Willemijns Bucket List

Wat wil jij in je leven sowieso doen? Zet die punten op papier en je hebt een Bucket List! Iemand stelde mij laatst de vraag wat er op de mijne stond. Het zette me aan het denken. En dus begon ik aan mijn Bucket List.

1. Roadtrip door de USA

2. Naar een concert van Coldplay

3. ‘Iets’ van Martine en mijzelf uitbrengen, zoals een lipstick lijn of een boek schrijven

4. Kinderen krijgen

5. Iets leuks op TV doen

6. Naakt zwemmen in de zee of een meer

7. Een grote waterval zien

Photo Credit: The-Dan via Compfight cc

8. Het Noorderlicht zien

9. Een vliegtuig besturen

10. Piano leren spelen

Photo Credit: Skiwalker79 via Compfight cc

11. Onder een sterrenhemel slapen met Djurre

12. Landen die ik in elk geval nog bezoeken wil: Marokko, Canada, Noorwegen, Zweden, de Malediven en Jordanië.

13. Een vakantie op een zeilboot of jacht

14. Op een romantische wintersportvakantie, in een luxe blokhut met prachtige pistes

15. Snorkelen en een prachtig rif zien

Afgestreept

Zo, dit zijn zo een aantal punten van mijn Bucket List. Maar ik heb er ook al een aantal afgestreept!

  • Een luxe reis naar een tropisch oord maken (Curacao, november 2014)
  • Een designertas kopen (In viervoud geslaagd!)
  • Trouwen (Check, 19-10-2013)

  • Een hond nemen (Saar!)
  • Parachute springen (Gedaan! Op Texel in het najaar van 2008. Dit was het eerste verjaardagscadeau dat ik van Djurre kreeg)

  • New York bezoeken (Beste citytrip EVER!)
  • Een paar designer schoenen (Oh yeah, hallo Jimmy Choo’s, Charlotte Olympia’s en Isabel Marants!)

Wat staat er op jouw Bucket List? En wat heb jij al af mogen strepen?

47 reacties

T. Huisman -

In het bewuste leven met iets wat bij je past, en er een dromendagboek op na te houden zodat de dingen die je echt wilt ook gaan gebeuren. Een zwemslag leren en mijn poppenverzameling uitstallen en nog meer. .

Anoniem -

bij mij is het simpel een fijn en gelukkig leven leiden, tegenwoordig is dat al een moeilijk opgave om jezelf heen kijkende. (Verder heb ik natuurlijk wel dromen, maar dit is het belangrijkst haha)

floor -

Erg leuke lijst van willemijn!
Mijn bucket list is:
Leuke baan
Naar rondreis Japan
Samenwonen en trouwen
skydive en bungeejumpen
Oud en nieuw in Londen
De etna beklimmen
Concert van Zac brown band
Dolfijjnen zwemmen
Naar amerkia voor roadtrip van New York naar de Keys.
Yoga Festival

Maar het beste dat je gelukkig bent.
En geniet van het leven

Luca -

Wat een leuke dingen op je bucketlist! Zelf heb ik er geen, en ik denk niet dat ik die ga maken. Vaak, als ik iets leuks ga doen, of iets duurs heb gekocht, denk ik later pas ‘oh dat zou ik eigenlijk op een bucketlist moeten zetten’. Wel heb ik een doos met herinneringen, die ik voor altijd zal bewaren.

Akkelien -

Naar Finland, Estland en IJsland, meedoen aan The Color Run, het Noorderlicht zien en (vloeiend) Noors leren spreken staan bovenaan (samen met vele anderen).

Af kunnen strepen zijn o.a.: naar Noorwegen, roadtrip West-USA, mijn bachelor diploma behalen, A-list acteur in levende lijve zien, zwemmen in de Stille Oceaan, citytrip met mijn moeder en een tv-opname bijwonen.

Een bucketlist laat mij echt in zien hoe geweldig het leven kan zijn!

Lenneke -

Een boek schrijven en uitgeven.

Esmée - Essusweetslife -

1. Rollen over queensgrass (dit zijn velden strak groen gras in de buurt van Borger waar graszoden van gemaakt worden).
2. Los duiken bij zwarttip rifhaaien
3. In een kooi duiken bij witte haaien.
4. Paardrijden over het strand.
5. Naar Ladurée gaan.
6. Een boek schrijven.
7. Naar Disneyland Parijs gaan.
8. Kamelenrit maken.
9. Naakt zwemmen in een zwembad (ik ben bang voor natuurwater geworden)
10. Een webshop hebben.
11. Roadtrip door Florida maken.
12. In een ME busje zitten. >Na een avondje stappen mocht ik er even in zitten/kijken
13. Een jongen/zoon krijgen.
14. Een meisje/dochter krijgen.
15. Een walk-in closet hebben.
16. Mijn eigen bedrijf hebben.
17. 100 Bloglovin volgers krijgen.
18. Trouwen.
19. Een tattoo nemen.
20. Een designer tas kopen.
21. Een maand lang Raw-til-4 & vegan leven.
22. Alle waddeneilanden van Nederland bezocht hebben
23. Mijn musthave garderobelijst helemaal afstrepen.
24. Een moestuin hebben.
25. Naar schiphol gaan en daar pas een (zonnige) bestemming kiezen.
26. Business class vliegen
27. Door Europa backpacken

Janneke -

Mooie lijst! Je hebt nog genoeg te doen komende jaren! :)

Op mijn bucketlist staat:
– MSc (master of science) achter mijn naam mogen schrijven.
– Trouwen
– Kinderen krijgen
– Een boek schrijven
– Parachute springen
– Roadtrip door Scandinavië
-Een tattoo nemen

Op mezelf wonen en rijbewijs halen is al gelukt. Ik ben pas 20, dus ik heb nog even :P.

melissa093 -

Ik moet ook eens op gaan schrijven wat ik allemaal nog wil hihi. Skydiven wil ik nog graag, een kindje krijgen, een baan die ik écht écht leuk vind, en verder, tsjaa op vakantie naar een warm land..graag!

Lobke -

Goede bucketlist! Ik denk dat het handig is om, zoals jij gedaan hebt, er ook verschillende wat kleinere dingen op te zetten. Zo kun je ook de kleinere dingen waarderen en het is altijd leuk om dingen af te kunnen strepen van je bucketlist. Ik heb op dit moment even geen bucketlist voor de langere termijn. Ik leef mijn droom op dit moment. Au pair in Washington DC:). Voor het komende jaar wil ik graag nog een keer naar New York, en ik wil heel graag de westkust bezoeken. Las Vegas, Hollywood, Grand Canyon, Los Angeles.

Tineke -

Wat leuk dit. Ik heb nooit een bucket list opgesteld, maar dit zet me wel aan het denken over wat ik nou echt wil bereiken in mijn leven en wat ik daarvan eigenlijk al bereikt heb :) En met mijn 23 jaar ben ik eigenlijk best tevreden.
Wat ik inmiddels afgestreept zou hebben: een lange reis maken in mijn eentje (zes maanden Ethiopië in 2012), naaktzwemmen (in een meer tussen de bergen in the middle of nowhere in Portugal met Franse muzikanten – heel speciaal, haha) en een ‘Hollywood’ wax krijgen (ik wil inmiddels al 2 jaar niet anders meer). In januari kan ik een nieuwe afstrepen: drie maanden leren dansen in Kaapverdië.
Wat er zeker nog op zou staan? Mijn doctoraat behalen, op een conferentie in het buitenland spreken, iets publiceren (een artikel of boek, academisch of fictie), mijn droombaan (aan de universiteit) vinden, trouwen en kindjes krijgen. Verder zou ik heel graag ooit een grachtenpand bezitten en een auto uit de jaren ’30 kopen, een lief huisdier bezitten (waarschijnlijk een teckel), diatonisch accordeon leren spelen en vloeiend Portugees leren spreken (aan dat laatste werk ik hard). En vast nog veel, veel meer…

Marnel -

Zo leuk! 😀 Ik moet mijn lijst ook een keer opschrijven…

Miriam -

Grappig om iemand anders z’n bucketlist te lezen! Ik heb er een poosje terug ook een blog over gemaakt, als je er eenmaal aan begint heb je zo 40 items ofzo ;p

Jana -

Wat een mooi lijstje heb je 😀 Iets van een lipstick uitbrengen van jullie twee zou echt fantastisch zijn 😀 x

marit -

Bij mij staat er oa op: frans leren en in frankrijk wonen, een EP uitbrengen, een rondreis maken door meerdere landen (weet nog niet welke) in mijn eentje… reisprogramma presenteren. Vrijwilligerswerk doen in afrika voor mijn 20ste (ben nu 17)… dat iig

tessa -

hi Marit, misschien moet je even kijken bij de organisatie Worldmappig. Met deze organisatie heb ik op m’n 17e vrijwilligerswerk gedaan in Zuid-Afrika. Ik kan je dit echt aanraden!

Amelie -

Gave bucketlist en wat tof dat je al een hoop hebt kunnen waarmaken!

Syl -

Mijn bucketlist staat in een mooi Paperblanks boekje.
Inmiddels al een aantal dingen kunnen afstrepen

Zeynep -

Wat grappig dat ik dit artikeel vandaag lees. Ik zit dolgelukkig in de trein onderweg naar huis met een tiffany&co ring in mijn tas. Stond al jaren op mn lijstje. Ben afgelopen zomer afgestudeerd en vond snel een baan :) Nu kan ik langzamerhand mijn wishlist afstrepen☺️

Manon -

Wat een leuk lijstje, ik wil ook graag het noorderlicht zien, lijkt me zo mooi!

Iris -

3. ‘Iets’ van Martine en mijzelf uitbrengen, zoals een lipstick lijn

JAAAAAAAAAAA! Ik wil ook dat jullie dat doen :))).

Corine -

Als je nou naar hier (Canada) komt, dan kan je waarschijnlijk ook het Noorderlicht zien en een blokhutje in een skigebied is hier ook dichtbij. Zo kun je al een paar dingen in een trip afstrepen! :)

Miranda -

Super leuk om zo je lijstje te zien. Ook leuk dat je al een aantal dingen hebt kunnen afstrepen.

Bente -

Een rondreis door Amerika staat ook nog heel erg hoog op mijn lijstje! :)

Marieke -

aah tof om te lezen! Enne nog niet onder een sterrenhemel geslapen met Djurre? Klinkt zoiets voor hem! Hij was toch zo van het outdoor gedoe haha? Dat hij je nog niet meegesleept heeft 😀

Cindy -

Heel fijn lijstje. Kinderen krijgen en trouwen wil ik ook nog wel. Net als een designertas, naar New York en naar Scandinavië toe!

Manon -

Ik kan twee acties van jouw Bucketlist afstrepen. Soort van dan (er was geen Djurre bij, haha) . Ik heb onder een sterrenhemel gelegen in de woestijn in Jordanië, yeah!

Xaviera -

Mooie Bucket List! Fijn dat je al zoveel hebt kunnen afstrepen :) Het lijkt me super om iets van jou en Martine te zien uitkomen in wat voor vorm dan ook. Ik roep al jaren dat ik een Bucket List wil maken maar het komt er nooit van, je hebt me geïnspireerd om het nu echt te gaan doen!

Sophie -

Mooie lijst! Marokko lijkt me ook echt een land voor jou, is echt heel erg mooi en maar een uur of 3/4 vliegen en helemaal niet duur 😉

Lifesabout -

Haha een vliegtuig besturen….dat laat ik over aan de mensen die er echt verstand van hebben. Die roadtrip door USA lijkt mij zo geweldig, en dan over de route 66!
Op mijn bucketlist stond mama worden (inmiddels geworden) en nu zou ik graag gezond oud willen worden (laten we het hopen) niet zoveel te wensen dus. Ohh misschien toch wel, een wereldreis lijkt mij fantastisch!

Marloes | Budgetproof.nl -

Boven verwachting leuk om te lezen dit :D. & wat zijn jullie trouwfoto’s toch mooi!

Margot -

Het Noorderlicht zien staat ook zeker op mijn lijstje!

inge -

yay wat een leuk artikel.
Ik heb precies helemaal gemist dat je naar Curacao bent geweest!

Op die van mij staat: mama worden, trouwen, op een olifant rijden, rondtrip door de US, parachute springen, qua landen: Zweden, Australiê, Canada, ‘iets’ exotisch zoals St Maarten / Malediven / …

Savitri -

Een roadtrip door de US staat ook ergens hoog op mijn bucketlist. Ik ben toevallig een paar jaar geleden naar een concert van Coldplay geweest :) Gaat je niet tevenvallen. De volgende keer dat ze in Nederland zijn wil ik er in ieder geval weer naartoe. Een paar artiesten die ik nog heel erg graag live wil zien zijn Mindy Gledhill, Boy&Bear, Ludovico Einaudi, John Mayer en Woodkid. Daarnaast ben ik nog nooit meerdere dagen op een festival geweest, dat wil ik ook nog een keer doen. Lowlands ofzo. Lijkt me zo vet voor een keertje!

marjolein -

Ik heb gewoon geen bucketlist. Ik krijg daar een gehaast gevoel van want dan is het me allemaal veel te concreet en krijg ik er een gedwongen gevoel van. Dat ik dat echt MOET doen. Terwijl ik nu wil genieten van de dingen die ik doe. Wat ik wel graag wil is een huis kopen, een kindje krijgen en nog eens op vakantie naar de us maar dat vind ik nou niet bepaald een bucketlist hihi.

denise -

Leuk om te lezen!
Op de mijne staat:
– naar szignet (festival op een eiland in Boedapest)
– nog een keer naar berlijn (nu niet met school)
– parachutespringen
Xx

Aukje -

Aw leuke inspiratie, moet ik toch ook eens gaan opschrijven! Vanaf morgen begin ik aan een van de dingen bovenaan m’n bucketlist: een seizoen in Oostenrijk wonen! En daar heb ik hopelijk ook heel veel tijd om over de rest na te denken haha.

Lara -

Het Noorderlicht zou ik ook zo graag eens een keer willen zien! Verder wil ik nog meer van China zien (sowieso wat meer van Azië) en zou ik graag een eigen huis willen hebben samen met mijn vriend, inclusief (volle) inloopkast! Heerlijk om over materiële dingen te dromen, al zou ik toch ook wel graag een kindje willen voelen groeien in mijn buik. Lijkt me zo speciaal.

Emma -

oh wat een mooie lijst! Ik heb een Bucket list, maar ik moet nog veel dingen doen eer ik daar iets van af kan strepen..

Evi -

Wat staan er toffe dingen op je bucket list!
Ik wil ooit nog op een olifant rijden, maar de omstandigheden waarin die dieren verkeren spreken dat weer erg tegen :(

Beautydagboek -

Heel mooi dat je al wat dingen van je bucketlist hebt afgestreept! Het noorderlicht zien lijkt me ook erg mooi en bijzonder om te zien. Dat zou nou heel tof zijn om dat eens meegemaakt te hebben :).

Diana Carlton -

Leuk om te lezen! Op mijn bucketlist staat: een maand door australië reizen met man en kind, een eigen bedrijf opzetten, bungeejumpen, deelnemen aan de vierdaagse, paaseiland bezoeken en nog meer kinderen krijgen. Afgestreept is inmiddels: mama worden, naar bali op vakantie, een eigen site opzetten.

Dita -

Leuk!! Mooie dingen heb je er op staan. Ik had zo’n zelfde soort artikel net in gedachten voor mijn site. Die vakantie met een zeilboot gaan wij als het goed is volgend jaar doen. Helaas was het te duur om met onze eigen zeilboot naar Griekenland te gaan, dus we gaan daar een huren.

Lotte -

Leuk dat je er ook bij zet welke dingen je al hebt gedaan! Ik heb ook zo’n bucket list, maar tot nu toe komt er nog niet veel van terecht, haha.

Marina -

Leuk om te lezen! Inspirerend. :) welk item wordt de volgende om’afgestreept’ te worden?

Liefs, Marina

Maaike -

Ik heb idd een lijstje met mijn bucketlist erop. Maar ik vind hem nog niet ‘af’ genoeg om hem online te gooien. Helaas wordt mijn bucketlist steeds langer, waardoor ik steeds maar blijf denken: oh maar dit en dit EN dit. Niet handig…

lucindainwonderland -

Erg leuk lijstje heb je gemaakt, ik vind ook altijd dat we dit soort dingen moeten opschrijven en vooral moeten doen, als het kan. Ikzelf heb ook een belachelijk grote lijst met onder andere trouwen en dat soort dingen, maar ook zoiets als een boek schrijven en bungeejumpen. Een tattoo en reis naar Spanje/Barcelona heb ik al kunnen afstrepen. xxx Lucinda

Reageer ook