2WMN’s Favorites (november 2014)

November is al weer bijna voorbij. Nog één keer een 2WMN’s Favorites en het jaar is ook al weer om. Kijk mee naar onze favorieten van november. Smul van rookworsten, wc-blokken en interieur goodies!

Willemijn

Interieur
Kaarsenhoudertjes van Laif & Nuver

Fashion
Leren rokje van Vanilia
Supertrash Laarzen

Food
Verse rookworst

Muziek
Coldpay Live @ YouTube (klik)

Film & TV
Hollands Hoop
Homeland (seizoen 4)

Huishouden
Witte Reus WC blok

Martine

Interieur
Woonexpress: deken, kussen, kaarsenhouder
Boulangerie Sweet Vanilla Cinnamon

Fashion
Miss Etam blauwe vest

Food
Ontbijtmuffins Rens Kroes
Eenpanspasta Lekker en Simpel

Muziek
Florence and the Machine live @ Royal Albert Hall (klik)
David Guetta – Dangerous

Film & TV
Sex Academy
Harry Potter

Huishouden
Witte Reus WC Blok

Gadgets
iPhone 5 + hoesje
Bluetooth Box

38 reacties

lotte -

oohhh! Willemijn, dat met die rookworsten gaat bij ons precies hetzelfde.
wij haalden ze altijd bij de plus de unox versie, toen kocht mijn moeder één keer de verse rookworst van de slager en ik wil nu echt niet meer terug!
echt die zijn zoooo lekker

x lotte

shaan -

Wat een leuk filmpje meiden :-) Ik weet niet of ik het hier mag vragen ( want we zitten hier niet op livelifegorgeous 😛 ), maar welke blush draag je in deze video Willemijn?

Roos -

Dangerous heb ik zelf gedownload via torrent.
Als je torrent gedownload hebt, ga je naar internet en type je kat.ph in, dan kom je op een site en daar zoek je het nummer/album/film whatever op en dan komt de download bij torrent te staan.
Als ie gedowload is, komt er uploaden te staan, rechtermuisklik en op stoppen klikken.
Je nummer staat gewoon tussen je dowloads en dan kun je m in winamp of media player ofzo zetten!

Hoop dat je het snapt en dat het lukt :)

xoxo

Lotte -

Dat Witte Reus toiletding is heel vaak in de aanbieding bij Kruidvat: 5 voor 5e geloof ik.
Ik vind ze ook erg prettig, alleen bij mij gaan ze op het laatst ‘lekken': dan heb je een blauwe streep in je toilet.. Voor de rest topspul!

Marnel -

Haha…dat verhaal over die rookworst! Gezellige video!

Lenneke -

Jullie zijn zo heerlijk in dit soort filmpjes.

Anne Solveig -

Geweldig om te zien!!

Lotte -

Ik heb een tip voor een super lekkere rookworst! Breng eerst een pan met water aan de kook, haal het water van de kook af (bijna tegen het kookpunt aan) en leg dan de rookworst 20 minuten in het water. Na de 20 minuten laat je hem 5 minuten rusten op een bord waardoor je een nóg een knapperig randje krijgt! De worst blijft ook nog eens lekker sappig :).

Sylvia -

Hallo Gezellige meiden!
Nou het wc blok komt op de boodschappenlijst;-) En momenteel ben ik door jullie Florence @ the machine aan het luisteren. Wat heeft die vrouw een prachtige stem, heerlijke muziek.
Fijn weekend Willemijn @ Martine!

Maike -

Wat een heerlijk gezellig filmpje weer! :)
Het geluid is heel helder in deze video, nieuwe microfoon?
Klopt het trouwens dat het LiveLifeGorgeous muziekje achter het filmje aankomt?

Willemijn -

Klopt en klopt! 😉 Het eerste is een nieuwe microfoon en dat tweede is een foutje in de montage 😉

Myri -

Ik ga meteen Hollands Hoop downloaden door jullie nu :p
Ik kan jullie trouwens nog een goede serie aanbevelen die daar op lijkt, nl: Eigen Kweek.
Is een prachtige (bekroonde) Vlaamse serie over aardappelboeren die door de crisis maar wiet gaan kweken, echt mooi! Je kan het gewoon downloaden en is maar 6 afleveringen dacht ik. Aanrader!
En ja, rookworst is gewoon lekkerr :p

Marieke -

die kaarsenhoudertjes, leuk!! Moest een beetje lachen om je rookworst verhaal 😀 Maar ben nu wel echt nieuwsgierig!! Die witte reus balletjes klinken ook fijn, ga er eens naar kijken! En ik hou van Harry Potter, nu wil ik ze ook weer eens allemaal zien haha 😀

Sabrina -

Leuke favorieten! Het geluid is ook een stuk beter. De normale versie van Dangerous van David Guetta staat ook gewoon op Spotify. https://play.spotify.com/album/5O1BJROkKrfrL18oO8v2LU

Lianne -

Super leuke video meiden!! Ik ben al vanaf mijn kindertijd gewend aan verse rookworst, laatst ging ik het bij een vriendin eten en ik kreeg de ‘niet verse’ amper weg ;’) (Haha Martine, het is niet David Gwetta.)

Manon -

Hahah wat leuk, ik ben ook nog wel het meest enthousiast over dat wc blok hahah! Ik lust geen rookworst en vraag me nu wel af hoe die verse smaakt maar denk eigenlijk ook niet dat ik die heel lekker vind aangezien ik niet zo van dat rooksmaakje hou :) Florence & the Machine vind ik super dus dat concert ga ik zeker opzoeken!

Mirjam -

Ik ben naar Coldplay op het Malieveld geweest! Was daarvoor eigenlijk totaal geen fan en nu wel :) vriendlief heeft ook een paar Coldplays op dvd :) ben zelf nu weer helemaal into de live dvd van de Truth About love tour van P!nk :)

Homeland lijkt me ook erg leuk! Die knappe vent van Band of Brothers speelt daarin! Ben zelf nu verslaafd aan Hawaii five-O. Seizoen 1 bij de Action gekocht en nu zitten we alweer aan het eind van seizoen 3. Seizoen 4 komt in maart pas uit. Op internet kijken doen er niet, want hij moet wel op dvd in de collectie 😛 misschien de tijd maar overbruggen met een andere serie:)

Willemijn -

Ohhhh jaloers!

Sofie -

Hahah meiden wat een leuk filmpje. Ik moest wel lachen om Sofia/Sofie, haha. Het is heel officieel Sofia maar ik word eigenlijk altijd Sofie genoemd ;). Trouwens wat klinkt die rookworst ontzettend lekker, ga ik zeker eens proberen

Janine -

Leuk Martine! Dat vest heb ik ook in bordeaux. Hij is zoooooo fijn! Ik ga er ook nog 1 bij kopen alleen weet ik nog niet welke kleur…..;)
Verder is het geluid echt veel beter! Heerlijk rustig zonder bijgeluiden. Echt een enorme verbetering. Nu hoef ik het geluid niet mee keihard te zetten. Top!

Willemijn -

Fijn om te horen! 😀

Ellis -

Leuke favorites! Ik vind Homeland op dit moment ook zo spannend, kan niet wachten tot maandag! Het is echt een goede serie. Dat concert van Florence & the Machine ga ik zo opzetten.

En Martine, mocht je Dangerous nog niet gevonden hebben: je kan zoeken op Soundcloud, ik vind in ieder geval via ene ‘Djamal Dgr II’ de versie zonder racegeluiden. En op YouTube staat hij ook, bij mij al de tweede hit, van Ralf Lyrics.

Ellis -

PS met linkjes (weet niet of dit er doorheen komt of dat ik nu spam ben)
https://soundcloud.com/djamal-dgr-ii/dangerous-david-guetta-ft-sam
https://www.youtube.com/watch?v=DvMu-Cb60Ic

Janneke -

Toen ik gisteren bij mijn ouders ging eten, had mijn moeder ook die verse rookworst gekocht. Die is zo lekker. Bij de Plus verkopen ze ook zo’n lekkere, dat merk heet Gijs.

Anne -

Hoi meiden!

Ten eerste vind ik jullie site enorm leuk, ik reageer nooit maar ik lees vrijwel alles (ook van livelifegorgeous overigens )

Ten tweede, Willemijn wat is je stem mooi rustig op sommige momenten in dit filmpje. Zijn jullie daar ook bewust mee bezig vanwege jullie logopedie opleiding of laten jullie dat compleet los?

Soms merk ik dat ik er bewuster naar luister bij jullie, grappig is dat! (Komt niet alleen doordat jullie logopedisten zijn hoor, ik werk zelf als zangdocente en heb ook een tijd logopedie gevolgd, dus ben er denk ik sowieso meer mee bezig dan jullie gemiddelde lezer.)

Nou goed, keep up the good work meiden!

Liefs,
Anne

Willemijn -

He Anne! Bedankt voor je complimenten! 😀 We letten eigenlijk niet op hoe we spreken. Maar na 4 jaar logopedie studeren en een tijd werkzaam zijn is netjes spreken natuurlijk wel een beetje ingeslepen. Hoewel ik, als ik ons af en toe terug luister, ons niet altijd een pluim zou geven als ik nog logopedist was geweest hahaha!

Margot -

Leuke video! Ik heb al zo lang geen rookworst meer gegeten, toch maar weer eens doen.

Dita -

Erg leuk deze video, leuke favorieten hebben jullie ook!

Eline -

Superleuk! En het viel me op dat het geluid heel goed is! Nieuwe microfoon of instellingen?

Willemijn -

Jaaaa, het valt je op! 😀 We hebben een nieuwe microfoon! 😀 Fijn om te horen.

Els -

Wat een leuke video weer :-)! Mijn dag begint weer goed!

Diana Carlton -

Ik koop ook altijd de voorverpakte rookworsten, maar nu heb je mij wel nieuwsgierig gemaakt naar de verse rookworsten!

Annemei -

Leuke video weer!! Volgens mij hebben jullie het verkeerde plaatje aan het einde gedaan:)

Akosua -

Ik vind dit bijna nog leuker dan jullie beautyfavorites. Ik ontdek hier altijd producten die ik nog niet ken of waar niemand het over heeft. Want wie bespreekt er nou een wc blok. Maar jullie zijn overal zo enthousiast over, dat ik bijna een wc blok op mijn wishlist zou zetten.

Willemijn -

Ha, leuk om te horen! 😀

Marloes | Budgetproof.nl -

Hahaha, hier moest ik heel hard om lachen Akosua: je hebt helemaal gelijk!

Lucinda -

Dit blijft ook leuk, de lifestyle favorieten en natuurlijk al helemaal te grappig dat de rookworst ook genoemd wordt…. Drie keer raden wat er bij mij vanavond ook op het menu staat ;). xxx Lucinda

Reageer ook