2Vlog: Conferentie voor Weddingplanners

Afgelopen zaterdag waren Martine en ik te gast op de conferentie voor Weddingplanners. We besloten een dagje te vloggen. Kijk mee naar een zaterdag op pad!

16 reacties

Sofie -

Ah Bunnik! Die Albert Heijn waar jullie lang reden werk ik :p

Marieke -

Leuke vlog! En inderdaad wij zitten vast is echt een leuk programma! Heel bijzonder om te zien wat die jongeren hebben meegemaakt! En wat ziet het eten er lekker uit! Heel fijn :) Ook heel lief om te zien hoe leuk jullie het samen hebben :)

Marnel -

Ik heb dat nou ook met presenteren, ik vind dat ook altijd wel leuk! Leuk om te zien dat jullie zo kletsen!! :)

Renata -

Heel erg leuk! Verder mis ik eigenlijk al heel lang iets bij de filmpjes, namelijk het vakje in de balk onderin waarmee je hem fullscreen kan maken. Ik zoom nu steeds mn pagina in tot 200% maar dat is ook niet echt optimaal. Kan dat aangepast worden?? :)

Lieneke -

Dat mis ik inderdaad ook!

Dita -

Wat zijn jullie toch leuk! :) Ik word zo blij van jullie vlogs en artikelen.

Evelien -

Hey meiden, wat zijn jullie toch een leuk duo..ik kijk altijd met heel veel plezier naar jullie 2 blogs!
Super leuk dat jullie dit als werk mogen doen ondanks dat het hard werken is.
Vaak heb ik puntjes bij jullie waarin ik mezelf herken dat is kan erg fijn zijn (zoals jullie artikelen) ..leuk dat jullie je recepten delen en laten zien dat jullie een herfst/winterhoekje hebben gemaakt. Dat zijn voorbeelden waar ik echt van kan genieten! Ga zo door en ik zal jullie zeker blijven volgen xxx evelien

Murl -

Wahaha Willemijn het lijkt net alsof jij heel hard rijd als je zo mee kijkt ( er er niet echt een realistische inschatting van kunt maken 😛 )

Martine -

Ze rijdt lekker door inderdaad haha 😉 !

knoopje -

Sorry maar deze vlog vond ik niet echt geslaagd, het leek vooral veel opvulling te zijn… al dat gedoe over die tv programma’s neemt bijna de meeste tijd in beslag en was (voor mij dan) niet interessant en zeker niet relevant, dan een stuk zingen (?) en de uiteindelijke conferentie waar het om zou gaan was maar heel kort en in slecht beeld/onverstaanbaar. Ik snap dat jullie dat laatste niet zelf konden filmen hoor, maar misschien de volgende keer een camera op een statief zetten en van te voren kwaliteit controleren? Ook stukjes als ‘wat zie je als ik hier de camera neerzet? oh niks’ voegen niet echt iets toe. Het lijkt een beetje vloggen om het vloggen ipv vloggen omdat we interessant materiaal hebben.
Sorry, ik vind jullie vlogs normaal altijd leuk! maar daarom misschien nu wat verbeterpuntjes? :)

Annemiek -

Ik vind zo’n gesprek tussen vriendinnen júist leuk! Babbel maar door hoor, over tv programma’s!

Alice -

Ik ook! Super leuke en gezellige vlog vond ik.

Miranda -

super leuke vlog! Hier nog iemand die presentaties geven geweldig vindt! Mits ik goed ben voorbereid natuurlijk! Vroeger op school vond ik het afschuwelijk, maar tegenwoordig vind ik het heel leuk om te doen. Het scheelt inderdaad al een hoop wanneer je het onderwerp leuk vindt!

Anniek -

Haha, wat zijn jullie toch leuk met z’n tweëen, jullie mogen echt blij zijn met elkaar als vriendin! Heel tof ook dat jullie uitgenodigd waren om te komen spreken, lijkt me leuk om te doen, maar ook wel een beetje spannend :) En oh man, dat eten ziet er zó goed uit, yum..

lucindainwonderland -

Wat een lol hebben jullie in de auto, super grappig om te zien! Volgens mij zou ik alleen maar met de slappe lach op de achterbank gezeten hebben. Jullie zijn gewoon super gezellig met z’n tweetjes en de vlogs, hou dit alsjeblieft vol! xxx Lucinda

Marloes | Budgetproof.nl -

Deze bewaar ik voor in de bus :) ben heel nieuwsgierig naar hoe dat was en wat jullie er precies deden. Of heb ik iets gemist?

Reageer ook