2Keep a Diary: februari #1

Afgelopen week was een lekker weekje, ondanks dat ik snotverkouden was. We hadden verschillende afspraken deze week en afgelopen weekend bezocht ik m’n jarige oma. Kijk mee naar dit eerste diary van februari.

Maandag

Djurre vertrok op maandag al weer vroeg naar zijn werk. Ik bleef tot half 8 liggen en ontbeet met 2 crackers met pindakaas en banaan.

Na m’n ontbijt ging ik uit met Saar. Het was super koud maar de zonsopkomst zorgde voor mooi licht en het was nog lekker rustig buiten.

Mijn tafel voordat ik aan de slag ging met werken (en Martine er was). Ik had afgelopen zaterdag tulpen gekocht maar ik denk dat het nog iets te vroeg was, want ze waren niet zo mooi. Ik stook mijn favoriete geurkaars van Anthropologie (Avocado & Mint). Instant lente in huis!

Toen Martine er was zijn we gelijk begonnen met het filmen van video’s en het schieten van foto’s.

Niet veel later was mijn tafel al weer bezaaid met… Tja, wat eigenlijk? Boekjes, make-up, papieren, rekeningen, kwasten, theekoppen, tassen… You name it!

Tijd voor de volgende video! We namen de Most Likely Tag op, die je hier kunt bekijken.

We ontvingen een pakketje met boerenkoolships. Zou het wat zijn?

Ik denk dat onze gezichten boekdelen spreken? 😉

Saar vermaakt zich met een oude doos. Zo versnipperd ruimt oud papier een stuk makkelijker op! 😉

Aan het eind van de dag maken we altijd een to do lijst voor de volgende dag.

Martine ging rond een uur of 17.00 weg. En het was nog licht! Woehoe! Heerlijk zeg. Toen Martine weg was ging ik snel naar buiten voor een rondje met Saar. Wandelen is zo veel fijner als het nog licht is.

De avond was zo’n avond waarop alles mislukt en je alleen maar aan het klungelen bent… De rookworst was per ongeluk aan de kook gekomen waardoor hij open geknapt was, het aanrecht was een chaos geworden, overal lag vermaalde spitskool en ik brak nog net niet mijn nek over mijn eigen klungelige benen. Soms… 😉

Rond 21.30 uur ging ik naar bed en las ik nog even uit dit boek. (Op aanraden van een lezeres, thanks!)

Dinsdag

Goedemorgen! Ik stond vroeg op zodat ik een groot rondje met Saar kon doen.

We liepen een rondje van ruim een half uur en speelde ook nog zo’n 20 minuten met stokken. Zo, die was lekker moe!

De look van vandaag. De ooglook maakte ik met het Zoeva Rose Golden palet en de lipstick is Please Me van MAC.

Op naar Martine voor een werkdag. Maar eerst de autoruiten krabben. Stom klusje…

Bij Martine gingen we snel aan de slag met een Get Ready With Me Video (vrijdag te zien op LLG). Ondertussen dronk ik snel even een cup a soup want om 12.45 uur moesten we weg.

Tuf, tuf!

We hadden namelijk een afspraak in Sneek, bij Maggie’s Hair. Dit is een nieuw merk met hairextensions van hoogwaardige kwaliteit. De eigenaresse, Magda, is een schat en een stoer mens! Ze is nog maar 30 jaar en al super goed op weg met haar eigen spray tan salon en nu dus ook hairextensions. Naast dat ze een goed lopend bedrijf heeft, is het ook een schat van een vrouw en een inspirerende persoonlijkheid. We zaten bij haar thuis aan de keukentafel te kletsen en het was super gezellig. Van dit soort samenwerkingen krijg ik altijd super veel energie.

Long hair, don’t care! 😉

Rond een uur of 5 was ik weer thuis en ging ik – na Saar flink uit te hebben gelaten – nog even aan het werk. Tegen 19.30 uur kwam Djurre weer thuis en had ik het eten op tafel staan. Hoe lekker burgerlijk is dat? 😉

De rest van de avond lagen we beide op apengapen voor de tv. Djurre was moe van z’n klus en ik werd met het uur meer verkouden. Bah!

Woensdag

Daar zijn we weer! De zonsopkomst was weer erg mooi!

Ik gooide stokken voor Saar, maar zij wilde er liever op kauwen. Labradors zouden bekend staan om hun liefde voor apporteren, maar de mijne komt er haar mand niet voor uit hoor! Haha!

Lookie! De oogschaduw is weer van het Zoeva Rose Golden palet en op mijn lippen draag ik MAC Please Me + deze lipgloss van Dior.

Daar is Martine! Zij begint met nagellak swatchen terwijl ik alvast een video bewerk.

Ik lunch met een boterham met ei en cup a soup. Onder tussen kijken we samen naar wat video’s van HarryActie. We ontmoetten hem op het Efteling event vorige week vrijdag en wat een leuke jongen is dit! Het is dat we bijna 10 jaar ouder en bezet zijn, maar als we van zijn leeftijd waren geweest, nou, dan wisten we het wel hoor! Echt een schatje. Jonge meiden, hij zei dat ‘ie nog vrijgezel was! 😉

Ondertussen hadden we een gesprek over hoe je voorkeur voor mannen kan veranderen in de loop van de jaren. Naar mate je houder wordt krijg je andere wensen en zoek je andere dingen in relaties/mannen. Herkenbaar voor jullie?

Om 14.00 uur hadden we een afspraak met Jasper. Dit keer niet om ons haar te laten doen, maar om wat dingen te bespreken. Hij had heerlijke broodjes voor ons gekocht, waardoor we eigenlijk dubbel lunchten.

Ik moest zo hard lachen! Martine moest naar de wc en moest hierdoor zo’n beetje haar hele outfit aantrekken. Handig, zo’n panty, jumpsuit én rokje over elkaar heen dragen. Maar leuk was het wel!

Krullies! De tang waarmee deze krul gemaakt is reviewt Martine vandaag op LLG (klik).

Eenmaal thuis kwam ook gelijk de postbode. Met een steekkarretje nog wel deze keer! Oeps, haha!

We begonnen aan het open maken van alle pakketjes. Wat een klus!

Aan het eind van de dag hadden we nog wat telefoontjes te plegen. Martine maakte dit enige shot van mij! 😉

Als avondeten aten we tagliatelle met doperwtjes, tomaatjes, kaas en lekker veel knoflook. Hmm!

Toen ik ‘s avonds naar bed ging zag ik dat het sneeuwde! Zou het blijven liggen?

Donderdag

En ja hoor, het was zo goed als wit buiten toen ik wakker werd! Na het ontbijt ging ik gelijk met Saar naar buiten om te spelen in de sneeuw. Het leuke van een hond hebben is dat je lekker veel naar buiten gaat en je dan ook een ‘doel’ hebt. Als ik geen hond zou hebben, zou ik niet zo snel naar buiten gaan en al helemaal niet zo lang.

Saar en ik maakten een rondje van een uur en bij de haven speelden we met stokken.

Na het wandelen bracht ik oud papier weg. Wekelijks komen er hier zo veel pakketjes dat het oud papier zich in een rap tempo opstapelt. Leuk, al die nieuwe producten, maar dat oud papier… Meh! Ik deed ook snel wat boodschappen want al het fruit was op.

Eenmaal weer thuis begon ik met lood in mijn schoenen aan het huishouden. Zo geen zin.

Terwijl ik aan het dweilen was kwam er kwam een heerlijk geurend pakketje binnen van Yankee Candle. Martine’s favoriet, Black Cherry, zat er in! Ik stak gelijk Fireside Treats aan. Hmmm!

Ik lunchte met worteltjes en cup a soup. De zakdoekjes liggen er naast want ik ben snotverkouden. Snif.

Ook ontving ik een pakketje van Koetjes & Kaartjes met een leuk linnen tasje en super leuke minikaartjes. Hoe leuk?! Bedankt!

Nadat ik klaar was met het huishouden ben ik achter de computer gekropen om te werken, al snotterend. Meh.

De rest van de middag en avond heb ik gewerkt voor LLG en 2WMN. Ik schoot lekker op en werkte grotendeels vooruit tot en met maandag.

Djurre had de afgelopen 3 weken een grote klus voor zijn eigen bedrijf en met alle mensen gingen ze uit eten als afsluiting. Ik at dus alleen. Ik besloot te zondigen en nam een pizza uit de oven.

‘s Avonds heb ik kroelend met Saar op de bank doorgebracht. Ik heb twitter de hele avond ontweken zodat ik geen teasers van Wie Is De Mol? zou zien, haha!

Vrijdag

Ik kon vandaag uitslapen maar was om 7.15 uur uit mezelf wakker. Dan maar lekker vroeg de dag beginnen. Ik ontbeet met havermout.

Na een rondje met Saar ben ik achter de laptop gekropen om nog even een video te bewerken (staat vandaag online op LLG!). Het was nog maar 10.00 uur en ik hoefde pas om 12.45 uur weg. Ik ben zo iemand die gewoon niet te laat kan komen. Ik kan ook niet rustig zitten voor ik weg moet, omdat ik dan het liefst al weg wil. Afspraken op de middag zijn dan eigenlijk ook niets voor mij, want ik voer niets uit ‘omdat ik zo weg moet’. Dan loop ik maar een beetje te ijsberen door huis… Herkenbaar voor mensen of verklaren jullie mij nu voor gek? 😉 Uiteindelijk kwam het precies uit en kon ik vertrekken toen ik klaar was met bewerken.

De look van vandaag! Ik vind m’n ring van Six zo cute!

Om 12.45 uur ging ik op de fiets naar het centraal station van Groningen. Ik moest namelijk met de bus naar Leek, van waar uit Martine en ik samen naar Sneek zouden rijden. We gingen namelijk onze extensions ophalen!

Ik was vergeten hoe het op vrijdagmiddag is op het station. Druk, een mierenhoop van studenten en nauwelijks plek voor je fiets. Die goeie ouwe studententijd. Ik was – zoals altijd – veel te vroeg, dus nam bij Starbucks nog een plakje citroencake en groene thee.

Op naar Snits! (de Friese naam voor Sneek)

Samen met Magda van Maggie’s Hair gingen we naar een kapsalon om de extensions mooi in te laten zetten voor de video. Ook kregen we tips en werden ze naar wens op lengte gesneden. Super leuk! Hier zie je Dijana van Be You Hairstyling uit Sneek.

Hier zie je een voor en na!

Toen we terug gingen was het aan het schemeren. Mooi stukje van Sneek dit! Vroeger, toen ik nog in Friesland woonde, kwam ik er nog wel eens maar nu was ik er al jaren niet meer geweest.

Dijana had een vissengraatvlecht bij me gemaakt, zo mooi!

Djurre en ik waren beide pas om 20.00 uur thuis en hadden zo geen zin meer om te koken. We bestelden daarom Mexicaans.

De rest van de avond hebben we Wie Is De Mol? terug gekeken (Ik denk het te weten, het is Margriet!!) en zijn lekker onder de wol gekropen.

Zaterdag

Na het ontbijt gaan we gelijk maar boodschappen doen voor de rest van de week. Normaal ga ik altijd met de auto naar de AH maar deze week hebben we niets zo veel nodig, dus gaan we lopend naar de Jumbo om de hoek.

Ik vouw een handdoeken/theedoeken/vaatdoeken was op. Als ik het op wil bergen besluit ik dat ik nu écht eens het kastje moet opruimen. Alle stapels lagen om en waren verkreukeld. Dit ziet er toch weer wat beter uit (ondanks dat dat, ben ik niet de meest nette opvouwer).

‘s Middags maken we een lekker groot rondje met Saar. Hier probeert ze een stok van 2 meter mee te nemen haha!

Als avondeten maakte ik rode kool uit de oven. Het is super makkelijk en het is rode kool op zijn Nederlands met een twist. Je neemt rode kool uit een zak (pot kan ook) en verdeelt dit over de bodem van een ovenschaal. Daar bovenop leg je een laagje met appelschijfjes. Daar overheen gaat aardappelpuree. Dat kan uit een pakje, maar ik maak het liever zelf. Super simpel en veel lekkerder. Als topping doe ik er walnoten op. Dit gaat voor 10 minuutjes op de over (200 graden, met folie afgedekt) en dan is het smullen geblazen.

Na het eten kreeg ik opruimwoede. Morgen gaan we naar familie en ik heb een heleboel jonge nichtjes. Ik zocht al mijn kleding uit en deed alles wat ik niet meer wilde in vuilniszakken. Misschien hebben zij er wat aan!

Deze twee items doe ik met een klein beetje pijn in mijn hart weg. Het turkooise blazertje was ik echt dol op een paar jaar geleden. Mensen die mij al heel lang volgen, kennen hem denk ik wel! Het rechter jasje is groen lamsleer van Supertrash en heeft me een paar jaar geleden een vermogen gekost, ook al was ‘ie in de sale. Toch doe ik hem maar weinig aan en heb ik ook nog een ander legergroen leren jasje die ik meer draag. Hopelijk is een van mijn nichtjes er blij mee!

Djurre vertrok om 20.00 uur want hij ging vannacht met vrienden naar Dirty Dutch in Amsterdam. Ik had een avondje voor mezelf dus! Ik besloot lekker te gaan oefenen met mijn nieuwe clip in extensions. Hier wat fotootjes!

Zelf een vissengraatvlecht geprobeerd.

Gekruld met een dikke krultang. Ik vond het zelf erg mooi!

Hierna ben ik nog even gaan werken (onder het genot van een warme choco) en heb ik onder andere dit diary verder afgemaakt.

Als laatste nog een klein ‘plasrondje’ met Saar en toen ging bij hier tegen een uur of 23.00 uur het licht uit. Truste!

Zondag

Om 7.30 uur werd ik wakker en niet veel later hoorde ik Djurre thuis komen. Ik ging er uit en hij plofte in bed. Ik ontbeet met 2 bolletjes met kaas.

Ik bestelde bij Vanilia de legergroene rok die je in deze video ziet. Ik kreeg hem maar niet uit mijn hoofd!

Tegen 11.00 ben ik me gaan opmaken en aankleden en daarna een rondje met Saar gaan wandelen.

Ik lunchte met 2 geroosterde boterhammen en guacamole, ei en tomaat. Hmmm!

Tegen 12.00 moest Djurre toch echt opstaan, vond ik, want om 12.45 uur moesten we weg. Ik maakte hem wakker met een ontbijtje op bed.

De look van vandaag!

En de outfit. Broek, riem en top van Vanilia. Laarsjes van Clarks en tas van Mulberry.

Iris, Ilse, Lin en Floor

Om 12.45 uur zaten we in de auto. Op naar de omgeving van Holten/Raalte/Heeten. Daar woont de familie van mijn moeders kant. Mijn oma is onlangs 82 geworden en vierde haar verjaardag in een soort partycentrum. Toen we aan kwamen, zaten mijn schattige nichtjes al op me te wachten.

Ik had een doos met make-up meegenomen voor de meiden. Ze zaten alles zo schattig te verdelen in de hal van het toilet. Ook had ik de kleding die ik gisteravond gesorteerd had, voor hen meegenomen.

Ik werd trouwens nog herkend door een lezeres (Hoi Maarit!) die voor het partycentrum werkt. Dat had ik nu echt niet verwacht, haha! Zo zie je maar dat we echt door het hele land lezers hebben. Super leuk!

Krista, Iris, Lin, ik, Anouk, Floor en Ilse

Een foto met bijna alle nichtjes. Alleen mijn zus ontbreekt. Hiernaast heb ik ook nog 5 neefjes (plus mijn broertje). We zien elkaar niet vaak, meestal maar 1 of 2 keer per jaar. Maar het is vaak wel gezellig. We hebben eigenlijk 2 generaties met kleinkinderen. Mijn zus, broertje ik en nog 2 nichten en 2 neven. En een generatie van 10 jaar later met 4 nichtjes en 3 neefjes. Mijn moeder heeft namelijk 6 broers en zussen!

De Jarige Jet! Naast haar zit haar vriend. Mijn opa is al een aantal jaar overleden en sinds een tijdje heeft ze Willem. Ik vind het heel leuk dat ze een nieuwe vriend heeft, zo heeft ze gezelschap en ze zijn ook echt schattig samen.

Op naar huis. Ik reed, want Djurre was nog al moe. Vind je het vreemd… 😉

Rond 19.00 waren we thuis en aten we wat makkelijks. Pompoensoep en brood. En nu ziet ik nog heel snel dit laatste dagje in dit artikel te zetten zodat ik over 15 minuten voor Boer Zoekt Vrouw klaar zit. Wie gaat er naar huis en wie mag nog even blijven? Tegen de tijd dat jij dit leest, weten we het al!

Bedankt weer voor het lezen, een hele fijne week gewenst en tot over 2 weken!

56 reacties

Annabel -

Ik reageer eigenlijk nooit, maar nu weet ik dat ik je écht al lang volg als ik je kleding die je wegdoet herken! IK vind jullie echt top en hoop jullie ooit eens te ontmoeten.

Andrea -

Wat een leuke diary weer!

Anouk -

Ik volg jou al een aantal jaren, wat grappig om te lezen waar je familie vandaan komt!
Iris en Lin heb ik training gegeven, en ik heb stage gelopen in de klas van Floor.
Wat een super leuke mensen zijn dat, en lief van jou dat je ze blij maakt met de spullen.

Ilse -

Anouk ik ben Ilse die zit zat bij Iris in de klas

Miriam -

Leuk om te zien allemaal en wat prachtig dat lange haar, vooral die vlecht erin!

Milou -

Leuke diary! En nog leuker dat je het boek gekocht hebt 😉 Ik ben benieuwd wat je er van vind 😀

Maureen -

Goh je haalt de woorden uit mijn mond haha. Afspraken het liefst zo vroeg mogelijk op de dag. Anders blijf ik maar wachten

Vera -

Heeee wat leuk! Ik zit in Raalte op school en ik woon in Wijhe. Leuk om te weten dat je dichtbij was!

Marloes -

Wat een leuke en uitgebreide diary! Mooie outfits draag je ook! Leuk zeg! Haha en ik snap goed dat Djurre brak was na zo’n kort nachtje!

Eveline -

Wat een leuke diary! Supermooie outfit trouwens van zondag. Thnx voor de link naar die superleuke webshop. Nog een fijne resterende week

Renske -

Leuke diary! Ik herken dat wel, dat je niets doet als je s middags een afspraak hebt. Ik ben vaak zelfs veel te vroeg XD liefst zo vroeg mogelijk!

M -

Weddingplanner? … Is dit een aanwijzing dat Martine misschien gaat trouwen haha?
En nee man Margriet is niet de mol. Ik verdenk nog steeds Rik, al vanaf het begin ongeveer.
(En dan zal je zien dat het hem niet is. :P)

ikke -

Leuke diary .. wat lief die dingetjes voor je nichtjes !
Een ding .. het valt me op dat er ontzettend veel ruis in jullie foto’s zit .. vooral bij full face met make -up foto’s is dit erg jammer …
Te hoge iso ? verkeerde filters ?? Verder leuk artikel !

Willemijn -

Bedoel je specifiek deze foto’s of ook die op LLG? Deze foto’s maken we namelijk altijd met onze iPhone 5 en dan de ‘seffie’ stand. Dus dat is dan niet van de aller hoogste kwaliteit. :)

Judith -

leuke week weer, en ik denk dat het wel leuk zou zijn als jullie een artikel schreven over mannen en hoe je ‘eisen’ veranderen enzo, lijkt mij in ieder geval leuk om te lezen :)

Tamara -

wauw! Wat een geweldige lange diary! Erg leuk! Woon je vlakbij de praxis? Herkende het aan elke foto! Ik woon dan opzich vlak bij jou!

PatriciaKleijn -

Wat een leuke volle week weer. Jij bent echt een vroege vogel zeg zo heb je wel lekker wat aan je dag!

Saskia -

Haahaha echt leuk dat jullie ook de filmpjes van HarryActie kijken! Hij is echt hilarisch!! Hij woont bij mij in de straat dus in zijn filmpjes zie je ook vaak ons huis en onze buurt. Leuk om te zien dat er ook bekende youtubers int zuiden zijn :)
Tip: kijk zijn wat oudere filmpjes terug, (Harry fixt abonnees, werken bij de VIXIA en secret messenger zijn er leuk!!)

Marnel -

Jullie haren zo mooi!!! Leuke diary!

Selda -

Hoi Willemijn! De rok die je hebt besteld is prachtig! Ik dacht eigenlijk dat je die al had gekocht en niet liet zien omdat hij voor een speciale evenement is. Daar heb je dus iets anders voor…ik ben benieuwd. In de video toen je hem paste stond hij Martine ookal zo leuk dus je hebt er goed aan gedaan..nu Martine nog! Veel plezier met je aankoop btw ik heb zelf ook een iets langer model bij Vanilia op t oog, alleen de prijs houdt me tegen 129 euro….maar ik denk dat ik hem toch ga kopen je inspireert me wel! Grjes

Margot -

Wat zijn die kaartjes leuk!

tessa anna -

Ik las dat Djurre een vissengraat vlecht bij jou had gemaakt,
ik dacht wauw, dat vind ik knap, maar toen las ik het opnieuw haha.
Ik vind jou altijd zo leuk gekleed, die outfit van zondag ook,
altijd zo classy, je bent een inspiratie voor mij!
En je Mulberry tas, waauw, die vind ik ook zo mooi!

Ingrid -

Wat is dat toch met diary’s dat ik dat zo leuk vind om te lezen? Erg leuke diary in ieder geval :) En bedankt voor de tip van Koetjes en Kalfjes. Ik heb gelijk die tegoed bonnen besteld. Mijn vriend en ik doen niet aan Valentijn, maar een lief gebaar verdient hij zeker.

Bente -

Wat mooi dat lange haar! En nee, heel herkenbaar. Als ik in de middag (of avond) een afspraak heb kijk ik echt om de 5 minuten of ik al weg moet (en kom vervolgens minimaal een kwartier te vroeg aan)

Denise -

Ha, dat met de middagafspraken herken ik ook. Even rustig iets afmaken achter mijn laptop kan ik dan echt niet, maar loop ik licht nerveus te ijsberen door de kamer tot ik weg moet. Ik ben dan ook altijd te vroeg.

Anne -

Zo grappig, zoals jij niet verwacht dat je een lezeres daar tegenkomt, verwacht ik niet dat jij in Raalte/Heeten komt/mensen kent?! Nederland is klein haha

Noor -

Ik reageer bijna nooit als stille lezeres, maar de outfit van zondag…. WAUW. Wat een prachtcombinatie en wat straal je er kracht / een sterke, intelligente, smaakvolle vrouw in uit.

Ik heb dus net gisteren een poederroze blousje niet gekocht omdat ik twijfelde, nu ik iets vergelijkbaars bij jou zie en hoe mooi het te combineren is, heb ik nog meer spijt dat ik hem niet heb gekocht haha.

Nynke -

Leuke diary! Pindakaas met banaan is inderdaad heel lekker, pindakaas met hagelslag vind ik ook erg lekker trouwens :)

Daphne -

Wat leuk ik kom zelf ook uit de omgeving waar je familie vandaan komt. En dat lange haar staat je prachtig Willemijn!

Kirsty -

Leuke foto’s! Wat een geweldige foto ook met die boerenkoolchips haha! Ik ben zelf nu wel heel nieuwsgierig of het mij beter zal bevallen!

Beau -

hahaha Harry actie zit bij mij op school

Paula -

Leuke blogpost, ik vind jullie diary’s altijd leuk om te lezen. :’) Oh ja, ik moest een beetje lachen omdat je per ongeluk ‘afspreek in Sneek’ hebt getypt in deze post. Haha!

Willemijn -

Hahaha, oeps!

B -

Oeh! Welke bij Mexicaan hebben jullie besteld? En is ie aan te raden??

Shaz -

Wat een leuke diary! Lang haar staat je erg goed en ik moest erg lachen om de foto van de boerenkoolchips.

JanineMarlissa -

Leuke week heb je gehad! Wat is Saar een schat, onze hond heet ook Saar en is ook een schatje haha.

Danielle -

Leuke diary weer! Die extensions staan je echt heel mooi! Ik vond die boerenkool chips trouwens wel lekker? Haha smaken verschillen dus!

Manouk -

je nichtjes boffen maar haha!

Ilse -

Ja manouk ik ben het nichtje aan de rechte kand

Janniek -

Leuk om te zien iedere week!

lotte -

Hoi Willemijn, leuk zoveel foto’s! Je hebt zo n leuke sfeer in je huis.

Mag ik vragen waar je vloer van is en welk merk/ kleur? Is het laminaat?

Wij zijn bezig met een nieuwe vloer uitzoeken maar komen er niet echt uit. Maar die van jou ziet er mooi uit!

Willemijn -

Hij is van de Hornbach en was iets met ‘eiken’. Meer info heb ik helaas niet voor je :)

evelien -

Leuke week! Valt me wel op dat je niet vaak iets met vriendinnen (behalve martine) gaat doen. Of misschien wordt dit niet op de foto gezet?

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Ik moest zo lachen om panty, jumpsuit en rok over elkaar heen ;). & wat ontzettend lief dat je al de kleding en make-up meenam om te verdelen. Jij moet favoriet zijn in de familie. Haha. En ja, net als heel veel anderen vind ik een middagafspraak soms best vervelend omdat ik dan de hele tijd onrustig op de klok ga kijken.

Laura -

Wat een leuk diary weer! Die extensions zijn wel wennen, haha. Ze staan jullie prachtig!

Annemiekish -

Oh en kan ik trouwens nog even zeggen dat ik die outfit helemaal het einde vind? Staat je echt super! Ik moét zo’n blouse en broek, haha!

Willemijn -

Aaah bedankt! :)

Annemiekish -

Door al die wandelfoto’s met Saar mis is het echt wel om een hond te hebben, wij hebben een choco bruine labrador, maar nu ik met mijn vriend woon is dat (nog) niet zo handig. Saar heeft ook zo’n lief hoofdje, daar kun je vast nooit boos op worden haha. Ik kan niet wachten tot wij er ook eentje kunnen nemen! :-)

Roos -

Weddingplanner? 😉
Jullie moeten maar blij zijn dat er zo’n ondergrondse container is voor het oud papier. Wij hebben gewoon een container bij huis staan en die zit al halverwege vol..

Lauriëtte -

Wat een fijne week heb je gehad, ondanks dat je een klein beetje ziekjes was. Voel je je inmiddels weer iets beter? Fijne dag!

Renate -

Ahh altijd zo lekker wakker worden op maandagochtend :)
Wat toevallig dat dat leren jasje in de diary terugkomt, ik keek gisteren toevallig een van jullie NYC -vlogs weer terug en zag dat je hem toen aanhad. In combinatie met de donkere bril vond ik dat hij je ontzettend leuk stond!! Maar natuurlijk ontzettend lief dat je hem weggegeven hebt..:)
Fijne week dames!

Willemijn -

Dat leren jasje is een andere, haha! Die jij bedoelt heb ik inderdaad gehouden. :)

lucindainwonderland -

Gigantisch wat een foto’s. Vooral degene van de voorruiten krabben, ja dat heb ik ook genoeg moeten doen de afgelopen tijd. Ook is wel goed te zien dat jullie veel meer sneeuw hebben gehad dan wij hier. Hier viel best wel wat, maar was het ook zo weer weg. xxx Lucinda

Renee -

Ik heb precies hetzelfde met middag afspraken, super irritant. Helemaal nu ik twee dagen pas college heb om 3 uur! Ik weet dat het eigenlijk tussen mijn oren zit maarja.. Leuke week weer 😉

Iris | Todayslipstick -

Wat een prachtige outfit heb je zondag aan! Leuk om te lezen, en erg herkenbaar dat als je in de middag een afspraak heb je niet rustig kan zitten!
Liefs, Iris

Dita -

Wat een heerlijke uitgebreide diary! Leuke foto’s. En na heel herkenbaar van die afspraken. Ik kan ook niet rustig zitten als ik weet dat ik nog weg moet.

Reageer ook