2Keep a Diary: februari #2

Ik had een drukke, maar erg gezellige week voor de boeg en wat heb ik genoten! Zakelijke afspraken, etentjes en kraamvisite. Wat een week!

De komende tijd zitten onze agenda’s helemaal volgepropt met (leuke) afspraken. Ik hou daar wel van, maar het is ook erg druk. Zelfs de weekenden zitten vol dus ik zal ook wel weer blij zijn als ik weer wat weekenden tijd heb voor mezelf, Jor en Noa.

Maandag

De maandag begon met een lekker, standaard ontbijtje: een kop thee met een kommetje muesli en magere yoghurt. Willemijn kwam bij mij om te werken en het was tijd voor …

…de No Hands Make-up Challenge. Hilarisch, maar dat plakband deed wel een beetje zeer. Gelukkig waren we net klaar voordat deze leuke jongeman aanbelde.

Noa houdt extra goed de wacht, zoals je ziet. Namens de PR kwam deze jongen een leuk pakket van Gamma langs brengen.

Er zat een boekje bij met klustips voor vrouwen en een gereedschapskist. Dat komt altijd van pas, wie weet leer ik nog eens hoe ik een lamp op moet hangen!

Nadat we weer veel hadden geblogd en gemaild, ging Willemijn naar huis. Dan is het werk nog niet klaar. Ik moest namelijk nog een aantal artikelen schrijven. Tussendoor liep ik nog met Noa, kreeg ze een mergpijp, en bestelde ik nog een paar schoenen die ik in de stad had gezien. Ze hadden alleen helaas mijn maat niet meer. Uiteindelijk was het een lange dag geworden en was ik pas om half tien ‘s avonds klaar met alles.

Op dat soort dagen dat ik veel moet schrijven, ben ik blij als Jorrik boodschappen doet en kookt. Hier eten we een van onze favoriete gerechten, daar hadden we zo’n zin in: tagliatelle gorgonzola met ham.

Voordat ik naar bed ging, liet ik de garnalen ontdooien voor de volgende dag en las ik nog wat uit het boek De Mooie Voedselmachine.

Ik deed er ook nog een wasje in. Ik vind het altijd handig dat ik de wasmachine zo in kan stellen dat hij dan pas aan het eind van de nacht gaat draaien, zodat de natte was niet te lang in de machine zit. Het was een lange dag, dus ik ging niet te laat slapen.

Dinsdag

Om 7 uur ging de wekker. Ik marineerde de ontdooide garnalen voor het avondeten en wandelde een half uur met Noa. Even lekker spelen met de bal totdat mijn schoonmoeder me op kwam halen.

Ik reed met mijn schoonmoeder mee naar haar werk. Vanaf daar neem ik dan de bus naar Willemijn.

Ik maakte stiekem een foto van Willemijn in actie. Ze was hier foto’s aan het maken, terwijl ik artikelen schreef.

Hmmm, ik hou zo van cup-a-soup met wat brood en roomkaas of roomboter. Ik vind het heerlijk om mijn brood in de soep te dippen. Een beetje ‘oma-voedsel’ zoals mijn schoonmoeder zou zeggen, maar who cares!

In de middag ontvingen we weer eens een apart pakket met een plantje. We waren er beide niet zo gecharmeerd van, dus hij pronkt nu op een plank in de wc bij Willemijn.

We waren onze planning aan het bijwerken en onze agenda raakt maar voller en voller. Soms weet ik niet waar we de tijd vandaan moeten halen om te zorgen dat je nog eens aan jezelf toe komt. Geen tijd voor sport? Dan maar even pumpen met Saar.

Rond half zes ging  ik weer met de bus naar mijn schoonmoeders werk. Eenmaal thuis knuffelde ik even met Noa en deed een zoekspelletje met snoepjes. Ze kent ondertussen alle moeilijke verstopplekken.

Om kwart over 7 had ik het eten klaar. Tegenwoordig plak ik een half uurtje CXWorks voor de Combat maar ik had zo geen zin. Verschrikkelijk. Ik was gewoon zo moe en de tijd tikte maar door. Uiteindelijk gaf ik mezelf een schop onder mijn kont.

Het half uurtje CX liet ik schieten, maar ik moest en zou naar Combat. Ik geloof dat ik nog nooit zo moe was, ook al zie ik er niet zo uit.

Ik merkte het ook aan hoe fanatiek ik was, maar ik probeerde me nog wel zo goed mogelijk in te zetten anders heeft het weinig nut. Ik was erg trots dat ik toch gegaan was.

Toen ik thuis kwam, fietste ik nog drie kwartier met Noa, want zoveel aandacht had ik haar die dag nog niet gegeven. Ik vind het ook belangrijk om tijd voor mezelf te hebben en ondanks dat het al laat was, ging ik toch in bad om te ontspannen. En dat doet een mens toch wel goed moet ik zeggen. Om 01.00 lag ik in bed.

Woensdag

Ik zat in de ‘kappersstoel’ bij Willemijn. Zij deed mijn clip-in extensions in en krulde ze. ‘s Avonds zouden we namelijk naar de film gaan! Ik vind het echt leuk om af en toe eens lang haar te hebben, heerlijk als je gewoon de keuze hebt.

Na twee video’s te hebben opgenomen en foto’s te hebben gemaakt voor de rest van de week, lieten we Saar even alleen en moesten we naar de supermarkt. We hadden de opdracht gekregen om een cake te bakken voor Dr. Oetker. Hartstikke leuk en lekker!

Mixen maar!

Hilarisch, Saar bleef de hele tijd voor de oven zitten, wachtend tot de cake klaar was! Het deed me denken aan vroeger als mijn zus en ik koekjes aan het bakken waren en we de hele tijd naar de oven keken.

Het leukste vond ik het versieren en natuurlijk het proeven!

Willemijn de Goedheilig Vrouw ging in de buurt wat stukjes cake uitdelen. We hadden namelijk ontzettend veel, dus waarom niet de buurt laten meegenieten?!

Ik verruilde ondertussen mijn lenzen voor mijn bril van Spijkers&Spijkers. Ik heb soms dat ik ‘s avonds laat nogal wazig zie door mijn lenzen en de film Fifty Shades of Grey wilde ik zo haarscherp mogelijk zien.

Eerst gingen we een hapje eten bij de Biechtstoel aan ‘t Damsterdiep. Het ziet er wat creepy uit met als die beelden, maar het eten is erg lekker.

Woehoe en toen was het eindelijk tijd voor de film. Ik ging op de foto met deze gezellige, gespierde man. Wat een verschil, hij strak in het ‘pak’ en ik met mijn slobbervest haha!

Ik heb enorm genoten van de Ladies Night en de film en overal in Groningen en op Centraal zag ik allemaal vrouwen lopen met hun goodiebag. Ik was uiteindelijk om half 12 thuis.

Donderdag

Ik trok meteen mijn sportoutfit aan, want ik zou ‘s avonds weer naar Combat gaan. Ik vind het lekker relaxt zitten.

Donderdag was onze enige ‘vrije’ dag, want de andere dagen zouden we allemaal op pad zijn. Echt vrij is het niet, maar we werkten relaxt thuis en zorgden er voor dat alles af zou zijn voor LLG & 2WMN. We kletsten nog wat via Skype, altijd gezellig!

Ondertussen eet ik dan mijn ontbijt en installeer mezelf met een slapende Noa op de bank en mijn laptop. Schrijven maar!

Ik kreeg ook nog wat pakketjes binnen, waaronder mijn schoenen. Mijn Fretons zaten erg leuk ingepakt!

Ik sportte nog een uurtje en fietste daarna naar de supermarkt. Ik had een fruit aanval en kocht wat stukjes meloen en verse jus d’orange. Daarna keek ik Boer Zoekt Vrouw terug, want dat had ik gemist.

Ik liep nog een uurtje met Noa en maakte deze schattige selfie. Ik ben zo gek op die hond. Ze heeft altijd een stok in haar bek, mafkees.

Vrijdag

Ik stond om 7 uur op en deed mijn make-up. Ik besloot maar tegelijk te ontbijten anders schiet dat er bij in. Daarna fietste ik naar de carpool, want Willemijn zou me op komen halen om naar Maarssen te gaan.

Eenmaal aangekomen kletsten we even bij met Sabine (OhMyFoodness) en kregen we een presentatie. Ik kan er nog niets over verklappen, maar je gaat het vanzelf zien op 2WMN!

Uiteindelijk was ik rond drie uur thuis en schreef ik nog een artikel en liet Noa uit. Ik had totaal geen zin om te koken. Waar ik wel gigantisch zin in had, was een Vlaamse friet. En zo geschiedde…De rest van de avond deed ik niets meer en was ik zo moe dat ik met Noa en Jorrik op de bank in slaap viel.

Zaterdag

Ik werd versuft wakker op de bank. Het is lang geleden dat ik een hele nacht op de bank sliep, terwijl ik niet wakker ben geworden. Ik nam snel een douche! Daarna schreef ik weer wat voor onze blogs. Het wordt al saai of niet?!

Om half twee kwam Willemijn bij mij en deden we elkaars haar. We waren elkaars Valentijn (Valenmijn en Valentien), want onze mannen hadden andere plannen. Dat was absoluut niet erg, want wij hadden VIP kaarten voor de leuke dinnershow Brooklyn Nights in Aalsmeer. Dit komt allemaal terug in aankomende vlog!

Daarom verklap ik er nog niets over, ik ben lekker geheimzinnig in deze diary. Ik kan je wel vertellen dat het ontzettend leuk was en we een geweldige avond/nacht hadden. Ik viel in slaap op een heerlijk bed in een hotel.

Zondag

Als dat geen heerlijk zondags ontbijt is! Ik ben niet zo’n liefhebber van pannenkoeken maar deze waren me toch een partij lekker. Ik heb er wel drie op en dat is voor mijn doen uitzonderlijk. Kun je nagaan hoe lekker het was.

Na het ontbijt gingen Willemijn en ik naar ‘t Harde vlakbij Zwolle. We gingen op kraamvisite bij onze oud-collega Anouchka. Zij heeft haar tweede zoontje gekregen. Het was heel fijn om weer gezellig bij te kletsen en haar zoontje te bewonderen. Check deze Furby 2.0 trouwens, bestuurbaar met je iPhone/iPad. Dat was in mijn tijd andere koek!

Uiteindelijk was ik om half zes thuis. Eerst zat ik bij Willemijn in de auto richting Groningen en Jorrik haalde me weer op om naar Leek te gaan. Ik heb veel in de auto gezeten afgelopen dagen!

lk sloot de avond af bij mijn schoonmoeder. Noa had bij haar gelogeerd, omdat ik naar de dinnershow was en Jorrik had een verjaardag. Ik vind het wel fijn om even haar niet uit  te hoeven laten, maar ik mis haar ook! Ik werkte aan deze diary, keek nog BZV (dûh) en knuffelde veel met mijn lieve Jorrie en Noa.

Ik sluit mijn diary af met dit melige plaatje!

Pfff, wat een drukke maar gezellig week was dit en er komen nog heel veel leuke dingen aan! Ik hoef me absoluut niet te vervelen. Hoe was jou week?

48 reacties

patries -

Misschien een tip kwa tijd voor het sporten :-)
Volgens mij draaien ze bij jullie ook de lesmills lessen of niet?
Als je een keer minder tijd hebt voor de combat of pump dan heb je daar lessen net zoals de cx van een half uur.Je hebt de grit series…cardio/strength en plyo. Super explosief maar heerlijk om je hoofd leeg te maken…helemaal nu je zo’n drukke agenda hebt.
leuke foto’s verder :-)

PatriciaKleijn -

Wat een drukte allemaal zeg, wel leuk om te lezen dat het zo goed gaat met jullie

Maud -

Lekker druk weekje maar zo ontzettend leuk om te weten hoe een beautyblogster haar dagen doorgaat!

Marnel -

Wow inderdaad druk! Ik heb lekker carnaval gevierd! 😉

Elise -

In de zomervakantie werk ik altijd voor een bedrijf dat ‘grondstoffen’ levert aan Pepsico, leuk dat jullie daar heen zijn geweest :)

Miriam -

Wat leuk om te zien allemaal. Wat staat je dat lange haar mooi zeg en idd: brood in soep soppen is heerlijk!! XD

Lifetimes -

Wat heb je een hoop leuke dingen gedaan deze week. Ik vind het altijd heerlijk om te lezen wat je allemaal hebt beleefd. Wordt ook altijd meteen vrolijk als ik de band tussen jou en Willemijn kan proeven door de foto’s, haha. Xx

Els -

Wat een leuke drukke week zie ook dat je vlakbij mij woont

Nienke -

Ik blijf het maar zeggen, maar die extensions staan Martine prachtig! Om een of andere reden zie ik Willemijn liever met haar eigen haar…maar voor de afwisseling wel mooi natuurlijk :)

Vink -

Wat een leuke diary! Lang haar staat je heel erg goed!

Loes -

Wauw Martine! ben je afgevallen?

Martine -

Ik weet niet, ik hoop het haha! 😛

Eline Langenhuizen -

Het lijkt wel zo ! Mooi!

Marjon -

Ik vind het zo leuk om in jullie diaries stukjes Groningen voorbij te zien komen! Ik woon er sinds een paar maanden niet meer, maar mis het stiekem soms best wel. Leuk ook dat jullie bij De Biechtstoel zijn geweest! Daar kom ik ook vaak met m’n ouders als ik in Groningen ben, is er altijd erg gezellig :)

Deisy -

Ziet er inderdaad als een drukke, maar fijne, week uit. Altijd leuk om zo even mee te kijken. Ik ben nu trouwens heel nieuwsgierig naar het dinnershow in Aalsmeer haha 😉 X

charile -

Heerlijke foto’s weer 😀

Nathalja -

He Maarssen! Wat leuk. Dat is mijn woonplaats. Zie ik nooit voorbij komen haha. Wat zijn jullie haren toch prachtig trouwens! En super goed bezig met sporten Martine!

Martine -

Dankje! 😀

Imke -

He, wat een leuke diary weer! Kijk altijd uit naar jullie leuke filmpjes en artikelen. En vooral de weekoverzichten zijn erg leuk, ik probeer het altijd zo laat mogelijk te lezen zodat ik nog iets leuks heb om naar uit te kijken ‘s avonds

Eline -

Wat staan die extensions jullie allebei mooi zeg!! Echt super!

Eline -

Ziet er uit als een leuke week! Ik vind dit altijd een van de leukste artikelen om te lezen!

Xaviera -

Wat leuk dat jullie samen Valentijnsdag hebben gevierd bij een dinnershow, ik ben benieuwd naar de vlog! Drukke week heb je gehad zeg, erg leuk om alle foto’s te zien. Wat lief dat Willemijn taart ging uitdelen in de buurt!

Marijn -

Wat een gezellige maar drukke week. Ik ben zelf heel benieuwd naar 50 shades. Ik had wat slechte reviews in de kranten gelezen, maar na jullie review word ik toch weer nieuwsgierig. Ik vind trouwens jullie extensions ontzettend mooi. Het lijkt zo natuurlijk en het staat jullie beide erg goed! :) x

Floor -

Jullie lijken wel prinsesjes met jullie lange haren, wauw!

Loïs -

Leuke diary weer meiden! En wat grappig, ik woon 5 min van ‘t Harde vandaan. Haha, liefs

Kirsten -

Erg leuk om al die foto’s te zien, wat een drukte zeg!

Madelaine -

Jeetje Martine wat een bombshell ben je met die prachtige haren!

Martine -

Ah wat lief, dankje Madelaine! Ik moet er nog wel aan wennen, vooral als ik mijn jas dicht doe. Wat een bos haar opeens!

Esther -

Wat een volle planning had je afgelopen week! Heel leuk om te zien :)

Tessa anna -

dat lange haar staat ontzettend gaaf! ook lekker dat je zo makkelijk kunt afwisselen en het zo weer kort hebt 😉

Cindy -

Dat plantje wat nou bij Willemijn op de wc staat is een aloë vera plant. Snap niet hoe je daar als beautyblogger niet gecharmeerd van kan zijn. Bad, bad, bad beautybloggers. Lees maar eens:
http://naoki.nl/2015/02/13/vijf-toepassingen-van-aloe-vera-in-je-beautyroutine/
http://www.projectnaturalbeauty.nl/aloe-vera-gel/
http://ikbenirisniet.nl/2014/03/21/puur-natuur-aloe-vera-plant/

Willemijn -

Maar er stond op dat het een cactus was?

Kirsty -

Die extensions staan je wel erg goed zeg! Wat een drukke week heb je ook gehad, gelukkig waren het vooral leuke dingen die je moest doen!

Hanna -

Oh die Furby, hoe eng!

Martine -

Haha ja creepy hè?! En een herrie dat die maakt!

Olga -

Wat lief dat Willemijn rondging met taart! Volgende keer mogen jullie ook best een puntje bij mij langsbrengen, haha.

Margot -

Wat staan die clip-in extensions toch mooi!

Deborah -

Jeetje Martine wat zie jij er goed uit! Volgens mij ben je ook aan het afvallen of niet? Willemijn trouwens ook ik heb jullie pas sinds kort ontdekt en man wat vind ik jullie leuk! Jullie zijn gewoon twee super leuke vrouwen die het leven ook met de nodige humor nemen! Top jullie hebben er een fan bij!

Martine -

Wat leuk om te horen, dat vinden we supertof!

Iris | Todayslipstick -

De extensions staan jullie prachtig! Wat een leuke afspraken hebben jullie gehad.
Liefs, Iris

Akosua -

Wat heb je veel gedaan deze week! Ik vind de extensions je trouwens prachtig staan, maar ‘je eigen’ kortere haar ook. Vooral de look bij de dinnershow was erg mooi, heel romantisch.

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Wouw, da’s écht een drukke week. Dat fluffy bruine vest staat je héél goed! En yay voor omavoedsel. Brood met roomkaas/boter in de soep soppen is nou eenmaal heel lekker.

Liset - Beautydagboek -

Leuke week! Wat staat lang haar jullie toch mooi, prachtig zo met krullen! Een dinnershow lijkt me ook nog altijd leuk om heen te gaan, ik moet nu toch echt eens kaarten gaan bestellen :). En in slaap vallen op de bank, een hele nacht zelf, hihi. Knap gedaan ;).

Lot -

Hallo Martine, vanavond bij Radar gaat het over de bijwerkingen van Thyrax. Dit is misschien wel interessant voor jou.

Lauriëtte -

Wat een leuke drukke week heb je gehad!

Joyce -

Een lekker druk maar leuk weekje 😀

Dita -

Lekker druk maar leuk weekje dus. Mijn week was ook best druk. Veel afspraken met vrienden, erg leuk maar ook wel fijn als het weer wat rustig is.

Reageer ook