2Vlog: Ingesneeuwd!

Afgelopen zaterdag had Martine een leuk dagje gepland met haar zus in Utrecht. Helaas lag de NS plat en viel het dagje in het water. Of beter gezegd, de sneeuw. Dan maar samen naar Groningen! En dat werd een hele leuke dag. Kijk mee!

28 reacties

Laura -

Die legergroene rok is echt mooi! Maar je hebt hem niet gekocht denk ik :)

Marnel -

Jammer dat je dagje shoppen niet door ging Martine… Maar volgens mij is het uiteindelijk toch een gezellige dag geworden! Wat zien jullie er ook mooi uit en jullie waren lekker vrolijk! 😀

Aspasia -

Wauuuwwwww Willemijn, die legergroene rok met die cognac kleurige riem!!! Staat je fantastisch….maar volgens mij heb je die in een andere kleur nu gekocht haha.

Allissa -

Heel grappig om je via het busstation & de stoplichten naar de Grote Markt te zien lopen.
Ik loop op de één of andere manier altijd standaard via het bruggetje van het Groninger Museum haha. Superleuke vlog!

Femke Klaske -

WAT ZIJN JULLIE LEUK! Ik zit (zoals gewoonlijk) lachend voor m’n ipad, zelfs m’n vriend vindt jullie leuk! Heerlijk leuke vlog weer dames! xx Femke

Mirjam -

Wat een gezellige vlog! En wat is Vanilia toch een prachtige winkel. Leuk om als Groninger allemaal bekende plekjes voorbij te zien komen! En ben ik de enige die altijd aan het einde zit te playbacken op die leuke outro? Geweldig, haha!

Deborahschrijft -

Leuke vlog! Ik durf ook nooit te fietsen als er sneeuw ligt hoor Martine! Ik ga maar altijd lopen naar het station haha

P. -

Oo jaa het was zo’n ellende vorige week! Ik besloot eens een keer zaterdag ipv vrijdag naar mijn ouders te reizen. Paar uur vast gestaan op Utrecht Centraal.. Lekker laat aan het werk pas dus :P.

Gelukkig is het toch nog een leuke dag geworden voor jullie!
En ik kom er nooit, maar Vanilia is een erg leuke winkel zeg.

Annemarie -

Een heerlijke vrouwen vlog haha!

Sandrijn -

Leuke vlog! Ik ben geboren in Groningen en woon nu 3 jaar in Utrecht. Maar vind nog steeds dat er niets boven Groningen gaat. Dus ik zou de sneeuw maar bedanken.

Sarah -

Super leuke vlog! Jammer dat je dagje met Renate in het water (in de sneeuw haha) viel Martine, maar jullie doen hem gauw vast eens over! Ik ben nu wel mega benieuwd waar jullie mooie outfits voor zijn zeg.

patriciakleijn -

jammer dat je niet met je zus op pad kon maar willemijn altijd paraat :)

Xaviera -

Hele leuke vlog weer om te zien! Fijn dat jullie zo goed geslaagd zijn bij Vanilia. Ik hoop dat je binnenkort een leuke dag zult hebben met je zus Martine! :)

Lisa -

Ik fiets juist ook liever door het witte krakende spul want dat geeft naar mijn idee nog wat grip, terwijl dat slushy spul juist zo glibberig is als maar kan 😛 Al moet ik toegeven dat ik in de meeste gevallen bij 2cm of meer toch ga lopen. Ik zie mezelf namelijk alweer onderuit gaan 😛

Kimberly -

Jeeeeej een vlog! Heb hem vanochtend bij het ontbijt nog gauw gekeken. Tja, NS en sneeuw, het is geen goede combinatie, haha.

Eline -

Wat een heeerlijke vlog om weer te kijken! Heb echt weer genoten 😀

Kim | Kimsbloglife -

Superleuke vlog! Leuk dat jullie zo last minute nog samen kunnen afspreken om te gaan shoppen! Fietsen in de sneeuw vind ik ook altijd zo gevaarlijk!

suus -

Jullie weten ons wel nieuwsgierig te maken hoor 😉

Martina -

De lange jas met broek die willemijn bij vanilia droeg is echt prachtig! Ik ben benieuwd waar jullie de outfits voor nodig hebben!

Paola -

Leuke vlog! Ik ben benieuwd naar wat jullie gaan doen met de kleding! Die rok met die riem stond jullie allebei super!

Margot -

Dat zijn inderdaad veel blendingkwasten! En volgens mij moet ik snel eens naar Vanillia!

Elise Joanne -

Ik werd wakker die dag in een prachtig wit landje en dacht meteen aan de NS. Mijn man moest namelijk uit de richting van Utrecht komen die ochtend maar hij had net geluk had, de treinen daarna gingen al niet meer. Gelukkig was het iets leuks wat je in de planning had en niet een hele belangrijke afspraak. Alsnog heel kak natuurlijk, hopelijk kan je het snel inhalen. Ik was echt als een kind aan het kirren toen ik voor het eerst deze winter door verse sneeuw liep, zó leuk!

Iris | Todayslipstick -

De jas die Willemijn bij Vanilia past is echt prachtig! De outfit stond je echt super, ook de rokken stonden goed dames!
Liefs, Iris

lucindainwonderland -

Leuke vlog, tjah Nederland en vooral de NS staat volledig op z’n kop bij ook maar het eerste vlokje sneeuw. Je hebt er toch nog een leuk dagje van gemaakt, al glibberend door de stad. Volgens mij zijn jullie onderhand ook niet meer weg te slaan bij Vanilia, of wel? 😉 xxx Lucinda

Dita -

Altijd leuk weer een vlog! Ik ga vanmiddag de hele vlog even kijken, nu geen tijd voor

Reageer ook