2Vlog: Dagje Schiermonnikoog

Afgelopen zondag gingen Djurre en ik een dagje naar Schiermonnikoog. Saar vond het geweldig, en wij ook! We hebben het dagje gevlogd.

36 reacties

Floor Daasvand -

Ohh lang geleden dat ik op Schier ben geweest! Ben er in groep 7 met schoolreisje geweest namelijk. Toch trekt Ameland me net iets meer, omdat het iets groter is. Wel jammer dat het regende toen jullie er heen waren!

Git -

Willemijn,

De bril die je in deze vlog op hebt is dat de Ray Ban Wayfarer 5184 2012 Dark Havana? je kan hem nog bestellen op smartbuyglasses? ik hoop dat je reageert want dan weet ik dat ik de goeie heb:)

Willemijn -

He Git, ik heb de 5184 2144. :) Het is hem niet dus.

git -

Dankje voor je reactie, alleen is hij volgens mij in die kleur 2144 en de maten 52-18-145 nergens meer te krijgen:(

Denise -

aaahw ik moet wel een reactie achterlaten.
te leuke vlog word er helemaal vrolijk van ghehe!
en wat leuk dat we djurre ook zien!

Rozem -

Hele leuke vlog! Zijn zelf laatst ook voor het eerste met ons labje naar de zee geweest vond hij ook erg leuk :) Toen je tegen Saar riep ga maar, liep meneer meteen naar de deur hier hihi

Rebekka -

Hahaha ik lach helemaal in een deuk toen Saar in het water wilde en jij haar aanspoorde er in te gaan en ze later de stok ging pakken. Heerlijk enthousiast, ik kon er in ieder geval positief om lachen haha :) Zelf heb ik een blonde labrador van nu 7 jaar, ook dol op het strand dan gaat hij als een gek rondrennen en met z’n snuit in het zand. Helaas is hij niet zo dol op de zee, tot zijn buik vindt hij het best maar wanneer er ook maar een druppel daarboven komt weet hij niet hoe gauw hij weer naar de kant moet sprinten :p

Nynke -

Leuke vlog! Heerlijk altijd, zo’n dagje naar een eiland :)

Marnel -

Wat leuk om Saar zo blij te zien, vooral dat stukje dat ze in het water gaat, jullie helemaal enthousiast!! Toffe vlog!

Momo -

Fijne video, ik was voor mijn gevoel even helemaal op Vlieland (haha, ik weet dat jullie op Schier waren maar als ik de zee zie ben ik op mijn geliefde Vlie :). Complimenten ook nog voor jullie artikel over wat ze je niet leren over seks. Perfecte combi van relativeringsvermogen, humor en informatie. Ik heb wel het idee dat Djurre niet helemaal comfortabel is tijdens de vlogs, of hij is gewoon heel rustig. Wat vind hij er van om op video vastgelegd te worden?

Marcella -

Ha, die Saar, wat leuk!! En Djurre raakt ook steeds meer aan dat vloggen gewend zie ik 😉

Jammer van het weer, maar gelukkig was je er enigszins op gekleed :)

Mijn Leven Omgooien -

Leuke vlog. Normaal lijkt zo een dagje mij heel erg saai, maar om eerlijk te zijn lijkt de rust me ook even lekker. Lekker je hoofd leegmaken.

Esther -

Lekker dagje uitwaaien, ziet er gezellig uit (:

caro -

leuke vlog! Ik wel een klein aandachtspuntje: Geef een hond nooit een stok, als het in zijn/haar keel in schiet, moet dit operatief verwijdert worden. Hou het alsjeblieft bij een bal. Veel veiliger.

Mirjam -

Leuke vlog! Heerlijk genieten kun je op Schier. Mijn favo plek in Nederland!

Denice -

Leuke vlog! Wat kan jij hard schreeuwen zeg! haha

Denise -

Leuke vlog! En wat is Saar toch een schatje, ze doet me denken aan onze eigen zwarte lab. Hij is alleen inmiddels al een bejaard opaatje van 14 en niet meer zo heel erg actief (ook al wil hij wel nog veel te graag haha). Ik ben nog nooit op Schiermonnikoog geweest maar de natuur ziet er prachtig uit!

Laura -

Wat een leuke vlog! Het fijne aan 2WMN is dat het zo veel persoonlijker is. Jullie stellen onderwerpen aan ons voor waar we ook echt actief mee kunnen discussiëren. Dit maakt deze blog super leuk. Ik geniet er ook van om alle comments te lezen, en vooral de 2keep a diary is heerlijk kijk- en leesvoer! Heerlijk! X

Eilish (artisticstateofmind) -

Ah ik wil ook een keer naar 1 van de eilanden, alleen is het zo ver weg vanaf Middelburg! Beetje jammer! Wat leuk om Saar zo te zien!

Bregje -

Ah geweldig om Saar zo in haar element te zien! Onze hond rent wel over het strand, maar gaat voor geen goud het water in, al is het 30 graden. Ondanks de regen, toch een heerlijk dagje lijkt me.

Murl -

Heeeerlijk! Mijn vriend en ik zijn een paar weken terug ook nog geweest met de hond! Die golven kunnen nog best wat kracht hebben! Mijn teckel ging ook kopje onder ( toen was het water voor ons ongeveer enkel hoogte hihihi ) maar toch! er zou onze honden vriendjes maar wat overkomen! 😉

Anouk -

Wat een superleuke vlog! Ik ben al 4 of 5 jaar op rij met Kerst een week naar schiermonnikoog geweest met mijn vriend en zijn ouders/zusje. Echt superleuk, ik vind het een heerlijk eiland om een weekje te vertoeven. Lekker fietsen, paardrijden, wandelen en natuurlijk in de strandtent en bij vd werf lekker eten enz. Onwijs tof om alles in jou vlog zo terug te zien, alle plekjes waar wij elk jaar heen gaan zie ik nu ook terug in de video.
Helaas gaan we dit jaar niet naar Schier maar naar londen, ook niet verkeerd 😛

Anne -

ooh zo leuk met Saar!
Ze laat me echt denken aan m’n eigen twee honden, ook labradors, een donkerbruine en een zwarte :)
Hoe ze zo over de golven hupst, zo hupst de jongste van de twee ook altijd door struiken en als ‘ie op een stekelding gaat staan springt die ook zo de lucht in, haha!
We wonen helaas te ver weg van de zee om er een dagje met ze te gaan wandelen

Willemijn -

Hahaha ja leuk is dat he! Dit was Saars 1e keer bij de zee en toen dacht ik ook ‘Dit moeten we vaker doen’. Maar je bent toch snel aardig wat geld kwijt aan zo’n dagje. Da’s wel jammer!

Jessica -

Leuke vlog!!

Dionne -

Wat een leuke vlog! Heerlijk

Miranda -

wat een heerlijke vlog! Nu heb ik ook zin om weer eens naar het strand te gaan met onze hond. Wat een heerlijk gezicht is dat toch… Dat ze zo lekker vrolijk over het strand dartelen:)

Myrna -

Wat een leuke vlog weer van jullie samen! Heerlijk zo’n dagje lekker uitwaaien op het strand. Zo leuk om Saar te zien genieten in het water!

Roos -

Leuke vlog! Ik vond persoonlijk wel dat jullie erg hard fietsen met Saar d’r bij. Ze moest echt in gallop rennen. Ik moet ook nog een keer met mijn hond naar t strand!:)

Willemijn -

Omdat ze zelf zo enthousiast is – en nog jong – gaat ze in het begin als een speer. Dan is ze gewoon niet te houden en trekt zo ons zo’n beetje vooruit. Maar na een tijdje gaat wel rustiger lopen hoor 😉

Layla93 -

Mijn ouders lieten de hond soms uit met de auto. Hond uit de auto, en met de auto meerijden op haar tempo.
Omdat ze met de fiets gewoon niet eens meer bij te houden is, ze vindt dat zelfs zo geweldig dat ze, als we klaar zijn met het rondje, niet eens meer in de auto wil.
Als we dicht bij huis komen gaat ze ineens heel traag lopen, maar gaan we dan toch ineens nog een andere kant op, dan heeft ze weer alle energie.

*Dit doen we geen kilometers, maar gewoon iets van 2á3 km. Dan is ze tenminste al haar energie kwijt.*

Manon -

ik heb nu gelijk zin om een frisse wandeling over het strand te maken dat is zoo heerlijk, en wat leuk om Saar zo vrolijk te zien :)

Dita -

De eilanden zijn zo leuk! Wij varen er in de zomer vaak zelf heen met onze boot. Schiermonninkoog is ook leuk!

lucindainwonderland -

Wat geweldig om Saar zo door het water te zien dartelen, ze is zo blij op het strand. Lijkt mij heel fijn om ook even ergens uit te gaan waaien, de wind in mijn haren en over het strand lopen. erg leuke vlog. xxx Lucinda

Paola -

Lijkt me heerlijk zo’n dagje uitwaaien aan het strand! En wat leuk om Saar zo blij te zien!

Diana -

Leuke vlog Willemijn. Een van de waddeneilanden bezoeken staat op mijn things to do lijstje, nu word ik nog enthousiaster na het zien van de prachtige omgeving. Mijn zoontje van 3 zal de overtocht met de boot al geweldig vinden.

Reageer ook