2WMN’s Favorites (januari 2015)

Januari is bijna voorbij. En jullie weten wat dat betekent. De favorieten van afgelopen maand! Dit zijn onze favo’s op het gebied van Film & Tv, Food, Interieur en Fashion. Wat zijn jouw favorieten?

EDIT: Nou moe, er is iets mis gegaan bij het voltooien of uploaden van deze video! Hierdoor stopt de video 3 minuten voor het einde! Super balen! En nog meer balen is dat ik al het ruwe materiaal al van mijn computer heb verwijderd (sneller dan normaal, omdat ik schrijfruimte nodig had voor een groot videoproject)! Stom, stom, stom. :( Hierdoor kan ik de video niet opnieuw bewerken en uploaden. Ik heb even getwijfeld of ik de video dan helemaal offline zou halen of dat ik hem zou laten staan… De video is bijna afgelopen op het moment dat hij stopt. Alleen onze Food en Film & TV  favorieten werden nog kort besproken. Daarom laten we heb toch maar online staan. Kunnen jullie er toch nog een beetje van genieten! Excuus voor het ongemak!

Het volledige lijstje met favorieten:

Gezamenlijk

Film & TV

 • Boer zoekt Vrouw

Food

 • My Muesli

Willemijn

Interieur

 • Nieuwe deuren

Fashion

 • Charlotte Olympia Eastern Cosmic Collection Shoes: Year of the Rat
 • Charlotte Olympia Eastern Cosmic Collection Shoes: Year of the Ox
 • Etnia Barcelona Bril

Food

 • Risotto

Film & TV

 • Divorce
 • Wie is de Mol?
 • De Slag om de Klerewereld

Martine

Interieur

 • Laif & Nuver kaarsenhouders
 • Laif & Nuver veren
 • Laif & Nuver lepels
 • Mr. & Mrs theemokken
 • Ikea RÅGRUND

Fashion

 • Charlotte Olympia Eastern Cosmic Collection Shoes: Year of the Rooster
 • Vanilia Top Botanic Sweater in Green Moss
 • Vanilia Vest Padded Coat Light Grey Melange

Food

 • Lekker & Simpel Groentelasagne

23 reacties

Janneke -

Nog altijd zoveel respect voor hoe jullie twee kwalitatief ontzettend goede websites onderhouden! Ik kom dagelijks met plezier op jullie websites terug. Ik hoop dat in 2015 2WMN net zo groot zal worden als LiveLifeGorgeous. Jullie zijn toppers :).

Vanessa -

Wat een gezellig kletsfilmpje! Ik woon in België en volg jullie Boer zkt Vrouw niet, maar ik vond het wel leuk om jullie hierover te horen praten, haha. Die mokken zien er leuk uit!

Anouk -

Kan niet wachten tot t weer zondag is. Die Geert wat een kwal van n vent ik erger e dood aan die man. Ik had m volgens mij al lang n knal verkocht pffff.

Martine -

Haha ‘lekker proeven’! 😛

Marnel -

Leuke favorieten, Boer Zoekt Vrouw is inderdaad heel leuk om te kijken!

Laura -

Haha, bij het kenningsmakings-stukje helemaal op het begin werd verteld dat ze co-ouderschap had van 2 meiden!

Laura -

En dan heb ik het over Bertie natuurlijk hè, haha.

Anna30 -

Ja, dat had ik ook gehoord. Dus dan neem ik aan dat ze niet biologisch van haar zijn.

Amy -

Ik heb ook een verpakking van MyMuesli staan, superleuk concept! En jaaa BZV! Love it!

Margot -

Die theemokken zijn leuk!

Mariska -

Oh ja Divorce is ook een van mijn favorieten, zo leuk is dat!

D -

even heel nieuwsgierig maar is dit nou voor of na dat jullie weer naar de kapper waren geweest?

Nynke-Boudien -

Ik als inwoner van Groningen ben, beschamend genoeg, nog nooit bij Laif & Nuver geweest. Daar moet ik toch even snel verandering in brengen! BZV is ook mijn favoriete programma van het moment, puur genieten op de zondagavond.

Akosua -

Leuke video, ik volg geen BZV maar door jullie levendige beschrijving zou ik dat bijna gaan doen. Gelukkig zetten jullie altijd onder de video jullie favorites, weet ik in ieder geval dat we behalve de foodfavorites niks gemist hebben.

Dita -

Leuke video en ach, kan gebeuren toch dat er eens iets mis gaat 😉

Iris | Todayslipstick -

Altijd leuk om jullie favorieten te zien en dan ook het niet-beauty gedeelte!
Liefs, Iris

Maria -

Jullie zouden boer zoekt vrouw recaps moeten doen in videovorm, grappig hoe jullie er over vertellen 😀

Anna30 -

jaaa!

Anniek -

Superleuk, zo’n allround favourites video! Die mymuesli ziet er altijd zó lekker uit, lijkt me tof om eens te bestellen en zelf mijn combi te bedenken. En wie is de mol: hier nog een fan! 😉 Fijne dag vandaag! Liefs Anniek

Marcella -

Bij mij stopt ie ook terwijl je over je bril verteld.

Heerlijk hoor, dat bzv gekeuvel 😉

Madebyuna -

ja leuk! Maar het filmpje is abrupt afgelopen… ik denk dat er iets mis is gegaan met editen!

Renate -

Leuk hoor! Maarree: kan her kloppen dat het filmpje vrij abrupt in al het geweld stopt? Of ligt dit aan mijn telefoon? 😉

Willemijn -

Klopt, ik denk dat er iets mis is gegaan met uploaden! :( Ik ga er nu even naar kijken! :)

Reageer ook