2Vlog: De Laatste Loodjes!

Vloggerdevlog! Vandaag laat ik jullie zien wat ik op dinsdag 16 september (schreef ik nou echt september??? Eh, december natuurlijk!) deed. Het was een dag van de laatste loodjes, veel werken en lekker eten.

De muziek uit deze video is trouwens een preview van onze nieuwe titelsong, gecomponeerd en gezongen door onze lieve vriendin Elianne van de Muziek Fabriek Online!

23 reacties

Hester -

Haha, grappig dat je op ongeveer 10:00 zegt dat dit echt een saaie vlog is. Ik ben eigenlijk pas net begonnen met 2wmn te volgen en ik vind jullie vlogs echt de leukste vlogs die ik ooit gezien heb. Gewoon heel realistisch, gezellig, spontaan, vol humor.. helemaal niet geacteerd oid. Hoewel het natuurlijk vrij uniek is om fulltime te kunnen bloggen als baan en dat ook heel erg gaaf is, kun je je echt aan jullie leven relateren als het gaat om vriendschap en vriendjes en af en toe een blond foutje en dergelijke. Ik ben heel blij dat jullie deze site gestart zijn. Heel veel complimenten!!!

Hester -

Oh oeps over dat 10:00 ging eigenlijk over de vlog van Martine en haar pizza avond, maar mijn comment is uiteraard ook van toepassing op jou, Willemijn :)

Floor Daasvand -

Jullie zijn echt goed bezig zeg! Het lijkt me echt behoorlijk lastig om 2 blogs te onderhouden!

Danique -

Wauw Willemijn welke lipstick is dat?

PatriciaKleijn -

Vol dagje hoor, jullie hebben goed je best gedaan!

Eline -

Hele leuke vlog weer!

Anita te Gussinklo -

Super leuk deze vlog, en wat leuk die muziek eronder.
Ik wil even kwijt dat jullie het echt goed doen!
Ik geniet er echt van.

Martine -

Bedankt 😀 !

Lifesabout -

Wat gaaf dat liedje! Past ook helemaal bij jullie en het is persoonlijk. Ik heb ook nog steeds het idee dat het september is hoor, haha! Gezellige spontane vlog weer, heerlijk.

Miriam -

Ben benieuwd naar de hele titelsong! Dit klinkt al super. En suits is ook mijn favoriete serie. Het is zo leuk. En het wordt alleen maar leuker 😀

Louise -

Leuke vlog! Jullie hebben het wel druk zeg, sjonge. En de muziek is echt gaaf! Dat belooft wat, die nieuwe soundtrack. Ik ben heel benieuwd naar de kerstvideo’s, leuk voor wat inspiratie.

Marieke -

Heerlijke video, zo leuk dit vloggen! Vind die lipstick erg mooi staan bij je Willemijn!
Jullie hebben ook echt super hard gewerkt, goed bezig!!

Margot -

Leuk om te zien! Ik ontbijt ook altijd achter mijn laptop.

Laura -

Hahaha, ‘die staat in de vlog hoor Djur!’. Het was ook wel echt het juiste moment voor dat grapje. Dat witte dekbed heb ik ook! Mijn vriend is af en toe ook lekker lomp met zijn opmerkingen als ik weer iets met mijn haar heb gedaan. Laatst had ik sinds lange tijd weer eens een donut in, toen kreeg ik ‘Lau, wat heb jij nou weer gedaan? Ziet er niet uit hoor’, te horen, haha. Yo, bedankt hè! Leuke vlog!

Madelaine -

Haha ik moest echt lachen hoe je reageerde op het ‘vunzige’ grapje. Misschien is dat mijn humor hoor, maar niemand is veilig voor zulke opmerkingen hier ha!

Willemijn -

Hahahaha nou ik ben wel wat gewend, maar uit Djurre’s mond niet! 😛

Manon -

Ah, ik heb weer tijd om een video te kunnen bekijken haha! Leuk om te zien :)! Nu even hard werken, dan heb je er straks profijt van!!

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Willemijn, die donkerrode kleur op je lippen <3 WOUW!

Lauriëtte -

Leuke vlog! Je bedoeld trouwens december in je tekst! 😉 Schrok al haha!

Anne -

Ik vind jullie vlogs zo leuk! Heel gezellig en grappig! Moet echt meerdere keren hardop lachen en het is net alsof ik erbij zit. Heel leuk!

Dita -

Jeetje, jullie zijn echt harde werkers! Wel erg leuk deze blog er bij. Ik vind het echt een unieke blog in bloggers land. Jullie bloggen op 2wmn over zulke fijne/leuke onderwerpen en over dingen die anders niet besproken worden. Helemaal top!

Akosua -

Hey jullie hebben een 2WMN liedje. Is dat nieuw of valt dat me nu pas op? Jullie hebben weer een productieve dag gehad. Ik hoop dat jullie wel aan 2 weken vakantie komen.

lucindainwonderland -

Jullie zijn echt druk bezig zeg, maar ook voor een goed doel… om even wat tijd vrij te kunnen nemen. Knap hoor met twee blogs. Jullie vlogs zijn echt super leuk, omdat jullie zo gezellig zijn. xxx Lucinda

Reageer ook