De zak van Sinterklaas

Afgelopen weekend vierde ik Sinterklaas samen met Jorrik, mijn schoonmoeder en vrienden van haar. Het wat ontzettend gezellig! We deden een leuk dobbelspel. Vandaag laat ik zien wat er in de zak van Sinterklaas zat.

27 reacties

Kim | Kimsbloglife -

Superleuk dat jullie er echt zo’n spelletje van maken voor de pakjes! In België wordt Sinterklaas helemaal niet gevierd onder volwassenen, alleen de kinderen krijgen cadeautjes. Wat leuk dat jullie dat in Nederland wel doen! Maar goed, wij doen het dan vaak wel met Kerst :-) En ik heb bovendien dit jaar wel wat gekregen omdat ik nog een klein broertje heb en nog thuis woon, hihi :-) Leuke cadeautjes heb je gekregen, die theelichthoudertjes vind ik erg leuk! Ik heb ze met een stervorm en een rendier :-)

Floor Daasvand -

Leuk om het met zo’n spel te doen! Ik heb het inderdaad op 5 december gevierd en een van de leukste dingen die ik heb gekregen is een lekker warme en zachte Rolling Stones pyjama!

Marnel -

Leuk dat je hier een filmpje over hebt gemaakt! Ik vierde gister Sinterklaas samen met het gezin, de oma’s en een paar kleine kadootjes….heel gezellig!

Lenneke -

Ik vier geen Sinterklaas, maar heb mijn moeder gisteren getrakteerd op een etentje. Ik vind je schaaltjes erg leuk!

marieke -

Leuke dingen! Vind je schaaltjes inderdaad echt heel erg leuk! Precies dat wat ik ook altijd zo tof vind :)
wij hebben het afgelopen zaterdag gevierd door gewoon lootjes te trekken en cadeautjes te kopen. Voorheen deden wij ook altijd het dobbelspel, maar dat waren we wat zat. Daarnaast vonden we het wat zonde van het geld, omdat je er uiteindelijk niet veel spannends voor terug krijgt en vaak dingen die je eigenlijk niet zo hoeft haha.
Dus heb dit jaar een leuke sinterklaas gehad haha 😀

Esther -

Wat een leuke cadeautjes! Ik heb morgen pakjesavond thuis :)

fleur -

Leuk filmpje! En WOW, ik lees het verhaal van jouw leven als jehovahs getuige. Heftig zeg! Heel knap hoe je dat allemaal gedaan hebt! Je mag trots op jezelf en op je leven zijn <3

Marion -

Leuke cadeautjes hoor! Vier helaas geen sinterklaas.

xx_Patries_xx -

leuke cadeautjes hoor, die linda ga ik ook nog kopen. Wij vieren geen sinterklaas dit jaar!

Miriam -

Leuke cadeautjes zeg! Ik vier geen Sinterklaas deze keer, ik ga vanavond lekker dansen (dansles) ;p

Eline -

We hebben het afgelopen woensdag gevierd. Ik heb een zakje cashewnoten gekregen (ipv de traditionele chocoladeletter) een grillpan, een tajine, een etagère en een kersthuisje voor een waxinelichtje. Goed verwend dus!

Joyce -

Wij vieren vanavond pakjesavond. Pakjes voor Aron in de zak en lootjes met de volwassene. Alles komt gewoon in de zak en dan lekker uitpakken en samen eten 😀

Andrea -

Wat een leuk spel! Ik vier allang geen sinterklaas meer maar op deze manier is het wel erg leuk. Leuke cadeaus!

Janneke -

Hee!

Wij vieren vanavond sinterklaas met ons gezin (dus met mn zussen van 22 en 17 + ouders). Wij hebben lootjes getrokken voor een gedicht + cadeau van 15 euro. Mijn moeder koopt voor iedereen nog een paar dingetjes. Op mijn lootje had ik de nieuwe bodybutter van de Bodyshop gezet. Die met appelgeur!

Afgelopen woensdag had ik sinterklaas met scouting. Allemaal van die pest surprises. Een container met ijs waar een cadeau ingevroren zat en een houten staaf die doorgezaagd moest worden.. Een heel luie jongen had mij getrokken en hij had niet eens een surprise gemaakt. Dus dat vond ik niet zo leuk.

Zondag ben ik jarig. Ik heb voor mijn verjaardag een houten horloge gevraagd van Woodwatch. Die vind ik wel heel mooi. Dus denk dat al m’n wensen wel vervult zijn :).

Fijn weekend iedereen!

Mirjam -

Wat een leuke cadeaus! Ik vind het dobbelspel altijd mega spannend. Helaas lukt het bij schoonfamilie nog niet ivm te kleine kinderen en mijn eigen familie is nooit compleet met Sinterklaas. Zelf moeten mijn vriend en ik deze week ook veel ‘ savonds werken. We trekken wel lootjes met kerst en ik ga proberen voor iedereen nog een leuk cadeautje extra te kopen:)

Margot -

Leuk schaaltje! Ik vier morgen sinterklaas met familie.

Laura -

Grappig! Dit spelletje met cadeautjes doen wij altijd met de kerst op ski-vakantie, zo leuk altijd! Vanavond ga ik met mijn schoonfamilie uit eten, morgen vieren we het bij mij thuis en zondag bij mijn oma (ik heb nog nichtjes die geloven). Een vol sinterklaasweekend dus!

Els -

wat leuk! Wij hebben dat thuis ook wel eens gedaan. Vanavond niet. Iedereen heeft voor elkaar pakjes gekocht. Heb er zin in!

Diana Carlton -

Wat een leuke schaaltjes van Tokyo Design. Wij vieren Sinterklaas bij mijn ouders met voornamelijk cadeautjes voor mijn zoon en mijn nichtje. Vroeger vierden wij Sinterklaas met vrienden en dan deden wij het dobbelspel. Leuk om dan te strijden voor een specifiek cadeau wat je maar al te graag wilt hebben.

Marcella -

Sinterklaas met het gezin vieren we morgen en we hebben dit jaar niet echt iets speciaals gedaan, iedereen koopt een kadootje voor iedereen.

Het meest kijk ik uit naar 28 december, dan ga ik met nog 6 vriendinnen weer strijden in het sinter winter vechtspel. Dat doen we al een jaar of 7 geloof ik en het gaat er elk jaar weer heftig en hysterisch aan toe. Dit jaar hebben we ook besloten om alleen maar kadootjes van de kringloop/tweedehandse of zelfgemaakte dingen in het spel te doen.

Overigens is het een wonder dat we het uberhaupt in december kunnen vieren.. Het is ook wel eens april geweest.

Willemijn -

Super leuk dat jullie dat doen zeg, veel plezier 😉

Mirjam -

Wat een gaaf idee om het zo te doen!! Kringloop heeft vaak hele leuke dingetjes :)

Dita -

Wat leuk! Ik ga straks eerst naar mn werk om Sinterklaas met de kindjes te vieren. Vanavond vieren we het met mijn schoonouders zwager en schoonzusje. Gezellig met wat hapjes en drankjes.

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Flinke buit! Ik vier het vanavond bij m’n vriend en zondag met m’n eigen familie :). Heb voornamelijk boeken waar ik hoop in de kerstvakantie tijd voor te hebben ;). Haha. Die LINDA-kersteditie: hebbennnn. Haha goed gewonnen ;).

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Boeken gevraagd bedoel ik 😉

lucindainwonderland -

Je hebt echt leuke goodies gekregen. Wij dobbelden ook altijd en inderdaad, aan het einde ruil je toch. Zo grappig is dat. Ik vier dit jaar geen Sinterklaas, maar we krijgen vandaag wel eerder vrij op het werk… omdat de directeur dat leuk vind… dus mij hoor je niet klagen hahaha. xxx Lucinda

Reageer ook