2Vlog: Een G(l)ansrijk Einde

Het jaar zit er bijna op. De perfecte gelegenheid om wat extra tijd met je geliefden door te brengen. Martine en ik zijn hebben vanaf nu 1,5 week vakantie. Samen toastten we afgelopen woensdag op een g(l)ansrijk einde bij De Gans in Groningen. Kijk mee!

8 reacties

Danielle -

Wat een gezellige vlog weer, ik vind het liedje echt super!
Een hele fijne vakantie voor jullie allebei! XXX

LISKALIFE -

Wat een superleuke vlog, ik krijg er echt een blij gevoel van!
En dat toetje….. nomnomnommm!!
Geniet van jullie welverdiende vakantie!

Eline -

Wat goed dat jullie jezelf zo’n etentje gunnen! Zag er heerlijk uit! Geniet van jullie vakantie!

Sandra -

Geniet van jullie welverdiende vakantie! Ik vind het zo knap dat jullie 2 verschillende blogs hebben die allebei even leuk en vernieuwend blijven! Jullie enthousiasme is echt aanstekelijk, heerlijk om te zien :).

Danielle -

Een hele fijne vakantie meiden! Geniet van jullie 1.5 week niets :-)

Floor Daasvand -

Confetti, het is leuk, totdat je het op moet ruimen want weken later kom je het vaak nog steeds tegen hahaha! Met kerstavond heb ik niks gedaan, gisteren met Eerste Kerstdag waren we hier thuis met z’n 10en om gezellig te eten :)

Margot -

Wat ziet dat eten er allemaal goed uit!

Anniek -

Oh, haha, wat geweldig dat knalding! Ik kijk er nu al naar uit om die video terug te zien 😀 En lekker zeg, dat menu op de kaars van De Gans, yum! Ik hoop ook dat jullie een hele fijne 1e kerstdag hebben gehad, en veel plezier vandaag nog! Liefs Anniek

Reageer ook