2Vlog: RTV Noord!

Afgelopen donderdag waren we te zien en te horen bij RTV Noord. We spraken over bloggen, onze carrièreswitch en de toekomst. En de rest van de dag bleven we lekker vloggen.

Bekijk hier de tv-reportage van RTV Noord terug.
Beluister hier de radio uitzending terug. Klik rechts op ‘Kies de gewenste dag’ en kies donderdag. Daarna kies je de tijd 10:00 tot 11:00. Wij komen ongeveer rond 10:15 aan bod! Het is terug te luisteren tot en met 10 september.

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal

19 reacties

Floor Daasvand -

Super leuk interview! Wel grappig dat je de camera bijna vergat Willemijn haha!

Denice -

Leuk! en wat zijn jullie toch leuk! Ik heb sinds jullie een hele tijd geleden besloten om ‘serieuzer’ te zijn in de fimpjes van LLG (wat baalde ik van die mededeling…) jullie iets minder fanatiek gevolgd… maar deze site is het helemaal! Dit zijn jullie! Jullie niet-serieuze-maar-ook-weer-wel-versie! Heerlijk. Fijn dat jullie weer terug zijn, gewoon puur zoals jullie zijn :) Complimenten!

Cecile -

Wat zijn jullie leeeuk! Ik vind vlogs altijd stom, maar die van jullie kijk ik met plezier. Omdat je gewoon merkt dat jullie spontane, nuchtere dames zijn.

me -

Leuk gedaan.

Halima -

Ik vond jullie erg leuk overkomen bij het interview! Van het gehakkel had ik weinig gemerkt in elk geval haha :p

Deborahschrijft -

Super leuk zeg!!

Joyce -

Waar komen jullie handtassen vandaan? Ze zijn echt gorgeous!

Marnel -

Wat vet zeg!!! Jullie hebben het goed gedaan! Ik dacht toen je de camera vergat…je vergeet ons nooo, hahaha 😉

Mirjam -

Gaaf meiden! Ik volg LLG ook vanaf het begin, zo leuk om te zien hoe jullie groeien!

Anna30 -

Superleuk meiden!!

Idhuna -

Jeetje, wat leuk! Jullie zijn ook zo gezellig!

Marjo -

Super tof! Het is jullie echt gegund. Het enige puntje is ben ik de enige die hoort dat die verslag gever aan het begin van het item zegt; ‘Dus daarom zegde willemijn haar baan op’ het is toch zei?

xx

Margriet -

Het is wel ‘zegde’.
Het is namelijk de ‘verleden tijd’ van opzeggen. Dus ‘zegde’ is in deze zin goed! :)

Anna30 -

Ik heb het even nagezocht… het kan allebei! alleen is ‘zegde’ veel ouderwetser.

Suzanne -

Ah lieve Mijn, ik zie je zenuwen voordat het begon, hihi! Maar wat deden jullie meiden het goed! Ik heb het allemaal live geluisterd als Groninger natuurlijk.

Elise Joanne -

Nou, prachtig debuut dames! Ik vind je trui zo leuk Willemijn, die is van de Beijenkorf toch uit je laatste shoplog? Leuke man die het interview heeft afgenomen trouwens, volgens mij voelden jullie je helemaal op jullie gemak! Ook wel zo prettig daarom. Ik was net te laat met luisteren op de radio dus vind het leuk om nu nog even gehoord te hebben!

Dita -

Echt super leuk!!

Madelon -

Wat gaaf! Ik volg jou al een paar jaar Willemijn, echt leuk om te zien hoe succesvol jij en Martine zijn geworden met de blog. Jullie verdienen het! Ik kijk weinig filmpjes op blogs, maar die van jullie zijn erg leuk!
Liefs!

lucindainwonderland -

Zo super tof, ik ben echt gek op de radiowereld, zou er het liefst ook zelf in willen werken. De man was echt super leuk en oprecht geïnteresseerd in hoe het zat en hoe het werkt. xxx Lucinda

Reageer ook