The Lyrics Challenge

We hebben geen idee of ‘ie al bestaat, dus hebben we hem zelf maar bedacht. The Lyrics Challenge. De één leest een liedje op, de ander moet raden welke het is. Zin in een ritje muziek-land? Kijk mee!

Tijdens de video kun je meedoen met raden, want er komt express niet in beeld welk nummer het is. We zijn heel benieuwd hoeveel jullie er goed kunnen raden! Laat je score achter in de comments! 😉

P.S. Helaas is het fragment van onze microfoon verloren gegaan. Daardoor is het geluid wat slechter dan jullie gewend zijn. We wilden de video niet opnieuw opnemen omdat de spontaniteit en lol er dan een beetje af is, en dat zou zo zonde van de video zijn! Hopelijk kunnen jullie er een beetje doorheen luisteren! :)

22 reacties

Sanna -

Hahaha Die van de spicegirls herkende ik Meteen! Blame van Calvin Harris duurde echter 5 seconden.. When i was your man had ik ook meteen. De rest was allemaal voor mijn tijd denk ik..

Floor Daasvand -

Erg leuk bedacht! Ik herkende alleen die van de Spice Girls en Taylor Swift haha!

Tessa -

Supertoffe challenge! Ik kon er 5 raden!

Andrea -

Super leuk!!

Allissa -

Wat geweldig. Ik zat er al de hele dag op te wachten tot ik eindelijk de tijd had om dit te kijken. Geweldig. Kon er aardig veel raden! Behalve die van Coldplay.

En trouwens Martine, ik ben echt in staat om met een foto van jou naar Jasper te wandelen en hem bevelen mijn haar precies hetzelfde te verven: het staat je werkelijk fantastisch. Al helemaal met die extensions. Bij Willemijn vind ik het ook prachtig, maar toch krijg je met kort haar optisch iets meer pit!

Jacqueline -

Ook echt iets voor jullie. Hebben jullie weleens Amy talks in lyrics gezien bij Ellen DeGeneres. Je ligt blauw van het lachen. Het is dus pratend de songteksten zeggen tegen wildvreemden. In het Engels waarschijnlijk minder vreemd dan met Nederlandse teksten.

Evelien -

Haha super leuke challenge! Ik wist bij de omschrijving ‘Dit is echt een klassieker. Eind jaren 90, begin 2000′ al dat het Coldplay ging worden. Dat kwam opeens in mijn hoofd op. Is het ook nog zo haha. Ik heb die lyrics helemaal niet nodig 😉

Lisanne -

Haha hilarisch! Ik zou het echt niet raden!
Xx

Halima -

Dit deed ik een keer tijdens een lange treinreis met mijn vriendinnen. Dat was echt hilarisch haha! De medereizigers in onze coupé vonden het iets minder leuk :p

Wij doen het wel zo dat we de teksten eerst in het Nederlands vertalen, dan is het een tandje moeilijker maar ook leuker (aangezien de teksten belachelijk klinken wanneer je ze letterlijk vertaalt haha)!

Marnel -

Leuk!!! Ja zulke soort challenges wil ik wel vaker zien! 😀

Cathinca -

Aaah jullie doen het zo leuk, ga zo door!

Nienke -

Oeps, met de recente popliedjes ben ik echt niet meer mee blijkbaar! Wat wij eens deden tijdens een quiz en echt hilarisch is: haal de lyrics door Google translate en laat de stem de naar het NL vertaalde liedjes voorlezen: echt lachen, maar wel heel moeilijk soms!

Ina -

Leuke challenge!

Xaviera -

Hele leuke challenge! Ik ben helemaal niet thuis in populaire muziek haha, de oudere nummers herkende ik dan wel weer gelijk gelukkig. 😉

Iris | Todayslipstick -

Super leuk! Ik wist er maar een paar, het was moeilijker dan ik dacht!
Liefs, Iris

Julie -

Ik had er best wel wat goed! 😀 Ik heb ze geteld en had er 6 goed! :-)

Shaz -

Leuke challenge! De songteksten klinken zo anders wanneer iets wordt opgelezen in plaats van gezongen. Ik moest bij sommige wel even hard nadenken.

Chloe Sterk -

Hele grappige challenge X

Margot -

Leuk bedacht! Ik ben hier zo slecht in 😉

Maaike -

Grappige challenge. En ik merk wel dat ik mijn recente populaire muziek kennis moet opvijzelen. De nieuwere nummers kende ik bijna allemaal niet.

Lauriëtte -

Haha, wat een leuke challenge! Heel erg leuk om mee te doen tijdens het kijken van de video!

Reageer ook