2Vlog: Luie avond

Deze donderdag had een actieve moeten worden. En hoewel dat werk-technisch ook wel zo was, was het ‘s avonds niet veel soeps. Wat een luie avond!

17 reacties

Marit -

Ja, graag meer met haar! Ik vind haar ook een groot onderdeel van beauty en zeker wel af en toe een blogpost over waard.

Priscilla -

Wat een heerlijke vlog. Vind het heel leuk om een kijkje te mogen nemen in jouw/jullie leven. Zo af en toe mag je best een beetje zondigen. Wat dat betreft kies je de goede maand uit 😉 December is toch al niet zo gezond.

Eline -

Nu heb ik zin in pizza!

Marieke -

Juist een leuke vlog hoor! herkenbaar ook met die pizza! Vooral als ik heel moe ben gebeurd dat wel eens, heb dan zo geen zin meer om te koken! :)

Anouk -

gezellige vlog hoor. Willemijn waar heb je die sticker vandaan die bij de voordeur is geplakt. zou ik eigenlijk ook moeten hebben waar kan je die halen?

Xaviera -

Leuke vlog weer! Fijn zo’n relaxte avond en erg herkenbaar wat je zegt als mede-nachtmens :) Jammer dat jullie die wolkentoetjes niet meer hadden gegeten!

Margot -

Zo luie avond is af en toe gewoon nodig :-)

patriciakleijn -

Leuke vlog, haha dat stukje dat jorik gaat praten merk je dat hij opmerkt van de camera haha

Mariska -

Leuke vlog! Ik heb nu ook echt zin in pizza! Zag er goed uit.
Op jullie vraag van de haar tutorials. Ik vind zelf haardingen niet zo boeiend, omdat ik een bob heb en het alleen los draag of in een mini staartje. Geen idee wat ik er anders mee zou moeten en ben er ook te lui voor om het te leren. Los vind ik mijn haar het mooist. Ik kijk het liefst make-up tutorials of stash filmpjes. Maar dat is mijn persoonlijke mening. Ik weet zeker dat er veel meiden zijn die graag inspiratie willen opdoen voor hun haar. Jullie kapsels in deze vlog waren trouwens echt super mooi!

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Ik een pizza want het is maandag, dinsdag, woensdag 😉 hihi. Ik heb voor iedere dag wel een excuus waarom ik pizza of Tony Chocolonely mag van mezelf. Slecht. Fijn zo’n luie avond. Goed dat je die gelukkig ook nog hebt!

Esther -

Wat ziet die pizza er lekker uit zeg.

Danielle -

Leuke vlog weer.. moest het pizza stuk even doorspoelen.. dat kan ik nu met 30 dagen geen troep eten niet aan… nog 4 dagen..

jose -

“We gaan pizza eten, maar het is donderdag!” Om jezelf te rechtvaardigen hahaha! ik moest er een beetje om lachen, alsof je er een excuus voor moet hebben, eet toch lekker die pizza! 😀

Sanne -

Dat heb ik de laatste tijd ook! Vroeg in slaal vallen op de bank en dan niet meer kunnen slapen in bed. Vreselijk irritant!
Wat een lief stukje, met Noa op de bank!
Leuke vlog weer. :)

Lauriëtte -

Luie avonden zijn super fijn! Zeker met een pizza! 😉 Wij bestellen meestal 1x per week, op de avond dat we het minst zin hebben om te koken.

Dita -

Heerlijk zo’n luie avond! Wij eten vaak 1x per week makkelijk. Voor de rest kook ik zelf of als ik tot 18u moet werken dan zorg ik dat het eten al klaar staat.

lucindainwonderland -

Weer een leuke vlog en een luie avond is zeker wel herkenbaar. Ik kom deze maand vaak genoeg thuis dat ik er even geen zin aan heb en dan is de ‘noodpizza’ in de vriezer altijd wel een uitkomst. Ook grappig de sticker aan de deur, het is gewoon erg herkenbaar, maar hier trekken ze zich er alsnog weinig van aan. xxx Lucinda

Reageer ook