Het Rijksmuseum

In juli gingen Martine en ik samen met vriendinnen Alida en Renate gezellig een dagje cultuursnuiven met zijn viertjes in het Rijksmuseum. Check de vlog!

Een toegangskaartje kost €15. Vanaf oktober 2014 wordt het €17,50 in verband met de opening van een extra gedeelte van het museum.

10 reacties

JokevdB -

Wat ont-zet-tend leuk deze vlog; vooral ook hoe jullie alles interpreteren zoals statement-ketting, clutch en selfies. Vroeger was ook net als nu dus in veel opzichten. Echt top en echte beauty-liefhebbers, want dat is dit ook allemaal. Grtjs, Joke

Esther -

Die mooie schilderingen op het plafond boven de nachtwacht waarvan jullie vertellen dat die met de hand zijn gemaakt: dat klopt! Mijn nichtje heeft ze geschilderd! Ze zat weken lang met een mini penseeltje op een steiger om de oude schilderingen te restaureren.

Sylvia -

Hele leuke vlog! En echt hé, die Rembrandt toch, met zijn ‘selfies’. Ik ben trouwens helemaal fan van deze blog. Ik ben al een uur bezig alle artikelen te lezen, zo leuk vind ik het (heb het vandaag pas ontdekt, dat jullie nu nog een blog hebben). <3

Willemijn -

Super leuk! Ik ben wel benieuwd, kende je ons wel van onze eerste blog, livelifegorgeous.nl? Of ben je echt helemaal ‘nieuw’? 😀 Welkom in elk geval!

Sylvia -

Wat leuk dat je reageert! Ik kende jullie andere blog ook al, maar bij een beautyblog heb ik sneller dat ik een artikel oversla omdat iets me niet interesseert. En bij deze blog heb ik gisteren alle artikelen gelezen. Geweldige blog dus! x

Ilse reijlink -

Hoi willemijn leuk dat je een nieuwe blog hebt met Martine ik wens jullie veel plezier Gr Ilse en Iris je nichtjes

lisanne -

Leuke vlog maar van mij had dit ook gewoon op llg kunnen stan.. dat is jullie en daar zou ook heus wel persoonlijke dingen op kunnen staan.. ik vind helaas een beetje dubbel, sorry..

Marcella -

Leuk! Ik snap wel dat mensen zeggen dat je het niet in een keer kan doen. Ik raak dan echt een beetje overwhelmed door al die kunst. Ik heb zelf een museumkaart, dus dan stap je ook wat sneller gewoon even voor een uurtje naar binnen.

Hanna -

Leuke vlog! Ik ben in Amsterdam eens naar het Van Gogh museum geweest, ook erg leuk.

Reageer ook