2Vlog: Naar 50 Shades of Grey

Afgelopen woensdagavond gingen Martine en ik naar de Ladies Night in Pathé. Eindelijk was het zo ver, we konden Fifty Shades of Grey gaan aanschouwen in de bioscoop. Kijk mee naar onze vlog (zonder spoilers!)!

Martine en ik gingen trouwens voor het eerst naar de Pathé Ladies Night, wat een leuk event is dat zeg! Super gezellig en leuk verzorgd. Een leuk uitje om met je vriendin(nen) te doen. En na afloop kregen we ook nog een leuke goodiebag! Meer informatie over de Ladies Night van Pathé vind je op hun website.

Morgen, op Valentijnsdag kun je onze recensie van de film lezen op 2WMN.

Ben jij wel eens naar een Pathé Ladies Night geweest? En wil jij naar Fifty Shades of Grey?

28 reacties

Marnel -

Zag er gezellig uit 😉 !

Liskalife -

Ik was ook wel erg benieuwd… maar nu ik steeds meer verhalen hoor van alle kanten heb ik besloten om niet te gaan. Het enthousiasme spat er bij geen een vanaf. Hihi!

Denice -

Ohh ik ben nou zo nieuwschierig wat er in de goodiebag zat! Mochten jullie dat niet vertellen van de Pathe? (:

Anouk -

Leuke vlog weer dames!!! Het viel me op dat jij (Willemijn) geen alcohol drinkt, heb je dat nooit gedaan of missen wij iets?????????

Donna -

Dat viel mij ook op!

Dionne -

Hele leuke vlog! ben benieuwd naar de film!

Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla -

Zo benieuwd hoe de film is! Ik heb nog geen enkele recensie gelezen! Ik zag alleen een zure Heleen van Royen en wel een prettige Marlies Dekker aan tafel bij Humberto over de film spreken.

Leuke vlog galls!

Martine -

Haha was Heleen van Royen zo zuur? Ik zag tijdens de reclame nog een film die verfilmd was n.a.v. haar boek De Ontsnapping nou en daar zaten ook wel veel pikante momenten in hoor. Ik dacht dat Heleen 50 Shades daarom wel zou waarderen maar niet dus 😛

Miranda -

Wat een leuke vlog. Ik ben erg benieuwd naar de film.

Kirsty -

Leuke vlog! Ik ben wel heel benieuwd hoe de film is!

Allissa -

hihi wat leuk! ik ga dinsdag naar 50shades. Ben benieuwd aangezien ik het boek dus helemaal niet heb gelezen haha.

Shaz -

Ik ga ook naar deze film, maar eerlijk gezegd verwacht ik niet veel van.

Danielle -

Wat een gezellige vlog! Die ladiesnight ziet er ook leuk uit! Misschien toch maar eens doen met vriendinnen!

Myrna -

Ja ik was ook teleurgesteld dat ik de boeken uit had haha had nog wel een paar delen willen lezen. Ben heel benieuwd naar de film en natuurlijk wat jullie ervan vinden. Leuke vlog!

Esther -

Ah ik ben ook zo ontzettend benieuwd naar de film. Ga waarschijnlijk dit weekend samen met mijn vriend, ben benieuwd!

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Ben mega benieuwd naar jullie recensie morgen. Volgens mij vind je het geweldig, of juist helemaal niet. Er is bij deze film geen inbetween.

Eline -

Ik word altijd zo vrolijk van jullie vlogs 😀
Deze was ook weer super leuk en zag er erg goed uit zo een ladiesnight! Was laatst naar een high tea+film geweest, maar dat was echt een flop helaas!

Margot -

Die ladiesnight ziet er wel erg leuk uit!

Marlies -

Zo’n ladiesnight lijkt mij ook echt ontzettend leuk. Ik wil binnenkort ook nog naar de film gaan! Leuke vlog!!

Lauriëtte -

Ben super benieuwd naar jullie review! Ik ben zelf 1x naar de Pathe ladies night geweest maar vond het iets teveel poespas eromheen! :)

Martina -

Ik heb altijd een hekel aan cliffhangers in films omdat je vaak zo lang op deel twee moet wachten…. Net als the hunger games…. Ik heb een abonnement op Pathé dus ik ga m ook zeker kijken!

Annemiekish -

Wat een leuke vlog, tot mijn 17e altijd in Groningen rondgelopen en als jullie dat stukje naar Pathé toelopen herken ik dat ook meteen. Aaah door jullie kleine stukjes mis ik het soms wel een beetje!

Ik ben stiekem wel een beetje benieuwd naar de film, maar ben wel bang dat de heleboel een beetje overhyped is. Achja, we’ll see. Mijn vriend heeft waarschijnlijk dezelfde ideeën als die van jou, Martine. Hahaha 😉

Dita -

Wat een leuke vlog! Ik ben erg benieuwd naar de film

Laura -

Haha, echt zo’n meidenavond! Leuk! Ik had kaartjes besteld voor Valentijnsdag, maar later kwam ik erachter dat dat tegelijkertijd met carnaval viel. Nu zijn ze door naar mijn schoonmoeder, haha. Maar ik ga sowieso nog een keertje!

Anniek -

Superleuke vlog zeg! Altijd gezellig als jullie de camera meenemen. Zo te zien is zo’n ladiesnight ook wel echt leuk om heen te gaan, lekker cozy en vrouwen onder elkaar :) De boeken heb ik niet gelezen, en de film heb ik nog niet gezien, ben ik ook niet van plan eerlijk gezegd. Ik vind het allemaal iets té…

Iris | Todayslipstick -

Super leuk! Ik ga vanmiddag jullie vlog kijken, ik ga zondag naar de film en heb de boeken ook allemaal gelezen dus ben benieuwd hoe de film is.
Liefs, Iris

lucindainwonderland -

Wat leuk zeg, er een heerlijk avondje van gemaakt. Mijn tijdlijn stond afgelopen woensdag helemaal vol met meiden die naar de film waren. Mij trekt het niet zo en al helemaal niet meer na de promotietour…. dat je er achter komt dat de hoofdrolspelers elkaar niet uit kunen staan… weg chemie. xxx Lucinda

Miranda -

wat een gezellige vlog:) ik vind ladies night bij onze bioscoop ook altijd zo leuk. Net een beetje extra…
Heb de boeken niet gelezen en ook de film trekt mij niet zo:)

Reageer ook