2Keep a Diary: oktober #3

Afgelopen week had ik heel wat vaker mijn iPhone in mijn hand dan een goed boek. En dat deed ik niet zo maar, want ik wilde weer alles vastleggen voor mijn diary. Dit was mijn week in foto’s.

Maandag

Na ruim 2 maanden fulltime bloggen merk ik dat er ‘ritme’ in zit. De maandag is nu een maandag zoals die voor het fulltime bloggen was, en voor ieder ander die een baan heeft, hoe leuk je hem ook vindt… Je wordt wakker en zou willen dat het weekend nog een dagje langer duurde.

Om 8 uur, wat later dan normaal, kroop ik dan ook uit bed en at een kom havermout, dronk thee en nam mijn multivitamine.

Jup, foto gemaakt terwijl ik op de wc zat ;)

Ergernis: mannen die het wc-papier opmaken en vervolgens het lege rolletje niet weggooien. Why? Oh, en dan ook nog de rol verkeerd om hangen. Argh! 😉 Of klink ik nu erg OCD-ish?

Daarna was het tijd om naar Martine te gaan. Ze woont vlakbij een supermarkt dus ik reed daar eerst nog langs voor wat boodschapjes. Ik besloot ook gelijk een lekkere lunch voor ons mee te nemen. Hier stond ik te twijfelen welke broodjes ik voor Martine mee zou nemen. Het werden keizerbroodjes, haar favoriet.

Van 8.30  tot 15.00 werkten Martine en ik. Daarna moest ik echt naar huis want Saar was inmiddels al 7 uur alleen thuis. Dat vindt ze op zich niet erg, ze slaapt toch alleen maar, maar zelf voel ik me dan altijd een beetje onrustig. Hondenbaasjes, hoe lang laten jullie je hond maximaal alleen thuis?

In m’n waggie op naar huis.

Bij thuiskomst was Saar ontzettend blij om me te zien en rende gelijk naar de achterdeur om buiten te spelen. Ik deed de deur open en ze begon te blaffen. Ze zag een heel klein egeltje! Is ‘ie niet schattig? Saar vond van niet, ze was er bang voor. Hihi! Ik heb Saar gelijk weer naar binnen gedaan en het egeltje durfde toen verder te lopen. Op naar de volgende struik om zich in te verschuilen.

Hierna ging ik een lekker groot rondje met Saar uit. Als ze zo lang alleen is thuis geweest wandelen we altijd een extra groot rondje zodat ze lekker haar energie kwijt kan. Onderweg kwamen we nog wat hondenvriendjes tegen, één groot feest voor mevrouw dus.

Inmiddels was het ongeveer 16.30 uur dus ik werkte nog even (artikelen schrijven) en keek daarna de finale van Heel Holland Bakt op. Die had ik gemist! Het was geen verassing dat Menno zou winnen maar desalniettemin een leuke finale. Opvallend trouwens dat er voor de 2e keer een man gewonnen heeft, eerst Rutger, nu Menno. Vrouwen, wij zijn toch de bak-koninginnen?

‘s Avonds hielp ik Djurre bij de aangifte van de omzetbelasting. Hij heeft sinds dit jaar een eigen bedrijf en moest voor de 2e keer aangifte doen. Ik weet nog hoe Martine en ik in het begin hebben zitten klungelen haha!

Daarna doken we lekker op de bank en keken gezapig tv.

Dinsdag

Goedemorgen!

Het werd mooi weer vandaag en dan is een beautyblogger zo blij als een kind (zeker wanneer het herfst of winter is, vanwege de donkere dagen). Eerst een lijstje maken met de foto’s die gemaakt moesten worden.

Klik klik klik!

Tijd voor lunch!

De tafel ziet er meestal zo uit halverwege de werkdag. Één grote rotzooi. Overal liggen producten, slingeren persberichten en staan theekopjes.

Om 17.00 uur vertrok Martine weer. But first, let’s take a selfie! 😉

Ohh wat wordt het al snel donker! Ik ging gelijk uit met Saar zodat het nog een beetje licht is. Maar het gaat nu echt hard…

‘s Avonds aten we spaghetti bolognese. Ik had nog een beetje wijn over (van de saus) dus nam ik zelf maar een glaasje. Dat doe ik eigenlijk bijna nooit! Drinken jullie vaak wijn bij het eten?

Van de rest van de avond heb ik geen foto’s, want die was niet zo boeiend. Martine en ik hadden keihard gewerkt dus ik was behoorlijk moe. Gewoon lekker op de bank gehangen dus.

Woensdag

Goedemorgen! We waren al weer vroeg aan het werk. Hier zijn we aan het opmaken, zodat we video’s op kunnen gaan nemen.

Mwoap mwoap mwaop, Martine’s telefoon gaf de geest. R.I.P. :(

We maakten foto’s van deze outfit en Martine probeerde vanuit een creatief perspectief mijn schoenen er op te krijgen. We lagen in een deuk. En check Saar kijken! Hahaha!

Mijn twee beste vriendinnetjes. <3

We hadden gefilmd op mijn slaapkamer voor een video. Daarvoor moest de boel verbouwd worden en dat betekent: één grote chaos.

Toen Martine vertrokken was ben ik dan ook maar gelijk gaan opruimen. Een stuk beter!

Martine was wat eerder weggegaan omdat haar schoonmoeder, met wie ze altijd carpoolt, naar de tandarts moest. Aan het eind van de middag bewerkte ik nog een video.

Rond 16.30 uur ging ik zoals iedere dag uit met Saar en daarna ging ik aan de slag met het eten. Ondertussen lag Saar te wachten tot Djurre thuis kwam van z’n werk. Ze gaat standaard om 18.00 uur liggen wachten. Zo lief.

M’n favoriete snack bij zoete trek (dat rijmt!): appel met een beetje kaneel!

De rest van de avond was zoals bijna iedere avond, hangend en tv kijkend op de bank. Ja sorry mensen, ik kan er niets spannenders van maken. 😉

Donderdag

Bleh, wat een grauw weer!

Donderdag is thuis-werkdag. Het is daardoor een beetje een saaie boel geworden met de foto’s. Want ja, om nou iedere keer een foto van mijn laptop te maken. Haha!

Ik had een flinke to do lijst voor zowel de websites als het huishouden. Dit was deel I. Zoals je ziet, ik doe niet mijn best om netjes te schrijven. Ik kladder het snel op papier, streep het door en mik het lijstje toch weg. 😉

Er kwam een geinig pakket binnen met een grote heliumballon. Saar vond het reuze interssant. En je begrijpt, de ballon was al gauw kapot. 😉

Ik maakte een lunch van noodles, wortel en een gekookt eitje.

Eind van de dag en ik ben bijna klaar met alles!

En daarna kwamen er nog meer pakketjes. Met het onderste pakket, rechts op de foto, komt vrijdag een video online. We gaan een No-bake Maltesercake maken!

Om 16.00 uur deed ik weer een rondje met Saar.

Het was al gauw donker doordat het van dat grauwe weer was dus ik deed snel de kaarsjes aan in huis. Gezellig! Ook stak ik een heerlijke kaars van Bath & Bodyworks aan in de geur Lavender Vanilla, die ik in New York kocht.

Vrijdag

Goedemorgen! Ik maakte een look met het Dior Nude Pink Design Palet en droeg een lichtroze lipgloss van Dior, in de kleur Dormeuse. De blush die ik draag is Luster van NARS.

Outfitje! Een bordeaux gekleurde trui met witte strepen van Ralph Lauren, een witte jas/vest van Loavies, een jeans van The Sting en lichtroze lakleren loafers van Baldinini. En, uiteraard, mijn geliefde Mulberry Lily in de kleur Oxblood.

Vrijdag is boodschappen-dag!

Mensen kinderen wat was het al druk om 9.00 uur bij de supermarkt. Hier was ik weer thuis van de supermarkt. Ik doe altijd boodschappen bij de AH, maar heb tassen van Jumbo en C1000 haha!

Tijdens een rondje wandelen met Saar liep ik langs de opnames van Eigen Huis & Tuin die blijkbaar plaatsvonden. Ik zag Quinty Trustfull en die andere twee klusjesmannen, Lodewijk (de rechter man vooraan) en… (?). Grappig om te zien!

De rest van de middag heb ik gewerkt aan de websites, ik heb vooral veel geschreven en nog 2 video’s bewerkt.

‘s Avonds had ik met Martine, Alida en Renate (Martine’s zus) afgesproken om wat te gaan drinken in de stad. Ik verruilde de knot voor los haar en de lipgloss voor een donkere lipstick, Media van MAC.

We gingen naar Mr. Mofongo, een cocktailbar waar ze ook een robotarm hebben die cocktails maakt. Super tof om te zien! Het is slecht te zien op de foto’s, maar zo hebben jullie toch een beetje een indruk.

Proost!

Zaterdag

Djurre vertrok ‘s ochtends vroeg om samen met zijn broer een nachtje te gaan wildkamperen. Dat doet ‘ie wel vaker. Dan zoeken ze een bos op en gaan daar wandelen en overnachten. Mij niet gezien hoor, dus ik ben blij dat hij dat met anderen gezellig kan doen.

Ik maakte van de gelegenheid gebruik om er een fijn relax-weekend in mijn eentje van te maken.

Nadat hij weg was ontbeet ik met yoghurt en müsli.

Ik draag: een hoed van de Bijenkorf, blauwe jas van Only, jeans van Levi’s en loafers van Pertini.

Daarna kleedde ik me aan, maakte me op en vertrok ik naar de stad. Het liefst ben ik rond 10 uur in de stad. Dan zijn de winkels net open en is het nog lekker rustig.

Qua kleding kon ik niet echt slagen, maar bij Laif & Nuver wél! Dit is een van de leukste interieurzaken in Groningen wat mij betreft. Zo. Veel. Leuke. Dingen!!! Trouwens, voor wie van (ijzeren) bordjes met quotes houdt, ga hier naartoe, ze hebben er heel erg veel!

Daarnaast ging ik naar Kaldi (voor thee) en Kruidvat bij de Westerhaven (want: beste Catrice en Essence collecties van heel Groningen) en kocht ik wat lekkers om mee te lunchen bij V&D La Place. Waaronder deze rozijn- en notenstengel. Hmm!

De buit:

Bij Laif & Nuver kocht ik twee kaarsenhoudertjes in de vorm van een ster, een geurkaars in de geur Gingerbread (GODDELIJK!) en een cadeautje voor m’n moeder. Wat een leuk pakpapier he?

Bij Kaldi kocht ik koffie voor Djurre en twee blikjes thee. Lady Gray (earl grey met citrus) en Niet Te Pruimen (rooibos met kaneel en kruiden). Beide heerlijk!

Wat ik bij Essence en Catrice kocht laat ik binnenkort op LiveLifeGorgeous zien.

Avondeten! Bonensoep naar recept van Chicks Love Food. Super lekker! Ik voeg zelf aan het recept nog wat knoflook en chilipeper toe.

‘s Avonds ben ik lekker op de bank gekropen met Niet Te Pruimen thee en een kommetje kleine kruidnootjes. Die zijn veel lekkerder van de gewone kruidnootjes als je het mij vraagt! Rond 22.15 uur dook ik mijn bed in en ging het licht uit. Wat een heerlijke dag was dit.

Zondag

Toen ik op stond heb ik eerst alle lakens van het bed gehaald en de dekbedden buiten gehangen. Ik neem het er maar even van, nu het nog kan met het zonnige weer.

Na m’n ontbijt ging ik een lekker een rondje wandelen met Saar. Check haar oren en poten op de rechter foto, hahaha!

Ik deed een wasje en hing hem op.

Ook waste ik Saars kussen. Ze weet dan nooit goed waar ze moet liggen en piept de hele tijd. Uit ellende ging ze uiteindelijk op een op de grond gevallen theedoek liggen. Hier heb ik haar schone kussen weer teruggelegd en binnen één seconde lag mevrouw er op en sliep ze als een baby.

Ik sloeg mijn notitieboekje open om wat op te schrijven en opende hem per toeval op deze pagina. New York adresjes! Martine en ik schreven hierin waar we naartoe wilden en hoe we er moesten komen. Ik wil teeerrrrruuuuuggg! Klik hier als je onze New York tips wilt lezen trouwens. Oh ja, het hartje achter sommige winkels betekende ‘Sowieso naar toe!’.

‘s Middags bakte ik een lekkere appel-kaneelcake. Deze is heel wat beter gelukt dan de vorige. Djurre kwam ook thuis en we hebben gezellig samen Flikken Maastricht van afgelopen vrijdag teruggekeken en gewandeld met Saar.

Als avondeten aten we Griekse Kofta, naar recept van Martine. Het was lekker, maar ik moet het nog wel een beetje ‘tweaken’. Nog een paar keer maken dus voor ik de (letterlijke) smaak te pakken heb.

Daarna keken we de aflevering van afgelopen zaterdag van Hollands Hoop terug. Sjeminee, wat is het spannend!

De dag eindigde ik met (niet het eerste) plakje cake vergezeld van een lekkere kop thee en als laatst een warme douche. Hmm!

En dat was de week alweer! Doordeweeks was niet heel bijzonder maar het weekend was heerlijk. Leuke dingen gegaan, gesmuld van m’n geslaagde cake en heerlijk weer.

Komende week staan er leuke dingen op de planning! Zo gaan we bijvoorbeeld een lezing geven tijdens een conferentie voor Weddingplanners. Heel veel zin in! Tot over 2 weken!

Hoe was jouw week?

54 reacties

Margriet -

Zo leuk, jullie diaries! Ik ben echt fan van 2WMN geworden :-) En net even langs de Xenos geweest en leuke kaarsjeshouder met huisjes gehaald :-)

Anna -

Wc rol, herkenbaar en dan vooral dat verkeerd om hangen is super irritant! En wat een leuke tip van de poedersuiker. Dat maakt het af.

Martine -

Waarom vind je dat? Want dit is een normale Nederlandse uitdrukking?

Marnel -

Haha, toffe foto’s, je hebt je week weer goed vastgelegd!

Anne Solveig -

Wat super leuk, zo’n uitgebreide diary! En die kaarsjes met al die huisjes zijn heel leuk!!

Jhemyla -

Mijn kamer ziet er ook niet uit als ik eenmaal begin met bloggen haha. Dan zegt iedereen thuis, oohhh ze is weer bezig hoor 😛

Cindy -

WC-papier en dan de rol verkeerd… Horror! Erg leuke foto’s weer

Cheyenne -

Leuke foto’s! Wat een lief egeltje, en zo schattig dat Saar wat bang was! Wat een leuk hoekje met die kaarsjes!

Nynke -

Ahh.. Mr. Mofongo en Kaldi thee.. Heerlijk!
Lekker weekje hoor! :)

Eline -

super leuk de diary’s! Ik lees ze altijd met veel plezier! Heb deze nu eens op de laptop bekeken ipv op mijn mobiel, veel betere kwaliteit haha! Ga ik vaker doen op mn laptop!
Wij (ik woon nog bij mn ouders) hebben een witte herder en we laten hem eigenlijk altijd maar 3 en maximaal 4 uur alleen. We laten hem om de 3 a 4 uur uit en zorgen altijd dat er iemand tussendoor van school of werk even naar huis kan komen.
Liefs,
Eline

Melissa -

Superleuk diary weer om te lezen! Wat een werk moet daar in zitten elke week zeg, pfoe. Ik doe zelf ook af en toe een diary, maar ik typ er veel minder tekst bij en maak over het algemeen ook minder foto’s (maar dat komt vooral omdat ik af en toe vergeet dat ik een diary ga maken, haha). Anyway, leuk om te zien!

Laura -

Ocd nee hoor. In iedergeval hoop het niet want ik kreeg al de kriebels bij de foto, ik dacht echt Willemijn dat doe je toch niet!

Willemijn -

Hahahahah!

Floor -

Super leuk zo’n lange diary! :)

Amelie -

Hele leuke foto’s!!

Simone -

Wat leuk, zoveel foto’s! Mijn hond kan ook even helemaal sip zijn als ik zijn mandje was! Dat vind ie echt niet leuk.

Desiree -

Wat een ontzettend leuke dairy! Ik drink ook steeds minder alcohol. Eigenlijk vrijwel nooit meer, alleen bij hele bijzondere gelegenheden. Wat een lekker eten ook! Ik krijg spontaan trek.

xx_Patries_xx -

wat een leuke volle diary, en wat ben je een vroege actieve vogel :) erg leuk om te zien!! zijn jullie al een beetje gewend aan het fulltime bloggen?

saarenzo -

Leuke diary! Die donkere ooglook van Martine is super mooi!

Manon -

Leuke foto’s, ik zag laatst ook een egeltje, ze hebben echt een schattig snoetje!

Lindsay - lindsayvallen.nl -

Haha, ik las Niet Te Pruimen thee en dacht: dat is dus hele smerige thee! Maar dat is gewoon de naam, hoe hilarisch! Leuk weekoverzicht :-). Ik had zelf een onwijs drukke week, dus de komende week is voor mij lekker cocoonen thuis en relaxen om weer een beetje in balans te komen. Fijne week! x

Margot -

Leuke foto’s! En herkenbaar hoor, dat wc-papier ‘probleem’. 😉

Lissa -

Leuke diary! Wij laten onze Bo (5 maand oud) nu van maandag t/m vrijdag zo’n 4 uur alleen. Ik ga rond half 2 naar mijn werk en rond half 6 komt mijn man terug van zijn werk. Als het langer duurt wordt ik er ook onrustig van, dat herken ik! En ik denk dat je heel erg goed kan aanvoelen bij Saar wat ze er van vindt. Iedere hond verschilt, en dat kan jij (& Djurre) het beste inschatten denk ik. Bij onze Bo zou ik niet zo snel 7 uur van huis gaan, maar hij is dan ook nog iets jonger.
Trouwens, waar hebben jullie Saar’s kussen vandaan? Wij zijn nog op zoek naar zoiets voor niet al teveel geld.

Willemijn -

Toen Saar nog zo jong was liet ik haar inderdaad ook niet zo lang alleen. Dat hebben we heel langszaam opgebouwd. Komt vanzelf wel! :)

Jelka -

Saar zo lang alleen laten is geen probleem hoor. Zo lang je er maar voor zorgt dat ze voor en nadien genoeg beweging krijgt en dat er wat in huis ligt als afleiding. Zo krijgt onze hond vaak een kong of een Nylabone (anders knabbelt hij op sokken ofzo). Onze hond is vaak 8uur per dag alleen. Maar, I kid you not, ik sta elke dag 1,5 uur op voor ik naar m’n werk moet vertrekken, en dan niet om m’n make-up ofzo te doen, dat doen ik zelfs in de trein. Maar om ervoor te zorgen dat we genoeg samen spelen voordien. Hij krijgt een grote wandeling en doen wat denkspelletjes.
Pas trouwens een beetje op met egels, onze hond vroeger hapte vaak naar egels, om dan daar met een bek vol naalden te staan blaffen omdat hij pijn had.

Willemijn -

Dat krijgt ze zeker inderdaad! :) We gaan vaak lekker fietsen, extra lang wandelen, zwemmen, ballen gooien etc. En inderdaad vaak wat lekkers. Oeh ieks, dat van die naalden is scary! Arme hond haha!

Shaz -

Leuke foto’s! Ik ben erg benieuwd naar de Maltesercake.

Kelly Caresse -

Wat een super leuke diary! Zo mooi om te zien hoe jullie samen werken, het zo gezellig hebben en zoveel passie hebben voor wat jullie doen. Ik drink in het weekend wel eens een wijntje bij het eten, dat vind ik zo sfeervol :)

Janine -

Leuke diary! Ik had jullie vrijdag nog gezien bij Mr. Mofongo, zat een tafel achter jullie 😉 leuk is het daar hè?

Ramona - A Dutchie Baking -

Die lepel in dat Malteser pakket: FANTASTISCH! Haha ik ben echt een sucker voor dat soort gadgets :)

EliseDingen -

Maltesercake klinkt té lekker! Erg benieuwd naar! Leuke (en lekkere) foto’s weer. Wat een geinig douchegordijn ook!

Mirne -

Ik kan er ook niet tegen als de wc wol verkeerd om hangt. 😀 Al menig discussie over gehad. 😛

Shirley -

Superleuke diary. Fijne week heb je gehad :)

Re -

Haha Ik moest lachen om het wc rol verhaal! Dacht dat het alleen in ons huis gebeurde hihi. Zo herkenbaar.

Paola -

Heel leuk om te lezen en toffe foto’s! Mijn week was saai.. Alleen maar werken, bankhangen en bloggen! Alleen zondag zijn we naar een verjaardag geweest..

Femke -

Ik vind het zo leuk om telkens een overzicht van jullie (in dit geval Willemijn) week te zien! En wat heb je toch altijd leuke kleding aan zeg! Hahaha, ik moest hardop lachen om die foto van Saar met haar geweldige poten en vliegende oren. 😛

Rosa -

Ahh Saar op een theedoek haha:) ik heb trouwens van de week je spaghetti bolognese gemaakt, zonder grappen echt heerlijk!

Annemarie -

Je schrijft zo gezellig. Kijk altijd uit naar 2keepadiary.
Wij laten de hond zo’n 4 uur alleen. Helaas heeft ze erge verlatingsangst en blaft de hele buurt bij elkaar. Dus liefst zo min mogelijk maarja ze moet het ook leren anderd zouden we nooit meer weg kunnen.
Af en toe kan 7uur echt geen kwaad hoor. Daarna lekker veel kroelen en wandelen.

Malou -

Wauw wat een gezellige foto’s! Wij hebben ook een labrador thuis, maar laten hem niet langer dan 5 uur alleen. Vind 7 uur wel heel erg lang. Ze zal het wel kunnen hoor, maar het is zo saai haha.

marjolein -

Kom maar door met die maltezercake!! Het verjaardagsseizoen staat in onze familie weer voor de boeg dus originele cake en taart receptjes zijn suuperwelkom. Ik vind het heerlijk om zulke dingen te maken. Bake of no bake dat maakt me niet uit. Hihi! Die winkel in groningen moet ik toch als ik er ooit eens ben goed onthouden.. erg benieuwd!:)

Joyce -

Wat een heerlijk week overzichtje, lekker veel foto’s. De no bake maltesercake heb ik ook ooit eens gebakken en gedeeld super lekker!!

Margriet -

Wat een leuke week weer!
(en je hebt zo’n leuk douchegordijn, op de laatste foto, haha)
Fijne week!

Caroline -

Vwb het alleen thuis laten van Saar. Ik vind dat je haar te lang alleen laat. Saar is nog jong en heeft veel beweging en aandacht nodig. Volgens jou vind ze het niet erg “want ze gaat slapen”, ja…. wat moet ze anders.
Ik heb zelf ook een hond. Mijn werk heb ik aan hem aangepast zodat hij niet langer dan twee uur alleen thuis zit. Een heel enkele keer komt het voor dat hij zo’n vier uurtjes thuis is en dan weet ik niet hoe snel ik naar huis moet gaan om lekker minstens drie kwartier met hem te gaan wandelen. Waarom neem je Saar niet mee naar Martine?

marjolein -

Wie zegt dat ze saar elke dag zo lang alleen laat? Dat staat nergens;) Ze werkt ook vaak thuis. Een hond kan best af en toe wat langer alleen zijn, zolang het maar niet elke dag is. Wat ik er van zie zijn zowel martine als willemijn harstikke goede baasjes voor hun honden die behoorlijk rekening houden met ze. Ennehh ja je moet tijd hebben voor een hond, maar er moet ook geld verdient worden om hem/haar te onderhouden en dan zelf ook nog wat over te houden he;)

Willemijn -

Hoi Caroline. Saar blijft normaal 1 tot 2 keer per week een uur of 4 alleen thuis en de rest van de week ben ik de hele dag thuis. Ik denk dat Noa en Saar hun baasjes veel meer zien dan de gemiddelde hond. Alleen dit keer was ze een keertje langer alleen thuis doordat Djurre eerder naar zijn werk moest. Het is dus niet zo dat ze elke dag zo lang alleen is hoor! Oh en Saar en Noa bij elkaar is geen goed idee, haha, juist omdat ze nog zo jong zijn. Dan kunnen Martine en ik namelijk niet echt goed werken.

Miranda -

aah die Saar. Wat een lieve foto’s.. Wij laten Puck niet zo vaak alleen (komt toevallig zo uit, dus een gelukje voor de hond), moet het wel, dan het liefst max 6 uur. Maar heel soms, bij speciale gelegenheden, komt 7 uur ook wel voor. Voor een keertje moet dat ook kunnen vind ik, maar dat onrustige gevoel wat je beschrijft herken ik wel!

Beautydagboek -

Ik vind het heel erg leuk om in je week mee te kijken :). Het is super om te zien hoe goed jij en Martine met elkaar kunnen werken en vriendinnen zijn! Laif en Nuver is zeker een mooie winkel, ik moet er binnenkort ook maar weer eens kijken.

Sanna -

Ziet er lekker uit, die bonensoep, ga ik ook eens proberen! Ja hoor, ik drink regelmatig een glaasje wijn bij het eten. Maar inderdaad niet dagelijks.

Diana -

Wat een lekker ontspannen week heb je gehad! Leuke items heb je gekocht voor in huis.

Charile -

leuke foto’s 😀

marieke -

leuke foto’s! en ik wil ook weer ns bonensoep eten! laaaang geleden! snel maar weer eens maken :)

Dita -

Heel leuk je foto’s! En wijn drink ik regelmatig bij het eten, vooral als we een pasta eten. Maar meestal alleen op vrij/zat/zon en dan ook niet elke dag.

lucindainwonderland -

Wauw wat een foto’s! Grappig ook die gekke selfies, daar houd ik zelf ook wel van altijd… het kan ook nooit een keertje normaal gaan (hoor ik mijn moeder dan zeggen). Zo’n belastingaangifte lijkt mij ook erg moeilijk en ik zou ook geen idee hebben hoe of wat, fijn dat je kon helpen. xxx Lucinda

Reageer ook