2Keep a Diary: september #2

De weken vliegen voorbij, het is al bijna oktober. Dat betekent ook dat het officieel herfst is. Ik ben gek op de herfst!

Ik denk dat ik de herfst het leukste seizoen vind om een hond uit te laten. Het is -als de herfst net begonnen is- nog warm genoeg voor Noa om te zwemmen en ik kan enorm genieten van de mooie gekleurde bladeren in het bos.

Noa is gek op apporteren en zwemmen en die twee gecombineerd vindt ze al helemaal geweldig. Ik vind haar oren altijd zo geinig als ze aan het zwemmen is. ‘Vliegtuigoor’ noem ik haar dan!

Snel even wat eten, want ik had nog 20 minuten om het te maken, om mijn sportoufit aan te trekken en naar de sportschool te gaan. Ik wist helemaal niet wat ik moest eten. Het moest in ieder geval snel en simpel. Ik besloot noodles te maken met wat peentjes/worteltjes en een ei. Best lekker!

Ik kwam er achter dat mijn stofzuiger zak alweer vol zat en dat dit de laatste zak was. Terwijl ik een foto maakte van de zak, bedacht ik me hoe simpel we wel niet geworden zijn. Briefje? Pen? Wat is dat?! Hup, gewoon een foto met je smartphone maken, veel makkelijker als je nog eens wat na moet bestellen!

Naast wandelen met Noa, sporten en het huishouden hebben Willemijn en ik ook een drukke agenda voor zowel LiveLifeGorgeous als 2WMN, maar we genieten er enorm van! Zo mogen we nu eens in de 6 weken ongeveer naar Radio Noord om met René Walhout gezellig te kletsen over van alles en nog wat. Het ging dit keer over ‘hoe vaak douch jij?’ en wat hot or not is tegenwoordig op het gebied van make-up (en een beetje fashion). Heel gezellig en leuk om te ervaren! Ik zou best een eigen radioprogramma willen!

Toen ik bij Willemijn aan het werk was, waste ik snel even al mijn kwasten. ‘s Avonds zouden we de make-over hebben bij Salon Jasper met de winnaars Erin en Jochem. We zouden hen opmaken en dan is het natuurlijk wel zo fris als je met schone kwasten werkt. Ik vind kwasten wassen een stom werkje, maar iedere keer verbaas ik me er weer over waar ik zo moeilijk over doe. Binnen een kwartiertje is het immers klaar!

Het was een ontzettend leuke avond bij Jasper met Erin en Jochem. Wat een leuke mensen! Ik vond hun haar ook heel erg gaaf geworden en ik vond het zo stoer dat Erin voor kort haar ging en Jochem voor donkerblauw. Ik hou daar enorm van, die gewaagdheid!

Nadat het afgelopen was heb ik met Jochem nog zeker een half uur buiten staan kletsen over een aantal persoonlijke dingen. Ik vond het zo knap van hem dat hij op jonge leeftijd al er voor koos om zijn hart te volgen. Meer zeg ik er niet over, maar je bent een topper Jochem!

Over het volgen van je hart gesproken…Ik schreef een heel persoonlijk, open artikel voor 2WMN over het volgen van je hart. Het is mijn meest kwetsbare, persoonlijke artikel dat ik ooit heb geschreven. Na zoveel jaar dacht ik dat hetgeen waar ik over schreef me niet zo veel meer zou doen, boy was I wrong. Het zal denk ik nog een tijd duren voordat het online komt. Ik ben er nog wat onzeker over, het heeft veel te maken met anderen niet willen kwetsen en anderzijds mezelf niet te kort willen doen. Ik moet hier in het artikel nog een balans in zien te vinden. Ik schrijf het artikel om anderen te helpen en te inspireren. In ieder geval huilde ik tranen met tuiten, van intens verdriet maar ook van geluk.

Gelukkig heb ik genoeg dingen te doen die me afleiden. Zo gingen Willemijn en ik naar het Beauty Speed Date event in Amsterdam. Jorrik maakte deze foto van mijn oufit. Mijn schoenen zijn van Ted Baker, mijn broek van Levi’s en mijn top van Vanilia. Mijn tas is de Mulberry Small Willow Tote in Ballet Pink. De sieraden zijn van Swarovski.

Na het event aten Willemijn en ik onderweg bij de Hajé. We namen kipsaté met friet. Lekker!

De vrijdag na het event waren we vrij. Mooi, want ik moest mijn huishouden weer een beetje op orde brengen. Ik zou namelijk logés krijgen, mijn neef Danny en zijn vrouw Nathalie -mijn aangetrouwde nicht- die jullie misschien wel kennen van hun bruiloft in Cortona waarbij ik de visagie deed. Dat is alweer een jaar geleden!

Mijn logeerkamer vond ik er zo ongezellig uit zien! Ik probeerde voor zover dat kon er toch iets gezelligs van te maken. Ik zette er een klein tafeltje neer met deze accessoires en wat te lezen. Rechts had ik nog een aantal cadeautjes voor Nathalie en voor haar toekomstige kindje, want ze is zwanger! Zo leuk!

Jorrik, Danny, Nathalie en ik gingen zaterdag even Groningen in. Het was een en al gezelligheid, want er was overal markt. Van kibbeling en kaas tot zangoptredens! Bij de Op=Op Voordeelshop kochten we nog wat haarverf voor Nathalie en ik had een Glamour waarmee ik 20% korting kreeg bij Vanilia. Dat liet ik me geen tweede keer zeggen.

Ik kocht deze leuk top daarom bij Vanilia, korting krijgen is altijd heerlijk! Helaas konden Nathalie en ik niet al te lang rondsnuffelen, want de mannen stonden (stereotyperend) te wachten buiten de winkel met Noa, haha!

Eenmaal thuis verfde ik Nathalie haar haren in een praline kleur. Het zag er mooi en natuurlijk uit en was gelukkig niet te donker geworden!

Ondertussen stak mijn neef Danny mijn houten tuinmeubelen in de fik. Die waren helaas niet meer in goede staat en toe aan de sloop. Het was heel erg gezellig zo met een glas wijn/bakje thee bij de vuurkorf. We kwamen er ook achter dat het ontzettend rustgevend is en waren helemaal zen.

We aten door alle gezelligheid wat later, rond half 9 pas. Ik maakte penne met spekjes, ui, knoflook, kastanjechampignons, spinazie en cherrytomaatjes. Mijn neef is chef-kok geweest en heeft altijd van die leuke weetjes. Bijvoorbeeld dat kastanjechampignons eigenlijk mislukte champignons zijn omdat ze niet goed onder een doek hebben gelegen. Ze hebben teveel van de zon genoten! Geinig hè?!

Zondag besloten we met zijn ‘zessen’ (hond en kind meegerekend) naar Schiermonnikoog te gaan. Schijnbaar was afgelopen weekend een van de laatste weekenden met mooi weer. Het was prachtig weer: droog en zacht.

Nathalie en ik gierden het uit op een tandem en hoewel Jorrik en Danny het eerst gay vonden om voor henzelf een elektrische fiets te huren, waren ze er niet meer van af te slaan, haha! Ik vind de waddeneilanden heerlijk. Ik kom er altijd weer uitgerust en stralend vandaan. Eenmaal terug op de kade namen we afscheid van elkaar en gingen Danny en Nathalie weer naar huis.

Het was een heel leuk weekend en het ging wederom veel te snel voorbij. Noa was totaal uitgeput van het fietsen, ik heb haar de hele avond niet meer gehoord wat een goed teken is! We hebben samen nog even lekker op de bank gelegen. Ondertussen schreef ik dit artikel en moet ik jullie helaas mededelen als ik zo op de klok kijk om half 1: jep, het is weer maandag! Allemaal een fijne week gewenst!

Hoe was jouw weekend?

48 reacties

Martina -

Ik vind echt dat je er prachtig uitziet voor de beauty speed date!

Michelle Kaiser -

Wat een heerlijke diary!

wannabestylishlau -

Wat zie je er goed uit, met je pumps, bloemenblouse en je mulberry tas! Je haar ligt prachtig en je straalt!

Evelien -

Leuke diary! Ik vind je haar zo gaaf. Op die laatste foto’s; heb je het daar gestijld? Of je heb je recht haar (zonder slag) van jezelf?

Martine -

Zo kaarsrecht is het van nature! Ik ben er zelf niet zo blij mee haha!

Denice -

He bah die foto in tranen doet me echt wel wat :( Rustig aan Tien! Onthoud dat je een geweldige beautyblogger bent!

Janniek -

Wat een leuke week heb je weer gehad! En ik ben echt benieuwd naar dat artikel, het klinkt nu al heel herkenbaar!

En mag ik even wat zeggen? Wat een tof wijf ben je en wat kleed je je leuk!
Moest ik even kwijt haha 😉

Aline -

Martine! Je ziet er echt GEWELDIG uit op die outfitfoto!Trouwens Altijd! Ik heb net zo’n figuur als jou en je bent een inspiratie qua outfits! Wat een prachtige combinatie en echt alles is perfect, je haar ook,geweldig! Ben stiekem een beetje jaloers! 😉
En Schier, oh wat heerlijk! Al een tijd niet geweest, maar favoriete eiland!
Enjoy your week! x

Martine -

Ah wat een lief compliment! Tja, als je een beetje een klein curvy/stevig figuur heb kun je in sommige outfits heel slank lijken of tien kilo zwaarder! Ik vind het zelf soms ook nog steeds lastig om de goede outfit te kiezen maar het gaat steeds beter haha!

Charlotte -

Zo te zien heb je wel een leuke week gehad :)
Ik ben wel benieuwd naar je persoonlijke artikel. Het onderwerp is voor mij wel herkenbaar..
Neem daar maar rustig de tijd voor. We zien het vanzelf als je er klaar voor bent.
Ik hoop dat komende week ook weer vele mooie momenten met zich meebrengt voor jullie!

saarenzo -

Leuke diary. Wat zie je er weer mooi uit! Ik ben benieuwd naar je persoonlijke artikel.

Esther -

Ik lees van die wekelijkse dagboeken eigenlijk nooit van niemand, vaak zijn dat foto’s die ik toch al op Instagram voorbij zie komen haha. Maar van jullie vind ik hem op de een of andere manier wél altijd heel tof om te lezen. Lekker veel foto’s en veel informatie! :) Ik smul ervan. Die foto van voor de speeddate is prachtig, je ziet er super mooi uit (en slanker, of ligt dat aan mij? hihi) XX

Nynke -

Ik kreeg spontaan een traantje in m’n ogen bij de foto over het artikel waar jij van moest huilen :’)
Heerlijk dat jullie naar Schier zijn geweest, was het ook echt perfect weer voor inderdaad :)

karlijn -

Leuk geschreven! En je ziet er goed uit op de foto’s!

Daniëlle -

Wat zie je er goed uit op je outfit foto! En enorm knap dat je je zo kwetsbaar op durft te stellen, ik weet zeker dat het artikel goed valt bij de lezers. Ik ben benieuwd, mits jij je er goed over voelt natuurlijk!

Anna -

Wat heerlijk om hier even mee tot rust te komen na een lange dag!

Idhuna -

Hele leuke foto’s!

Simone -

Erg leuke diary!

xx_Patries_xx -

haha heel herkenbaar die foto van die stofzuigzak, heb dat laatst ook gedaan haha! Super handig natuurlijk..

Diana -

Ik vind je haar prachtig! Leuke week hebben jullie gehad.

Marnel -

Leuk geschreven!! Op de tandem is echt heel leuk, dan heb je zo’n lol! :)

fashionbeautydaphne -

Super leuke fotos.

jamilee -

weer een stel leuke foto´s, en Martine uw outfit ik vind het er zo mooi uit zien ongelofelijk!

Lisa -

Leuke foto’s ! Nu ben ik ook wel erg benieuwd naar je persoonlijk artikel, ik vind het zo leuk om jullie wat beter te leren kennen op dat vlak. Maar zoals al gezegd is geweest, plaats het als jij er aan toe bent 😉 Ik ben trouwens ook helemaal in love met je legerbroek!

Mirjam -

Aaah Schiermonnikoog! Ik hou van dat eiland! De perfecte plek voor ontspanning. :) Ik ben benieuwd naar je persoonlijke artikel, maar plaats ‘m vooral als jij er aan toe bent!

Manon -

Wauuw bij Hajé zie je er echt zo pretty uit!

Minke Maria -

Ik vind je zo mooi op die foto met je frietje, haha. Ik ben erg benieuwd naar het ‘huil’ artikel, al snap ik dat het moeilijk is het online te zetten. Stoer als je het uiteindelijk toch durft!

Lois -

Wat zie je er práchtig uit op de outfitfoto voor het evenement. Leuk om te lezen dit!

Gaby -

Leuke foto’s! En wat zag je er idd prachtig uit voor die beauty speeddate!
Ik ben ook juist benieuwd naar dat artikel…. maar alleen als jij je er prettig bij voelt natuurlijk!

Tineke -

Die outfit van Martine, LOVE IT!!!
Liefs

Laurina -

Martine, wat was je outfit voor dat evenement ontzettend mooi zeg! Die top staat je echt waanzinnig goed!

Shaz -

Wat een leuke diary. Ik ben erg benieuwd naar het artikel over het volgen van jouw hart.

Btw wat zit jouw haar echt perfect (foto Hajé).

Manon -

Dankzij jou zit ik me nu te bedenken wanneer ik voor het laatst een stofzuigerzak vervangen heb…. Oeps HAHAHA. Zo meteen maar even doen :’)
Wat leuk dat je naar Schiermonnikoog geweest bent, ben daar zelf nog nooit geweest!

Willemijn -

Wahahahaha!

Martine -

Haha, dat is zoiets waar je nooit aan denkt! Mijn stofzuiger geeft het aan als hij vol zit, dat is wel handig. En Schiermonnikoog is echt leuk, lekker klein en je bent er ff uit!

Joyce -

Leuke diary! En wat een ontzettend mooie top heb je aan wanneer je bij Haje eet, staat je goed!

Beautydagboek -

Leuk om te zien Martine! Ik ben heel benieuwd naar je persoonlijke artikel over je hart volgen :).

Miranda -

Wat een mooie foto’s. Wat goed dat je zo open bent en aan dat artikel werkt. Succes met afronden en beslissen of je het wel of niet online zet.
Ik vind je trouwens prachtig op die outfitfoto voor de speeddate! Helemaal mijn stijl en het staat je geweldig!

Martine -

Dankjewel Miranda! 😀

Diede -

Leuke diary! Ik ben benieuwd naar je artikel, ik snap dat je het wil perfectioneren. Misschien een hele stomme vraag hoor, maar heeft Noa gisteren dan heel de dag gerend 😮 ?

Martine -

Ze heeft wel veel mee gerend aan de fiets maar we hebben natuurlijk ook tussendoor wel gepauzeerd, van de zon genoten en wat gegeten. Maar Noa heeft bakken energie, zelfs op het strand was ze nog niet moe en wilde ze nog met een bal spelen. Zij kan het wel goed aan 😉 !

lucindainwonderland -

Ik vind het echt tof om door deze blog jullie wat persoonlijker te leren kennen. Ik hoop dat alleen het schrijven van je persoonlijke artikel ook al iets heeft gedaan, maar misschien als je onze reacties leest, als het ooit online komt, dan nog wel meer. Jullie zijn beide super sterke vrouwen! En dan vind ik het eigenlijk best erg om te zeggen dat mijn weekend super saai (maar wel relaxend) was. Komend weekend wel lekker shoppen, yay! xxx Lucinda

Natasja -

Leuk artikel weer!

Renate -

Wat een gezellige week weer, zo lekker wakker worden altijd op maandagochtend met jullie week-dagboeken :)
Ik ben erg benieuwd naar je persoonlijke artikel, wat heftig dat het je zo diep raakt, maar anderzijds ook stoer dat je het daarom wel durft en wil delen! Fijne week dames!

Dita -

Wat een leuke foto’s!

Suus -

Ik heb een heerlijk ontspannen weekend gehad!
En ik vind jouw ooglooks altijd zo prachtig! Sowieso vind ik dat je een mooi gezicht en een goede kledingsmaak hebt :)

Martine -

Ah wat lief, dankjewel Suus!

Reageer ook