Een jaar getrouwd!

Vandaag een jaar geleden zei ik met een grote glimlach ‘Ja’ tegen Djurre.  We hadden een prachtige dag, met slechts 20 gasten, zelfgeschreven geloften, een diner en een overnachting in Gronings mooiste hotel, Het Prinsenhof. Time flies when you have a lovely husband!

Het is een dag waar ik prachtige herinneringen aan heb. Djurre die mij op stond te wachten bij de trap, de fotoshoot, de trouwbelofte, de trouwgelofte aan elkaar, het diner, het hotel… Ik vond het heel bijzonder om mee te maken. Ook de periode van voorbereidingen vond ik ontzettend leuk.  Misschien zelfs wel net zo leuk!

Een stukje uit onze trouwbelofte:

Ik wil jouw man, jouw vrouw zijn
ik beloof je trouw te blijven,
te bemoedigen en te helpen,
in goede en in kwade dagen,
in armoede en in rijkdom,
in ziekte en in gezondheid. 

Ik wil je liefhebben en waarderen
alle dagen van ons leven,
want jou heb ik gekozen
onder de zo velen die ik ken.
Ik wil je mijn liefde beloven;
ik wil je behoren zoals ik ben.

Iedereen kent dit stukje wel, het zij in deze of een andere formulering.  Het lijkt wel alsof het na onze eigen bruiloft opeens meer betekenis heeft gekregen. Ik hecht niet per se veel waarde aan het huwelijk en vind de jaren voor ons huwelijk even waardevol als de jaren die je getrouwd doorbrengt. Maar voor mij persoonlijk is het wel een extra bezegeling op onze liefde en heeft het gezorgd voor net nog een beetje meer gevoel van binding. De trouwbelofte staat hiervoor symbool, méér dan onze trouwringen dat voor mij zijn.

Vandaag is een moment om terug te kijken op een bewogen jaar. Het heeft ons behoorlijk op de proef gesteld en wittebroodsweken hebben we, op onze huwelijksreis na, helaas niet echt gekend. Zo gingen mijn ouders scheiden, kreeg Djurre’s moeder borstkanker, werd zijn vader ernstig ziek en stonden we beiden voor moeilijke beslissingen ten aanzien van ons werk. Maar de obstakels en het verdriet onderweg maakten het ook tot ons meest intense jaar. Het was het jaar waarin onze liefde groeide tot iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik heb het gevoel dat we nog meer één zijn worden, en dat terwijl ik dacht dat we dat al waren. Het heeft ons sterker gemaakt, liet ons elkaar nog beter kennen en heeft ons intens de liefde voor elkaar laten voelen. Het leven is roeriger en minder voorspoedig dan dat het in 7 jaar geweest is, maar tussen ons voelt het sterker dan ooit.

Het voelt heel veilig om iemand in je leven te hebben waarvan je weet dat hij er altijd voor je is, waarbij je alles wat je wilt delen kwijt kunt. Ik ben zo dankbaar dat ik Djurre als mijn man, mijn maatje in het leven, heb. Hij sleurt de huismus in mij van de bank om leuke dingen te doen, krijgt me aan het praten ook al ben ik een enorme binnenvetter en hij heeft aan één blik genoeg om te weten hoe het écht met me gaat. Ik leer van zijn onbevangen openheid en ben gaan durven mijn lot wat meer in zijn handen te leggen. Andersom push ik hem om zijn dromen achterna te gaan en laat hem de kleine geluksmomentjes in het leven zien als hij weer eens zit te ‘knorren’. Ik voel mij meer aan hem gehecht en ben stiekem een klein beetje opnieuw verliefd geworden op de fijne man in mijn leven. Ik ben trots op ons om wie we samen zijn, op de keuzes die we hebben gemaakt en trots op de manier hoe we ons door tegenslagen slaan.

Naast de verdrietige dingen die we meemaakten, zijn er ook mooie dingen gebeurd. Zo gingen we op huwelijksreis naar Curacao,  genoten heel veel van onze lieve Saar, knapten we ons huis verder op, werden we voor het eerst oom & tante, maakten beide uiteindelijk een carrièreswitch en hebben veel gelachen met z’n tweeën.

Dit jaar was een beproeving. Waar dit jaar ons op het spits had kunnen drijven, heeft het ons alleen maar nader tot elkaar gebracht. Dit ging niet vanzelf, maar juist daarom heb ik nog meer vertrouwen gekregen dat we samen enorm veel aan kunnen en we er voor elkaar zijn in goede en kwade dagen. En voor dat ben ik dit jaar dankbaar.

Enne, omdat ik ze zelf ook altijd zo graag bekijk van anderen, hier nog wat extra foto’s van onze dag!

Foto’s door Mariska van Grotografie

92 reacties

Floor Daasvand -

Leuk om de foto’s weer te zien! Jullie zijn een leuk stel! <3

Marieke -

Heel mooi stuk en wat een prachtige foto’s. Gefeliciteerd en nog heel veel geweldige jaren samen gewenst!

Lotte Moonen -

Ik ben maar snel langs de trouwfoto’s gegaan, de tranen sprongen in mijn ogen, prachtig! En wat heb je dit artikel mooi geschreven, een genot om te lezen!

P.s. Wat een knappe man heb jij! 😉

Rianne -

Ahhwwww. Waarschijnlijk ligt het aan de tijd van de maand en mijn ontzettend emotionele week, maar ik krijg er gewoon een brok van in mijn keel.

saarenzo -

Wat een mooi en lief artikel! Een paar dagen te laat, maar alsnog gefeliciteerd. Wat zijn jullie toch een mooi stel!

Kim -

Jullie waren echt prachtig die dag, de blikken en glimlach verklapt hoeveel jullie van elkaar houden: heeel veeeel! Leuk dat Martine en je zus in het rood waren! Over jullie eerste jaar: heftige gebeurtenissen hebben jullie meegemaakt. Ik wens jullie sterkte toe, het is wel prachtig dat jullie nog meer naar elkaar toegegroeid zijn en je opnieuw verliefd bent geworden. Geniet van elkaar en ik gun jullie heeel veeel liefde in de komende jaren.

Roos -

Wauw, zo mooi geschreven❤
Nog vele liefdevolle jaren toegewenst.
Hopelijk knappen de ouders van Djurre snel mogelijk op.

Rosanne -

Wat een onwijs mooi verhaal!
En ook de foto’s van je trouwdag zijn echt prachtig<3

Channah -

Gefeliciteerd! En wat een prachtige foto’s.

Kim | Kimsbloglife ♥ -

Wauw, wat heb je dit mooi geschreven. Ik begrijp je zeker wel, als alles goed gaat is het niet zo moeilijk om samen met iemand te zijn, maar als het moeilijk gaat leer je elkaar pas echt kennen en is het niet altijd zo eenvoudig om samen te zijn/leven/… Maar als het dan lukt worden jullie er nog sterker van!

Marjon -

Een heel mooi stuk Willemijn!

Melissa093 -

Nog gefeliciteerd Willemijn! Mij lijkt het ook fijn om als wij ooit nog gaan trouwen, het gezelschap klein te houden. Zoveel vrienden hebben wij niet en met de familie ligt het ook erg ingewikkeld. Ik wens jullie nog vele jaren! Leuk dat je dit met ons deelt :) Xx

Nicky -

Zo mooi om dit te lezen en de foto’s erbij te zien. Krijg er tranen van in mijn ogen, heel mooi en lief.

Chiara -

Wat mooi!
Een jaar geleden deed het mij nog zo’n pijn om al jouw artikelen over trouwen te lezen. Ik vond het geweldig voor jou, maar mijn toen-vriend en ik konden niet trouwen omdat hij geen geboorteakte heeft. Inmiddels is het geregeld en zijn we toch getrouwd dus ik kijk nu heel anders naar jouw foto’s :-)
Ons leven is er na de bruiloft 5 maanden geleden ook niet makkelijker op geworden. Terwijl ik had gehoopt dat het eindelijk wat rustiger zou worden, omdat wij al heel veel hebben meegemaakt. Dit was juist het laatste stukje dat nog open lag. Maar wat jij ook zegt, juist al die dingen maken je als koppel sterker.

ellen -

Wow wat mooi geschreven! Moest er ook even een traantje van wegpinken 😉

Miranda -

Jullie zijn prachtig samen. Gefeliciteerd!

Martine -

Nog gefeliciteerd! Hopelijk volgen er nog vele jaren samen, jullie zijn een perfect stelletje!

Fleur -

Wat zijn jullie toch een prachtig stel! Hele mooie foto’s <3 Wat fijn dat jullie nog dichter naar elkaar zijn gegroeid, ik gun jullie alle geluk samen!

JoycevdB -

Nog van harte gefeliciteerd, lieve Willemijn en Djurre.
Wat een prachtig stuk. De woorden die je schrijft in de 2 na laatste alinea, zo voelt het ook voor mij in mijn huwelijk. Prachtig omschreven!

Gaby -

Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Prachtig stukje heb je getypt. Gelukkig zijn met je partner is het mooiste gevoel dat er is :)

Knijster -

Wat mooi Willemijn, dat jullie in zon roerige periode zo goed er met elkaar door zijn gekomen. De fotos bevestigen, en zeggen nog zoveel meer! De meeste trouwfotos die ik met wat meer aandacht heb bekeken komen op mij altijd een beetje gemaakt over. Maar deze zijn prachtig, zo spontaan, puur en oprecht! Heel knap gedaan!
En toch, je zus steelt op de fotos met haar erop echt de show! 😉

Lima -

Ik wens jullie nog vele gelukkige jaren samen, jullie zijn zo’n leuk koppel!

Monique -

Jullie zijn een prachtig stel! Mooi hoe je omschrijft wat het afgelopen jaar met jullie gedaan heeft.

Elsemarije Klop -

Wauw! Wat heb je dat mooi geschreven! Een onwijs gaaf voorbeeld voor jongere mensen. Nog heel veel geluk samen in jullie komende levensjaren! xxxx

Britt -

Lieve Willemijn,
Wat heb jij dit mooi geschreven. Ben er stil van, en wat een prachtige foto’s. Die moet je zeker koesteren. Ik heb wel een traantje weg zitten pinken, jullie zien er zo mooi en gelukkig uit! Ik wens jullie nog vele gelukkige en gezonde jaren toe samen.
xxx Britt

What's with Wendy? -

Wat heb je dat mooi geschreven, Willemijn! Kreeg er tranen in mijn ogen van.

Nienke -

prachtig, proficiat ! Misschien een ideetje voor een post: hoe kregen jullie het voor elkaar maar 20 mensen uit te nodigen ? Voor mij zou dat perfect zijn, ik voel mij zoiezo niet op mijn gemak in grote groepen, en enkel heel dichte familie en vrienden moeten er voor mij bij zijn. Mijn vriend zijn familie heeft echter meer een sfeertje van ‘moeten uitnodigen’ en voor de beleefdheid, want als je die vraagt moet je ook die vragen… Dat zie ik helemaal niet zitten terwijl het voor hem maar normaal lijkt…

Cheyenne -

Gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag, ik wens jullie nog een erg mooie tijd toe!

Carina -

Gefeliciteerd! :) Heel mooi om te lezen!

Vink -

Wat heb je dit mooi geschreven! En wat een prachtige foto’s! Nog heel veel geluk samen

Jana -

Heel mooi geschreven en wat is het snel gegaan! Jullie zagen er werkelijk prachtig uit :) x

Janniek -

Wat gaat dat snel zeg, een jaar alweer! Ik weet nog goed dat je je haar wat langer wilde hebben zodat je dit mooie kapsel kon dragen op je bruiloft, leuk!
En wat een prachtige foto’s!

Esther -

Dat dit alweer een jaar geleden is, ik kan me alle artikelen van vorig jaar nog herinneren! Wat leuk om de foto’s weer terug te zien. Nog vele gelukkige jaren gewenst samen (:

marjolein -

Je benoemd hier zo mooi de waarde van jullie trouwen voor jullie! Dat vind ik echt heel mooi, ik denk er namelijk precies zo over maar merk uit mijn om geving dat ze niet zo goed snappen waarom ik zo graag wil trouwen. En wat een prachtige foto’s je kan wel zien dat het een mooie dag was want je straalt echt! Wauw!:) heel leuk artikel!:)

Cindy -

Gefeliciteerd! Wat een prachtige foto’s ook. Ik hoop dat ik ook ooit met mijn grote liefde mag trouwen, we zijn binnenkort 6 jaar samen. Ik zou het dan ook wel klein willen houden, intiem en met de liefste mensen om je heen, dat lijkt me zo waardevol.

Quinty -

Gefeliciteerd! Onwijs mooi om te lezen. Nog heel veel geluk samen en super mooi om te lezen dat jullie zo sterk zijn samen

Harma -

Mooi geschreven!

Chantal -

Heerlijk om te lezen weer. Ik heb zelf helemaal niets met het huwlijk. Aan mijn moeders kant is bijna iedereen gescheiden, op mijn opoe, mijn opa en oma, oom en tante en mijn ouders na is iedereen minimaal 1x gescheiden. Zo zijn de ouders van mijn vriend ook gescheiden.
Zelf heb ik ook een tijd niet in de liefde geloofd (na een vreselijke breuk ben ik 3 jaar vrijgezel geweest) en heb ook heel veel moeite met mijn gevoelens open te stellen voor de gene van wie ik hou.
Mijn vriend daarintegen wil nog steeds trouwen maar daar hebben we het nooit over aangezien we nog geen jaar samen zijn 😛

Iig jullie nog heel veel gelukkige jaren gewenst maar dat gaat vast lukken :)

Nynke -

Ook hier van harte gefeliciteerd met jullie jubileum!
Wat praat je ontzettend mooi en liefdevol over jullie relatie, volgens mij zijn jullie echt een super leuk stel.
Ook heel leuk om weer wat foto’s van de dag te zien. Ik word ook helemaal blij van de foto van de locatie, daar hebben wij bijna 2 maand geleden ook onze bruiloft gevierd!

Sanne -

Gefeliciteerd! Mooi geschreven en prachtige foto’s!

Jessica -

Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Op naar nog meer vele mooie jaren samen!

iooon -

Ah wat een lief stuk :) ik voel helemaal wat je schrijft.
Gefeliciteerd met jullie eerste getrouwde mijlpaal, dat er nog vele mogen komen.

Kelly Caresse -

Wat een prachtig artikel heb je ervan geschreven en in combinatie met de mooie foto’s zit ik met kippenvel achter mijn laptop. Wat een liefde en wat mooi hoe jullie dit zo hebben mogen vastleggen. Nog heel veel (oneindig veel) gelukkige jaren gewenst! :)

Marnel -

Gefeliciteerd! Echt een mooi stuk heb je geschreven en wat een prachtige foto’s!!

Shirley -

Wat een prachtig stuk. Krijg er kippenvel van. Jullie hebben een moeilijk jaar achter de rug maar wat mooi en sterk hoe jullie eruit zijn gekomen. Een voorbeeld voor velen. Op naar andere mooie jaren! Jullie zijn een prachtig stel.

xx_Patries_xx -

gefeliciteerd met jullie 1 jarig huwlijk 😀 en wat goed dat ondanks de moeilijke tijden jullie nog dichterbij elkaar zijn gekomen, ooit hoop ik ook te trouwen met mijn vriend en dan hoop ik dat ik hetzelfde gevoel krijg als jij beschrijft. Jullie zijn een prachtig stel en wens jullie nog heel veel gelukkige jaren

Lisanne -

Gefeliciteerd met jullie 1-jarig huwelijk! En wat ontzettend leuk dat jullie hebben overnacht in het Prinsenhof, waar ik werk. Natuurlijk was ik dan net vrij toen jullie er waren, kom ik nu achter 😉 Zoals iedereen ongeveer al zegt, wat een práchtige foto’s!

Jacqueline -

Gefeliciteerd! En wat een mooi geschreven artikel. Jullie klinken als een enorm sterk en liefdevol stel <3 ik ben morgen precies 1 maand getrouwd met mijn maatje en liefde van mn leven. Snap precies wat je bedoelt met dat je je nog net wat meer verbonden voelt. Wij zijn al 11 jaar samen en toch voelt het nu nog net wat specialer wat we hebben. Ik wens jullie samen al het geluk van de wereld!

Mirjam -

Wat heb je dit artikel mooi geschreven :) fijn om zo je maatjevoor het leven te hebben! Gefeliciteerd <3

Shaz -

Echt prachtig geschreven en echt leuk dat je dit met ons wilt delen. Zo te horen hebben jullie een intens jaar achter de rug gehad en het is fijn om te weten wat jullie aan elkaar hebben. Nog vele gelukkige jaren toegewenst!

Suzanne -

De liefde spat ervan af. Gefeliciteerd en nog vele mooie jaren samen. Super mooie foto’s en geniet een beetje extra van elkaar op deze mooie en bijzondere dag.

roos -

Wat mooi <3

Alba -

Ahhh wat lief! Heel mooi stukje. Gefeliciteerd!

Mirjam -

Gefeliciteerd Willemijn en Djurre! Jullie zijn een mooi stel samen.

Elise -

Toevallig stuitte ik gister op de ”Vandaag ga ik trouwen” video. Een pittig jaar zo te lezen, waar jullie gelukkig beide ook weer hele mooie en waardevolle dingen uit halen. Gelukkig! En wat een heerlijke foto’s zeg!

Desiree -

Wat prachtig geschreven! Mooi om zo terug te kijken op jullie dag! Gefeliciteerd! Jullie liefde voor elkaar voelt zo intens dat er nog vele jaren gaan volgen :)

Miranda -

Gefeliciteerd! Wat een prachtige foto’s zijn het. Je hebt het echt prachtige geschreven. Nog vele gelukkige jaren met elkaar gewenst!

Melissa -

Oh wauw, ik heb dit echt met een brok in mijn keel zitten lezen. Wat heb je dit ontzettend mooi geschreven zeg. Ik ben nu een jaar samen met mijn vriend, en ik herken het heel goed dat het zo fijn is om te weten dat je altijd bij iemand terecht kan. En trouwen is dan natuurlijk de kers op de taart! Prachtige foto’s trouwens van jullie bruiloft! Ik hoop ook ooit te trouwen :)

Patricia -

Gefeliciteerd! Ik herken dat je na het trouwen meer binding met elkaar voelt :) Prachtig geschreven!

Mirne -

Prachtige foto’s, jurk en man overigens! Op naar de volgende mooie jaren!

Femke -

Super mooi!! Snottersnot! :) Proficiat lieve Willemijn en Djurre!

Jessica -

Ik krijg hier echt tranen van in mijn ogen. Wat ontzettend liefdevol geschreven, Willemijn! De liefde straalt ook echt van de foto’s af. Ik hoop echt dat ook ik ooit mijn maatje voor het leven zal vinden.

Martine -

Gefeliciteerd lieverd(s)!!! Wat vliegt de tijd, 1jr al weer! Vandaag vier je dus het Katoenen huwelijk! Hele fijne dag, geniet van elkaar! Xx

Fleur -

Prachtig geschreven!! Gefeliciteerd!!
X

Beautydagboek -

Je hebt een mooi stuk geschreven Willemijn! Jullie hebben het afgelopen jaar heel wat voor je kiezen gekregen en misschien juist wel extra fijn dat jullie dan man en vrouw van elkaar waren. Jullie zien eruit als een sterk en happy koppel, heel mooi om te zien. Heel veel geluk samen gewenst, hopelijk is er een iets rustiger jaar op komst!

Maaike -

Gefeliciteerd!

Joyce -

(hormonen, snif!!) Mooi geschreven en prachtige foto’s. Ons eerste jaar verliep ook met tegenslagen. En het tweede jaar is een stuk makkelijker/mooier. Ik hoop voor jullie het zelfde :)

Eline -

Wauw! Wat heb jij dit mooi geschreven zeg! :)
Gefeliciteerd met jullie eenjarig huwelijk en ik wens jullie het allerbeste toe!
Liefs,
Eline

Miriam -

Prachtig geschreven!!

dresses and daisies -

Ik kan alleen maar ‘aaaahwww!’ zeggen!

Betty -

Wauw wat heb je dit prachtig geschreven! Heerlijk he, om zo zeker van elkaar te kunnen zijn!
Wat hebben jullie een vreselijk moeilijk jaar gehad samen! Ik hoop dat het goed gaat met jullie ouders. En hopelijk voor jullie is het tweede getrouwde jaar makkelijker! Maar wat je zelf al zegt: jullie hebben een zware tijd samen doorgemaakt, en daar kom je samen sterker uit! Geniet van vandaag!

Madelon -

Prachtige foto’s! Ik wens jullie nog vele mooie jaren samen toe <3

Manon -

Wauw, een jaar alweer! Ik weet nog wel dat ik zo genoten heb van de voorbereidingsblogjes. Jullie zijn een heel mooi stel samen :) En wat mooi geschreven Willemijn, je kunt gewoon lezen dat jullie echt iets bijzonders hebben met z’n tweetjes <3

Elise Joanne -

Gefeliciteerd Willemijn! Je verhaal, prachtig én herkenbaar. Dat maakt het misschien nog mooier. Dichterbij elkaar komen in slechte tijden is een prachtig geschenk, velen krijgen het niet of kunnen het niet. Ik ben nu 2 jaar getrouwd en voor ons geldt, gelukkig, hetzelfde. Geniet van jullie (katoenen) trouwdag, vier het goed (trouwtaart eten uit de vriezer!) en op naar het volgende (papieren) jaar! Xxx

Suzanne -

Prachtige foto’s en gefeliciteerd met dit jubileum!
Ik weet nog dat ik veel heb gehad aan jouw bruidsmake-up tips, voor mijn eigen bruiloft dit jaar. :)
Fijne dag vandaag!

Joyce -

Wow wat gaat dat inderdaad weer snel! Het moet zo fijn zijn om dat maatje in je leven te hebben die er altijd voor je is en waarvan je weet wat je aan elkaar hebt ook al gaat het even niet goed. Jullie zijn een ontzettend mooi stel en ik gun jullie alle geluk van de wereld. En die foto met Saar erbij, schitterend!

Paola -

Wat gaat de tijd toch snel! Bij het zien van de titel dacht ik ‘een jaar alweer?’Zelf ben ik nu iets meer dan 5 maanden getrouwd en ook dat lijkt veel korter geleden! Heel erg gefeliciteerd met het 1 jarig jubileum en ik hoop dat er nog heel wat jaartjes mogen volgen!

Miranda -

wat straalt dit stukje tekst veel liefde uit zeg! Mooi geschreven en zo fijn dat jullie elkaar zo gevonden hebben! Op nog heel veel meer mooie jaren! Hopelijk iets minder moeilijk en beproevend dan afgelopen jaar voor jullie was. X

Anna -

Wauw! Wat een leuke herinnering lijkt me dat. En ook prachtige foto’s! Liefs

Catharina -

Echt super mooi!

Dita -

Wat heb je dit weer mooi geschreven! En wat een prachtige foto’s.

Eline -

Wat een prachtig stel zijn jullie, ik ben trouwens verliefd op je jurk geworden! Nog vele mooie jaren samen gewenst! Jullie zijn zeker een sterker stel geworden in het eerste jaar!

Anita -

Wat een mooi artikel en een jaar wat gaat dat snel. Wij zijn aankomende dinsdag 1 jaar getrouwd en dan blik ik ook terug. Maar wat een heftig jaar, hopelijk gaat het met alle ouders goed! Geniet van elkaar en de liefde spat echt van het scherm! Liefs

carolien -

Gefeliciteerd! Ook ik ben vandaag 2 jaar getrouwd :)

Mariska -

Blij dat ik jullie liefde mocht vastleggen! Jullie zijn een prachtig stel, liefs!

Willemijn -

We zijn nog steeds heel blij met de foto’s Mariska 😀 Ik roep ook tegen iedereen: je kunt overal op besparen bij je bruiloft, maar nooooooit op de fotograaf!

Akosua -

Wow, is het al weer een jaar geleden dat je op zoek was naar de perfecte schoenen en je moeder met je jurk bezig was? Wat vliegt de tijd, zeg. Fijn om te lezen dat jullie ondanks alle moeilijke momenten, alleen maar hechter zijn geworden. En wat kijk je op de openingsfoto heel verliefd naar Djurre, echt heel aandoenlijk. Nog vele gelukkige jaren toegewenst!

Britt -

Heel erg mooi, ik moest even een traantje wegpinken.
Je verhaal is herkenbaar, ik ben dan wel niet getrouwd maar ik heb de afgelopen 2 jaar net als jij met mijn vriend veel meegemaakt. Het klinkt afgezaagd maar het maakt je echt sterker als koppel.

Heel veel liefdevolle jaren wens ik jullie toe!

lucindainwonderland -

Wat leuk dat we ook zo met jou even nog kunnen terug kijken op een mooie dag. Je zag er werkelijk waar prachtig uit! (Je man ook hoor!) De jurk is heel anders dan traditioneel en dat vind ik een hele gave keuze. Ik zou later ook heel graag hopen te trouwen. Veel mensen vinden het ouderwets worden, maar ik nog steeds niet. Nog vele gelukkige jaren gewenst met elkaar! xxx Lucinda

Reageer ook