2Wish For #1

Soms kun je helemaal uitgekeken raken op bepaalde dingen in je huis. Of je vindt het juist nog niet af en hebt nog een hele waslijst aan leuke spulletjes die je nog zou willen hebben. Maar ja, het geld! Dit is op dit moment mijn interieur wishlist: 2Wish For!

Het is schandalig, maar ik ben nu al uitgekeken op mijn eetkamer tafellamp. Het is best een leuk ding, maar ik heb zo’n zin in koperen interieurspullen. Ik heb al een aantal leuke koperen eetkamer tafellampen gezien, waaronder bij Zuiver en onze favoriete winkel Laif & Nuver. Die winkel is echt niet goed voor mij.

Van mijn kapstok word ik ook gillend gek. Dit is zo’n zilverkleurige kapstok die je op een plateau moet draaien, maar regelmatig moet ik het ding aandraaien omdat hij zo nu en dan zo scheef staat als de toren van Pisa. Mijn zus zag een leuke kapstok bij de winkel Roesd, vlakbij Boerakker. Deze kapstok is gemaakt van een boomstam en dat leek me wel erg leuk en passend bij mijn interieur. Ik hou wel van die landelijke stijl. Dit lijkt me trouwens een leuke uitdaging voor een DIY voor mezelf. Want zo moeilijk ziet het er niet uit!

Mijn stellingkast in de hal vind ik ook een ramp. Deze gebruikte ik in mijn studententijd in de badkamer voor de handdoeken. Dat was prima, en nu gebruik ik het voor schoenen, tassen en post in de hal. Maar het blijft rommelig. Hier wil ik een oplossing voor, misschien in de vorm van IKEA ofzo met een schoenenrek bijvoorbeeld. Het liefst wil ik eigenlijk iets wat strak er uit ziet en dicht kan, waardoor je de rommel niet ziet. En dat je er iets leuks op kunt zetten, een spiegel bijvoorbeeld om wat sfeer te creëren.

Dit is niet helemaal wat ik bedoel, maar zo´n tafeltje is natuurlijk ook een leuk idee!

Wat ik ook erg leuk vind, is een grote dekenkist aan het eind van het bed. Dit staat altijd zo leuk en gezellig, vooral met een schapenvacht er over heen gedrapeerd en dan zo’n leuke grote schaal er op. Ik zie mezelf al weer een leuke, grote kaarsenschaal met een arsenaal aan kaarsenhoudertjes shoppen bij de Xenos, Woonn en/of Laif & Nuver om zo de slaapkamer leuk in te richten. En dan daarnaast een stuk of drie mooie tijdschriften/boeken opgestapeld. Droom…

Wat ik laatst bij Laif & Nuver zag hangen waren van die metalen, ‘oude’ borden met van die leuzen er op. Normaal hou ik daar niet zo van, maar hier hadden ze wel een aantal leuke. Een stuk of drie om een saaie muur op te vrolijken lijkt me erg fijn.

Bron: Loavies

Oh, en wat ik ook wel leuk zou vinden – maar wel de grootste onzin is in mijn geval – is zo’n koperen kledingrek. Ik vind dat zo mooi staan strak tegen een witte muur. Ik zag het laatst bij Vanilia maar ook weer bij Laif & Nuver. Maar aangezien ik ingebouwde kledingkasten heb, is het echt overbodig. Toch kan ik niet stoppen met er aan denken…

En nu hou ik op, want zoals ik het hier beschrijf moet ik bijna mijn hele huis weer inrichten haha! Voor nu ga ik denk ik eerst maar eens een oplossing zoeken voor de hal en sparen voor een nieuwe kast in de woonkamer want die oude van IKEA komt me ook een beetje de neus uit. Tenminste, eind dit jaar misschien want we moeten eerst nog sparen voor een andere auto (onze auto is veranderd in sloopmateriaal) en we gaan ook nog op vakantie. Dus mijn wishlist blijft denk ik voorlopig een wishlist…

Wat staat er momenteel op jouw interieur wishlist?

26 reacties

Marloes -

Ohh dit is heel herkenbaar. Ik ben in drie jaar tijd 3x verhuisd en wil iedere keer een nieuwe inrichting en accessoires. Echt te erg eigenlijk! Ik vind de koperen kapstok prachtig X

Els -

Haha ik kijk bewust niet rond maar we Willen wel snel een huis kopen dus dan kan ik aan de slag

Miriam -

die lampen: gaafffff!

heleen -

misschien ben ik de enige maar ik vind die koperen lampen niet zo leuk. Ik weet dat het nu helemaal “in” is maar op de een of andere manier doen die lampen mij denken aan koperen spulletjes die mijn oma vroeger had. Gelukkig hebben we allemaal een andere smaak.

Deisy -

Ja zo’n dekenkist lijkt mij echt prachtig, heb al helemaal voor mij hoe jij hebt bedoelt. Ik ben denk ik alleen zo’n kluns die het dus elke dag om zo schoppen als ik slaap OF als ik er langs loop 😉 Maar mooi is het zeker wel. Succes met je zoektocht voor de kast! X

Allissa -

Ik ben sinds dit weekend voor het eerst woonachtig in Groningen, samen met mij vriend. En ik kom natuurlijk superveel dingen tegen die ik nog graag wil hebben! We zijn nu nog op zoek naar een mooie eettafellamp en we willen nog graag een mooie buffetkast. Verder zou ik nog heel graag van die tierelantijnjes willen 😀

Kelly -

Dat koper vind ik zelf ook prachtig, leuke post! :)

Cindy -

Wij zijn net verhuist en op mijn wishlist stond een zweefdeurenkast, die we hebben gekocht. Verder wil ik nog wat nieuwe lampen, maar ik weet nog niet precies wat. Oh ik wil zoveel…

EliseDingen -

Fijn artikel nu! Wij (mijn vriend en ik) zijn wat om ons heen aan het kijken wat we mooi vinden qua interieur. We zijn op zoek naar een nieuw plekje en kijken vooral ook naar wat we hebben en hoe we dat kunnen combineren met eventuele nieuwe dingen :)

Marnel -

Haha! Blijven dromen Martine….des te leuker is het als je het dan hebt! 😉 Leuk artikel!

Janniek -

Leuk inspiratie artikel!

Ik ben eigenlijk heel tevreden met m’n interieur, maar goed ook: geen ruimte voor nieuwe dingen haha 😉

Kim -

Die koper kleuren zijn super mooi! :) Ik heb nog een hele wishlist haha, zoals een nieuwe vloer, een bank, lampen en eetkamerstoelen. Ik hou wel van modern parisian chic, maar dat is helaas gewoon moeilijk te vinden hier in Nederland (…of het is dan echt superduur). Dit word dus nog een lange zoektocht. 😉

Nienke -

leuke lijst! Op mijn wishlist staat een tafel en vier stoelen, haha! Momenteel behelpen we ons namelijk met een campingset :d het is verbazend hoe moeilijk het is om leuke en betaalbare stoelen te vinden ….

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Tip: zo’n boomstam aan een touwtje hebben ze ook bij Action 😀 ik heb ‘m ook! Hij is echt verrassingwekkend stevig ook.

Margot -

Leuk lijstje! Ik heb ook nog een hele lijst met spullen die ik kraag zou willen hebben voor in huis. Ach, langzaamaan komt het er wel

Laura -

Die koperen taffellampen zijn echt prachtig! Op mijn wishlist staat sowieso een staande lamp, het liefst zo eentje die je achter de bank neer kunt zetten en dan met zo’n boog richting de salontafel komt. Prachtig vind ik dat! Ook ben ik nog steeds op zoek naar hét perfecte schilderij voor op 1 van de 3 kale witte muren in de kamer.

Roos -

2,5 jaar geleden hebben mijn vriend en ik een huis gekocht en deze van vloer tot dak compleet verbouwd. We wonen er nu ongeveer 1,5 jaar en, ik durf het bijna niet te zeggen maar, wij hebben nog steeds geen lampen… Jup, I know…shame! Het komt doordat we maar niet DE lampen voor in de woonkamer en boven de eettafel tegenkomen. Deze staan dus met stip op mijn interieur wish list!

Willemijn -

Hahahaha! Wij wonen hier ook al weer 2 jaar en jep, hier zijn ook nog wel een aantal klusjes ‘blijven liggen’. En tot mijn grote frustratie mogen de muren en kozijnen ook al weer een likje verf!!! Nooo!

Martine -

Oh, mijn ultieme droom is zo’n nette, cleane witte slaapkamer. Zonder barbie schoentjes onder de dekens, Jip en Janneke op het nachtkastje en vooral zonder Dora dvd’s. Ahh well, ooit gaan ze uit huis… :)

Willemijn -

Hahahaha!

Diana Carlton -

Ik wil eigenlijk heel graag een nieuwe salontafel, nieuwe eettafel met stoelen en een nieuwe salontafel. Ik ben er echt op uitgekeken, maar zolang er geen nieuwe vloer ligt ga ik ook nog geen nieuwe meubels kopen. Hopelijk gaat het dit jaar toch een keer gebeuren..

Iris | Todayslipstick -

De koperen lampen zijn erg mooi! Verder vind ik een dekenkist met vacht erover ook erg leuk. Zelf zou ik nog graag een mooie ikea kast kopen voor mijn make-up spulletjes de kast waar het nu in zit ben ik echt op uitgekeken..
Liefs, Iris

Natasja -

Herkenbaar. Ik wil ook graag nieuwe meubelen en een nieuwe inrichting. Jammer dat dat alleen vaak zo duur moet zijn. Die kapstokken zijn gaaf!

Maaike -

Nu even helemaal niks meer! Ja, heeeeel misschien nog gordijnen maar ik heb eind 2014 mijn huis opnieuw ingericht. Ik woonde al 12 jaar in gekregen spullen uit mijn studententijd en ik vond het tijd voor iets nieuws. Dus ik ben voorlopig wel even klaar met Ikea-bezoekjes en andere woonachtige plekken.

Annemiekish -

Wat een leuke wishlist! Mijn vriend en ik willen verhuizen dus ik ben stiekem ons hele huis wat we nog niet hebben ook al aan het inrichten in mijn hoofd 😉
Bij Ikea kun je trouwens echt voor nog geen 25 euro een schoenenkast kopen! Die heeft 4 vakken en is niet heel diep waardoor ‘ie goed in een gang past en je kunt daar heel makkelijk nog een spiegel ofzo bovenop zetten! :) Hij is wel een beetje moeilijk vindbaar op de site, maar staat sowieso in de catalogus!

Dita -

Heel herkenbaar, wij wonen nu een half jaar in ons huis. Ik wilde alweer een paar dingen anders doen maar nee.. Op een gegeven moment werd ik gek van mezelf en dacht ik ‘wees blij met wat je hebt’ anders zag ik elke dag wel weer iets wat ik wilde 😉

Reageer ook