2Vlog: Noorderzon

Noorderzon: het oh zo gezellige internationale, culturele festival dat jaarlijks plaats vindt (sinds 1991!) in het Noorderplantsoen van Groningen. Je kunt hier genieten van betaalde en gratis theatervoorstellingen en muziek. Ik ging er heen met met Alida en mijn schoonmoeder. Tijd voor een Noordervlog!

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal

9 reacties

Ingrid -

Ah, door dit filmpje krijg ik heimwee naar Noorderzon;)

Leonor -

Ik probeer elk jaar wel even te gaan! Is altijd heel gezellig

Marnel -

Zag er gezellig uit!! Je haar zat ook leuk Martine!

margriet kuper -

wat leuk dat je hier een vlog van hebt gemaakt. Zo gezellig idd Noorderzon. Ga ook elk jaar heen (maar dat kan als echte groninger ook bijna niet anders) Ben je bij de Heidedoosjes geweest? Ik ben bij de voorstelling geweest…erg grappig.

Dita -

Dat ziet er gezellig uit! :)

Miranda -

Dat ziet er echt gezellig uit zo met al die lichtjes. Leuke vlog.
En wat zit je haar prachtig in de video. Mooie kleur, mooie staart, heel tof!

Idhuna -

Hele gave vlog! Zag er allemaal gezellig uit!

lucindainwonderland -

Dat zag er wel super leuk uit met al die lichtjes. Ik houd wel van zulke culturele dingen. Wij hebben dat hier in de buurt ook vaak. Maarjah, Lowlands is ook zo goed als om de hoek hahaha. Super leuk, alleen jammer dat Groningen nou niet echt in de buurt is. xxx Lucinda

Marcella -

Als niet Noordeling ken ik Noorderzon ook wel! Ziet er gezellig uit :)

Reageer ook