2Keep a Diary: december #2

Ik knipperde met mijn ogen en opeens zaten we op de helft van december. Kan iemand even op de rem trappen? Ik moet nog zó veel doen voor de kerstvakantie. Kijk mee naar week 50.

Maandag

Van deze dag heb ik geen foto’s gemaakt want dat leek me een beetje dubbel aangezien ik deze dag gevlogd heb! De vlog kun je hier onder bekijken.

http://youtu.be/zZk1QAoU45M

Dinsdag

Vroeg op! Ik begin de dag met havermout met frambozen en blauwe bessen (lekker cheap ass uit het vriesvak 😉 ). Ik ging met Martine naar Amsterdam. Ook dit hebben we gevlogd en kun je hier bekijken.

Wat moet ik eens met m’n haar doen? Pffff…

(Overdag heb ik weinig foto’s gemaakt want dat kun je allemaal in de vlog zien.) Dit was bij afspraak nummer 2. We mochten wat nagellakjes uitzoeken. Dat liet ik me geen tweede keer zeggen natuurlijk! 😉

Na de tweede afspraak gingen we even wat drinken want het was eigenlijk nog te vroeg om al te gaan eten (16.30 uur). We werkten wat mail weg, belde met ons advertising bureau over een campagne en daarna pakten we lekker de goodiebag van het event uit.

Tijd om te eten! Hmmm! Dit is bij Spaghetteria, een tentje met slechts 6 Italiaanse pastagerechten op de kaart. Het was heerlijk en heel betaalbaar!

De Bijenkorf was prachtig verlicht!

Zoals je kon zien ging er op terugreis weer wat mis. Ons gezicht spreekt boekdelen. Dit is een baal-foto bij de warmtepaal op station Amersfoort. Die het vlak daarna begaf! Grmbl….

Om 22.30 uur was ik thuis en ik ben gelijk door naar bed gegaan, want we waren al met al meer dan 12 uur op pad geweest. Gaaap!

Woensdag

Om 8.30 uur vertrok ik naar Martine. Maar ik belandde in de file. Noooo!

Gelukkig kwam ik niet heel veel later aan, slechts 10 minuutjes vertraging. Eenmaal bij Martine begonnen we gelijk met het filmen van kersttutorials. Martine was aan de beurt vandaag.

En zo zit ik dan achter de camera. Ik zou eigenlijk een regisseurstoel moeten hebben. 😉

De look die ik even later maakte. De lipstick is Pink Storm van YSL, die scoorde ik dinsdag bij de Bijenkorf!

Na een lange, productieve dag ging ik rond 17.00 uur naar huis. Nadat ik uit was gegaan met Saar maakte ik pasta met zalm en broccoli.

Saar krijgt wel eens de stronkjes bij haar brokjes. Vindt ze heerlijk! En ze schrokt dan ook wat minder, omdat ze meer moet knagen op de broccoli. Oh ja, ik voegde er ook nog een verloren stukje paprika en wortel aan toe. Dat beest (vr)eet alles. 😉

De avond bestond uit weinig bijzonders met thee, tv en dekentjes. Saai, maar zo lekker!

Donderdag

Ik. Kan. Niet. Opstaan. Gaaaaap!

Uiteindelijk wist ik mezelf toch uit bed te slepen, te douchen en aan te kleden. Om 9.30 uur was Martine bij mij. Geen tijd om te kletsen want het is poepie-druk momenteel. We filmden haartutorials, praktisch de hele dag lang. Van de werkdag heb ik eigenlijk weinig foto’s. Ik besefte me dat pas ‘s avonds weer. Sorry!

We aten nasi met een ei en sate. Het ziet er niet heel smakelijk uit maar dat was het wel.

Als toetje at ik een wolkentoetje. Hmmm! Die had ik van Martine gekregen omdat ze weet dat ik er dol op ben. De lieve schat!

Saar zat zo lief naast de kerstboom dat ik even een foto moest maken. Ze taalt trouwens helemaal niet naar de kerstboom. Gelukkig maar. Je hoort wel eens over honden dat ze de kerstboom finaal slopen. Het zal je maar gebeuren, haha!

‘s Avonds keken we een aflevering van Suits en gingen we rond een uurtje of 22.30 uur naar bed. Met een kruik, lekker warm! Sinds ik dat ding in huis heb gaat ‘ie iedere avond gevuld mee naar boven. Eindelijk geen koude voeten meer!

Ik haalde mijn kapsel er uit in bed en had er prachtige krullen door gekregen.

Vrijdag

Vrijdag was een enorme druil-dag. Wat een pokkeweer! Nadat ik ontbeten had en aangekleed was, ging ik met de auto boodschappen doen. Deze foto maakte ik vanuit de auto. Het kwam met bakken uit de hemel!

Eenmaal thuis moet je alles weer in de kasten doen. Daar heb ik zo’n hekel aan. Eerst laad je alles in je wagen. Dan op de band van de kassa. Dan van de kassa in je boodschappentas. En vervolgens thuis weer vanuit de boodschappentas in de kasten. Pffff….

Stofzuigen en dweilen!

Meh, 14.00 uur ‘s middags en nog het licht aan moeten hebben.

Om 15.00 uur werd het droog dus nam ik het er van en ging snel met Saar naar buiten. Lekker een groot rondje. Saar is dol op dit weer, lekker rennen door de plassen.

De rest van de middag en avond heb ik gewerkt voor LLG en 2WMN. Ik probeer flink vooruit te werken zodat ik straks een beetje kerstvakantie heb.

Gezelligheid met kaarsjes! De houten kandelaartjes zijn van Sostrene Grene. De ‘&’ heb ik van Djurre’s oma gekregen dus daar weet ik het niet van.

‘s Avonds aten we hutspot met… ‘verse’ rookworst. Ik ben verpest! Eerlijk is eerlijk, het is zo veel lekkerder dan voorverpakte rookworst.

Zaterdag

Goedemorgen! Ik begin de dag met een ontbijtje van yoghurt met muesli (van My Muesli) en thee.

Rondje wandelen met Saartje.

Tussen de middag maak ik bonensoep.

De eerste kerstkaart is binnen, van opa & oma (Djurre’s kant). Ik vind het nog steeds zo leuk om onze achternamen zo geschreven te zien staan. Hihi!

Sorry Saar, je baasjes houden van flauwe foto’s maken… 😉

We hadden even zo geen zin om te kopen dus  bestelden chinees. Dat was echt super lang geleden, dus het smaakte goed!

‘s Avonds keken we Suits (seizoen 3) in bed. Op dit moment volgen we 2 series, Suits en Homeland. Ik ben dol op series kijken en kan niet wachten tot Pretty Little Liars weer begint!

Zondag

Goedemorgen Saar! Ik kwam beneden in mijn badjas en ze kwam gelijk op me af rennen met haar doek om te spelen. Trekspelletjes zijn favoriet.

Na ons zondags ontbijtje (broodjes uit de oven en een gebakken ei) maakte ik me klaar. Dit werd de look! Lekker simpel: foundation, blush, een lipstick en mascara. De outfit bestond uit mijn lekkere cosy Vanilia vest, Sutherland t-shirt, broek van The Sting en Isabel Marants.

De jarige Jet! Ze is 31 jaar geworden afgelopen week. Het wordt een ouwe bok! Ze is dol op alles wat glimt en in het bijzonder op oorbellen, dus gaf ik haar een setje zilveren oorbellen met een smaragdgroene steen van Camps & Camps.

Ook ik kreeg cadeautjes, zo maar! Ik kreeg de figuurzaag-hertjes en een bloempot met voederballen voor vogels. Deze dingen maken ze op haar dagbesteding en die kun je dan kopen. Heel leuk! De thee kreeg ik van m’n moeder (bedankt mam, inderdaad erg lekkere thee – ik slurp er nu van 😉 ).

Ze showt me graag even hoe ik hem dan op moet hangen… 😉

Ik vind het altijd leuk om de kerstbomen van andere mensen te bestuderen. Ik ben dol op kerstbomen!

Rond 17.30 uur was ik weer thuis. We aten wat leftovers van de chinees met wat extra sperzieboontjes en daarna ging ik aan de slag voor dit diary.

Ondertussen snoep ik van een wafel met warme kersen. Slurp!

En zo meteen, als dit diary af is… Duik ik hier in met de laptop en een aflevering Suits!

Wat een volle week was het weer! Het is zo hectisch op dit moment. De werkdagen zitten propvol! Maar… dan hebben we straks wel lekker even wat meer vrij. Daar heb ik zo’n in in. Fijne week iedereen en tot over 2 weken!

43 reacties

Gea -

Leuke foto’s! Heerlijk om het eten ook te zien, ik houd zelf ook erg van havermout in de morgen!

W -

Hee leuke diary! Wat voor lipstick draag je op die foto met je zus?

Wendy (B) -

Proficiat voor Jet!

Laura -

Altijd leuk om dit weekoverzicht te lezen/bekijken. Ik vraag mij echt af hoe jij ervoor zorgt dat je haar zo prachtig blijft zitten? Als ik met ‘los’ haar de dag door ga, hangt het na een tijdje als dunne plukken langs mijn hoofd, mêh. Terwijl ik hetzelfde soort haar als jij heb. Heb jij hier ook ooit last van gehad en toevallig een gouden tip? :) Fijne week!!

Willemijn -

Regelmatig borstelen is mijn tip! Want ik heb er ook last van hoor 😉 Alleen als ik op camera ga borstel ik het eerst even door 😉 Haha!

Esmée - Essusweetslife -

Grappig om te zien dat jij en heel veel mensen het verschrikkelijk vinden om boodschappen te doen, terwijl ik het ontzettend leuk vind. Heb jij toevallig een liefde voor de afwas doen dan kunnen we klusjes ruilen?
Een druk maar gezellig weekje zo te zien!

Sharon -

Suits! Dat ben ik nu ook iedere avond aan het binge-watchen haha. Ik ben stiekem een beetje verliefd geworden op die mannen.

Miriam -

Leuke diary en wat een heerlijk eten allemaal zeg!

Marnel -

Leuke foto’s, vooral die van je zus! Succes met al de drukte!!

Eline -

Die hertjes van de dagbesteding van je zus zijn echt superleuk!

Elise -

Gefeliciteerd met je zus! Leuke diary ook!

Cindy -

Wat een fijne diary weer. Ik vind die van jullie zo leuk om te zien! Goed begin van de week voor mij, ook al zie ik ze pas ‘s avonds. De Bijenkorf, prachtig!

Mirjam -

Oh, de boodschappen vreugde. Elke supermarkt zou zelfservice moeten hebben. Alles gelijk de tas in, dat scheelt!

Die dagbestedingscadeautjes zijn echt leuk :) werkt je zus op een speciale groep of is alles daar gemixt?? Op mijn kast staat een mooie papier mache schaal te pronken van mijn laatste stageplek :) en mijn moeder heeft laatst in een winkeltje in Brabant een oliebol kaars gekocht, op een sociale werkplaats gemaakt. Zo leuk 😀

Jessica -

Leuke diary!

Esther -

Superleuk om te lezen.

Xaviera -

Wat een leuke foto’s weer allemaal! Lief al die foto’s van Saar <3 Nog gefeliciteerd met je zus!

Martina -

Staat inderdaad mooi je getrouwde naam op een envelop. Doe mij dat ook maar, plus zo’n prachtige ring erbij! Haha. Ik heb nu gelijk zin in zo’n bordje Chinees terwijl het hier in new york nog maar 9uur in de ochtend is….

Carlijn -

Zit je nu in New York?! Gaaaf!! En ik kreeg ook meteen honger van die foto’s, haha.

Marit -

Oh Willemijn, wat vind ik dit toch altijd leuk op maandag. Direct als ik thuis kom, kruip ik op bed een lekker muziekje aan en dan direct het dairy lezen. Wat is het iedere keer leuk om te zien wat jullie doen. En jullie vlogs vind ik ook te leuk! zowel op llg als op 2wmn! Ga zo door!

xoxo

Maaike -

Heerlijk die foto diary’s elke maandag, maakt maandagen minder erg. Tip voor Saar tegen het schrokken bij het eten: wij hebben thuis ook een labrador, die altijd binnen 3 tellen zijn eten op had. We hebben een speciale bak gekocht, met bulten erin, wat het moeilijker eten maakt. Nu eet hij (iets) rustiger. Ipv 3 tellen ongeveer 30 tellen. Maar wel beter voor zijn maag. Misschien ook wat voor Saar?

Iris -

Ik ben benieuwd naar de kersttutorials! :)

Lindsay | lindsayvallen.nl -

He hallo! 31 en een ouwe bok :’-( 1983 is een prachtig jaar hoor! 😉
Wat een leuke week, en heel herkenbaar dat post krijgen met je getrouwde naam (nog steeds!) zo leuk is :-) Ik heb nu alleen heel erg zin in nasi en in Chinees. Veel te veel lekkere eetfoto’s haha, niet goed in mijn staat nu! Fijne week! xxx

Tessa -

Van de week is de Pretty Little Liars kerstspecial uitgezonden in Amerika, ik heb hem al gezien, super spannend! Het seizoen gaat in januari past echt verder, wel jammer omdat je dan steeds vergeet wat er is gebeurd. :p

Willemijn -

Jaaa die heb ik ook gezien! 😀

inge -

Van waar hebben jullie dan die afleveringen? Staat ie al op Netflix?

Margot -

Wat zijn die houten kandelaars leuk!

EliseDingen -

Leuke diary weer! Ik kan ook altijd uren andermans kerstboom bestuderen. Vind dat zo leuk!

Joyce -

Wat een heerlijk drukke week! Leuk om het kerstsfeertje op veel foto’s terug te zien komen 😀

patriciakleijn -

ziet er weer gezellig uit hoor, ik moest zo lachen in die vlog op het einde op het station (sorry hihi) Wat lief van je zus dat je die bloempot kreeg erg leuk 😀

katy -

Aaah wat een gezellige vlog en fotodiary! Ik vind het ook heerlijk om kerstversiering bij anderen te bestuderen.. :)

Danielle -

Leuke Diary weer! ik vind het uitruimen van boodschappen ook VRE-SE-LIJK

jose -

Ik vind die bloempot zo schattig! Heeft ze die zelf beschilderd? Echt heel vrolijk zeker met dat regenachtige, donkere weer van vandaag (kijkt mistroostig uit het raam..)
xxx

Beautydagboek -

Haha, die baalfoto van jullie! Echt te gek! Wat is je trouwring trouwen prachtig, ik vind hem ontzettend mooi en ik zou zelf denk ik ook zo’n ring kiezen als ik ga trouwen :)

Rosa -

Leuke diary! Ik heb ook zo’n hekel aan boodschappen uitpakken, pfft, veel te veel gedoe. Ik eet het liever allemaal meteen rechtstreeks vanuit de tas op!

Marieke -

fijne week denk ik! Die bijenkorf ziet er inderdaad heel gezellig uit zo! Nodigt wel uit om er naar toe te gaan :) En moest wel beetje lachen om je boodschappen tassen, ik vind juist heerlijk om alles uit te pakken. Zijn de kasten weer zo heerlijk vol haha.
Bonensoep! Wil ik ook weer eens eten, zo lekker 😀

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Haha fantastisch zo’n foto met een dweil ertussen. Het is niet allemaal glitter and glamour als beauty blogger ;). HOMELAND! Ohhh zo spannend!

Aanhetlijntje -

Oh de kersttutorials zien er al veel belovend uit, ik kijk er alvast naar uit!

Marlies -

Leuke foto’s weer! Grappig ik heet ook Venema!

Akosua -

Wanneer ik havermout met fruit eet, gebruik ik ook altijd fruit uit het vriesvak. Lekker makkelijk en ik heb het altijd in huis. En boodschappen in en uit pakken vind ik ook altijd zo irritant. Tegenwoordig ga ik dus altijd naar de Albert Heijn waar je van die zelfscan apparaten hebt. Dan kan je tijdens je rondje in de supermarkt gelijk je boodschappen in de tassen doen. Erg fijn en scheelt weer wachten bij de kassa.

Diana Carlton -

Oh, ik vind het ook zo fijn om in de avond lekker in bed series te kijken. Een kruik is helemaal zo’n slecht idee nog niet. Nu prop ik mijzelf in een onesie om zo lekker warm te worden.

Lauriëtte -

Wat een mooie lamp heb je boven de eettafel hangen! Mag ik vragen waar die van is?

Dita -

Leuke foto’s! Dat handschrift op die kaart is echt heel mooi 😉 en leuke foto met je zus!

lucindainwonderland -

Oef, die foto op station Amersfoort… tjah ze waren laatst inderdaad met het spoor bezig tussen Almere en Weesp volgens mij…. dan kan je niet lekker in de trein blijven zitten langs Lelystad…. balen zeg als je al zo lang in het openbaar vervoer moet zitten. Toch zijn jullie foto’s altijd erg leuk. Ook trouwens gefeliciteerd met de verjaardag van je zus! xxx Lucinda

Reageer ook