Jorg Steigerhout

Het leuke aan op jezelf gaan is het bepalen van je interieur. In mijn studententijd begon ik met een oude zwartgelakte tafel. Totdat ik mijn eerste baan had. Het woord steigerhout bleef maar hangen. Toen ik eenmaal in mijn eigen huis woonde, begon het te kriebelen. Ik vond mijn tafel niet meer leuk en veel te klein voor de woonkamer. Mijn vriend surfte wat rond op het www en kwam toen Jorg Steigerhout tegen. Wat een vondst!

Voor steigerhouten meubelen is Jorg niet duur. In een woonwinkel betaal je er al snel het dubbele voor. Het enige wat wel zo is, is dat je het zelf in elkaar moet zetten. Tja, je moet ergens op bezuinigen!

Ik kreeg veel vragen over mijn tafel. Deze heb ik besteld bij Jorg, ik heb de Nicky tafel van oude balken met draadeinde. Mijn tafel is 2.10 meter lang en 90 centimeter breed. De maten kun je zelf aanpassen als je wilt, handig!

Ik had geen zin om zelf te schuren. Daarom heb ik de tafel laten schuren en impregneren, zodat de tafel vuil- en waterafstotend is. Hierdoor wordt het wel iets duurder maar deze optie hoef je natuurlijk niet te kiezen, dan ben je goedkoper uit. Ik betaalde in totaal €422 en ben ontzettend blij met mijn tafel. Ik heb er veel plezier van en kan eindelijk mijn 6 stoelen kwijt!

Iedereen die tot nu toe bij mij binnen is geweest, zijn allemaal enthousiast over mijn tafel. Hij is robuust, stevig maar ook stoer door de opvallende moeren aan de zijkant. Een aandachtstrekker!

Jorg heeft naast tafels nog tig andere meubelen die hij verkoopt, zelfs hondenmanden! Ik vind de gele, sloophouten tafel trouwens ook erg gaaf, staat supermooi bij een donkere inrichting. Dan knalt de tafel er helemaal uit, complimentjes gegarandeerd! Je leest het: ik ben laaiend enthousiast.

Tip: zorg op de dag van de bezorging dat er een sterke man of vrouw in huis is, want steigerhout is gigantisch zwaar! Daarnaast laten ze meestal 1 persoon bezorgen en het is wel fijn als je diegene kunt helpen.

Welke tafel zou jij uitkiezen?

18 reacties

Steigerhouten Wandbord -

Zeer mooie tafel! lekker robuust en toch speels door het felle geel. Bedankt voor deze leuke share.

Groeten Peter

tv meubel steigerhout -

Super leuke blog erg leuk om te lezen!
Groet Cees

Janneke -

Ik houd zelf niet zo van steigerhout, vind het nogal te robuust. Mn broer daarentegen heeft de babykamer voor zijn baby (in de groei nog een maand haha) helemaal zelf van steigerhout gemaakt. Dat is wel gaaf!

Nathalie -

Leuk! Viel het in elkaar zetten ook een beetje mee?

Sophie -

Mooie tafel, zelf heb ik een steigerbouwer bureau maar die heeft mijn vader gemaakt

Corine -

Wat een leuke tip!
is de tafel op de foto dan ook jouw tafel?

Martine -

Nee dat niet, maar mijn tafel kun je wel zien op Instagram!

Corine -

Oh jammer. Had wel een mooie toevoeging geweest aan dit artikel.

Ik ga eens even zoeken op insta :)

Nieke -

Leuke tafel hebben jullie gekozen. Maar ik blijf het jammer vinden dat je er geen foto van hebt bijgeplaatst. Ik vind toch niet meteen een duidelijke foto terug op je instagram.

Maar verder leuk artikel want ik ben ondertussen ook aan het nadenken over een Jorg tafel.

Nieke -

Ok, na een beetje zoeken op Instagram heb ik toch jullie tafel gevonden. Mooi!

Sintha -

Wij hebben ook een hele mooie tafel van JORG! Ik weet niet meer precies hoe hij heet, maar het is een tafel van nieuw steigerhout met steigerbuizen in plaats van gewone houten poten. De tafel is echt een eye-catcher en de prijs, die viel hartstikke mee :) Wij zijn er super blij mee!

Wendy -

Dank voor deze tip! Mijn man en ik zijn al meer dan een jaar op zoek naar een specifieke tafel, maar kunnen het niet vinden in onze prijsrange. En nu wel! Joepie!

Martine -

Goed om te horen!

Natascha -

Steigerhout voegt zoveel sfeer toe aan je interieur en je tuin.
Leuke foto!

xx_Patries_xx -

het is een mooie tafel, zelf houd ik niet zo van dat stijgerhout, maar dat is ieder zijn smaak natuurlijk

Anna -

Mooi, super stoer!

Marnel -

Steigerhout is inderdaad gaaf!

Reageer ook