Kledingkast tour

Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn nieuwe kledingkast! Ik laat zien hoe ik hem ingedeeld heb en laat jullie het eindresultaat zien. Ik ben erg blij met mijn fijne kledingkast. Eindelijk ruimte en overzicht!

56 reacties

Suus -

Mooie kast! En heerlijk zo mooi en netjes ingedeeld. Je hebt inderdaad niet superveel, maar ik kan wel zien dat het allemaal mooie items zijn die je echt draagt (denk ik). En je schommelt ook niet qua gewicht denk ik, waardoor je niet de neiging hebt dingen te bewaren die niet goed zitten.

Linda -

Mooie kast! En inderdaad vind ik dat je niet zoveel kleding hebt, haha! En heb jij het nooit koud? :O Ik heb zelf behoorlijk wat dikke vesten en truien, maar dat neemt meteen zoveel ruimte in beslag helaas.

Nina -

Wat een leuke video! En prachtige kleding heb je Willemijn, ik word helemaal vrolijk van jouw kledingkast!

Ashley -

Wou dat ik jouw kast had, ik heb te veel kleding waardoor ik telkens niet weet wat ik aan moet omdat er te veel is..

Rosalie -

Wat een leuke video! Je ziet meteen je voorliefde voor wit en nude kleuren. Ik vind de kast super mooi, ik zou enkel nog een grote spiegel in 1 van de deuren zetten zodat je meteen je outfit kan checken.

loes -

Hoi!

Waar komt het truitje wat je aan hebt?

Willemijn -

Bijenkorf! :)

Evelien -

Wat een super leuke video!! Ik wil jullie echt een welgemeend compliment geven. Ik vind 2WMN echt super leuk!! Daarnaast vind ik dat jullie enorm veel moeite steken in de video’s, ze zijn goed doordacht en er is écht aandacht aan besteed. Ik vind ook echt dat na jullie keuze om fulltime te gaan bloggen, dit echt is toegenomen. Je merkt als lezer dat jullie meer tijd hebben, de kwaliteit is naar mijn inziens toegenomen. Ook de onderwerpen van de artikelen zijn super leuk! Goed bezig dames!! Ik ben gek op jullie <3

Evelien -

Met de stijging in kwaliteit (in mijn optiek) doel ik vooral op LLG want 2WMN ‘bestaat’ ‘pas’ sinds jullie ‘keuze moment’

Martine -

Jeeeeee 😀 !

Gaby -

Ahhh, heb net een enorm lange en drukke dag achter de rug (en ik moet nog studeren…), heerlijk om thuis te komen, en met een bord eten lekker deze video te kijken 😀
Ik vind dit filmpje echt práchtig! Super mooi gemonteerd, hele leuke muziek, en op de een of andere manier stralen jullie filmpjes zoveel rust uit. Ik weet niet of het jullie camera is, of gewoon de mooie compositie, maar het is altijd zo heerlijk rustig wit met mooie (pastel) kleuren die uitspringen. Ik word er heel erg rustig en blij van :)
Ik heb wel iets minder kleren, maar dat komt omdat ik de laatste tijd ben aangekomen, als het er weer af is ga ik weer heerlijk shoppen en hopelijk krijg ik dan net zo’n mooie kast 😉

ellen -

Weinig printjes valt me op! Veel nette en effen kleding 😉 Ik wil jullie ook nog een compliment geven over deze site, ik volg jullie al een poos op llg, maar ik denk dat ik 2wmn nog leuker vind! Ik lees (en kijk) jullie artikelen en filmpjes altijd met veel plezier!

Lisa -

Haha, en toen dacht ik dat ik goed bezig was: van 3 kasten naar 1,5 gegaan de afgelopen maand, maar zit nu nog steeds propvol. 😀 wil direct ruilen met jou!
Heb je nog andere kleding? Kan me voorstellen dat dit ‘s winters wat frisjes wordt?

Willemijn -

Dit is alles! OIn de wasmand zaten natuurlijk nog wel wat dingen (paar shirtjes) en ik droeg al mijn lekkere warme furry vest. Die zie je dus niet. Op zolder hangt alleen een zwart jurkje en in de zomer mijn winterjas.

Anouk -

Wat grappig, het had zo mijn kast kunnen zijn. Ik heb ook een pax, met hanggedeelte voor jurkjes, blousjes ed. Dan heb ik één lade voor shirts, hemdjes enz, één lade voor sokken, ondergoed en wat sjaals en één plank voor broeken. Ik heb boven mijn hanggedeelte nog een plank en daar is nét plek voor wat truien en that’s it. Leuk om te zien dat twee heel verschillende mensen toch hun kast hetzelfde indelen 😛

Wendy -

Leuk om te zien! Ik hou echt van jouw kledingstijl. :)

Marnel -

Stuk voor stuk….super leuke kleren!! Ik wil ook zo’n kast!! En die outfit die je in de video aan hebt…kei leuk!! 😀

melissa093 -

Netjes zeg! Als wij nog een keer gaan verhuizen en centjes hebben om alles in te richten zoals we allebei mooi vinden dan gaan we zeker shoppen bij Ikea. Ontzettend praktische dingen vind je daar. Ik ben bij mijn vriend in gaan wonen en hij had uiteraard al een complete huisraad dus dat hebben we zo gehouden al is het helemaal niet mijn smaak. Ik hou van strak en praktisch en hij vind vooral oude meubels mooi. Dat wordt nog wat haha. Maar je hebt gelijk. Je hebt best een bescheiden kleding kast. Ik heb veel gekregen kleding en bewaar te veel. Meer dan de helft draag ik niet omdat het net niet past of ik kan het niet combineren. Eigenlijk moet ik alles eens uitzoeken en veel weg doen maar ik zie er enorm tegen op. Misschien moet ik er iets tegenover zetten. Dat ik daarna 3 of 5 nieuwe outfits mag kopen ofzo. Niet te duur natuurlijk haha.

Nora -

Whaaa, zalig om naar te kijken.

Ellen -

Heel mooi je kast en kleren. Ben jaloers.

Mirjam -

Heerlijk om een kijkje te nemen in jouw kast, haha! Ik vind dat je erg mooie kleding hebt, mooie kleuren ook, ik ben ook van de warme kleuren. Je kast ziet er heel netjes uit. Beetje rare vraag misschien, maar ik begin de laatste tijd wat meer jurkjes te dragen en ben aan het experimenteren met panty´s. De dikte van de panty die je aan hebt vind ik perfect, weet je zo hoe veel denier dat is? En waar haal je die leuke gekleurde panty’s?

Liset -

Ja! Hier ben ik ook echt heel benieuwd naar: de dikte van je panty’s, is dat 40 dernier?

melissa093 -

Vaak kun je op de markt gekleurde panty’s kopen.

Willemijn -

Penty’s vind ik zelf ook een van de moeilijkste dingen! Ik kom zelf niet echt verder dan een bordeaux, blauwe en legergroene penty van 100 denier.. ben zelf ook nog steeds een beetje zoekende haha! De penty’s die ik heb komen van V&D, Bijenkorf, H&M en Primark. :)

Mijn Leven Omgooien -

Misschien een keer de panty’s van de HEMA proberen? Ik heb veel panty’s van de Bijenkorf gehad en die van de HEMA waren het beste.

Mirjam -

Dan ga ik de 100 denier panty´s eens proberen!

Jessica -

Leuk ingedeeld en mooie kleding!

Shaz -

Ik ben gek op zulke filmpjes! Het is altijd bijzonder om te zien wat voor smaak iemand heeft. Alles ziet zo rustig en netjes geordend uit, love it!

Esther -

Prachtige kast + inhoud! Ik ben spontaan m’n kledingkast gaan opruimen hierdoor (:

MySimplySpecial -

Het op kleur ingedeelde hanggedeelte vind ik wel erg mooi!

Janneke -

Leuke video! Vergeleken met de “gemiddelde” vrouw is het misschien niet mega veel, maar wat je hebt is wel heel leuk! Je hebt toch niks aan een kast vol miskopen!

Manon -

Leuk om te zien ik moet nodig mijn kast opruimen voor wat meer overzicht!

Martina -

Heel erg leuk om te zien, helemaal mijn smaak ook :) zelf heb ik een pas met schuifdeuren, maar als ik dit zie met die lades is dit echt veel efficiënter….

Miranda -

ooh, leuk om te zien!:) nu heb ik ook zin om m’n kledingkast weer eens op te ruimen:)

saarenzo -

Leuke video! Wat heb je toch een mooie, klassieke kledingstijl ontwikkeld. Die witte kanten blazer is zo mooi! Ik ben benieuwd naar de schoenen stash :)

Bregje -

Ah mooi! Mijn kleding ligt ook op kleur. Ik zou ook wel wat minder kleding willen hebben, koop de laatste tijd al minder en heb veel weg gedaan. Je hebt een mooie kledingstijl, en het rokje wat je aanhebt staat je super!

Mirne -

Ziet er erg netjes uit, ik heb mijn kast toevallig laatst ook helemaal gedaan.

xx_Patries_xx -

Mooi ingedeeld. Wij hebben een kast die is de helft kleiner en delen we!

Mariska -

Hele leuke video! Mooie kleding heb je! Mijn Ikea kasten zijn helaas bezweken onder de druk, haha. Heb veel jasjes en dat kon de stok niet aan. Nu heb ik een zielig los rekje naast de kasten staan. Hihi. Wat mij opvalt aan jouw garderobe is dat jij gaat voor kwaliteit en tijdloze/basic items. Mijn garderobe is zeker 2 x zo groot, maar bevat bijna alleen maar H&M items. Ik zou graag minder kopen en dan kwalitatief betere items. Zwicht helaas nog wel eens voor trendgevoelige dingen, terwijl het volgens mij slimmer is om tijdloze items te shoppen en de trends door te voeren middels accessoires. Tips zijn welkom.

Dionne -

Super leuke video! Altijd leuk om mee te kijken!

Elise Joanne -

Mooie kast (ik heb hem precies hetzelfde!) en vond het leuk om te zien. Je hebt een smaak welke mij erg aanspreekt dus het is dan ook handig om te bekijken wat een ander aandoet! Leuk dat je ook spullen hebt, van welke merk of met welk prijskaartje dan ook, waar je heel zuinig mee om gaat. Het ziet er allemaal uit alsof je het ook goed ‘verzorgd’ :)

Nienke -

heel mooie, cleane kast! Ik vraag me wel af waar je je (winter) jassen laat… Ik ga binnenkort samenwonen op een appartement en mijn tientallen jassen zullen dan een probleem vormen! En ik denk dat je (wollen) truien best niet ophangt, dan bestaat de kans dat ze gaan doorhangen en nu na verloop van tijd wat gaan slobberen :)

Willemijn -

Die hangen aan de kapstok beneden :) En in de zomer hang ik mijn winterjas weg op zolder.

Shirley -

Och, wat een heerlijkheid! Ik hoop ook naar zo’n opgeruimde kast te gaan met alleen maar mooie items, haha. Mooi overzichtelijk zo!

Kim | Kimsbloglife ♥ -

Aaah dit vind ik altijd zo leuk om te zien! :-) Superleuk die Pax kasten, zo wil ik er ook één! En je hebt ze heel mooi ingericht, ik vind het altijd erg mooi zo op kleur gesorteerd!

Manon -

Echt ontzettend leuk om te zien! Je hebt ook van die mooie, zachte kleurtjes hangen. Maakt het meteen zo classy haha.

Elise -

waar is die joggingsbroek van die je tijdens het inrichten aan hebt? Ik ben al een tijdje op zoek naar zo’n soort broek!

Willemijn -

H&M! :)

Elise -

Dankjewel!

Tineke -

Wat een leuk filmpje, jouw blazers zijn echt prachtig!
Liefs

Paola -

Je hebt echt mooie items in je kast en netjes opgeruimd ook. Mijn kast is altijd 3 maanden een chaos, dan ruim ik hem compleet op en dan is het na 3 dagen weer een zooitje. Mijn favoriete item bij jou is het babyblauwe jasje!

Dita -

Leuk om te zien! En oh wat mis ik nu mijn grote fijne pax kast. Helaas paste deze niet in ons nieuwe huis dus de kast staat nog in ons appartement. Gelukkig wilde de vrouw aan wie we ons appartement verhuren deze kast houden ter bruikleen.

Maaike -

Oh dit valt zeker mee hoor qua hoeveelheid! Je zou die van mij eens moeten zien… Ik heb het dubbele in mijn eentje en daar zitten mijn sokken niet eens bij…

Marcella -

Ik ben gelijk geinspireerd om m’n eigen kast ook weer eens op te ruimen. Ik word helemaal blij van de jouwe, zo mooi op kleur ingedeeld!

lucindainwonderland -

Een kijkje in iemand zijn kledingkast, voelt altijd zo stiekem. Toch vind ik het altijd wel leuk om te zien. Ook grappig natuurlijk hoe anders iemand zijn smaak qua kleding kan zijn. Je hebt het erg leuk gedaan, vooral die ‘intro’. xxx Lucinda

Reageer ook