Welkom op 2WMN.nl!

Na maanden van ‘hinten’ en geheimzinnig doen is het dan eindelijk zo ver… We gaan aan jullie verklappen wat ons ‘nieuwe project’ is!

Hoe het begon…
Martine en ik bloggen na al die jaren nog steeds met enorm veel plezier en liefde voor LiveLifeGorgeous. En om eerlijk te zijn is het plezier in de afgelopen jaren alleen maar groter geworden. Stoppen met bloggen is nog nooit één seconde in ons opgekomen. Over nog meer bloggen wél! We fantaseerden al een tijdje over een plekje op het web waar we persoonlijke stukjes kwijt konden. Blogs over ons persoonlijke leven en onze gedachtespinsels. Maar ook over het delen van leuke tips, zoals je dat met vriendinnen doet. Recepten, kneuterige huishoudtips, stukjes over relaties, seks, vriendschap, carrière. Alles wat een vrouw in de 20 en daarboven bezighoudt.

En zo groeide langzaam het idee van een tweede blog. We dachten na over een naam. Martine kwam met het idee om de letters ‘WMN’ te gebruiken. De W en de M zijn onze voorletters. En met de N erachter is het een afkorting voor ‘women’ (vrouwen in het Engels). Opeens schoot er een ‘2’ te binnen bij mij. ‘2’ als in ‘two women’ (twee vrouwen, Martine en ik), maar ook als in ‘to women’ (aan vrouwen’). En zo werd de naam van deze blog geboren.

Maar ja, waar moesten we in vredesnaam de tijd vandaan halen? Een blog en een baan combineren was eigenlijk al teveel van het goede… Ons idee werd daarom op een laag pitje gezet. Maar in ons achterhoofd is het nooit verdwenen en we hebben altijd het vertrouwen gehad dat we dit idee ooit konden gaan realiseren.

En toen was daar in augustus van dit jaar de mogelijkheid! We zeiden onze vaste baan op en gingen -eindelijk na al die jaren- fulltime bloggen voor LiveLifeGorgeous. We vertelden jullie destijds al dat we er iets naast wilden gaan doen en zie hier… Dit is het!

Het logo hebben we zelf ontworpen! :D

Voor wie?
2WMN.nl is een persoonlijke lifestyle blog. Iedereen die onze stukjes leuk vindt kan ons gaan volgen! Iedereen is welkom. 2WMN zal vooral over onderwerpen gaan die een twintiger of dertiger bezig houdt. Zoals je werk, het huishouden, relaties, seks, vriendschappen, interieur en koken.

Wat kun je verwachten?
Je kunt iedere dag om 06.00 uur één artikel verwachten op 2WMN. Daarnaast gaan we ook video’s maken (zoals vlogs, kookvideo’s, DIY etc.). Elke vrijdag komt er sowieso een video online! Soms zal er ook een video op een andere dag online komen. Abonneer je op ons Youtube-kanaal om niets te missen en bekijk bovenaan dit artikel onze kanaaltrailer!

Er staan al 6 nieuwe artikelen voor jullie online, waaronder Het Engels van mijn ouders, een vlog van ons tripje naar het Rijksmuseum, Uitgaan in Groningen en een tip voor oude restjes rijst. Daarnaast vind je ook een aantal oude artikelen van LiveLifeGorgeous. Genoeg leesvoer dus! De categorieën zijn nog een beetje leeg, maar daar komt natuurlijk gauw verandering in.

We zijn ontzettend benieuwd wat jullie van onze nieuwe blog vinden. We zouden het natuurlijk super leuk vinden als jullie ons zouden gaan volgen! Vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments! Dat vinden we gezellig, je kent ons, we zijn immers gek op een babbeltje. 😉

Liefs Willemijn en Martine

146 reacties

Roxanne -

Ziet er supergoed uit meiden, wat een mooie site!

Kim | Kimsbloglife ♥ -

Wat leuk! De naam is echt superleuk bedacht en het logo is ook heel leuk geworden! :-)

Mariëlle -

Ik zie dit gewoon echt nu pas, maar hee dit is een leuk idee :)

frences -

Hmmmmm, ik tel als net 40-iger misschien niet meer mee, maar dan moet ik altijd aan die Loesje spreuk denken….. Voel ik me eindelijk aangesproken, behoor ik niet tot de doelgroep. Hmmmm :-) Ach, ik kom uit de provincie Groningen en voel me 25, dat telt vast. Want wat vind ik dit een leuk idee, zo’n blog. Succes dames!

Willemijn -

Je bent welkom hoor! Je bent zo oud als je je voelt toch 😉 Dus kom vooral terug! 😀

Renske -

Grappig, ik zag in de blognaam ook jullie namen, maar dan op een andere manier: De W van Wil-le en de M van Mijn en Mar-ti en de N van Ne. 😉 Kon alleen de 2 niet thuisbrengen haha

Loes -

Heel erg leuk dit! Één kleine opmerking; soms valt de naam van degene die het artikel geschreven heeft, weg in de foto als je het gehele artikel bekijkt. Zie bijvoorbeeld het artikel van Fault in our Stars. Ik was aan het zoeken van wie dit artikel was en kwam er uiteindelijk achter dat dit in de foto stond.
Voor de rest, ziet er echt goed uit!!!

Eilish -

Super leuk dit! Echt gaaf!

Hilde -

Hoi, ik volg jullie al vanaf het begin, maar eigenlijk reageer ik vrijwel nergens op… maar ik vind dit een super leuk idee! ga dit zeker volgen:) heel veel plezier hiermee

Marii -

Super tof!!! Ik ben niet zo van de beauty maar vind jullie 2 samen zo leuk! dit is meer een type blog wat ik graag lees en dan ook nog door jullie super!!

Enne leuk weetje ik liep vorige week langs de trein op Groningen centraal 😉 jup ook 1 uit het hoge noorden en ik zie ineens jullie beide in de trein richting den haag denk ik of rotterdam zitten 😛 ik vond het super grappig want ik volg jullie nog maar net 😛 zie ik jullie ineens achter het glas zitten. Ben zelf maar 2 coupes verder ingestapt want die van jullie zat al mega vol.

Groetjes uit het noorden

Marloes -

Wat superleuk meiden! Ik ga jullie op de voet volgen. Heel veel succes!

Madelon -

Erg leuk! Dit heeft veel meer mijn interesse dan jullie beautyblog hihi.

Momo -

Dames, wat tof en leuk! Ik ben er helemaal blij van! Deze onderwerpen sluiten nu heel goed aan op mijn denken. Ik zit in de laatste fase van mijn studie en ben steeds meer bezig met het inrichten van mijn leven op relationeel, emotioneel en praktisch vlak. Ik vind de toon in de video nu alleen niet helemaal lekker. Ik wist niet goed of ik het moest zeggen omdat niemand dat nog gedaan heeft maar ik vind het wat aangedikt, Amerikaans of gemaakt. Niet de beelden hoor, gewoon hoe jullie praten. Ook niet wat ik gewend ben van jullie, normaal heb ik het idee dat jullie gewoon beginnen met praten, hier lijkt het ingestudeerd. Maaaar ik ben blij met deze aanwinst in mijn vaste bloglijstje en hoop dat het een succes gaat worden!

Stephanie -

Wauw ik ben hier ZO blij mee! Jullie zijn zo leuk samen en dit zijn de websites waar ik van hou!
Veel succes

Astrid Reijlink -

Tjee dames, wat leuk gedaan allemaal. Tuurlijk gaan we jullie volgen. Superrrrrr. Lfs uit Okkenbroek

Lian -

Wauw echt supergaaf meiden! Echt supermooie layout deze site en ook t filmpje is mooi gemaakt! Klinkt ook echt vernieuwend qua onderwerpen! Heel aansprekend. K ben benieuwd! :)

Elise -

Behalve complimenten toch even een mini kritiekpuntje: jullie ZEGDEN jullie baan op, niet zeiden 😉 het is opzeggen en dat is een ander werkwoord dan zeggen en dus moet ‘t anders vervoegd worden. Klinkt raar als je ‘t niet gewend bent, maar google ‘t eens :)

Martine -

Maar als je het opzoekt, krijg je bij de onvoltooid verleden tijd de keuze opzeiden en opzegden. Volgens mij is het dus beide goed: zeiden op of zegden op.

Simple Thoughts -

Wat leuk! Heel veel succes met de nieuwe uitdaging en wij zijn in ieder geval fan 😀

mj -

Ohhhh ik wordt hier zo enthousiast van!!!

Elise -

Ooh wat klinkt dit allemaal leuk! Super tof dat jullie dit hebben gerealiseerd dames :) Ben heel benieuwd naar alle komende video’s en artikelen!

nenacecilia -

Wat een leuke video hebben jullie ervan gemaakt! Ik vind het een goed idee!

Nicole -

Leuk dat jullie deze blog zijn begonnen, meiden! Ik ben benieuwd welke artikelen jullie voor ons in petto hebben.

Jane Doe -

Kookvideo’s! Yay!
Vlogs! Yay!
DIY’s! Yay!

En de naam 2WMN vind ik echt goed bedacht en past perfect.

Ik ga jullie hier zeker volgen!

JD

Lou -

Wat leuk! Gefeliciteerd! En heel veel succes! (PS. ik vind de kleur van deze blog echt supermooi!!!)

Lynda -

GEFELICITEERD MEIDEN!

Echt super leuk dat jullie aan dit nieuwe avontuur zijn begonnen, wens jullie heel veel succes & ik zal me alvast gaan abonneren op youtube en jullie toevoegen op bloglovin!

Liefs uit Groningen xx

Janniek -

Oh wat super gaaf! Aankomend weekend ga ik even het hele blog door struinen!

Helen -

Hi girls,
Ik ben een lurker. Ik vind jullie geweldig en heel leuk dat jullie het uitbreiden naar 2wmn. ECHT SUPER! Ik blijf lezen en kijken, veel succes en plezier jullie 2 <3

X

Sintha -

Heel erg leuk.. succes meiden!! :)

Priscilla -

Gefeliciteerd dames! Ik vind de website er nu al heel leuk uit zien. ‘t Logo en de naam vind ik ook heel tof. Ik ben heel benieuwd wat er allemaal nog gaat komen. Ik vind ‘t ook tof dat jullie de doelgroep uitbereiden. Ik was eigenlijk al een tijdje op zoek naar een soortgelijke blog waar ik dingen kan lezen voor ‘twintigers’, over trouwen, relaties, koken, huishouden, e.d.

Ik ben nu al fan 😉

Savita -

Wat een mooie site (qua layout) en het sluit naadloos aan bij wat jullie al zo goed doen! Ik ben hier iig erg blij mee als 30+ er :p Jullie zijn zo creatief en kunnen zelfs over een bol garen nog een mooi verhaal typen 😉 heel veel succes!!! xx

Iris -

Wauw, wat gaaf!!! En wat leuk om dit er naast te doen. De trailer is trouwens ook heel erg leuk, echt leuk gemaakt!! Succes X

Charlotte -

Echt heel leuk! Dit wordt vast een hit! Kan niet wachten :)

Janneke -

Dit maakt echt mijn dag! Wat ontzettend leeeeeuk!

Idhuna -

Echt heel erg leuk! Ziet er echt heel mooi uit allemaal!

Gaby -

Wauw, ja ik ben nu al fan! Ik kijk er naar uit om naast LLG, deze blog ook elke dag te bezoeken. Nog meer leesvoer en gezelligheid, yes!

Maaike -

Leuk zeg! heel veel succes x

Simone -

Heel leuk! LiveLifeGorgeous is een van mijn favoriete blogs, maar beauty artikelen vind ik niet altijd even leuk (ligt niet aan jullie, gewoon in het algemeen), dus dit is perfect! Veel succes! X

Margriet -

Jeeeej, ik vind dit zo leuk!!!! Ik ben helemaal blij!
😀

Sanne -

Het logo is trouwens ook echt mega vet! Nooit gedacht dat je zoiets zelf kon bedenken en maken. Ziet er mega pro uit meiden!

xx

Sanne -

Dit had ik totaal niet verwacht! Mijn vader kwam net mijn kamer binnen toen ik het artikel op LLG hierover las. Ik zat naar de naam te turen en ik kon er maar niet achter komen wat het nou betekende. Mijn vader zei direct: “Oh, two women!” Ik vond het zó grappig!

Ik als 15 vind LLG wss een stuk leuker dan 2WMN. Maar ik denk dat ik ook zeker wat aan deze blog kan hebben! Jullie gezelligheid maakt alles natuurlijk leuk.

xx

Martine -

Haha wat tof dat je vader het in een keer ziet! Ik denk dat er voor jongere meiden ook zeker wel leuk leesvoer tussen zit, maar waarschijnlijk lang niet alle onderwerpen. Heel leuk dat je ons blijft volgen!

Lenneke -

Ik vind dit superleuk!

Halima -

Ah wat leuk zeg! Zal de site meteen toevoegen aan mijn bladwijzers :p

Myrna -

Wat super gaaf meiden!! Heel erg leuk idee. Gefeliciteerd! Het zal vast net zo’n succes worden als LLG. Ik kijk uit naar al jullie artikelen!

Anne Solveig -

Super leuk meiden, heel tof!!!

Lau -

Oh super tof ! Het lijkt me een supertof idee als jullie hier ook wat vaker jullie dagelijks leven vloggen, want ik vind jullie vlogs altijd zo ontzettend leuk !!!

Syl -

Super leuk! Ik hou deze (extra) blog in de gaten.

Eliza -

Oh wat ontzettend leuk! En wanneer komt project baby? 😉 Dat zou nog een geweldige twist geven met tips en tricks :)

Willemijn -

Zeg, alles op z’n tijd he! 😉 Hebben we niet al genoeg nieuwtjes gehad dit jaar? Haha!

EdgyElisa -

Oooo wat leuk! Ik vind de layout echt super mooi!

Shaz -

Echt leuk dat jullie nog een tweede blog erbij hebben. Totaal niet verwacht en ik ben erg benieuwd naar de artikelen.

Renee -

Gaaf! Superleuk voor jullie, meiden! En zo gegund. Ik houd van dit soort leesvoer, dus kom maar op! Heb hem alvast opgeslagen in m’n ‘dagelijkse lijstje’ :)

Tine -

Love it!!

ingrid -

Super leuk idee meiden! Ik word hier zeker ook een vaste kijker/lezer.
Ik ontbijt altijd met jullie filmpjes/artikelen.

Alda -

Superleuk Willemijn en Martine! Ik kijk al uit naar alle artikelen die gaan verschijnen. Heb de site gelijk toegevoegd aan mijn bloglovin. Liefs Alda

Do -

Wat een superleuk nieuws! Heel veel succes, ik ga jullie zeker volgen :)

Laura -

Wat super leuk zeg! Ik voeg hem gelijk toe aan mijn bloglijstje :)

elise -

Wauw. Echt Super tof! Ben al begonnen met lezen, en kan niet wachten op meer. Succes dames!

Marjolein -

Dit klinkt zo leuk! Ik vind LLG geweldig, maar omdat ik de laatste tijd niet meer heel erg into beauty ben, mistte ik soms wel de lifestyle artikelen op jullie blog. Daarom vind ik 2WMN helemaal geweldig 😀 Ik ben ook fan van de naam, super leuk!

Willemijn -

Yesss! 😀

Freija -

Wat gebeurt er met LLG ? :(

Martine -

Dat gaat natuurlijk gewoon door zoals altijd, dat zouden we nooit opgeven. :)

Rom -

Leuk!! Ik ga zeker regelmatig op jullie site kijken. En ook leuk dat jullie aandacht besteden aan de 30’er. Heel fijn:-)

Leonie -

YAY, super leuk dit. Gefeliciteerd! En ik vind het n hele leuke naam en het logo is ook top.
Ik zet m bij mn favo’s!

Iris -

Wat een ontzettend leuk idee! Ik weet nu al dat het een van mijn favoriete blogs gaat worden:)

Danique -

Wauw, wat een geweldig leuk idee! Echt super leuk :) veel succes met de website meiden!

Annemarie -

Super super tof idee! Ga zo door girls!

Annelynn -

Wat ontzettend leuk, lieve meiden! Ik word altijd zo enthousiast en vrolijk van jullie vlogs en persoonlijke verhalen op LLG. En nu kan ik dus dubbel genieten. :) Heel veel plezier en succes met jullie blogs! xxx

Manon -

Super leuk ik volg jullie gelijk

Dieuwertje -

Leuk initiatief met leuke onderwerpen! Ben erg benieuwd. Veel succes!

lucindainwonderland -

Super tof, dit is toch wel een heel ander tintje dan LLG, maar ook dit kan ik zeker waarderen, als 27 jarige vrouw zijnde hahaha. Volg jullie al direct op Bloglovin, dus laat maar komen hahaha. xxx Lucinda

What's with Wendy? -

Ah, ontzettend leuk meiden!

Jenneke -

Hallo Willemijn & Martine,

Ik ben al lang een fan van LLG, en genoot altijd het meest van niet-make up gerelateerde stukken. Natuurlijk, de make-up was leuk, maar ik vond de dingen over jullie leven en lifestyle altijd ontzettend leuk om te lezen. Fantastisch dat jullie nu 2WMN zijn begonnen, en wat een prachtige gedachte achter de naam van jullie blog!

Jenneke

Aranka -

Hey meiden!

Wat ontzettend leuk dat jullie je droom volgen! Ik denk dat je daar uiteindelijk ook het gelukkigst van wordt. Ik volg jullie al een tijd op LLG en ga jullie nu ook zeker via 2WMN volgen.

Kan niet wachten op alle leuke verhalen.

Heel veel succes!

Liefs,
Aranka

Sanne -

Aangezien ik niks met beauty heb, maar wel trouw LLG volgde komt deze site als geroepen! Super leuk en beter dan alle dingen die ik bedacht die jullie als een nieuw project konden gaan doen. Leuk leuk! Zet hem op 😀

Joyce -

Héérlijk! Ik zie mezelf al helemaal met mijn kopje koffie en ontbijt elke ochtend jullie blog lezen.

Denise -

Wat onwijs leuk dat jullie de tijd en energie hebben gevonden om deze blog op te starten. Ik ben fan!

Marcella -

Ooh wat leuuuuuukkk!!!!!!!

Beauty is stiekem helemaal niet zo mijn ding. Ik ben LLG gaan volgen omdat ik jullie zo gezellig vind. 2wmn past veel meer in mijn straatje, lekker van alles wat, dus ik ga het zeker in de gaten houden!!

Irene -

Echt super leuk Willemijn en Martine! En wat een creatieve naam zeg, hoe komen jullie er op! Ik kijk erg uit naar de artikelen die hier op zullen komen. Toppertjes! :)

Anke -

Erg leuk nieuws meiden!
Ik ben heel benieuwd en ga jullie zeker volgen :)

Ilja -

Wat super gaaf! Nog meer van jullie, daar word ik vrolijk van. Mooie foto’s van jullie trouwens! Ilja

Floor -

Echt super leuk !!! Veel plezier en gegiechel toe gewenst

Floor -

Echt super leuk !!! Xx

Janice -

Wat leuk! Veel succes!

Lonneke -

Dit is beter dan alle dingen waarvan ik dacht dat het jullie nieuwe project konden zijn. Wat een super leuke naam en logo en wat een fantastisch idee!! Ik ben helemaal enthousiast keep up the good work girls :)

Willemijn -

Dat vinden we leuk om te horen! 😀

Lisanneleeft -

Ah, super leuk!! Welkom in de wereld van de lifestyle blogs 😀

Marjolein -

Echt superleuk!! Ik ga jullie volgen!

Marnel -

Ik vind de naam al helemaal geweldig…wat creatief!! Ik ga jullie zeker volgen, kan niet wachten op de artikelen en filmpjes!

Kim -

Wat ontzettend leuk dames!
Uiteraard ga ik jullie ook hier op volgen!

xx Kim

emma -

Heel leuk idee!
ikben benieuwd en ga jullie volgen!

Margriet -

Wat leuk zeg, super!! Ik kom regelmatig een kijkje nemen, dus jullie hebben er weer een volger bij!!

Margot -

Leuk! Nog meer Wil en Tien! 😀

Saranne -

Zo leuk dat jullie dit doen!

Suzanne -

Dit is echt een heel goed idee! Ik volg LLG ook, maar heb eigenlijk niet zo veel met beauty, ik heb mijn vaste merken en de rest vind ik niet zo interessant.
Echt geweldig dat er nu een blog is, gericht op 20-ers en 30-ers met bijbehorende onderwerpen! Jullie zijn gezellige meiden en ik verheug me op het lezen van de leuke artikelen op deze site! :)
Veel plezier en succes!

Joyce -

Wat ontzettend leuk!

Demi -

Super gaaf dames! Zó Martine en Willemijn! Dus; volgen die handel, plezier gegarandeerd! Good luck x

Eline -

Wat ontzettend gaaf! Ik kijk jullie ÝouTube filmpjes omdat jullie altijd vrolijk en oprecht zijn. De artikelen die hier te zien zijn trekken mij alleen veel meer! Zeker een website die ik meerdere keren in de week ga bezoeken.

Dita -

Echt super leuk meiden! Jullie zijn echt een van mn favoriete bloggers dus dit is helemaal leuk!

Bouchra -

Gefeliciteerd met jullie nieuwe website! Super tof, ik kijk nu al uit naar jullie nieuwe blogposts 😀

Floor -

Heel leuk!!!

Iaa -

Superleuk! Heel creatief :)

Karin -

Wat een initiatief meiden! Ik ga 2wmn zeker volgen :)

Anna -

Leuk leuk leuk!

Manouk -

Leeeeeuk idee! Ik ga jullie meteen volgen op Bloglovin’ :)! Succes xx

Fenna -

Ziet er heel leuk uit, ik hoop dat jullie je creatieve ei helemaal in kwijt kunnen en het nog veel mooier wordt dan dat jullie voorstelden. Enne… als 40er mag ik toch ook wel blijven kijken, toch? Jullie beoogde onderwerpen spreken denk ik alle vrouwen wel aan !
x

Martine -

Oh neee zeker weten hoor, het is twintig and up ! 😉 het is juist voor een wat meer volwassen doelgroep!

beautyinsideandoutNL -

Klinkt goed! Ik heb de eerste artikelen al gelezen en ik ga jullie zeker ook op deze site volgen! Ik volg LLG al jaren maar miste altijd wel een beetje het persoonlijke/lifestyle stukje, heel leuk dat naast LLG jullie hier nu artikelen over schrijven op 2wmn!

D -

Heel erg leuk idee en super dat jullie het gescheiden houden van LLG :) Je ziet de grote beautyblogs de laatste tijd toch steeds meer “ver-lifestylen” en ik vind het echt heel tof dat julie het gescheiden houden. Hij staat al in mijn Bloglovin :)

Één klein puntje: ik lees in de tekst op jullie YouTube kanaal “sex” in plaats van “seks”. In Nederland schrijven we het altijd met -ks, doen jullie gelukkig in dit artikel ook, hoop dat jullie dat consequent blijven doen 😉

Laura -

Super leuk! Eindelijk een blog wat echt aansluit op mijn leven. Zelf woon ik in Groningen, bijna 20, een relatie van 2.5 jaar en inmiddels ruim 1 jaar samenwonend. En mijn huis steeds opnieuw inrichten is mijn hobby. Oeps!

Heel veel succes meiden!

Hanna -

Wow wat leuk! Zelf ben ik bijna 20 en ik woon deeltijds alleen met mijn vriend. Huishouden, recepten en over het algemeen lifestyle spreken me dus meer en meer aan. Super leuk idee!

Fleur -

Ooh wat ontzettend leuk meiden!
Geniet ervan en ik ga opzoek naar het follow knopje!

Jantine -

OOOOHHHHHHHH wat leuk!

Rosie -

Gefeliciteerd met jullie nieuwe site! Ik ben nu al fan! Ik heb eigenlijk niets met beauty, maar keek wel altijd op LLG omdat ik jullie zo leuk en gezellig vind. Veel succes en ik word in ieder geval al een trouwe bezoeker 😉

Fenna -

Ziet er heel leuk uit, ik hoop dat jullie je creatieve ei helemaal in kwijt kunnen en het nog veel mooier wordt dan dat jullie voorstelden. Enne… als 40er mag ik toch ook wel blijven kijken, toch? x

Suzanne -

Leuheuk!!!

Cindy -

Oh wat leuk! Dit spreekt me heel erg aan (al hoop ik dat jullie ook nog eens uitgaanstips in Brabant doen, aangezien ik laatst op Instagram zag dat Martine in Breda was haha). Ik ga jullie zeker volgen!

Layla -

Wat leuk!!!

Amy -

Ik zei het al op LLG maar wat tof! Ben benieuwd naar jullie komende artikels en video’s (:

Jonna -

Na het kijken van jullie video ben ik helemaal enthousiast! Wat ontzettend gaaf dat jullie dit gaan doen!! Goede naam, super logo! Heel veel succes!

Miranda -

Oh wat onwijs tof! Ik volg jullie al zo lang omdat ik jullie zo onwijs leuk vind, maar beauty past qua onderwerp niet zo heel erg bij mij haha. Ik ga jullie hier zeker volgen, precies het soort blog waar ik van hou!

Martina -

Groningen, 24 jaar, carrière, eigen woning en vaste relatie… Allemaal raakvlakken met jullie nieuwe blog waardoor ik nu al helemaal blij ben met jullie nieuwe project. Doe daar nog een dosis gezelligheid bij van jullie twee en een nieuwe blog favoriet is geboren. Ja ik ben helemaal in mijn nopjes!!

Martine -

Ahhh wat lief!! Superleuk om te horen!

Minke Maria -

Ik kan nu al niet wachten om te zien wat komen gaat! Super tof, ik hoop voor jullie dat dit net zo’n succes wordt als LLG. Aan jullie zelf zal het in ieder geval niet liggen…

Lisa -

Superleuk! Dit is echt precies waar ik op zat te wachten, haha.

saarenzo -

Echt heel leuk! Jullie gaan hier precies de onderwerpen behandelen die ik altijd zo mis op andere grote blogs. Ik ga jullie dan ook zeker volgen 😀

Benay Vaneese -

Wat gaaf!! Ziet er nu al helemaal tof uit.

Madebyuna -

Onwijs leuk!! Deze toevoeging maakt het helemaal conpleet:) dit is helemaal precies wat mij naast beauty ook super interreseert! You go girls!!

Anniek -

Wauw, tof hoor meiden! Ik ben jullie meteen gaan volgen op Bloglovin, want dit ziet er veelbelovend uit! Ik volg jullie al een hele tijd, en altijd dacht ik al: ‘jullie moeten echt eens iets gaan doen met jullie ‘psychologische’ en huiselijke filmpjes’, wat leuk dat jullie inderdaad zoiets begonnen zijn! Toffe introvideo ook, ik heb er zin in! :)

Michelle Kaiser -

WAUW, nog een kindje voor jullie. Wat tof dit. LLG 2.0 = 2WMN.
De naam alleen vind ik al origineel en super tof bedacht. Vind ik ook heel goed bij jullie passen.
Ik ga jullie volgen. Ben heel benieuwd.
Succes en veel plezier.

Groetjes

Shirley -

Heel gaaf! Ik heb niet zoveel met beauty maar ben wel enorm fan van jullie zo samen. Dit is dus perfect, haha. Keep up the good work! Ik volg jullie trouw :)

Martine -

Ahhh superleuk Shir!

Suzanne -

Gefeliciteerd met dit nieuwe leuke blog, veel succes!

Lisa -

Wat leuk!

Miriam -

Héél gaaf! Ga het zeker volgen =)
En wat een mooi logo ook, top!

Cynthiiaa -

Aaah, wat leuk zeg! Gefeliciteerd met jullie nieuwe website, wat een ontzettend gaaf idee! Ik ben echt benieuwd wat voor video er vrijdag online gaat komen. Succes met jullie nieuwe site! Ik ben al om. 😀

Sanne -

Heel leuk, gefeliciteerd! Ik ben heel benieuwd en zal zeker regelmatig een kijkje nemen op jullie nieuwe blog :)

Lauren -

Suuuuper leuk! 😀 Love lifestyle artikelen en vlogs.

Marleen -

Wauw! Wat een leuk idee, precies wat ik leuk vind om te lezen en dat van mijn favo bloggers. En ik als 20-something kan me helemaal vinden in de onderwerpen, vooral carriere, vriendschappen en seks zijn onderwerpen waar je soms goed naar moet zoeken op blogs.

You go girls! Nu lekker lezen :)

Willemijn -

Dit is precies wat we voor ogen hadden dus dit vinden we super leuk om te horen!

Nikki -

Geweldig meiden!

Veel succes!

Liefs

Manon -

Super tof ik kijk uit naar de artikelen en filmpjes 😀

Sandra -

Wow superleuk nieuws! Veel succes met jullie nieuwe site, ik voeg deze alvast toe op Bloglovin!

Nikki -

Super leuk dat jullie dit gaan doen meiden! Ik ga het natuurlijk weer volgen!

Sam -

Super tof meiden!

Reageer ook