2Keep a Diary: januari #4

Hallo maandag! Afgelopen week was een heerlijke week. Sneeuw, shoppen, leuke afspraken en veel gezelligheid. Kijk mee naar mijn week.

Maandag

Goedemorgen! De dag begon hier zo rond 8.00 uur. Na m’n ontbijtje begin ik gelijk met mijn make-up voor LiveLifeGorgeous. Ik maakte een look na van Emily Blunt, die je hier op LiveLifeGorgeous kunt bekijken.

De make-up en de outfit van vandaag.

Ondertussen was Martine ook aan gekomen. Ze dook gelijk achter d’r pc want er was weer genoeg te doen.

Tijdens de lunch keken we wat extra filmpjes op de website van Boer Zoekt Vrouw terug.

Hi! Na al het beeldmateriaal schieten gingen we schrijven. Het begon al schemerig te worden.

Om half 6 werden we opgepikt door Janneke, een oude bekende via de counter van MAC hier in Groningen. We hadden een afspraak bij een restaurant aan he Hoornse Meer. Mooi, die lichtjes aan de andere kant van het meer!

Toen ik thuis kwam was het al laat. Maar toch moest er nog even gewerkt worden. Ik bewerkte de vlog van deze dag (die heb je al eerder op 2WMN kunnen bekijken) en bewerkte nog wat foto’s.

Ook zette ik mijn eetdagboek van deze dag in elkaar. Die kun je hier bekijken, mocht je benieuwd zijn wat ik zoal gegeten heb vandaag.

Toen ik naar bed ging besloot ik dat de was, die er al twee dagen hing, toch echt eens opgevouwen moest worden. Dus dat deed ik eerst maar even. Daarna kroop ik lekker mijn bedje in.

Dinsdag

Djurre was al vroeg vertrokken voor zijn werk. Nadat hij weg was ben ik nog weer even in slaap gevallen en om 8.15 uur schrok ik wakker. Écht tijd om er uit te gaan.

Na m’n ontbijt maakte ik een groot rondje met Saar. Hier loopt ze met een lange dikke stok te ouwehoeren. Ze is dol op stokken. Niet om te apporteren, maar om kapot te kauwen!

Dit schattige buurtje ligt vlak bij ons huis. Het voelt als een dorp aan, midden in de stad! Ze noemen het ‘Het Blauwe Dorp’. Vroeger was het ook echt een dorp trouwens.

Toen ik aankwam bij Martine stond ze net voor huis te spelen met Noa. Ik moest ook even een stokje gooien natuurlijk. Ze kon niet wachten tot ik de stok zou gooien, zodat ze hem kon terug brengen. Ik vind het zo leuk om de verschillen tussen onze honden te zien.

Foto’s maken en filmen!

Toen ik aan het eind van de middag thuis kwam ben ik eerst weer met Saar gaan wandelen. Daarna ben ik gaan stofzuigen en wat administratie dingen bij elkaar gezocht. Morgen moeten we namelijk naar de boekhouder!

Stofzuigen doe ik de laatste twee weken veel minder trouwens! Uit het niets verhaart Saar minder, terwijl ze normaal het hele jaar door erg verhaart (ook in de winter). Niet dat ik klaag of zo! 😉 In plaats van 1x per dag zuigen, doe ik het nu om de dag. Heerlijk. Hopen dat het zo blijft.

‘s Avonds had ik er helemaal zin in. Kruikje maken, boek lezen in bed, kaarsjes aan. Maar eerst… Een warme douche!

Dus niet… De CV ketel begaf het op eens waardoor ik onder een ijskoude douche stond en de verwarming het niet meer deed. Zul je altijd zien, in de winter gaan die dingen kapot!

Dus kroop ik met een dikke pyama onder de wol terwijl Djurre een afspraak maakte met een monteur voor de volgende dag. Meh!

Woensdag

We begonnen de dag weer met een rondje wandelen met Saar. De zon kwam op en het had gevroren. Dat zorgde voor een mooi plaatje!

Daarna ging ik naar Jasper, we hadden om 9.00 uur al een afspraak. De Kappersvlog kun je hier bekijken.

Ik maakte snel even een kiekje van mijn outfit. Ik draag een jasje uit New York, een wit t-shirt van The Sting, een legergroene broek met waxlaagje van The Sting, m’n Clarks laarsjes en mijn Mulberry Willow.

Bij Jasper kwamen we nog lezeres Anke tegen. Natuurlijk gingen we even op de foto!

Op 11.30 uur waren we allebei klaar. Om 13.00 uur hadden we de volgende afspraak, bij de boekhouder. Tussendoor snel even wat eten dus. Dit zag er goed uit én was ook zo lekker als het er uit ziet!

Na onze afspraak gingen Tien en ik nog even wat winkels in en dronken we thee. Met taart. Dit is in Het Goudkantoor.

Om 16.00 uur racete ik naar huis want er zou een monteur komen voor de CV ketel. De meneer was inderdaad stipt op tijd en binnen 10 minuten was het klusje geklaard. Gelukkig, weer warm water en verwarming!

De rest van de middag heb ik gewerkt aan LLG en 2WMN.

Qua eten was dit een hele stoute dag… Als avondeten bestelde ik namelijk pizza. Ik had zo geen zin om te koken en Djurre zou pas om 19.30 uur thuis komen. Ik bestelde een pizza Margherita en Djurre nam een Calzone.

‘s Avonds hebben we een beetje Netflix gekeken en heb ik met Saar op de bank liggen knuffelen. Lekker warm, zo’n hondendeken!

Donderdag

Ontbijten met havermout, appel en een beetje kaneel. Hmm!

Donderdag is vaak een thuiswerkdag. Om 9.00 uur kroop ik achter mijn laptopje.

Eerst even wat zakelijke rekeningen betalen en andere administratie afhandelen.

Om 10.00 uur had ik met Martine op Skype afgesproken, maar om 10.30 uur was ze er nog niet. Niet dat ik me zorgen maken, want dit ben ik wel gewend van mijn lieve vriendinnetje, hihi! Ondertussen kwam vriendin Elianne online (ze woont in Spanje). Toevallig had ze wel tijd om bij te kletsen. Gezellig! Na een half uurtje kwam Martine (eindelijk 😛 ) online en sloot zich aan bij mij en Elianne. Het ideale aan eigen ondernemer zijn is dat je je eigen tijden kunt inplannen. We konden dus gezellig nog even met ‘Eli’ blijven kletsen.

Rond 12.20 uur riep Elianne ‘Oh jee, ik moet m’n kind op halen!’. We waren zo gezellig aan het praten dat we alledrie de tijd vergeten waren. We hingen snel op en voor mij en Martine was het dan nu ook echt tijd om weer verder te werken.

Ondertussen kwamen er een paar postbodes langs voor pakketjes. Uitpakken maar!

Aan het eind van de middag ging ik uit met Saar. Er stonden GIGANTISCHE tanks in de haven. Wow! Wat zou daar mee gebeuren?

Saar sméékt om brokjes. Standaard om 17.30 uur. Dat beest heeft een biologisch klokje dat zo precies is!

Om 19.30 uur kwam Djurre thuis van zijn klus. Ik heb me slap gelachen, hij was namelijk helemaal zwart om zijn gezicht. Hij heeft een klus waarbij hij in een fabriek, 12 verdiepingen hoog, allemaal onderdelen moet schoonmaken terwijl hij in de touwen hangt. Z’n gezicht was helemaal vies geworden. Na het eten hebben we – uiteraard – Wie Is De Mol? gekeken en daarna gingen we lekker vroeg naar bed. Ik heb geen foto’s van deze avond, want het was allemaal niet zo boeiend. 😉

Vrijdag

Wat een heerlijke dag was dit! Soms heb je zo’n dag dat je je extra goed voelt en dat je echt heel erg geniet van de dag. Herkennen jullie dat? Dit was zo’n dag voor mij.

Ik begon de dag om 7.30 uur. Djurre was al weer vroeg vertrokken dus ik stond alleen op. De avond er voor was ik gaan slapen met nat haar in knotjes gewikkeld. Eens testen of dit mooie krullen zonder hitte worden!

Na m’n ontbijt daad ik m’n make-up en haar. Het is redelijk gelukt, hoewel het in het begin wel een beetje op een schapenvacht leek, haha!

Daarna ging ik Saar uit laten. Wat was het koud buiten!

Daarna ging ik naar de stad. Martine had me namelijk laten weten dat Vanilia een nieuwe collectie binnen had. Die moest even bekeken worden natuurlijk.

Ik ging met flink wat items het pashokje in.

Op deze rok werd ik op slag verliefd. Hij is wit met lichtblauwe stipjes. Echt een plaatje! Toch vond ik het wel moeilijk om te bedenken wat ik er dan bij wilde dragen. Ik nam hem mee zodat ik hem thuis nog eens kon passen met andere items uit mijn kast. Ik kon hem altijd nog ruilen.

Ik ging ook nog even naar de schoenenwinkel, Van Arendonck. Hier waren ze net bezig om de lentecollectie in de schappen te zetten. Aparte trends komend voorjaar! Ik weet niet zo goed wat ik hier van vind. Jullie dan?

Nadat ik een heel rondje door de stad  had gelopen ging ik nog even langs V&D voor een maaltijdsalade om mee te nemen. Daarna ging ik naar huis en at ik de salade op als lunch.

Ondertussen was er flink veel rijp ontstaan en begon het ook nog eens te sneeuwen. Het werd helemaal wit buiten! Zo gezellig vind ik dat altijd. Saar is dol op buiten zijn dus die vermaakte zich prima in de achtertuin.

Ze haalt hier een laagje ijs uit haar frisbee en probeert er mee te spelen. Haha!

Na m’n lunch ging ik naar boven om m’n kleding op te ruimen (shoplog verschijnt woensdag op  LLG). Ik twijfelde toch behoorlijk over de rok. Ik kon hem maar niet leuk combineren en ik stoor me er aan dat de rok naar mijn smaak toch een tikje te lang is voor mijn korte beentjes. Ik twijfelde te erg voor 100 piek vond ik.

Met pijn in mijn hart ging ik terug naar Vanilia om hem toch te ruilen. It’s just not for me! Maar ik verliet de winkel niet met lege handen. Ik ruilde de rok voor 2 andere items.

Toen ik weer thuis was heb ik Saar uit gelaten. Mensen kinderen, wat was het koud! Maar zo mooi buiten.

De grote opslagtanks waren inmiddels in de lucht gehesen en zouden zo op het schip gezet worden. Ik had het wel willen zien, maar het ging allemaal super langzaam.

Na een halfuur wandelen was ik weer thuis en nam ik een kopje warme chocolademelk. Op en top winters. De rest van de middag heb ik aan dit dagboek gewerkt. Zo’n diary in elkaar zitten is een tijdrovend klusje!

‘s Avonds maakte ik spaghetti met roomsaus, spekjes en doperwtjes. Het was een beetje geïmproviseerd omdat er weinig meer in huis was, maar het was best geslaagd. Onder het eten praatten Djurre en ik gezellig bij. We hebben elkaar deze week nauwelijks gezien!

Na het eten ging ik boodschappen doen. Het was inmiddels al 20.30 uur dus ik ging als een haas door de winkel heen. Vijf minuten voor sluitingstijd, 20.55 uur, stond ik weer buiten. Gered, pfieuw!

Ik had eindelijk genoeg kristalpunten om de glazen van de AH actie te halen. Yes!

Rond 22.00 uur gingen Djurre en ik naar bed. In bed las ik nog wat en rond 22.30 uur ging ik slapen. Heerlijk dagje dit!

Zaterdag

Toen we op stonden zei Djurre: ‘Hé, heeft het gesneeuwd of niet?’  En dat klopte! Deze foto maakte ik vanuit onze slaapkamer. Woehoe, sneeuw!

Na m’n ontbijt ging ik snel naar buiten met Saar, nu de sneeuw nog vers was! Het was nog maar 8.30 uur, dus het was lekker rustig. Ik kan zo genieten van verse sneeuw en de ‘eerste voetstappen’ zetten in de sneeuw.

Saar genoot net zo veel van de sneeuw. Ze maakte koprollen door de sneeuw, groef zich een ongeluk, rende rondjes en huppelde zo blij als een kind.

Zo leuk om je hond zo blij te zien!

Toen ik weer thuis was ging ik eerst aan de slag met de was. Ik was van plan om vandaag lekker veel in het huishouden te doen, want dat was hoog nodig.

Maar toen belde Martine… Ze zou met haar zus naar Utrecht om te shoppen, maar het hele treinverkeer lag op zijn gat. Of ik dan misschien zin had om te gaan winkelen in Groningen, nu ze toch op het centraal station stond. Natúúrlijk!

Ik kleedde me snel aan en maakte me op. Ik ging voor een top van Vanilia (die ik de vorige dag kocht), een cognac leren rokje van Vanilia (collectie van 1,5 jaar geleden) en een donkergrijze panty.

Snel wat foundation en mascara op, wenkbrauwen doen, wat blush en een felroze lipstick. Klaar om te gaan!

De eerste stop was, hoe kan het ook anders, bij Vanilia. We kochten elk 2 outfits voor een speciale gelegenheid die binnenkort plaats vindt.

We besloten om het personeel eens de vrij hand te geven en ons te laten stylen. Door het weer was het ontzettend rustig, dus had het personeel alle tijd. Dat was zó leuk. We zijn super goed geslaagd en de items zien jullie over een tijdje terug op LiveLifeGorgeous.

Na bijna 3 uur outfits passen hadden we wel honger gekregen. Tijd voor een lunch! We namen beide een foccacia met ham, mozzarella en tomaat.

Goed geslaagd! Jippie!

Foto met z’n tweetjes! Van deze dag komt morgen een uitgebreide vlog online hier op 2WMN.

Eenmaal thuis (15.30 uur) besloot ik nog vlug even te stofzuigen en te dweilen.

Een vieruurtje. Hmm! Als ik mocht kiezen tussen M&M’s en Smarties, koos ik voor Smarties. Ik ben er dol op!

Saar kwam vrolijk aanrennen met d’r touw. Een teken dat ze vindt dat het tijd is om te spelen.

‘s Avonds aten we lekker Hollandse hutspot met verse rookworst. Ik ben echt verpest sinds verse rookworst heb ontdekt. Zo veel lekkerder dan de Unox variant.

De rest avond heb ik lezend op de bank doorgebracht. Over dit boek verschijnt over een tijdje een review op 2WMN.

Zondag

Goedemorgen! We beginnen de dag, zoals elke zondag, met een broodje ei en een broodje met kaas.

Gisteren hadden Martine en ik besloten om vandaag te gaan werken. Dat kwam planning-technisch wat beter uit, met de auto’s en onze honden. Djurre moest ook werken (koopzondag), dus we konden toch niet echt iets leuks doen samen. Ik deed thuis alleen de basis van mijn make-up zodat ik bij Martine de rest kon doen met producten voor een look.

Ik trotseerde met mijn waggie de sneeuw en ijs op de weg. Bij ons in de straat was het een grote ijsbaan. Langs de weg staan auto’s geparkeerd. Wel een beetje eng om door heen te rijden, maar ik heb het maar weer mooi gedaan jongens! Ha!

Om 11.00 uur was ik bij Martine. Ze waren nog aan het ontbijten en Jorrik maakte voor mij ook een croissantje. Zo lief!

Martine deed nog even een wasje er in en ik begon ondertussen aan het monteren van een vlog.

Workie workie!

De look is af en werd op de foto gezet. Deze look verschijnt komende week op LiveLifeGorgeous. Hij is gemaakt met producten van Sisley.

Als lunch nam ik 2 boterhammen met Nutella. Hmm!

Noa observeert ons terwijl we werken.

Om 16.00 uur ging ik naar huis. Thuis deed ik nog even wat dingetjes in het huishouden, dat was er bijna niet van gekomen deze week. Daarna was het al weer tijd om te eten en ‘s avonds zapte ik natuurlijk naar Boer Zoekt Vrouw! Ik heb me weer rotgelachen. Wat een heerlijk programma is het toch. Aan de ene kant heb ik een maandag-gevoel, omdat we gewerkt hebben vandaag. Aan de andere kant voelt het toch ook wel weer als zondag, met ons ontbijt van vanmorgen en Boer Zoekt Vrouw op tv. Gek! Ik vermoed dat ik de rest van de week in de war ga zijn met de dagen, haha!

Komende week is weer een leuke, volle week. Zo gaan Martine en ik naar de Efteling (ik ben er nog nooit geweest!), hebben we een aantal afspraken en gaan we weer lekker bloggen. Maar dat zien jullie volgende week in de 2Keep a Diary van Martine.

Hoe was jullie week?

52 reacties

Amelie -

Oh, je gaat echt genieten, de Efteling is echt fantastisch! Ik kom er heel vaak (ik woon er ook vlakbij) en het is zo leuk! (In de zomer is het wel een tikkie leuker, dan is er meer open)

Eline -

Wat een leuk artikel om te lezen! Ik word er gelijk vrolijk van!

Iesje -

Willemijn wat heb je een leuke kledingstijl!

Jennifer -

Ziet er weer leuk uit! Ik wist overigens niet dat smarties nog bestonden!

Cindy -

Misschien ben je er vandaag geweest, zo niet: Heel veel plezier in de Efteling! Ik woon er vlakbij, ik blijf het super vinden om er te zijn. Vorige week had ik ook een gekke douche die van warm naar koud ging. Echter hebben wij geen CV, maar stadsverwarming. Heel raar.. Ik ben benieuwd naar de aankopen van Vanilia, maar ik volg jullie andere blog niet.. Misschien maar eens gaan doen (al vind ik deze blog echt geweldig)

JoycevdB -

Kind! Nog nooit in de Efteling geweest? 😉
Hoop dat je het leuk vindt!

Willemijn -

Nee haha! We wonen er ook zo ver weg van (Ik ben opgegroeid in Friesland).

Milou -

Willemijn, is het wel veilig dat je een foto van je bankpas deelt? Ik weet dat de cijfers niet te lezen zijn, maar mensen kunnen dat met programma’s minder wazig maken waardoor je gegevens binnen no time achterhaald zijn, ik zou hem verwijderen als ik jou was

Willemijn -

Oh ja, kan dat?? Dat had ik me niet echt bedacht. Fijn dat je het zegt! Bedankt!

Maaike -

Iets wat niet op een foto staat is niet te achterhalen. Het zou vreemd zijn dat als je met Photoshop de Random Reader op de foto vervaagd dat opeens het bankrekeningnummer tevoorschijn floept.

patriciakleijn -

Super leuke week weer, wij hebben geen sneeuw gezien (zuid-westen van het land) hihi dat Ijskrabben op je todo lijstje 😉

Megan -

Toevallig! Ik ga deze week ook naar de efteling ik hoop dat ik jullie tegenkom!

ingrid -

Wat een leuk weekje heb je weer gehad, ontzettend veel geshopt ook. Ik moet ook maar eens bij vanilia gaan kijken, jullie halen daar altijd mooie dingen weg. Ik zag volgens mij gisteren Djurre op zijn werk (sportzaak?) en dat was best vreemd, ik zie hem zo vaak langs komen op 2wmn dat ik hem zo herken, terwijl hij daar natuurlijk geen idee van heeft. Het voelde een beetje stalkerig ;).

Tessa -

Superleuke diary! En heerlijk al die Vanilia foto’s !

Marnel -

Leuke diary!! Ik woon in Brabant dus ik ben al vaak naar de Efteling geweest…heeeeel veel plezier meiden!! 😀

Kirsty -

Leuke foto’s! Wel balen dat je net terwijl je lekker wilde gaan douchen geen warm water had, ik heb dat in het eerste huisje waar ik op mijzelf zat ook gehad en natuurlijk was dat ook net toen het winter was, dat zul je altijd zien met dat soort dingen! Het enige positieve dat ik eraan over heb gehouden is dat ik nu nog steeds elke keer extra geniet van mijn warme douche <3

Pim -

Wat komt de kleding van Vanilia prominent in beeld steeds. Worden jullie soms gesponsord of zijn jullie uit op sponsoring door Vanilia? Mag wel ietsje minder wat mij betreft.

Willemijn -

Nee hoor, absoluut niet gesponsord! We betalen alles uit eigen zak, geen korting niks. We zijn gewoon dol op het merk en vertellen jullie er graag over. Tot nu toe kregen we er ook leuke reacties op dus vandaar dat we het laten zien. :)

tess -

Altijd zo leuk de diary op maandag! Die tanks die je in de haven gespot hebt zijn lading tanks voor die zeeboot die er achter ligt. Het zijn gastanks, voor het vervoeren van vloeibaar gas. Zo leuk hoe saar aan het ravotten is in de sneeuw. Ik kan bijna niet wachten op mijn eigen hondje!

Ilse -

Heyyy, zie ik nu bij de tweede Vanilia-shopsessie toch die prachtige blauwe rok weer langs komen? 😀

Willemijn -

Oehh jij bent scherp! Wie weet 😉

Kirsten -

Haha ja, ik dacht hem ook al te spotten, ook in de vlog van jullie shopsessie 😉 ben benieuwd naar de looks!

Gerdine -

Oooo, die rok. Ik snap wel dat het moeilijk te combineren is, maar hij staat je heel gaaf. Kan je niet nog terug, hihi?

eline -

wat een leuke week!
bij ons heeft het niet gesneeuwd maar wel flink gevroren!
veel plezier in de Efteling! Gaan jullie vloggen? xx

Rosanne -

Ziet eruit als een hele fijne week, leuke foto’s! :) Krijg helemaal weer zin om in Groningen te gaan shoppen, gelukkig is het voor mij om de hoek. (Woon in Assen)

Eline -

Heeerlijk artikel 😉

Eline -

Die foto van jouw en Martine is zo mooi :) Jullie stralen allebei!

Mariska -

Wat grappig dat jij die schoenen bij Van Arendonck ook op de foto hebt gezet! Dat deed ik vorige week ook, want ik dacht wat een te gekke schoenen! Wel duur, maar misschien ff voor sparen. Terwijl ik de foto maakte dacht ik, misschien ook wel iets voor Willemijn zulke schoenen. Maar toch niet? Ik denk dat ik ga voor een paar met slangenleer. Iets draagbaarder dan die met die gekleurde bling erop. :-)

Willemijn -

Hee haha, wat toevallig! Ik vind ze wel steeds leuker worden. Gevalletje Charlotte Olympia en glitterloafers denk ik!

Naomi -

Hoe Saar bij je ligt is zo lief!! Lag mijn hondje maar zo bij me, die leunt alleen maar tegen je aan hahah

xx

Aanhetlijntje -

Wat een prachtige jas heb je daar aan, van waar is die juist?

Benieuwd naar jullie outfits. Ik ben nu al ontzettend fan van Vanilia. Heel erg fijne stuks, die heerlijk zitten.

Willemijn -

Bedoel je de roze? Die is van Zara, van 2 jaar geleden :)

Iris | Todaysbeauty -

Ik vind dit altijd zo leuk om te lezen! Je leren rokje staat je echt goed.
Liefs, Iris

Simone -

Heej:)
Ik had een vraag? Wat is de naam van dat shirtje van de vanille die je aanhad bij de leren rok??

Gr Simone

Kimmetje -

Willemijn ja witte kanten blazertje blijft fantastisch! Echt zo mooi vind ik em!

EliseDingen -

Die foto van jullie tweetjes onder het zinnetje ”Geslaagd, jippie!” vind ik zo leuk! Jullie stralen zo mooi met zo’n winterse gloed. De diary op 2WMN is altijd mijn momentje van de week, dan ga ik er even lekker voor zitten met een kop thee er bij :) Heerlijk!

Iris -

Hele leuke foto’s! En dat van die verse rookworst… Zo herkenbaar! Ik ben ook verpest sinds ik die heb ontdekt :-)

Lindsey -

Leuke week om te zien!
Wow, nog nooit in de Efteling geweest, dat heb ik echt nog nooit gehoord, haha! Wel leuk, dan is alles nog nieuw in het sprookjesbos etc.

Margot -

Wat is die blauwe rok mooi! En heb je eigenlijk niet de neiging om een stofzuigrobot te kopen als je zo vak moet zuigen?

Willemijn -

Ja mooi he! Nee niet echt. Zo’n ding rijdt de hele tijd rond, irritant lijkt me dat haha! Vooral omdat ik een hele kleine woonkamer heb. Saar zou er ook de hele tijd achteraan rennen. Ik vind het niet veel moeite om te doen, ik heb maar zo’n klein woonkamertje, het is zo gedaan. :)

Patricia -

Zouden jullie eens een artikel willen schrijven over leuke winkels in Groningen? Ik ga in Maart een weekendje naar Groningen (kom uit Rotterdam) maar geen idee waar ik moet beginnen 😉

Martina -

Wij hebben vrienden in het blauwe dorp wonen en ik fietste er altijd doorheen toen ik zelf nog in die buurt woonde. Het voelt inderdaad als een klein dorpje! Wat veel leuke foto’s weer, ik ben onwijs benieuwd naar jullie geshopte spullen!

boo -

Leuke diary weer! Leuk om te zien dat jullie schoenen hebben gekocht bij Invito daar werk ik namelijk, zeker 2e voor de halve prijs? Ben erg benieuwd. En wat veel sneeuw lag er! dat was hier in het zuiden een stuk minder. En wat een lelke vanila items Xx

Willemijn -

Nee uitrekend op ons paar geen korting hahaha! Hebben wij weer 😉 Altijd duur uit :(

Nienke -

wat jammer dat je de rok heb teruggebracht, ik vond hem echt prachtig !

Marion -

Wauw wat heerlijk veel foto’s zeg! Honden en stokken. Wij hebben zelf geen hond, maar wel vaak logeerhonden. Eén daarvan is een jack russeltje. Die gaat ook altijd met stokken aan de haal, maar vaak van die hele grote hahahaha! Toen we nog op de flat woonde sleepte hij er een keer eentje mee naar boven, maar die was zo lang dat hij er niet mee over de galerij kon. Ik heb letterlijk op de vloer gelegen van het lachen. Hij bleef het maar proberen. Hij werd he-le-maal gek! Oh honden zijn zo leuk. Saar is mooi!

Willemijn -

Hahahaha!

Anniek -

Oeh, wat heb je lekker gegeten de afgelopen week zeg, ziet er goed uit! En ach, af en toe een dagje zondigen kan ook geen kwaad, als je het daarna maar weer compenseert :) Prachtige plaatjes zitten er ook tussen van de natuur, fotogeniek met dit weer. Zo te zien heb je een lekker weekje gehad, met veel leuke uitstapjes tussen het werken door! En o ja, die rok staat je zó goed, echt leuk!

Annemarie -

Gezellige plog! Ben zo nieuwsgierig naar jullie vanillia items..

Haha ik kan ook altijd zo genieten als mn hond happy is :)

lucindainwonderland -

Heb het twee jaar geleden ook gehad. buiten -10 en mijn cv ketel ging stuk, precies twee weken nadat ik al een monteur had laten komen omdat ik rare geluiden hoorde en hij zei dat er niks aan de hand was. Fijn dat het bij jou zo snel kon worden opgelost. En als ik het zo zie hebben jullie ook flink wat meer sneeuw gehad dan wij hier. xxx Lucinda

Dita -

Wat een leuke foto’s! Heerlijk dat je je eigen tijd kan indelen

Reageer ook