2Vlog: Weekendje Limburg

Een paar weken geleden ging ik een heerlijk weekendje weg naar Limburg, samen met Djurre. Naar Kasteel Terworm, vlakbij Heerlen, om precies te zijn. Ik maakte een vlog van ons weekend en foto’s.

Foto door Kasteel Terworm

Foto door Kasteel Terworm

We verbleven twee nachten in Kasteel Terworm. Dit is een hotel van Van Der Valk. Het hotel is prachtig ingericht en je waant je echt in de Middeleeuwen. In de luxe Middeleeuwen dan. Heerlijk romantisch! De kamer op de foto hierboven was trouwens ook onze kamer.

Het hotel is gelegen in een prachtige omgeving. Naast overnachten kun je er ook dineren. Wij hebben er één avond gedineerd, we namen het Relais menu (met streekproducten), en het was echt genieten! Ook het ontbijt was – zoals je op de vlogs kunt zien – goddelijk.

Het hotel is wel wat aan de prijzige kant, maar je overnacht dan ook in luxe!

Voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht. (Vooraf en tussendoor kregen we nog een amuse, maar die ben ik vergeten op de foto te zetten. Suf!)

In de omgeving van het hotel kun je heerlijk wandelen. Ook kun je (shop)uitstapjes maken naar onder andere Aken, Maastricht, Outlet Roermond en Maasmechelen Village (ook een outlet). Genoeg te doen dus!

Limburg, wat ben ik toch dol op je! Altijd als ik daar ben voelt het alsof ik echt even er uit ben. Als een mini-vakantie!

P.S. Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal!

94 reacties

Laris -

Hé Willemijn! Wat een superleuke vlog! Van welk merk is je kettinkje? :)

Willemijn -

Hij is van trendjuwelier.nl

Denice -

Pfoe wat een mooie man is die Djurre toch. Leuke vlog! En een bodybutter bodylotion noemen kan natuurlijk niet he! 😉

Alice -

Wat grappig, als ik tussenuren heb op school lopen ik en mijn vriend daar wel eens. Daar heeft mijn huidige vriend ook gezegd dat hij van me houdt! Is wel het mooiste stukje Heerlen eigenlijk. Qua shoppen is Heerlen niet veel soeps. Wel grappig om stukjes heerlen te zien waar ik ook regelmatig loop!

Sann -

jezus wat een lekkerding is je vriend haha.. mijn broer is daar getrouwd !! is erg mooi ja

Elise -

Haha, Djurre ziet er inderdaad goed uit!

Jaan -

Wat ontzettend leuk gedaan, ik heb echt met plezier gekeken! Wat een leuk stel zijn jullie en het is al vaker gezegd: je bent een knappe vrouw met een knappe man!

Mirte -

leuke vlog! Fijn dat jullie genoten hebben in Limburg, zelf woon ik er ook.
En leuk Djurre in een vlog, vaker doen!

Stephanie -

Leuke vlog ^^. Wat een prachtig hotel en mooie omgeving!
En wat een leuke vriend! Tof dat hij je zo steunt hierin en zo ook zijn best doet om wat van de vlogs te maken :D.

Jennifer -

Wat een leuke vlog! Ik denk dat ik op mijn eerste vlog net zo zal zijn als Djurre, overal om lachen en het vooral heel idioot vinden om tegen een camera te praten, haha.

Debbie -

Ahww wat leuk, ik kom zelf uit limburg en woon ook in de buurt van heerlen.
limburg is heerlijk om te wonen!!

Lenneke -

Serieus, alleen al voor het ontbijt wil ik naar dit hotel.

Sanne -

Wauww mooie omgeving! Moet mezelf bedwingen om ook niet gelijk te gaan boeken..
Leuke vlog, ook leuk met Djurre een keer erbij. Vloggen is natuurlijk wennen, alleen maar grappig op te zien. Hopelijk hebben jullie een leuk weekend gehad!

Nynke -

Hoe cute zijn jullie samen!! (L)
Echt super lief 😉

Nynke-Boudien -

Wat een superleuke video! Leuk om Djurre wat meer in beeld te zien. Ook heb ik jullie nog helemaal niet gefeliciteerd met jullie nieuwe blog. Ik ben al helemaal fan, leuk om wat meer lifestyle artikelen te lezen van jullie :)

Nora -

Oh, dit komt zalig over, en superleuk dat Djurre mee heeft gedaan in de blog — heel schattig en grappig om te zien ook hoe verlegen op camera hij is. ^^

saarenzo -

Wauw, ziet er allemaal erg mooi en lekker uit! En Willemijn, wat heb je toch een knappe man 😉

Cynthia -

NOO KANS GEMIST!
WOON ZELF IN HEELREN :((

Cynthia -

Trouwens is inderdaad een mooi kasteel ben zelf 2x daar in de tuin geweest en 1x in het kasteel.
En een hele leuke vlog!

Dionne -

Limburg is ook prachtig! Ik ben er opgegroeid (dorpje naast Maastricht) Leuke vlog!

Joyce -

Wat heerlijk dat jullie in Kasteel Terworm overnacht hebben! <3 Voor mij was deze vlog sowieso extra leuk om te zien, omdat mijn vriend er letterlijk om de hoek woont en wij standaard met onze Newfoundlander wandelen in de kasteeltuinen. Ik moest dan ook stiekem wel een beetje lachen toen je aangaf dat jullie verkeerd gelopen waren, maar niets minder waar was. Jullie zijn die keer echt compleet omgelopen (vrees ik), maar ach dat zullen wij vast ook doen als wij in een vreemde stad zijn. Wel fijn dat jullie zo genoten hebben! Leuk stel zijn jullie om te zien!

Maxime -

Wat een leuke vlog, ik word er zelf helemaal gelukkig van! Wat een heerlijk weekend en wat een heerlijke echtgenoot heb je, Willemijn.

Suze -

Djurre WAT EEN KNAPPERD!

Simone -

Super leuk om te zien! Over een paar daagjes ga ik samen met m’n vriend & schoonouders naar Zeeland :) een mid-weekje in een Beach-house klinkt ook lekker decadent 😉 lijkt me heerlijk om eens hier naar toe te gaan, mooie omgeving & pracht hotel! Deze tweede blog er bij is wat mij betreft een schot in de roos ^_^

lisanne -

haha je vriend moest er echt ff aan wennen zo te zien ja..
wel een knapperd zeg! dit is de eerste keer dat ik hem in ‘videovorm’ zie haha

wel een prachtig kasteel!

lisanne -

en wat me opviel was heel veel de woordjes, lieverd en schat.. ja dat hoor je normaal niet als je met martine bent xd en je zei heel vaak ‘ja mensen’ normaal hoor ik dat niet ;p

Isabel -

aaah, wat een leuke vlog! En wat ziet dat hotel er zoooo romantisch en lief uitt! Het past bij jullie, lief, gezellig en leuk! Om jullie zo naast elkaar te zien enzo, vind ik zooo cute! En ik moest telkens glimlachen om Djurre, hij is zooo schattig! En inderdaad een knappe man, damn! Je hebt echt geluk Willemijn! 😉 kortom, ik wou gewoon even zeggen hoe lief en bijzonder ik jullie samen zijn, jullie zijn een top stel! <3 Echt super lief! <3

Ellen -

Djurre is zooo mooi haha! Wat een leuke vlog en zo’n mooie omgeving! Zo te zien hebben jullie er zeker van genoten 😀

Marcella -

Wat een leuke vlog en je hebt me gelijk op een verjaardagscadeau-idee gebracht. Je kan er vast ook erg goed eten zo te zien.
Het is wel meer een LLG vraag maar welke lipstick draag je in het begin van de vlog? Hij is prachtig!

Willemijn -

Dankje! Het is MAC PLumful!

Margot -

super leuke vlog! ik woon dichtbij Maastricht, super mooie stad, ben je daar ooit geweest?

Elly Kellner -

Ha wat leuk zo’n vlog met Djurre erbij. Hij moet er misschien heel erg aan wennen aan dat steeds in beeld komen maar het is zo ontzettend leuk om te zien wat een tof stel jullie samen zijn. De gewone interactie en ook dat moment waarop hij gewoon doorliep omdat hij je vlogopname niet wilde onderbreken. Hij is knap om te zien en jij ook Willemijn; samen = nog leuker :) Ik zou geen bezwaar hebben om jullie vaker samen te zien in videos :) Liefs, Elly

Kirsten -

Geweldig hotel, wij hebben hier onze bruiloft gevierd!!!

Tessa -

Oh wat heb ik genoten zeg, zo een leuke vlog! En inderdaad was is Djurre een knappe man zeg pfff goed gedaan mijn! Hahaha

nenacecilia -

Oh, dat kasteel ziet er zo romantisch uit! <3

Sandra -

Jeetjee Djurre is echt zzooooo knap en aantrekkelijk! Wow, leuke vlog Willemijn! En wat een leuke man heb je :) X

Marnel -

Helemaal geweldig zo’n vlog met Djurre!! Hij is echt heel lang als je jullie zo naast elkaar ziet….hihi! Tof dat hij het gedaan heeft! Wat een prachtig hotel was het! :)

Willemijn -

Haha ja! Hij is 1,85 en ik 1,65.

Ltbamom -

Ik snap wel dat je hem schat noemt. Wat een leuke vent zeg!
Jullie zijn een leuk stel en wat een heerlijk weekend. Super mooi plekje.

Jo -

Wat zijn jullie een prachtig stelletje. Heel erg genoten van deze vlog!

Manon -

Wat een leuke vlog, lijkt me leuk zo een weekendje in limburg

Roos -

Ik woon op 1 min loopafstand van kasteel te worm haha toevallig!

Idhuna -

Echt een hele leuke vlog!

Charlot -

Wat zijn jullie allebei mooi! Bijna Beckham-achtig haha!

Anna30 -

Aah Djurre is superschattig! Heerlijke vlog om te kijken zo’n weekendje weg.

xx_Patries_xx -

leuke vlog zo zeg, erg leuk om te zien dat djurre toch wat verlegen (overkomt) hihi! Ziet er heel mooi uit daar, lekker genoten zo te zien.

Eilish -

Wat een leuke vlog! Mooi hotel! Ziet er goed uit allemaal!

Myrna -

Oh wat zijn jullie toch een prachtig stel! Leuk zo’n vlog samen en wat zag het er allemaal mooi uit daar! Mooi plekje voor een weekendje weg.

Miranda -

wat een tof weekend zeg. Heerlijk, zo’n hotelontbijtje! Ik wil ook graag weer eens een weekendje weg als ik dit zo zie… en dat hotel… euhm sorry, kasteel ziet er echt prachtig uit!

Wat fijn dat Djurre in de vlogs wil, heel leuk! Martijn krijg ik denk ik nooit zo ver;) Zelfs niet met zo’n tof vlogbloesje;) haha!

Riz -

Ah wat een heerlijk weekend moet dat geweest zijn. Alleen dat ontbijt al.. En die aardappeltjes, gewoon in perfecte vierkantjes. Prachtig! Sjiek.
Krijg het idee dat we Djurre nog wel vaker zullen zien ;-).

Lisa -

Leuke vlog, ik woon dan wel in Belgisch Limburg maar dat is ook zeker de moeite waard voor een weekendje! Ik vind jullie ook echt een leuk koppel en wat lief dat je mocht vloggen, hij deed het ook heel goed trouwens.

Shaz -

Wat een mooie locatie. Het lijkt inderdaad alsof je op vakantie bent in het buitenland. Erg bijzonder om te overnachten in een kasteel.

Jullie zijn echt een superleuk stel. Ik kan me wel voorstellen dat het even wennen is om te vloggen.

Eline -

Wat een super leuke vlog! Jullie zijn heel leuk samen :) en wat lief dat hij ook in de vlog wou! Heel schattig ook dat die de weg niet zei omdat je aan het vloggen was hihi.
Liefs,
Eline

Femke Steketee -

Wow, het ziet er daar prachtig uit! Word helemaal ontspannen als ik naar de foto’s kijk. Ik denk dat ik maar eens een weekendje ga boeken daar! Heerlijk.

Mariska -

Wat een leuke vlog! En wat heb je een knappe man! Jullie zijn een leuk stel!
Dat kasteel ziet er geweldig uit! Zeker iets om te onthouden voor als ik weer eens weekendje weg ga. Mascha´s Gregor moest geloof ik in het begin ook best wennen aan het vloggen, maar is nu helemaal gewend. Hij heeft zelfs wel eens een review video gedaan van een aantal mannengeuren, hihi.

Minke Maria -

Wat een leukerd is Djurre toch! Haha, hij mag wat mij betreft vaker in vlogs voorbij komen..

Het zag er echt heel gezellig uit en volgens mij heb je ook een mooie afweging gemaakt van wat wel te vloggen (of laten zien na het editten natuurlijk) en wat niet, zodat het niet teveel ‘inbreuk’ is op je privacy. Daar wil ik een complimentje voor geven.

Willemijn -

Wat leuk om te horen, dankjewel!

diana -

Wat leuk dat jullie in limburg waren, ik woon daar in de buurt hahaha idd veel duitse dagjestoeristen! En vind jullie echt een leuk stel en Djurre is leuk op camera! Vaker doen haha :)

Sas -

Mooi kasteel! Ziet er erg gaaf en leuk uit :)

Inge -

Wat grappig, ik heb daar twee jaar geleden gegeten met een familiefeest! Toen was het eten alleen niet zo’s succes, overal hadden ze gelatine doorheen gegooid, omdat dat ‘modern’ was. Zo vies! Gelukkig was het eten nu wel lekker. :)

Anouk -

Wat een onwijs leuke vlog! Mijn ouders wonen in Weert, bij Roermond in de buurt, en wij zijn dan ook vaker in het weekend ‘even’ iets halen in Roermond. Ik vind het altijd heel grappig om te zien/lezen dat er mensen zijn die daar een heel dagje van maken omdat ik me dat zelf écht niet voor kan stellen haha. Ik ga er altijd even snel heen.
Volgens mij hebben jullie het heel erg leuk gehad! En lief van Djurre dat je mocht vloggen, hebben wij weer wat leuks om te kijken 😀

Tineke -

Wat een leuke vlog, ziet er erg leuk uit. Dat kasteel is zo mooi! Wat is Djurre een hottie 😉
Liefs

Larissa -

Oh, wat leuk om het kasteel nog eens te zien. Wij hebben hier onze huwelijksnacht doorgebracht, ondertussen al 6 jaar geleden. We hadden de Poortwachterssuite, we hadden gewoon 2 étages op de kamer, echt héél decadent

Larissa -

Het is trouwens dichtbij voor de meeste Belgen, wij zijn van Belgisch Limburg, ongeveer een halfuurtje rijden. Roermond is ook heel tof, hier komen we nog regelmatig. Leuke vlog trouwens

Denise -

Leuke vlog, zag eruit als een heerlijk weekend! Jullie zijn echt heel lief samen! En ik kan me vergissen maar heb je nou een Mulberry Lily in Oxblood om je schouder bij je outfit voor het eten? 😉

Maudje. -

Ja, Wat een schatje die Djurre. Echt heel schattig die ongemakkelijke blikken. Ik vond het eigenlijk een beetje zielig dat je moest vloggen tijdens zo’n weekend samen haha. Hopelijk was het niet al te storend voor hem. Ziet er super mooi uit daar. Had nog een leuk idee nodig voor mijn ouders om ze een weekendje samen weg te sturen. Dit lijkt me echt top! En, wij wonen bij Eindhoven dus niet al te ver! Bedankt weert Willemijn. X

Willemijn -

Nee hoor, dat vond ik leuk! En Djurre vind het stiekem ook wel leuk want hij heeft al heel vaak gevraagd waneer ik de vlog nu eindelijk online zou plaatsen en wat de reactie waren. 😉

Shanna -

Wauw, wat heerlijk zeg! Ik werd er zelf bijna ontspannen van! 😉

Wat een leukerd is djurre. Doet me denken aan mn eigen kerel, ook zo heerlijk droog en down to earth! :)

Willemijn -

Haha inderdaad! Droog en down to earth zijn wel woorden die Djurre kunnen omschrijven.

Sanne -

hele leuke vlog!!

Ria -

Hoi Willemijn,
Leuk hotel zeg!! Dat onthou ik.
Djurre is nog niet gewend aan de vlogcamera.
Maar wat een leuke man!!

Anniek -

Leuke vlog! Wel grappig om te zien, had jou juist helemaal niet ingeschat als een type dat vaak ‘schat’ en ‘lieverd’ zegt.

Martinelucia -

Ah wat leuk om eens een hele persoonlijke vlog te zien.
Ik blijf erbij… wat is Djurre een knapperd!
Jullie zijn een knap stel!

Maud -

Ziet er super gezellig uit!
Leuk om te zien dat jullie zo dicht
Bij mijn huis waren hihi. Leuke vlog! Xx

Anneloes -

Ik woon (nouja, als ik niet op kamers zit haha) heel dicht in de buurt van Kasteel Terworm, superleuk om dit terug te zien!

Dita -

Leuke vlog! Zo leuk deze site, nu al een van mijn favorieten :)

Kim -

Wauw wat een mooi kasteel en een gezellig weekendje! Leuk he zo even samen ertussenuit! Ik wil ook graag eens naar outlet Roermond gaan! Leuk om het al eens te kunnen zien! Het lijkt wel erg op Maasmechelen Village. De Mulberry tassen waren nog steeds erg duur zeker?

Willemijn -

Zeker, het blijft een flink bedrag. Maar je hebt er wel 30 tot 40% korting op de originele verkoopprijs. Scheelt toch maar weer haha!

Selda -

Hoi Willemijn, in de vlog van amsterdam zag ik dat je een mulberry alexa hebt. Is dat een medium of oversized model??

Willemijn -

Dit is de medium! De ‘standaard’ dus eigenlijk :)

Charile -

Super leuke video 😀

Iris -

Wat een heeeeetlijk hotel lijkt me dat kasteeltje! Wil ik ook wel naartoe!
En djurre moet duidelijk nog even wennen aan het vloggen maar dat maakt helemaal niet uit!
Volgens mij hebben jullie heerlijke dagen gehad:)

Willemijn -

Haha inderdaad! Hij vond het maar raar, dat vloggen 😉 Maar wel heel lief dat hij dat voor mij wilde doen!

Jessica -

Leuke vlog en wauw wat een mooi hotel!
Wat lief van Djurre dat hij niet in je vlogmoment wilde zeggen dat jullie verkeerd liepen, that’s cute!

Martina -

Echt een mooie plek, die tuin is een mooie trouwlocatie, echt een plaatje om te zien! Moest wel lachen om het stukje waarin jullie verkeerd liepen omdat je vriend je niet wilde onderbreken. Ik vind zijn naam trouwens erg leuk, jullie zijn een mooi stel samen!

lucindainwonderland -

Wauw, in zo’n kasteel heb je volgens mij echt wel even het gevoel dat je ver van huis bent. Erg fijn en ook zeker iets wat ik even zou moeten doen, er tussen uit…. maar voorlopig zit het er helaas niet in. Erg leuk om zo te zien hoor. xxx Lucinda

sofie -

Hi, super leuk ik ben laatst ook in limburg geweest. Het is daar zo mooi en leuk! X

Marcella -

Leuk dat je ons meenam naar Limburg

En, staat je goed hoor Djurre, je vlogbloesje!

Willemijn -

Hahaha, vlogbloesje! 😀

Benay Vaneese -

Wat een leuke vlog. Lekker romantisch in zo een kasteel. Zal is kijken wat het kost, kan ik mijn vriend verrassen.

Niki -

Wauw Willemijn wat heb jij een knappe vent haha, moet toch even gezegd worden.

Renee -

Wat leuk! Mijn vriend en ik gaan 26 september trouwen en daarna 2 nachten naar dit hotel. :)

Willemijn -

Ooohh heerlijk, goede keus joh!

Sophie -

Wat een mooi hotel zeg, en lekker eten

Reageer ook