Charlotte Olympia Schoenen Stash

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie heeft de mooiste schoenen van het land? Charlotte Olympia natuurlijk! Vandaag laten wij al onze ‘Charlotjes’ zien en vertellen we meer over ons favoriete merk. Kijk mee!

P.S. Iemand vroeg via Instagram nog even naar de breedte van de schoenen. Ik (Willemijn) heb zelf vrij brede voeten, Martine heeft een ‘normale’ breedte met een wat hogere wreef, en we passen beiden de schoenen goed. Het leer is heel soepel dus geeft wat mee. Ik denk dat veel voeten deze schoenen wel zullen passen.  :)

63 reacties

Suzanne -

Zo ontzettend mooi!

Linda -

OMG ik heb nu net een paar zwarte harmony Charlotte Olympia’s besteld. Ik hoop zo dat ze passen dit is mijn eerste paar Charlotjes dus ik weet niet zeker welke maat ik heb. Ik heb ze gekocht met 55 procent korting voor 242 euro ben helemaal verliefd. hahaha Ik was al helemaal fan van Charlotte Olympia maar door jullie positieve verhalen moest ik echt een paar kopen

linda -

Wat een prachtige schoenen hebben jullie gescoord. Ik wordt echt helemaal gek wil zo graag op net a porter bestellen maar mijn creditcard is nog niet binnen en paypal werkt ook alleen als het gekoppeld is aan een creditcard. Duimen dat er nog iets in mijn maat beschikbaar is als mijn creditcard eindelijk binnen is. Wat een ramp is dat bestellen vanuit Amerika zeg. Een prachtig Isabel Marant jasje dat ik wilde bestellen is inmiddels al uitverkocht. Hebben jullie nog meer tips waar ze Charlotte Olympia verkopen? Mythereasa, net a porter, the outlet en matchesfashion heb ik al bekeken maar er is nog maar zo weinig keuze helaas.

Willemijn -

Als enige toevoeging heb ik nog via Charlotte Olympia zelf maar meer websites ken ik ook niet. Sorry! Succes, ik hoop voor je dat je nog wat kunt scoren!

linda -

Bedankt voor je tip :-) ik heb vandaag de bank gebeld ze hebben de creditcard opgestuurd. Hopelijk nog optijd om een een paar te scoren. Ik heb we geluk dat ik maat 40 heb want die maat blijft vaak over.

Eva -

Ze zijn echt zo cute! Helaas heb ik enorm smalle hielen en durf ik het risico van online bestellen niet te nemen, anders had ik echt wel mijn jaar “year of the rat” besteld bij Matches Fashion :( Gelukkig heb ik mijn andere crush genaamt Isabel Marant nog 😉 Gefeliciteerd met jullie prachtige schoenen dames, heerlijke video weer xx

Daaanielle -

Ik vind het idee achter de schoenen heel erg leuk, maar ik was nog nooit een kleurencombinatie tegengekomen die ik echt mooi vond dus ik had nog nooit zo de drang om een paar te kopen. Totdat jullie in deze video begonnen over de Year of the Dog… DIE ZIJN MOOI! En laat dat nou ook nog eens mijn Chinese sterrenbeeld zijn, argh! Heel misschien toch maar even een kijkje nemen als ik over 2 weken in New York ben..

Rosie -

Wat doen jullie mij aan… Door jullie al aan sparen voor een mulberry lilly en nu deze pareltjes er bij. Ik spaar tot ik ze tegelijk kan kopen en koop ik meteen een match zodat ik ze samen kan dragen.. Kan niet wachten tot ik het geld bij een heb gespaard!!!!

Xxxxxxx

Janneke -

Eerst vond ik het niet zo mijn ding, maar ik begin ze toch wel steeds leuker te vinden. Vooral die roze!! Al moet ik wel bekennen dat ik echt heel erg schrok van de prijs haha!
De passie en de liefde voor de schoenen straalt er van af, heel leuke video!

Emma -

The year of the Ox schoenen zijn echt heeeeeeeeel mooi! Jammergenoeg is mijn schoenmaat 42 dus kan ik deze schoenen niet aan :(.

P.S. het filmpje zat echt supermooi in elkaar! Je kan zien dat er veel tijd in heeft gezeten.

Chamali -

Super leuk! Ik begrijp jullie helemaal. Shoebaloo op de PC in Amsterdam, verkoopt dacht ik ook Charlotte Olympia.

Adriana -

Super leuke video! Ik kende de schoenen van Charlotte Olympia nog niet maar ik ben er helemaal weg van! toen ik vanochtend op net-a-porter keek stonden de year of dragon er op in mijn maat !! die heb ik heb ik ook gelijk gekocht! ik kan echt niet wachten tot ze binnen zijn. Ik ben helemaal fan.

Willemijn -

Aaaah wauw, super leuk! Gefeliciteerd met je Charlotjes! Als je op twitter of IG zit, stuur ons dan even een foto 😉

Marjolein -

oe, de Monroe pump waren ook mooi geweest als bruidspumps!!

Richelle -

Hoi Willemijn,
Even een ander complimentje; ik vind je bril heeeeel erg tof! Van welk merk ons deze of bij welke opticien heb je deze gekocht?

Willemijn -

Etnia Barcalona! :) Bedank! Op LLG vind je er vandaag een video over trouwens.

Murl -

Grappig! Ik vind ze in de eerste instantie niet zo mooi, maar als je ze dan ziet bij een outfit gebeurt er echt wat! Ik geloof het meteen als jullie zeggen dat je ze aan moet passen! Tof ☺️

Aspasia -

Ik vind vooral jullie enthousiasme zo leuk om naar te kijken, want de schoenen zijn niet mijn smaak. Maar toch zoals jullie ze dragen en combineren is het origineel om te zien :-)
Ik vroeg me wel af……. wat vinden jullie vriendjes hier nu van???? Want ik zat dit filmpje te kijken en de reactie van mijn vriend die even voorbij liep en ze zag, was niet mild hahaha
Vinden ze ze mooi, of juist spuuglelijk en trekken jullie je daar lekker niks van aan 😉 ?

Martine -

Nou, ik geloof dat ze de schoenen wel oké vinden hoor! Jorrik zei ‘Geniet er maar lekker van!’ haha! En ik geloof dat Willemijn zei dat Djurre de blauwe Ox schoenen heel mooi vond. Dus tja, smaken zullen bij mannen ook wel verschillen 😉 ! Maar wij trekken ons er geen bal van aan, al zouden ze de schoenen überlelijk vinden. Jammer dan! Ik vind ook niet alles wat mijn vriend aantrekt leuk, maar als hij het fijn vindt zitten…prima! :)

P. -

Ooo die hakken versies van jullie schoenen zijn erg mooi zeg! Scorpio *zucht*. Met 725 euro wel een heel klein beetje boven budget haha

Richelle -

Hoi Willemijn,
Even een ander complimentje; ik vind je bril heeeeel erg tof. Van welk merk of opticien is de bril?
Ik heb de 2wmn en llg site al door zitten spitten, maar ik kan het nergens vinden.

Lifesabout -

Wat leuk! Vooral die roze staren mij aan…haha!

Marnel -

Wat een tof begin!! Wat zijn jullie toch enthousiast over deze schoenen…geweldig! Ik vind ze wel iets hebben, vooral die felle! En dat gouden hakje…wauwie!!!

Syl -

Wat had ik hard gehoopt dat de Draak in het knalroze was, dan had ik mijn spaarrekening misschien nog geplunderd ook. Het zijn echt waarzinnige schoentjes. Dus ik droom nog even verder.

Martine -

Ik snap wat je bedoelt, ik ben zelf eigenlijk ook een Draak (in het echt ook…grapje 😉 ) en die had ik in de kleur bordeaux, perzik of knalroze ook supergaaf gevonden. Het is jammer dat je de kleur met je eigen sterrenbeeld niet zelf kan mixen en matchen. Tenzij je beroemd bent denk ik!

Amy-Denise -

Ik vind ze superleuk! Maar ik hou dan ook enorm van wat apartere schoenen. Maken elke outfit fabulous! 😉

Suus -

Niet mijn smaak maar ik zie wel dat het unieke en vrolijke schoenen zijn. En bovendien, zo leuk om te zien dat jullie zo enthousiast zijn! Zelf heb ik maat 43, dus daarin zijn ze sowieso niet te krijg (komt het goed uit dat ik er niet verliefd op ben).

Eline -

Jaaaa, ik ben fan! Ik weet niet of ik ooit zoveel geld zou uitgeven aan schoenen, omdat ik er niet zo voorzichtig mee omga, haha.
Wel leuk om het bij jullie te zien :)

Emma -

Ik vind ze prachtig maar zijn jullie niet bang dat ze vies worden? Met suede enzo? Ooh dat zou bij mij echt binnen twee weken gebeuren… Dus helaas niks voor mij, want dat is zonde!

Manon -

Ja als je bespaart op douchen kun je makkelijk deze schoenen kopen

AnnaIding -

Als ik t geld had.. ging ik voor “Year of the dog”. Mijn Chinees sterrenbeeld is hond, en ik vind de kleurcombinatie echt helemaal geweldig.
Deze video is echt iets om trots op te zijn. Leuke vormgeving!

Willemijn -

Jaaa mooi is de dog he!! Wij zijn er ook helemaal verliefd op!

Tessa -

Die roze zijn ontzettend leuk!

Anne-Marieke -

Bij matchesfashion zijn ook de birthday shoes, dus jullie leuke capricorn, ook in de uitverkoop :)
Ik vond ze eerst echt veelste duur maar voor de helft van het geld zijn ze nog leuker!
Heb zelf leuke blauwe besteld, met een draak erop, bij charlotteolympia.com zelf. Ik wacht met spanning af!

Willemijn -

Suuuper leuk!!! 😀 Veel plezier van je schoenen!

jose -

Niet mijn smaak maar wát een geweldig filmpje. Origineel met die foto’s, en ik hou van jullie humor <3

Lois -

Ik ben zelf nog steeds écht geen fan van deze schoenen, ga ik ook nooit worden ben ik bang, haha. Maar ik wilde toch even zeggen dat ik de video ontzettend leuk vond! Vooral het begin, haha!

Willemijn -

Leuk om te horen! 😀 Bedankt!

Martine -

Haha, fijn dat je het in ieder geval wel een leuke video vond! 😀

sylvia -

Ik was van jullie eerste paar geen fan maar de schoenen die jullie nu kochten zijn geweldig ! :-)
Wel boven mijn budget :-) hihi ik heb nu mijn duurste paar ooit voor mij gekocht, 100 euro en dat was al na heel lang wikken en wegen :-)
Jullie werken er hard genoeg voor dus laat het vooral niet om er van te genieten ook

Sigrid -

Ik vind ze prachtig, die schoenen! Ik snap echt niet dat veel mensen ze oud vinden, ik vind ze net superjong met die mooie kleurtjes! Bedankt hoor, om me verliefd te laten worden op schoenen die ik niet kan betalen :'( (Alhoewel de sale-tip inderdaad wel écht veel verschil maakt, wow)

lisanne -

Ik vind het een beetje van die oude oma schoentjes en ook niet mooi sorry :$
Maar als jullie ze fantastisch vinden.. we kunnen niet alleemaal de zelfde smaak hebben toch :)
xx

Laura -

Ooh ik leef helemaal mee met jullie blije gevoel! Vind ze geweldig!
Enige nadeel lijkt mij dat ze voor de tijd van het jaar me best koud lijken. Ik heb namelijk altijd koude voeten. Hebben jullie daar geen last van?

Willemijn -

Het scheelt denk ik veel dat wij bijvoorbeeld niet op de fiets naar ons werk gaan. Een paar jaar terug, toen ik stage liep en iedere dag fietste, dacht ik daar ook meer aan. Nu werken we vanuit huis en reizen veel met het ov of de auto dus dan heb je toch minder gauw last van koude voetjes. Of ik heb gewoon stenen voeten, kan ook haha!

Minka -

Super leuk gefilmd ladies! Ik vind ze allemaal heel erg gaaf. Wellicht raar maar voor handgemaakte schoenen vind ik het eigenlijk een koopje zo in de sale… Ja het is geld maar het is dan ook geen massa productie. Op een andere website zie ik nu dat mijn fel begeerde Ying Yang schoenen in de sale zijn (helaas wel duurder dan op Net-A-Porter…) maar wel nog alle maten! :) Hoe vinden jullie ze voor een wat bredere voet vallen? Zit normaal ook tussen 36,5 en 37 in hoewel ik ook weleens 36 van een schoen pas maar ook weleens 37,5 moet omdat mijn voeten vrij breed uitlopen. 😉

Willemijn -

Ik heb zelf brede voeten en ik pas ze perfect! Ik zit zelf altijd tussen 36 en 37 in en heb 37 genomen. In jouw geval zou ik denk ik ook 37 nemen, mits je over het algemeen echt tussen 36 en 37 in zit. Als je vaker 37 neemt zou ik dan misschien weer 37,5 nemen. Martine past beide maten en volgens haar zit er maar een klein beetje verschil tussen de halve maten. Het is vooral dat 37 bij haar wat strakker zit en 37,5 ietsjes losser. Maar ze past allebei dus. Ik hoop je een klein beetje geholpen te kunnen hebben haha! Wel nu je slag slaan als je wilt hoor, ze gaan zo hard! Die ying yang zijn zo tof en kun je bij alles aan! 😀 (Oke, ik houd op)

Marieke -

ah wat een leuk filmpje en wat zijn jullie heerlijk enthousiast 😀 Vind die intro heel tof! De groene vind ik nog steeds het mooist :) Al zou ik ze dan weer niet zo snel zelf kopen haha 😛

Aanhetlijntje -

Oh wat een ongelooflijke cute schoenen. Al zou manlief ze weer te tuttig vinden. Maar naar zijn stijladvies luisteren we toch niet :)

Jet -

Hahaa, deze schoenen zijn niet aan mij besteed. Hoewel ik de roze wel mooi vind, zou ik de rest echt niet dragen. Wel vind ik de video echt mooi gemaakt! heel uitgebreid en duidelijk (en natuurlijk enthousiast ;))

Liskalife -

Oke, ik moet toegeven, ik vind ze steeds leuker worden! Hihi! En trouwens, jullie hebben dit super leuk gefilmd! Veel plezier ermee.

Martine -

Oei, kijk maar uit: dat is het eerste symptoom 😉

Danielle -

ik zei het al eerder, maar ik word echt heel blij van deze schoenen! Wat een pareltjes, en wat een leuke outfits! Ik hou dan ook echt van felle en opvallende schoenen, over smaak valt niet te twisten.

Laura -

Ahhh wat een leuke enthousiaste video. Ik heb jullie liefde overgenomen, maar momenteel ben ik aan het sparen voor New York. Al heb ik wel meteen gekeken toen jouw tip online kwam, haha. X

Willemijn -

New York is het waard om deze schoenen (voor even 😉 ) te laten staan! 😀

Margot -

Ik vind die roze wel heel mooi van kleur! Leuk dat jullie zo enthousiast zijn en grappige intro.

Elise Joanne -

Oooh!! Jij heb de roze ‘ratjes’ besteld..! Haha, ik wilde die zó graag kopen met korting toen jullie ons vorige week tipte over de 70% korting! Er was namelijk nog een maat 37.. Ik heb het niet gedaan. Niet omdat het geen geweldige korting was maar mijn portemonnee zou het niet eens zijn geweest met die beslissing. Ik ben dus en heel jaloers, haha!

Lauriëtte -

In eerste instantie dacht ik inderdaad, hmm lelijk, niet mijn ding, precies zoals jullie zeggen, maar ik moet eerlijk bekennen, door er langer naar te kijken icm jullie outfits, vind ik ze misschien toch wel steeds iets leuker worden!

Willemijn -

Hihi! 😀

Petra -

Wat een leuk filmpje. Ik zie mezelf niet op deze schoenen lopen, maar dat maakt niet uit. Zie wel dat ze prachtig zijn. Veel plezier ermee (maar dat komt wel goed geloof ik :)).

Dita -

Super leuk deze schoenen, weer eens wat anders. Hou ik wel van!

lucindainwonderland -

Grappige intro van het filmpje. Leuk ook dat jullie zo blij worden van dit schoenenmerk. Ikzelf vind het drie keer niks, *sorry*. Maar tjah, dat is natuurlijk persoonlijke smaak zoals je zelf ook al aan geeft. xxx Lucinda

Reageer ook