2Tell a Story: Hoge bomen…

Laatst had ik toch weer een domme actie. Zo’n actie waarbij je om je heen kijkt of niemand het heeft gezien, zo dom dat het was. Natuurlijk had ik de pech dat het niet onopgemerkt was gebleven. Blond? Welnee!

Sinds ik een hond heb, maak ik van alles mee. Zo maakte ik met Noa laatst een flinke wandeling en was ik ver van huis. Niets bijzonders, dat doe ik wel vaker.

Omdat lang wandelen niet genoeg is voor mevrouw, neem ik altijd een speeltje mee of ik ga met haar fietsen. Ze is namelijk niet moe te krijgen. Dit keer nam ik de frisbee mee. Zo nu en dan waait die weleens in een boom, maar we krijgen hem er altijd weer uit dankzij teamwork. Noa zoekt dan een grote stok en ik sla/gooi de frisbee uit de boom.

Nu waren we weer lekker bezig met de frisbee en belandde het ding weer in een boom. Niks aan de hand, gewoon het trucje uitvoeren wat we altijd doen. Het probleem was alleen dat er in dit natuurgebied nergens dikke, grote stokken te vinden waren. Alleen maar dunne twijgjes die niets uithaalden.

Ik wilde de frisbee niet in de boom laten hangen, want het was een cadeautje van mijn ouders en ook niet heel goedkoop. Ik brak dus verderop een stok af, maar die was niet lang genoeg. Noa werd er zenuwachtig van en sprong constant met haar modderpoten op mijn rug terwijl ik half in de boom klom met mijn ministok.

Dat werkte niet. Toen kwam ik dus op het domste idee ooit. Zo’n idee waarvan je zelf al weet dat het echt een dom idee is. Ik dacht: “Als ik het uiteinde van de riem nou vast houd en dan spring en als een soort ninja de frisbee uit de boom sla? Je raadt het al…

De riem floepte uit mijn handen en bungelde een aantal meter boven me in de boom. Ook lekker twee keer om een tak heen gewikkeld. Het was geen gezicht: een frisbee en een riem naast elkaar in een boom. Sjezus, wat voelde ik me dom zeg. Ik was ook nog eens ver van huis wat in zou houden dat ik zonder riem met Noa terug moest lopen en dat zag ik echt niet zitten.

Gaan we al naar huis?

Een half uur heb ik met nutteloze stokjes staan gooien in het gezelschap van een piepende, springerige Noa die er nogal zenuwachtig van werd. Ik werd op dat moment een beetje moedeloos.

Aan de overkant van de sloot, stond natuurlijk een groepje bouwlui te lachen maar helpen?! Ho maar. Ik heb me geloof ik nog nooit zo dom gevoeld.

Gelukkig had een mevrouw die daar woonde het ook allemaal gezien – en zich rot gelachen om mijn gekluns – en ze kwam aanlopen met een uitschuifbare bezem. Het hilarische was dat ze dacht dat alleen de frisbee in de boom zat, maar toen ze de riem ook zag bungelen kon ze niet stoppen met lachen. Ik ook niet, hoewel ik me met de minuut dommer voelde. Ik grapte iets over ‘dom blondje’ met het schaamrood op mijn kaken.

Ik bedankte haar uitgebreid en liep gelukkig met Noa aan de riem en de frisbee in mijn hand weer naar huis toe. Hoge bomen…vangen veel frisbees (en een riem).

Ik vraag me nog wel af wat ik had moeten doen als die mevrouw er niet was geweest. Want ook de huizen stonden verderop en ik kon daar ook niet zonder riem met Noa heen lopen om om hulp te vragen. Hmmm, Noa in de boom gooien misschien? 😉

Heb jij ook laatst nog zo’n domme actie gehad?

34 reacties

Chrissy -

Tipje ! Neem een tennisbal mee, daarmee kan je de frisbee uit de boom gooien, die tennisbal zal niet snel blijven hangen haha!

Debora -

Geweldig verhaal! XD

Melanie -

Oke, eerlijk. Ik heb erom moeten lachen! Maar die bouwvakkers.. Dat snap ik nooit zo goed. Help dan even.
Al met al is het goedgekomen en kun e er gelukkig ook om lachen:)

XoXo Melanie

Juliette -

Haha, precies dit heb ik ook meegemaakt :’)
Frisbee in de boom, al gooiend met takken kreeg ik ‘m er niet uit.
Toen gooide ik m’n sleutelbos maar, die was immers zwaar.. WHAT WAS I THINKING
Je raadt het al; m’n sleutels bleven ook in de boom hangen. Vervolgens ook de riem geprobeerd, die ook bleef hangen.. Uiteindelijk m’n pa maar gebeld, die alles eruit kwam halen haha.

Paula -

Hahaha wat een grappig verhaal. Ik snap wel dat je je even radeloos voelt dan. Gelukkig is alles goed gekomen! :)

Denice -

Hhaahaha wat een goed artikel! Hoge bomen vangen veel frisbees en riemen! Lovely.

Marnel -

Hahaha, leuk verhaal!!

Lenneke -

Hahaha, fantastisch. Thanks for sharing!

Syl -

Lol, ik zie het voor me

Eveline -

Wat een grappig verhaal!! Ik hoop dat deze rubriek vaker terugkomt op 2WMN, ik kan er wel om lachen. :-)

Marieke -

Haha, wat een grappig verhaal! En wat een stomme bouwvakkerslui… Wel aardig dat die mevrouw je kwam helpen. Ik zou ook niet weten wat ik in zo’n situatie had moeten doen…
Leuk geschreven Martine!

Liza -

Hilarisch! Leuk wat je allemaal mee kan maken met je hond toch.
Wij hebben sinds eind december een labrador uit het asiel.
Leuk wat je met die beestjes allemaal uit kan halen. :)

Liefs, Liza

Annette -

Wat een goed verhaal. Wel stom dat die ‘stoere’mannen niet to the rescue kwamen. Dat valt dan wel weer tegen.

Nienke -

hahha schaamtelijk zeg! Gelukkig was de mevrouw er nog, en heb je achteraf een grappig verhaal te vertellen 😉

Lisanne -

hahahhaa dat zou ook echt een actie voor mij zijn hoor!!

Lisanne -

Ahh hahaha, arme jij! Ik zou me ook heel erg schamen haha, gelukkig is het goed gekomen :)

Xaviera -

Hahaha, wat een geweldig verhaal! 😀 Gelukkig maar dat die vrouw je kwam helpen!

Anita | mindjoy -

Wat een verhaal weer! Gelukkig kwam die vrouw je helpen, er zijn nog behulpzame mensen :)

Madebyun -

Dit is mij ook overkomen!!! Maar de riem hangt er een jaar later nog steeds in!! Hahaha

Margot -

Hihi, oeps! Ik ken me het gevoel helemaal voorstellen! Lief dat die vrouw kwam helpen inderdaad.

Kirsty -

Haha wat een geweldig verhaal! Dit zou mij ook zo overkomen 😛

Deborah -

Hahaha, weet je wat grappig is? Dit is ook een prentenboek. De vlieger van een jongetje komt vast te zitten in een boom, en alles wat hij er in gooit om de vlieger eruit te krijgen, blijft vast zitten in de boom. Mocht je zin hebben om het te bekijken, het heet ”Vast” en is van Oliver Jeffers.

Nina -

Haha, dit is het grappigste wat ik deze week of zelfs maand gelezen heb!! :)

elize -

Hahaha!ik zie het al helemaal voor me! Leuk geschreven! het had mij ook zo kunnen overkomen!

Iris | Todayslipstick -

Zoiets zou mij ook overkomen! Heel leuk geschreven, gelukkig is het allemaal goed gekomen!
Liefs, Iris

Amy -

Haha, wat een heerlijk verhaal. Gelukkig is het goed gekomen, maar wat irritant dat die mannen niets deden en wel lachten. Volgende keer er op af gaan en vragen om hulp (kan jij lachen als het hen ook niet lukt..)

Esther -

Serieus, ik heb hardop zitten lachen. Dit is ook echt iets wat mij zou overkomen! Leuk geschreven ook :)

Amber -

Oh oh oh, gelukkig hebben we allemaal van dit soort verhalen, zodat we om beurten om elkáár kunnen lachen ;-)!

Liset - Beautydagboek -

Haha, ik moest wel even lachen hoor. Ik zie het al helemaal voor me ;). Lief dat die mevrouw je wilde helpen, het was wel lastig geweest om Noa zonder riem naar huis te laten gaan. Gelukkig zijn er nog behulpzame mensen!

Dita -

Haha, wat een heerlijk verhaal! Gelukkig heb je het wee terug kunnen pakken. Maar ik kan me voorstellen dat die vrouw ook moest lachen ;p

Marjolein -

Hahaha, dit soort verhalen maken mijn ochtend weer helemaal goed! Ik ben blij dat ik niet de enige ben met dat soort blunders! Wel fijn voor jou dat die mevrouw kwam helpen!
Is het erg dat ik dit ook helemaal voor me zie? (Ja, visueel ingesteld much!)

Beau -

hahaha wat een leuk verhaal! Maakt mijn ochtend 😉

Reageer ook