2WMN’s Favorites (februari ’15)

Februari is bijna voorbij en daarom is het tijd voor een nieuwe 2WMN’s Favorites. Dit zijn onze favorieten op het gebied van interieur, film en fashion. Wat zijn jouw favorieten deze maand?

Gezamenlijk

Interieur
Yankee Candle kaarsen

Film & TV
Fifty Shades of Grey

Fashion
Vanilia Rokken
Vanilia Riemen

Willemijn

Fashion
Zwarte Invito laarsjes

Interieur
Eucalyptus

Martine

Fashion
Fred de la Brètonniere: Fretons Black Leather
Tommy Hilfiger Vest

13 reacties

Joëlle -

Leuke video weer meiden! Maar klopt het dat jullie de namen van de blauwe Vanilia rokken verkeerd zeggen? Want als ik op de Vanilia site kijk, lijkt het erop dat Martine de Stella skirt heeft en Willemijn de ulla (skirt).

Eva -

Wat een fijne favorieten weer. Ik ben na al jullie leuke outfits pas geleden ook eens naar Vanilli agegaan. Slecht idee natuurlijk, nu compleet failliet, haha 😉 xx

Patricia -

terechte favo’s, leuk om te zien. Wanneer de rits andersom is komt dat meestal omdat het Amerikaans is, daar zijn vrijwel alle ritsen zo.
Heeft Vanilia wel eens kortingsacties of iets dergelijks?

Lifesabout -

Yankee candle is altijd een goed idee! De laarsjes van Invito vind ik erg mooi..Op de 1 of andere manier trekt 50 shades mij niet, wie weet komt het nog 😉

charile -

Leuke favorieten weer 😀

suus -

Hahaha die opmerking over 50 shades! “Zegtie dat nou echt?” Hilarisch. Ik ben geen fan van de boeken of film maar wel van jullie commentaar erop ;).

Margot -

Ik heb nu helemaal zin om mijn kaarsje van Yankee Candle aan te steken!

Liset - Beautydagboek -

Wat een leuke favorietenvideo! Ik ben zo dol op de pastelblauwe rok, ik heb hem gisteren in het pastelroze besteld :). De laarsjes van Invito (van Willemijn) zou ik ook dolgraag aan mijn collectie toevoegen. Wauw, jullie hebben fijne favorieten meiden!

Laura -

Jullie zagen er echt prachtig uit! Wat een geweldige outfits. En die schoenen! Waar zijn die roze oude pumps van? Want dat heb ik volgens mij gemist in de video? Vanilia is gewoon echt voor jullie gemaakt! Mijn favorieten deze maand zijn toch wel mijn Macbook Pro (lang leve de lange collegedagen en de mega sterke accu), mijn nieuwe kledinghangers en mijn nieuwe theemokken van Ariadne at home (heerlijk groot!).

Willemijn -

Die zijn van Ted Baker! :)

Lauriëtte -

Leuke favorieten! Ik vind de zwarte laarsjes heel erg mooi en ben nog steeds erg benieuwd naar Fifty Shades of Grey! Kan niet wachten totdat ik hem kan zien!

Marcella -

Leuke video weer! Ik vond jullie BFF event outfits erg tof, dus terecht dat die favoriet zijn! Mijn favoriete van de maand zijn: de team confetti feel good box, mug cakes, de nieuwe Taylor Swift cd, tv serie The 100 en wortel pindasoep van de groene meisjes

Iris | Todayslipstick -

Altijd leuk wakker worden met een favorieten video! Ik wil erg graag kaarsen van Yankee Candle uit proberen.
Liefs, Iris

Reageer ook