat mijn haar daar zo rood was en mijn ogen zo groen? Of gaat het om het feit dat het Nederlands is? Ik snap er niks van, maar ik vind het wel een leuk geheimzinnig raadsel. Waarom alleen die video en wat is er zo bijzonder aan? Ik zal het nooit weten.

7. Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis)dier?

Oei, ik vind dat Noa heel vaak leuk op foto’s staat omdat ze altijd zo attent kijkt. Wat een lastige vraag zeg. Nou, na zowat een uur door mijn foto’s te hebben gescrolld is de conclusie dat ik gewoon een foto kies. Deze foto vind ik erg leuk, hier is ze net een varkentje.

8. Welke foto bewerkings apps of Instagram filters gebruik je het meest?

Ik ben dol op collages maken, daarvoor gebruik ik vaak Photogrid. De Instagramfilters die ik vroeger veel gebruikte waren Walden en Nashville. Nu gebruik ik zo nu en dan nog steeds Nashville maar sinds de nieuwe opties dat je zelf je foto aan kunt passen doe ik dat vaker. Zo zie je er niet totaal anders uit maar kun je de foto wel iets oplichten.

9. Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?

Ik denk deze: #malinois, #maligator, #girlswithmals, #lifeistooshortforboringhair, #livelifegorgeous, #2wmn.

10. Om welke foto heb je hard moeten lachen?

Om deze foto met Noa. Wat een mafkees. Ik had mijn ogen dicht toen ik de foto maakte, maar ik had niet gezien dat ze op dat moment zat te gapen. Toen ik mijn ogen open deed en de foto bekeek, kwam ik echt niet meer bij. Het lijkt net of ze heel hard lacht. De foto is ook nog gefeatured op de Instagrampagina van Malinoislovers (Malinois = Mechelse Herder). Ik ben gek op die Insta pagina! Heel veel Mechelse Herder baasjes willen graag dat hun hond op die pagina komt en ik zie soms reacties van ‘waarom staat mijn hond er nooit tussen?’. Gek genoeg heb ik daar geen last van want Noa is zeker al een keer of 5 geplaatst bij Malinoislovers. Trotse hondenmama hier!

Ik vond het een erg leuke tag! Wat mij betreft neemt iedereen deze leuke tag gewoon over! Je kunt ons trouwens volgens op Instagram via martiniii10 en willemijnvl.

25 reacties

Joyce & Scarlet -

Heel leuk dat je ‘m gedaan hebt! Mooie foto’s en prachtige hondenneus :)

marii -

leuke tag!!

(weet iemand misschien welke video dat is -vraag 6-??)

groetjess

Els -

Leuke tag en mooie foto’s!

Roos -

“Geen fotogeniek lichaam” – kijk eens goed joh! Je bent een hartstikke mooie vrouw met een waanzinnig lichaam!!!

Marnel -

Leuk bedachte tag!! Ik vind de dames van “ik vrouw van jou” ook erg gezellig en grappig!!

Lenneke -

Ik volg jullie met veel plezier! :-)

Danielle -

Hi girl! Leuk om mijn bedachte tag hier terug te zien, zou je mij nog willen toevoegen als bedanker van de tag in je blog? Dat zou lief zijn! Zie ook: http://culturalize.nl/2014/12/leuke-bloggers-die-instagram-tag-invulden/

Liefs,
Danielle

Martine -

Oh sorry, ik wist niet dat de tag daar vandaan kwam: ik zet het er ff bij!

Danielle -

Dankjewel! <3

Eilish (artisticstateofmind) -

Instagram is zo verslavend! Veel leuker dan Twitter, haha!

Audrey -

Wat is die Noa toch een scheetje! En die eerste Instagram-foto, joh! Wat heb je toch veel verschillende kapsels gehad de afgelopen jaren :)

Do -

Leuke tag! Ik vind je foto’s op instagram altijd heel leuk om te zien :)

Kelly -

Heel erg leuk ingevuld!

JanineMarlissa -

Leuke tag! Die selfie van je vind ik ook erg mooi :)

Xaviera -

Wat een leuke tag! Heel leuk om alle foto’s te zien, die van Noa zijn allebei geweldig haha. :) Die foto van jou bij vraag 3 is echt prachtig!

Aranka -

Wat een leuke tag! Ik ga hem ook overnemen :)

Amy -

Wat leuk geschreven Martine. Je bent echt heel fotogeniek vind ik. En wat is Noa een leuk beestje :)

Charile -

Leuk geschreven!

Iris | Todayslipstick -

Grappig dat je video zo veel wordt geliked! Je hebt er echt leuke foto’s tussen zitten en ik volg jullie nu op Instagram!
Liefs, Iris

Anna -

Leuke tag Martine! Ik vind jou Instagram super leuk om te volgen! Veel Liefs

Margot -

Wat leuk om te zien! Ik herken je nauwelijks op die oudste foto.

Dita -

Leuke tag is dit! Ik volg je graag op IG :)

Marloes | Budgetproof.nl -

Wat een mysterie, die veel gelikete video! Ik heb soms ook foto’s die ook na maanden nog likes krijgen en sommige helemaal niet. Bizar. Ik ben het helemaal eens met de keuze voor mooiste foto <3 pretty! Al komt je laatst geplaatste foto daar ook zeker voor in aanmerking hoor 😀

Hannah -

Wat leuk geschreven! Leuke tag is het ook :)

Reageer ook