IKEA Dag Rommel

We herkennen het vast allemaal: rommel in huis. En na verloop van tijd zie je het niet eens meer, rommelblindheid noemen we dat ook wel. Maar rommel is vervelend en ik zal eerlijk bekennen dat Jorrik en ik er vaak genoeg onenigheid over hebben. IKEA wil helpen om de rommel aan te pakken!

IKEA is ‘The King of Storage’ door de vele huisbezoeken die ze jaarlijks doen, want hierdoor hebben ze heel veel ervaring en kennis opgedaan om alle rommel in huis slim op te bergen. Ik ben geadviseerd door een interior designer van IKEA die mij gaat helpen om mijn badkamer rommelproof te maken zoals je in bovenstaande video kunt zien.

Misschien zijn de producten van IKEA die ik in deze video gebruik ook wel iets voor jou! Deze producten heb ik gebruikt:

Maar IKEA wil niet alleen mij helpen, maar ook graag hun kennis en expertise met jou delen. Van week 3 t/m week 11 staat IKEA in het teken van oplossingen en tips om je huis op te ruimen.

Elke donderdag tijdens de opruimweken geven de interior designers van IKEA via Twitter van 13.00 tot 14.00 uur live advies over opruimfrustraties. Tweet daarom je vraag via Twitter met de hashtag #dagrommel en maak kans op een cadeaupas t.w.v. 150 euro!

Doe je ook mee?

29 reacties

Hilde -

lang leve ikea voor praktische opruimtips en maximaal de ruimte benutten!

Denice -

Wat een superleuk filmpje!

Danielle -

Oh wow, leuk filmpje! Ik kwam hem tegen op Google+… Onze badkamer kan ook wel een Dag Rommel Make-over gebruiken 😉

Lise -

Wat leuk! Komt mooi uit voor mijn verhuizing over een paar weken, kan ik mijn nieuwe huisje weer een gezellige look geven! Bedankt.

Laura -

Dat is nou nog eens een leuke advertorial! Kleine opmerking: je voice-over klinkt een beetje dof.

Miriam -

Ahhh, wat gaaf, leuk, cool en handig opgelost allemaal! Leuk om te zien 😀

Anna30 -

Superinspirerend dit! Krijg echt zin om mijn badkamer op te ruimen en een paar van deze leuke opbergspulletjes te kopen!

Kirste -

Wat een ontzettend leuke en handige video. Vooral de hoekkastjes naar elkaar onder je wastafel, ideaal! Wat mij trouwens opvalt is dat niet altijd het goede ‘plaatje’ boven video’s staat (er staat bij elk filmpje een plaatje van de nieuwste filmpje of een oudere), waardoor ik nog wel eens een van deze super leuke video’s mis. Ik weet niet of dit aan mijn browser ligt of dat meer mensen dit hebben, maar misschien nog een tip om aan te passen! Verder ga zo door!

Lise -

Hi Kirste,

Dit heb ik ook heel vaak! Zo jammer :(

Marieke -

haha leuk gedaan zo 😀 Je badkamer wordt er inderdaad wel echt netter op, mooie kleuren ook :) Ik hou van ikea!

me -

Rommel opruimen door nog meer spullen te kopen hahaha

Martine -

Haha je moet al die spullen toch ergens in kwijt 😉 ?

Marnel -

Wat leuk!

Debora -

Echt één van de leukere advertorials! Jullie komen ook oprecht enthousiast over 😀

Martine -

Ik ben ook echt heel blij met het eindresultaat!

Kim -

Erg leuke video! En wat handig joh om een hoektafeltje andersom te zetten zodat het dus onder de wasbak past, dat ga ik toepassen!
Het ziet er gezellig uit in je badkamer met de gevlochten mandjes, nice :)

Deborahschrijft -

Super leuke spulletjes zeg! Het is een leuke advertorial geworden, goed gedaan meiden! 😀

melissa093 -

Leuke video 😉 Alleen lijken mij die stoffen gehaakte zakken niet handig omdat ze van stof zijn. Dat wordt toch vochtig bij het douchen en badderen of ben ik nou gek? Als ik ikea was zou ik daar toch wat anders voor verzinnen. De houten rekjes voor onder de wastafel lijken me wel erg handig.

Raagje -

Super leuke video! Dank voor de tips, krijg meteen zin om weer naar Ikea te gaan.

Amy-Denise -

Hele leuke video! Ik heb zelf gelukkig een vrij ruime kast in de badkamer waar we al onze spullen kwijt kunnen. Ik ben echt gek op de ikea, vind vooral die open kasten met al de vakjes erg handig. Heb ik er twee van.

Esmee -

Leuke advertorial zeg! Inspirerend en net als wat anderen ook al zeggen; het is ook gewoon een leuke video! Ik vind het oprecht leuk dat jullie daar ook gewoon echt aandacht aan besteden. Goed bezig, dames!

LISKALIFE -

Wauw, mooie spulletjes voor in de badkamer, en ook nog eens super handig. Die ‘tasjes’ gaan later denk ik irriteren, maar het staat erg leuk!

Martine -

Dat dacht ik ook maar eerlijk gezegd vind ik die tasjes super handig! Als ik nu mijn verzorgingsroutine doe pak ik mijn mandje er bij en dan kan ik het daar zo weer uithalen en in doen. Ik heb een categorie voor ieder mandje dus ideaal voor mij!

Amelie -

Ik was deze week nog bij Ikea, ze hebben daar zoveel leuke en handige spulletjes! De godmorgon serie is ook een aanrader, dat zijn van die mooie acrylen bakken voor je make-up

Jantine -

Jemig wat een leuke video! Bijna jammer dat het een advertorial is, omdat daardoor veel mensen hem misschien wel over slaan. Ik ben vanaf woensdag vrij, ik denk dat ik donderdag mijn vriend op ga trommelen om een middagje IKEA te doen!

Willemijn -

Leuk om te horen dat je het een leuke video vindt! 😀

Lydia -

Leuke video! Ook al is het een advetorial, het is gewoon een leuke video! Ik vind het echt goed dat jullie het zo leuk proberen te maken, om niet zo commercieel over te komen. Ik snap ook wel dat jullie advetorials gewoon moeten doen om te fulltime te kunnen bloggen 😉
De badkamer ziet er echt gezellig uit me die houten details! Mijn badkamer is nodig aan zo’n make-over toe, ik ga ook maar eens op de site kijken 😉

xxx Lydia

Willemijn -

Super fijn om te horen, we proberen in advertorials net zo veel energie te steken als gewone artikelen en ze ook zo goed mogelijk aan te laten sluiten aan de gewone content. Een compliment als deze is dan ook heel fijn om te lezen, bedankt! :)

Margot -

Ja Ikea heeft altijd handige spullen voor dit soort plekken!

Reageer ook