Hemelsblauw

Pastelkleuren zijn geweldig, het is jammer dat het niet iedereen staat anders zou het straatbeeld wel heel lief en zoet zijn. Wij zijn voornamelijk gek op hemelsblauw. Liefde! De jas op de eerste foto is van Willemijn. De stof lijkt wat op wol, maar dan geen zuivere wol. Hij is van Only en kostte €80. Het is een mooie herfstjas, voor de winter is hij waarschijnlijk net wat te koud. Maar in Nederland hebben we vaak zachte winters!

De jurk op de eerste foto is van mij. Het is een Vanilia jurk en toen ik hem destijds in de webshop zag moest en zou ik hem proberen. Minpunt? Hij was knetterduur en helaas niet meer te koop. Ik geloof dat ik er of €120 of €140 voor heb betaald. Slik! Maar toen ik hem aantrok was ik verliefd. Hij heeft een leuk bijpassend riempje en een mooie lage riem.

Maar niet alleen hemelsblauwe kleren, maar ook een hemelsblauwe muur kan ontzettend mooi zijn. Hemelsblauw lijkt een wat neutrale kleur blauw. Het is niet te warm, maar ook niet te kil. Ideaal en past bij veel dingen, ook in huis!

Tja, je kunt er niet omheen: we zijn gek op hemelsblauw. Het staat ook mooi bij goudkleurige accessoires en schoenen. Het heeft bijna iets koninklijks.

De hemelsblauwe trui is van Benneton en de spijkerblouse kochten we in New York bij de TopShop.

Mijn Vanilia jurk heb ik wel vaker aan, maar niet zo veel laten zien. Ik draag hem bijvoorbeeld bij het Mulberry event (linksboven). Het leuke was dat die dag mijn zus Renate een mintgroene Vanilia jurk droeg en Willemijn een okergele Vanilia jurk. De hele dag werden we aan onze jasjes (of jurkjes) getrokken met de vraag of we een speciaal feestje hadden. Dat was zo’n leuke complimenteuze dag, heerlijk! Ik vind hemelsblauw ook leuk combineren met zachtgeel!

Ik heb daarnaast ook nog een aantal hemelsblauwe items. Bijvoorbeeld het truitje van TopShop (rechtsboven) en met dit kledingstuk lijken mijn oorbellen van Swarovski ook haast wel hemelsblauw!

In New York kocht ik ook een leuk hemelsblauw hoedje bij TopShop. Het is jammer dat weinig dames een hoedje durven te dragen, want heel vaak krijg ik er toch leuke opmerkingen over op straat!

Miss Sporty #470

Door deze hippe kleur kwamen we er ook achter dat alle handen opfleuren met een hemelsblauw nagellakje. Je hoeft er niet eens getint voor te zijn, het staat bij heel veel huidskleuren mooi en ook zeker bij de lichte huid!

We slapen nog net niet onder een hemelsblauw dekbed, het moge duidelijk zijn hoe veel we van hemelsblauw houden. Het is immers niet voor niets dat onze nieuwe blog 2WMN hemelsblauwe accenten heeft…was het je al opgevallen?!

Hou jij ook van hemelsblauw?

41 reacties

Nienke -

Wat is het toch een prachtige kleur!
Ik heb laatst zelf een hemelsblauw lang vest gekocht maar ik heb werkelijk geen idee hoe ik hem moet combineren. Iemand tips?

Het staat jullie trouwens super!

Irene -

Ik heb ook een hemelsblauw vest, doe altijd eronder een zwarte broek en mn shirtje hou ik ook rustig. Bijvoorbeeld een Zwarte polo of blouse. Kan ook een andere kleur natuurlijk maar dan vind ik het iets te druk worden.

Michelle Kaiser -

Eigenlijk ben ik, heel eerlijk gezegd niet zo van hemelsblauw. En ik kan mij niet herinneren dat ik er ooit iets van heb gehad. Ik vind het jullie overigens wel geweldig mooi staan.

Marnel -

Jaaa hemelsblauw is prachtig! Die jas van Willemijn vind ik ook echt super!

Syl -

Ik heb het niet zo op pastelkleurige kleding. Maar laatst trok ik voor de grap een hemelsblauwe winterjas aan van Marks&Spencer en ik was verliefd. Wat stond dat netjes en lief.

Priscilla -

Ik vind hemelsblauw bij anderen vaak heel mooi staan maar hou er zelf niet zo van. Ik draag liever donkere/andere kleuren zoals zwart, legergroen, bordeauxrood, knalrood en paars.

Cindy -

Wij hebben deze kleur in onze slaapkamer, in combinatie met bruintinten. Ik vind het een hele rustgevende en prettige kleur. Gek genoeg heb ik dan weer geen kleding in die tinten, ja, een jeansblouse, maar dat is toch wat anders..

Glamourista -

Yessss, ik vind het een prachtkleur!

Joke -

Prachtige kleur, maar naar mijn idee heel mooi voor jonge vrouwen.
Heb je een advies voor 50 plus vrouw, Martine? Hoe kan zij lichtblauw dragen?

Cheyenne -

Ik draag eigenlijk nooit hemelsblauw, maar ik vind vaak wel mooi staan bij anderen!

Kelly -

De jas van Only vind ik ook heel erg tof! Ik twijfel ook nog om deze aan te schaffen. Ik dacht zelf dat deze jas mij heel erg bleekt maakt, maar nu twijfel ik weer. Aangezien jij ook licht haar hebt en een lichte huid en ik deze jas je gezicht niet veel bleker vindt maken. Je maakt mij aan het twijfelen haha! Had hem eigenlijk alweer uit mijn hoofd gezet!

Anna -

Ik vind het zo een mooie kleur!! Alleen mijn huid is veel te bleek :(

Bente -

Ik ben ook dol op hemelsblauw! In onze woonkamer hebben we een vide: onze trap en het ‘hek’ boven is ook hemelsblauw. Nu al ruim drie jaar en ik ben er nog lang niet op uit gekeken :)

Iaa -

Ik vind het zo’n toffe kleur, een muur in mijn kamer is ook hemelsblauw :)

Lenneke -

I <3 hemelsblauw.

Ingrid -

Mijn slaapkamermuur heeft die kleur, heel gezellig. Ik heb laatst ook een hemdje in hemelsblauw gekocht, ik ga het steeds meer waarderen. De combinatie met jeans vind ik ook leuk.

Jana -

Hemelsblauw staat je zo mooi 😀 x

Elise -

Ik vind het een hele fijne kleur om aan en om me heen te hebben. Rustgevend en fris!

Natascha -

Aaah, ik deel de liefde voor deze kleur! En het staat jullie ZO goed! :)

Emma -

Heel erg mooi!

Jennifer -

Sinds ik weet dat onze buikbaby een jongetje is ben ik ook helemaal weg van die kleur. Alles. Moet. Babyblauw. Eh, hemelsblauw dus.

Esther -

Jup, helemaal in de wolkjes door de hemelsblauwe kleur!

Maaike -

Ik vind het ook een heerlijke kleur! Ik vind het vooral mooi op een kledingstuk zoals een trui ofzo. Staat heel fris ! Net zoals op jullie site haha :)

Lau -

Hemelsblauw/paarsig, is ook mijn lievelingskleur ! De details op mijn blog zijn ook in die kleur, net zoals die van 2WMN ! xxx

Manon -

Oh die jas is zoo mooi ik wil graag nog zo’n pastelkleurige jas :)

Sascha -

Het staat jullie echt prachtig! Vooral Willemijn, pastel is echt voor jou gemaakt!

Shaz -

Het is een mooie kleur, maar niet mijn ding.

Miranda -

Ik vind pasteltinten erg mooi. Vooral veel nagellakjes en wat tops. Ik heb een hele mooie hemelsblauwe top met matchende nagellak haha, om blij van te worden;)

Joyce -

Prachtige kleur, alleen zal ik het zelf niet zo snel kopen. Maar het staat jullie super!

nenacecilia -

Ik ben vooral benieuwd waar Willemijn’s jas vandaan komt!

Bente -

Er staat in het artikel dat de jas van Only is 😉

Marjolein -

Fijne inspiratie! Helaas staat lichtblauw bij mij echt niet. Al vind ik het idee om dan maar je interieur in lichtblauw te hullen wel prima ;).

Emma -

Ik ben er dol op, als klein meisje had ik een hemelsblauwe trui en dat was echt mijn lievelings! Ik hoop dit seizoen wat nieuwe hemelsblauwe items aan mijn garderobe toe te voegen.

Marcella -

De nagellak heb ik ook en is een van m’n lievelings! Het is wel een kleur die mij goed staat, maar toch heb ik (nog) niet zo veel van in m’n kast hangen.

Hannah -

Ik vind het echt een prachtige kleur, maar ik heb er nog niks van in mijn kast liggen. Daar moet maar eens verandering in komen denk ik!

lucindainwonderland -

Pastelkleurtjes vind ik helemaal fantastisch, maar blauw is niet mijn kleur. Het past gewoon niet bij mij, maar ik vind het alsnog heel leuk. Nope, de andere pastel kleurtjes (zoals groen) zijn meer mijn ding. xxx Lucinda

Diana -

Wat een mooie items. Ik ben het trouwens met je eens dat een hoed meer terug mag komen in het straatbeeld. Afgelopen zomer kocht ik bij de Urban Outfitters een bol hoed, ik krijg veel positieve reacties als ik hem draag, maar toch blijf ik het “eng” vinden om het op te doen naar buiten.

Maaike -

Hemelsblauw is inmiddels zo’n it kleur aan het worden. Je ziet het vaker hangen en je ziet het ook vaker op straat. Ik vind het mooi. Heb er zelf een vest van, van de H&M van de winter collectie van vorig jaar.

Dita -

Heel mooi deze kleur!

Lotte -

Ik vind hemelsblauw ook práchtig, het kan ook zo mooi elegant en zacht staan! Ik vind de kleur bij jullie dan ook altijd erg mooi. Bij mij staat deze kleur alleen totáál niet, dit is echt mijn ‘verboden kleur’ (met kleurenanalyse en al, haha) en hij maakt me totaal grauw :( Super jammer!

Reageer ook