2Keep a Diary: oktober #1

De eerste week van oktober zit er op! De tijd vliegt voorbij. Afgelopen week was een rustige week waarbij we veel thuis werkten. Kijk mee!

Maandag

Om 7 uur ging de wekker. Een nieuwe week! Ik ontbeet met thee en brinta.

Ondertussen maakte ik een to do lijst voor de werkdag van vandaag en verzamelde alle spullen om mee te nemen naar Martine.

Eenmaal bij Martine aangekomen stond de thee al klaar. Ik ging gelijk aan de slag met het bewerken en uploaden van een video. We schreven vooral veel vooruit en werkten een hoop mails weg.

Tien had nog een stukje stroopwafeltaart over van het weekend dus we smulden samen een stukje op. Lekker!

Om 17.00 uur was ik weer thuis. Eerst uit met Saar!

‘s Avonds aten we Hollandse pot, hutspot! Hmmm! Heerlijk dat het weer de tijd van het jaar is.

Dinsdag

Ik werd wakker met enorm opgezwollen ogen dus gooide er wat plakjes komkommer tegen aan. Djurre lachte me keihard uit toen hij beneden kwam en maakte deze foto. Oh well! 😉

Verder begon de dag spannend! Mijn schoonvader werd geopereerd aan een aneurysma die hij al een paar maanden had. Het was een behoorlijk risicovolle operatie. Maar rond 14.00 uur kregen we het verlossende woord dat de operatie zonder problemen was verlopen. Pfieuw!

Eenmaal aangekleed en opgemaakt was het 8.00 uur. Nog even tijd om snel te stofzuigen en spot-clean-dweilen voor Martine er is.

Tijd om video’s op te nemen! Maar Saar dacht daar anders over…

Tijd voor thee met chocola!

We spraken een video in met een voice over, voor LiveLifeGorgeous.

Eind van de dag. En dit is dan hoe te tafel er uit ziet. Een complete  chaos!

Outfit van vandaag: Vanilia top, Zara broek en m’n panterpint enkellaarsjes van Boggi.

‘s Avonds gingen we naar Morris & Irene. Morris ken ik vanaf dat ik een jaar of 14 ben en was altijd een hele goede vriend van mij. Op een gegeven moment kreeg hij een vriendin, Irene. Ook met haar raakte ik bevriend. Toen ik op mijn 18e verhuisde van Friesland naar Groningen is het contact verwaterd. Een tijdje terug stuurde Irene me een berichtje via Whats App, ze had mijn nummer nog! We spraken af en ze kwamen bij ons eten. Nu gingen we naar hun toe. Het was wederom erg gezellig en we hebben heerlijk gegeten.

Is hun poes niet lief? Het is een Britse korthaar.

Woensdag

Dag 1 van de detox. Hoe dat ging lees je hier… Ik had het zwaar! M’n koelkast lag vol met sap.

Het tweede sapje! Hier kon ik nog lachen… 😉

De #LLGVideoWeek2 is vandaag (als in vandaag – 6 oktober) begonnen dus vorige week was ik druk met het bewerken van video’s hiervoor. Zo ook op dinsdag.

De postbode bracht een bezoekje. We werden enorm verwend door Lush! Dat konden we wel gebruiken op zo’n zware dag als deze, haha.

De inhoud was niet mis! Ik nam alle douchegels en Martine de bruisballen. Da’s niet zo moeilijk verdelen, want Martine heeft een bad, ik niet! (Snif)

We filmden gelijk een unboxing.

Rond 15.30 uur ging Martine weg. Ik was slap en moe dus plofte met Saar op de bank met Pretty Little Liars.

Nog maar een sapje dan…

En hierna ben ik even vergeten foto’s te maken. Ik bracht de avond vooral chagrijnig, zeurend en verlangend naar eten door. Haha!

Donderdag

Ik sliep voor mijn doen uit, tot 8.00 uur. Lekker! Dat had ik ook wel nodig want de avond ervoor kon ik maar slecht in slaap komen van de honger.

Ik ontbeet met een flinke kom fruit. Op de foto al weer bijna op. Ik vergeet soms nog foto’s te maken! Dit zijn drie laatste partjes van in miniola.

Saar vind het lekker om ergens tegen aan te slapen. Ik trof haar zo aan… Dat het lekker slaapt, daar snap je toch niets van?

Even snel (in mijn ogen) ‘verantwoorde’ boodschappen doen. Die zak strooigoed kocht ik voor Djurre! Die musli is knetterduur maar wel super lekker kwam ik achter! Maar toch zou ik hem niet opnieuw kopen. Ik vind het echt belachelijk duur, €3 voor zo’n klein pakje.

Ik lunchte met speltboterhammetjes met Humoes en een cracker met kaas. En… een flesje sap! Deze dag ging echt een stuk beter. Ik vocht nog wel een beetje tegen de zoete trek, maar uit deze maaltijd kon ik echt voldoening uit halen! Het verslag van dag 2 met Uzuma lees je hier.

Ik ben de naam van deze plant vergeten maar ik ben er in elk geval heel blij mee want hij bloeit in de herfst! Dat fleurt de tuin lekker op!

De rest van de dag heb ik vooral voor 2WMN en LLG gewerkt. Veel geschreven, foto’s bewerkt, video’s bewerkt, mail, social media etcetera. Ondertussen skypten Martine en ik gezellig. Een fijne werkdag, met genoeg te doen maar niet knetterdruk.

‘s Avonds ben ik vroeg naar bed gegaan onder mijn frisse lakentjes van Ikea. Oh the joy!

Vrijdag

Goedemorgen! Vrijdag is meestal een ‘vrije’ dag waarop ik boodschappen doe, in huis klusjes doe en vaak nog wat schrijf voor 2WMN en LLG.

Ik begon met een ontbijt van magere yoghurt en – te dure – musli.

Brrr, al die haren op de grond! Dit is van één dag. Zucht. Stofzuigen dan maar weer!

Ik maakte een boodschappenlijstje en ging boodschappen doen. Ik had niet zo veel als normaal, omdat Djurre dit weekend een paar dagen weg was. Daarom ging ik lopend naar de supermarkt in de buurt, in plaats van met de auto naar de grote Albert Heijn een stukje verder.

Op de terugweg kletste ik nog met wat met de wat oudere buurvrouw die ik tegen kwam. Ze komt uit Argentinië en helemaal geen familie in Nederland wonen. We maken regelmatig een praatje met haar en komen dan moeilijk ‘los’ want ze vindt het maar wat gezellig. Normaal vind ik het wel gezellig, maar nu was ik wat ongeduldig want ik had diepvries producten in mijn boodschappentas zitten. Gelukkig begreep ze het.

Nadat ik alle boodschappen had opgeruimd ging ik weer verder met opruimen en schoonmaken. Ik maakte een nieuwe fles zelfgemaakte allesreiniger (mix van schoonmaakazijn, water en ehterische olie). Ik gebruik bijna niets anders meer. Vinden jullie het interessant om hier een artikel over te lezen?

Netjes! Hier kan ik toch zo van genieten! (Neat freak?!) Ik krijg vaak vragen over het krukje, die is van Leen Bakker. De bank is van Ikea.

Aan het eind van de dag ging ik nog een flink stuk wandelen met Saar. Wat een heerlijk weer is het nog!

‘s Avonds gingen Djurre en ik naar het ziekenhuis om Djurre’s vader te bezoeken. Hij ligt nog steeds op de Intensive Care en het gaat redelijk met hem, maar het blijft wel zorgwekkend.

Zaterdag

Djurre vertrok vroeg voor een weekend fietsen in Duitsland met een vriend. Ik was daardoor ook wakker en was vroeg uit de veren. Ik ontbeet met een boterham met pindakaas en banaan.

Uit met Saar! Het was een frisse maar mooie ochtend en nog heerlijk rustig op straat. Voordeel: je staat niet op iedere hoek van de straat een verplicht praatje te maken met andere honden-baasjes die daar ook niet op zitten te wachten. 😉

Deze basilicumplant houd ik al ruim 5 weken in leven! Hoe knap?! Dat is me nog nooit gelukt. Mijn truc: overpotten in een grotere pot (ik gebruikte een vaas van Ikea) en om de dag een beetje water geven (niet te veel!). Als je blaadjes nodig hebt pluk je die van de bovenste toppen, niet van de zijkant of halverwege.

Saar snapte het doel van haar nieuwe ‘voederbal’ niet zo en beet hem kapot… ‘Sunt’ zou m’n Brabantse (schoon)oma zeggen!

Gedurende de dag bleef ik het artikel Volwassen kind van gescheiden ouders maar vernieuwen. Wat veel reacties kwamen er op! Veelal van mensen in een soortgelijk schuitje. Ik haalde erg veel steun uit jullie berichtjes! Wat me het erg raakte was iemand die tegen me zei dat ook sterke mensen wel eens op iemand mogen steunen. Ik doe dat niet graag en houd verdriet liever voor mezelf.

Precies op het moment dat ik die comment las appte Martine me een printscreen van die comment en schreef ‘Zie je nu wel, hoor je het ook eens van een ander!’ De schat, haha.

De rest van de dag deed ik een beetje rustig aan. Ik keek lekker veel afleveringen van Pretty Little Liars. Ik ben nu bij aflevering 10 van seizeon 4. IK WIL WETEN WIE A IS!

‘s Avonds douchte ik lekker uitgebreid met onder andere de Hot Toddy douchegel van Lush uit de kerstcollectie (vandaag een Unboxing van deze collectie op LLG, klik).

Zondag

Zondag, mijn favoriete dag. En dan was het ook nog eens op en top herfstweer. Heerlijk. Ik ontbeet met een boterham met een gebakken eitje en een cracker met kaas.

Één nadeel aan de herfst en een hond hebben… Je moet er mee uit, óók als het regent… Regenjas aan en gaan met die banaan.

Oh men, ik heb echt een schandalig lui weekend gehad. Ook vandaag heb ik bijna niets gedaan. Ik lag samen met Saar te dutten op de bank en keek weer PLL (hoezo verslaafd?). Oh well, gotta love sundays!

Aan het eind van de dag gingen Saar en ik weer uit. I know, het wordt een beetje saai. Haha!

Ik had totaal geen zin om voor mezelf te koken dus bestelde ik Indiaas. Mijn favoriete take-out maaltijd.

Het wordt al weer wat vroeger donker en dat betekent: kaarsjes aan!

Ik kreeg lekkere trek ‘s avonds (Heel Holland Bakt is to blame!) maar had niets lekkers in huis. Dus nam ik een appel met een beetje kaneel er op.

Ik scrolde wat door mijn telefoon en kwam deze foto van mij en mijn zus tegen. Ik denk dat ik hem ga laten afdrukken. Mijn zus staat vaak een beetje maf op foto’s (als je zegt ‘Lach’ schiet haar gezicht alle kanten op haha) maar deze is erg mooi geworden vind ik! Ik druk trouwens bijna nooit foto’s af. Jullie wel?

Het was best wel een rustige week, en dat was wel lekker. September was zo ontzettend druk! Martine en zijn denk ik zo’n 10 keer in één maand in Amsterdam/Den Haag geweest. Afgelopen week hadden we dus lekker de tijd om even uit te rusten en om alle aandacht aan de websites te kunnen besteden. Ik hoop dat hierdoor mijn diary niet te saai is geworden… 😉 Tot over twee weken!

Hoe was jullie week?

75 reacties

Shaz -

Pretty Little Liars is een leuke show, alleen jammer dat ik steeds meer en meer vragen krijg dan antwoorden.

Nog veel sterkte toegewenst met jouw schoonvader.

Eilish -

Wat een leuk dagboek! Je outfit met die rode top en oranje achtige broek, gaaf!!

Michelle Kaiser -

Misschien is het al een keer gevraagd hierboven in de comments, maar wat is aneurysma?
En Martine en degene die die comment hebben geschreven “Ook een heel sterk persoon heeft soms wel eens een schouder nodig om op ui te huilen” hebben helemaal gelijk.

Natasja -

Hallo Michelle,
Ik studeer verpleegkunde. Een aneurysma is een verwijding van een vaat in het lichaam. Hopelijk heb ik je hierbij geholpen!

Elise -

Ik ben dol op dit soort artikelen! Wat een fijne foto’s, vooral die van al je kaarsjes en zo’n heerlijk opgeruimde bank, haha.
Ik zou wel graag wat lezen over je zelfgemaakte schoonmaakmiddel :)

hilde -

Ik ben ook verslaafd aan Pll!! Elk vrij moment moet ik er naar kijken. haha

Ingrid -

Zeker afdrukken die foto!!
Onze Labradors slapen ook graag ergens tegen aan, levert grappige foto’s op :)

Amelie -

Leuk overzicht weer! Ik vind dit echt leuke artikelen om te lezen! En wat een week voor je met ups en downs, die comment had gelijk, je hoeft niet altijd alles in je eentje te doen. Problemen zijn er om op te lossen en soms lukt dat niet alleen, hoe moeilijk het ook is om er aan toe te geven, is het vaak wel fijner en beter om dingen te delen met anderen.
En veel beterschap aan je schoonvader, hopelijk knapt hij snel op!
Fijne week gewenst!

Shirley -

Prachtig die foto met je zus!

Emma -

Artikel over de allesreiniger zou leuk zijn!

eve -

Jaaa schoonmaakmiddel artikel!!

mandy -

Wat fijn dat de operatie van je schoonvader goed is gegaan daar mogen jullie echt trots op zijn. Want helaas is het bij mijn opa een stuk minder goed gegaan,hij is aan hetzelfde probleem geopereerd, er ging van alles mis waardoor hij zelfs bijna is overleden. De operatie was in mei en hij is er nog steeds niet bovenop gekomen. Hopelijk knapt je schoonvader wel snel op. Ik wil ook nog even zeggen dat ik dit een super leuk kanaal vind samen met LLG ! xxxxx

Shanna -

Jij hebt een robotstofzuiger nodig. You’ll love it!! Ik wil de mijne nooit meer kwijt.

Idhuna -

Hele leuke foto’s weer! jullie hebben telkens ook heel mooi je make-up gedaan!

Jessica -

Leuke foto’s!!
De foto van jou en je zus is echt heel mooi!

Claudia -

ik zie ook liever de tekst en de foto andersom, kijkt fijner! Ik denk omdat veel bloggers dat doen haha, het is maar wat je gewend bent!

En ik ben benieuwd naar je schoonmaakmiddel, klinkt goed! :)

leuk overzicht weer!

Nynke -

Echt leuk, deze diary’s.
Je gestreepte trui blijf ik trouwens echt superleuk vinden!

Cheyenne -

Wat een leuke foto’s! Saar is zo’n moppie, met haar hoofdje tegen de tafel! Ik wil graag meer weten over ‘alternatieve’ schoonmaakproducten! En als het op PLL aankomt, ik denk dat het nog héél lang kan duren vooraleer we weten wie A is haha!

Betty -

Ik vind het helemaal niet saai worden hoor! Superleuke foto’s en wat fijn dat de operatie van je schoonvader goed is verlopen. Hopelijk knapt hij snel op. Heerlijk he, die herfst!

Gaby -

Leuke diary! mooie foto van jou en je zusje :)

N -

Volgens mij heb je een heel mooi leven! Mag ik vragen waar kw voor staat?

Willemijn -

Oh haha dat betekent ‘kruidenierswaren’. Toen ik vroeger nog in de supermarkt waren zeiden we bijvoorbeeld ‘Kun jij van de kw afdeling x pakken?’ En we hadden een manager van de KW. Kruidenierswaren zijn alle dingen zoals tomatenblokjes, pasta, kruiden, rijst bijvoorbeeld.

Desiree -

Haha, toen ik je boodschappenlijstje zag dacht ik meteen ‘zij heeft vast bij een supermarkt gewerkt vroeger’ 😀 Ik heb jarenlang bij de AH achter de kassa gezeten en alles wat niet goed wilde scannen werd als het druk was onder KW aangeslagen 😉 Grappig hoe je die termen jaren later nog gebruikt he?

Nienke -

ik zou heel graag een artikel over je schoonmaakmiddelen en dergelijke lezen :d ik ga binnenkort namelijk samenwonen. Ook je stappenplan voor het ombouwen van de badkamer ga ik gebruiken! Heel erg handig!

Carlijn -

Ik zou wel graag een artikel over je zelfgemaakte schoonmaakmiddel willen lezen!

Eline -

Leuke diary weer :) Deze blog is echt ontzettend leuk!! Ik ben ook wel benieuwd naar je nieuwe schoonmaakmiddel! Altijd handig, dat soort tips 😀

Marnel -

Leuke diary weer!! Echt tof om te lezen! “Heel Holland Bakt”…mmmmm heerlijk om te kijken!

xx_Patries_xx -

toch lekker een rustig weekje! lekker van genieten hoor :) wat een leuke foto van jou en je zus

Jesper -

Wat een enorm lieve foto met je zus! Moest stiekem wel gniffelen toen ik las “Als je zegt ‘lach’ schiet haar gezicht alle kanten op”. Eerlijk gezegd heb ik daar zelf ook last van haha! En ik vind je interieur echt prachtig! Zoals het hoekje bij je bank, dat krukje met die vaasjes erop. Zo sfeervol!

Ela -

Leuke foto’s

De plant/bloem heet Sedum! :)

ik -

Waar bestel je Indiaas? Haha ben nog op zoek naar een goed restaurant :p

Willemijn -

Namaskar is onze favoriet! De mixed vegtables en nan is daar zo lekker!

Peggy -

Wat een leuke outfit had je aan op dinsdag! Ik vind die panterprint schoentjes van je zo leu, lekker apart.

En wat leek de productfoto van dinsdag (geloof ik) mooi zeg! Daar kan ik nog wat van leren. Ik maak op het moment al mijn foto’s nog met mijn Iphone, maar hopelijk komt daar volgend jaar verandering in, en kan ik ook zulke mooie kiekjes schieten!

En ja, iedereen wil wel weten wie die freaken ‘A’ van PLL is. Ik word er een beetje moe van. Heb inmiddels een beetje het idee, dat ze het gehele concept dik aan het uitmelken zijn. Maar goed, toch blijf ik elke keer kijken, dus eigenlijk moet ik niet zo bitchen 😛

Liefs, Peggy.

lisanne -

huh woensdag begonnen jullie met de detox, en aan het van de dag zag ik op de tafel chocolade en thee staan 😮 klopt dat wel, want op dinsdag hadden jullie ook 2 kommetjes met chocolade..
want jullie mogen toch verder niks hebben :p

Willemijn -

Ohhh ik zie het! Die foto staat bij de verkeerde dag. Martine draagt ook de outfit van dinsdag. Ik verplaats de foto even 😉

saarenzo -

Leuke diary! Leuke outfit ook op die outfitfoto. Die kleuren staan jou heel mooi :)

Emma -

Haha, ik was dus begonnen aan PLL op Netflix, maar bij afl 12 van seizoen 1 dacht ik al.. mijn hemel wat een boel afleveringen, 23 per seizoen!! Inmiddels al een paar weken niet gekeken, ik heb gewoon echt niet zoveel tijd en ook het geduld niet om zolang op een ontknoping te wachten :p
Leuke diary verder weer! beterschap voor je schoonvader, wat fijn dat de operatie goed is verlopen.

Klein puntje: je hebt nu telkens de tekst boven de foto waar het over gaat staan, Martine doet het andersom en zelf vind ik dat fijner. Dat je dus de foto boven de tekst ziet, per stukje wat samengaat. Ben ik eigenlijk ook van alle blogs die ik volg gewend geloof ik, niet ‘verkeerd’ om het andersom te doen hoor, maar zelf heb ik bij het lezen hiervan wel 6x gedacht van Huh, over welke foto gaat dit nou. 😉

Willemijn -

He Emma! Ja het zijn zo veel afleveringen, er is bijna niet door heen te komen he haha. Bedankt voor je opmerking. Ik ga d’r even naar kijken! Meer mensen last van? Meeste stemmen gelden 😉 (Haha)

Femke -

Je zegt precies wat ik ook dacht! fijner als de tekst onder de foto staat. Verder een leuke diary hoor Willemijn (:

saarenzo -

Ik vind het ook fijner als de tekst onder foto staat :)

Lisa -

Ik denk dat ik dat ook fijner vind. Ik vond het helemaal geen saaie diary, lekker thuis zijn, niks doen en opruimen vind ik juist heerlijk! Veel sterkte met je schoonvader, Willemijn. X

Charlotte -

Ik ben dol op dit soort artikelen! Leuk 😀 Ik vroeg me af waar die leuke bakjes van zijn met de chocolade koekjes erin? Misschien zijn ze al in een shoplog voorbij gekomen, maar dat heb ik dan even gemist! ik hoor het graag!

Willemijn -

Xenos! Zijn niet in een shoplog voorbij gekomen dus niets gemist haha! Ik kocht ze wel al een tijdje terug dus ik weet niet of ze er nog zijn.

Leonie -

Die Uzuma sapkuur lijkt mij ook wel wat, maar helaas vind ik het erug duur :(
En Oeh! die Lush box! Jaloers….. :)

Marinne -

Willemijn, welke lipstick heb je op bij die foto van jou en Martine met de koptelefoon? Echt zo mijn kleur! Heel mooi :)

Willemijn -

Pinky Nude van Lipstick Queen! :)

Anne Solveig -

Je bordeaux/oranje outfit is super leuk!! En die chocolade.. Ik heb zo’n trek nu!

Yvonne -

‘Weker’, ‘eenmal’ en ‘smuilden’ in de eerste paar zinnen.. Ik vind jullie site leuk, maar stoor me steeds vaker aan stukjes met zulke slordige fouten. Misschien handig om het voor plaatsing nog een keer door te lezen?

Mandy -

Daar stoor ik mij de laatste tijd ook vaker aan. Uiteraard maakt iedereen wel eens een tik- of spelfout, daar gaat het niet om. Maar sinds jullie fulltime bloggen sluipen er wel meer (storende) tik- of spelfouten op beide blogs in. Ik hoop dat jullie dit als opbouwende kritiek beschouwen, want ik kom nog steeds even graag op de blogs en lees alles met evenveel liefde :)

Floor -

Waar heb jij pll vandaan? Ik wil het graag met nederlandse vertaling.. Heb je n tip?

Willemijn -

Ik kijk via netflix :)

Floor -

En bevalt dat goed? Hoe duur is dat eigenlijk?

Willemijn -

9€ per maand. Bevalt goed ja. :) Hoewel het soms wel lang duurt voor er nieuwe seizoenen op gezet worden.

Pien -

Wat leuk om te zien! Wel een heftige week. Fijn dat je in het weekend lekker hebt kunnen relaxen.
Die sapkuur lijkt me echt horror al best knap dat je het 1 dag hebt volgehouden. Ik dacht alleen dat je daar ook naartoe moest werken. Dus al de dagen ervoor stoppen met suiker, vlees, kaas… Misschien is t dan beter vol te houden dan opeens BAM sap.
Sterkte met je schoonvader.

Miranda -

leuke foto’s!
Ik ben ook druk bezig met pll. Halverwege seizoen 4 nu en ik moet nu gewoon weten wie het is. Maar ben bang dat dat nog wel even, een paar seizoenen gaat duren.
Of we krijgen het eindelijk te zien maar dan blijkt er weer een nog grotere baas te zijn, is altijd zo met die dingen:)

fashionbeautydaphne -

Wat een super leuke en uitgebreide dagboek.

Manon -

Lekker zo’n weekje toch! En jeeee, wat veel haar van je hond na 1 dag… Dan heb ik nog een luxe met 3 katten :-O! Fijne week toegewenst beide ^^

Mariska -

Omg waar komt die stroopwafeltaart vandaan? Of is ie zelf gemaakt?

Willemijn -

Volgens mij van de Jumbo!

Sofie -

Ik heb al sinds juli dezelfde plant basilicum 😀 Ik ben ook verwonderd dat ik hem al zo lang heb :) Hij staat ook in een grotere pot, dus dat zou wel eens het geheim kunnen zijn.

Willemijn -

Volgens mij ook! Ha!

Lizzy -

Wat een leuke diary! :) Ik wil de stroopwafeltaart wel proeven! Klinkt heerlijk! En wat een leuke foto met je zus! Ik druk ook bijna nooit foto’s af, maar het is wel super leuk! Moet je zeker doen!

Anne -

Dankzij jou ben ik nu verslaafd aan PLL! Dankjewel, haha

Joyce -

Lekker lang overzicht! Ik keek ook pll nu een break maar A is nog niet bekend. Er komen sowieso nog 2 seizoenen, dus ik denk dat we nog even geduld moeten hebben haha

Willemijn -

Zucht…. Haha! Je blijft kijken he… Vreselijk is het!

Diana -

Wat een ontspannen week heb je gehad. Ik vind je krukje naast je bank echt geweldig. Waar is die van?

Willemijn -

Dat staat er boven 😉 Haha!

kelly caresse -

Wat spannend die operatie van je schoonvader maar fijn dat deze goed is verlopen. Die te dure musli ziet er wel lekker uit, waar istie van? Leuke diary!

Beautydagboek -

Wat een prachtige bank hebben jullie, heerlijk zacht ziet ie eruit! Fijn dat alles goed is gegaan met de operatie van je schoonvader, dat is altijd goed om te horen natuurlijk. Het artikel over gescheiden ouders heb ik even gemist, maar ik ga het teruglezen!

lucindainwonderland -

Lijkt wel een week waarin het van het ene in het andere schiet qua emotie, de operatie van je vader, dan het detoxen wat natuurlijk een een gigantische impact heeft en noem het maar op. Toch vind ik het heel leuk om te foto’s te zien, vooral de laatste met je zus, te lief! xxx Lucinda

Judith -

Wat een leuke foto van jou en je zusje!

Renate -

Net als jij geniet ik enorm van de herfst,vooral de kleuren vind ik schitterend daarom ben ik ook helemaal verliefd op je outfit met de vanillia top en zara broek!!! Super gaaf! Ga morgen direct even snuffelen of ze de broek nog hebben…

Lotte -

Ik vind jouw dagboeken altijd zo leuk om te zien! Je kunt er echt aan zien dat je hard en serieus werkt, maar verder leid je toch een ‘normaal’ huis, tuin en keuken leventje. Vind ik mooi. En de foto met je zus is inderdaad heel leuk!

Dita -

Mooie foto van jou en je zusje. Mijn zusje doet dat idd ook als ik zeg ‘lach of kijk even’ dan doet ze ook een beetje gek 😉

Marcella -

Wat fijn dat de operatie met je vader goed is verlopen :)

Ik sla de foto van de stroopwafeltaart even op ter inspiratie en die tip voor de basilicum is echt een goeie! Hoe vaak ik wel niet verlepte plantjes heb moeten weg gooien…

Reageer ook