Komen we bij jou een heerlijke Tex Mex lunch eten?

Wij zijn dol op een heerlijke lunch, zeker op een drukke werkdag, maar vaak eten we dan toch een saaie boterham met pindakaas. Toch kun je een heerlijke lunch thuis maken met de producten van Santa Maria. Wij geven je inspiratie en wie weet komen we binnenkort wel bij jouw “Tex Mex restaurant” eten!

Wat heb je nodig?

  • Santa Maria Super Soft Mini Tortilla Original
  • Santa Maria Chunky Wrap Salsa Medium
  • Santa Maria Seasoning Mix for Crispy Chicken
  • een courgette
  • een rode peper
  • tien cherrytomaatjes
  • 250 gram kipfiletblokjes
  • olijfolie
  • avocado
  • crème fraîche
  • scheutje limoensap
  • geraspte kaas

Recept

1) Bereid de kipfiletblokjes zoals op de verpakking van Santa Maria Seasoning Mix for Crispy Chicken. Wij vetten de ovenschaal niet in, maar gebruiken bakpapier zodat de stukjes kip extra crispy worden. Doe de kipfiletblokjes 15 minuten in een voorverwarmde oven van 225 graden.

2) Snijd de courgette en cherrytomaatjes in blokjes. Bak deze in een eetlepel olijfolie in de pan. Voeg na 5 minuten de Santa Maria Chunky Wrap Salsa Medium toe en verwarm nog 5 minuten. Doe er op het laatst moment nog een beetje geraspte kaas naar smaak door zodat deze gaat smelten.

3) Snijd de avocado en de rode peper en doe deze met de crème fraîche in de blender of gebruik een staafmixer. Zo heb je binnen no time heerlijke guacamole. Schep de guacamole in een mooi schaaltje en doe er nog een scheutje limoensap door. Dit zorgt er voor dat het niet verkleurt.

4) Haal na 15 minuten de kipfiletblokjes uit de oven. Tijd om het bord op te maken!

5) Leg op ieder bord een Santa Maria Super Soft Mini Tortilla. Wij kiezen voor de kleine tortilla’s, omdat we willen lunchen en niet willen dineren.

6) Doe de saus uit de pan op de tortilla. Beleg de tortilla met ongeveer 5 crispy chicken stukjes en serveer met de guacamole.

In een handomdraai is deze heerlijke Tex Mex lunch gemaakt en het is net weer eens iets spannender dan een saaie boterham.

Mocht deze lunch je heerlijk in de oren klinken, kun je deze natuurlijk ook prima als diner serveren. Dan moet je alleen de grote tortilla’s gebruiken en ik zou er dan een frisse salade bij doen.

Je kunt met de producten van Santa Maria heel veel kanten op en eindeloos experimenteren en variëren. Nu zijn we natuurlijk heel benieuwd naar jullie creaties en roepen we jullie op om je aan te melden voor de Santa Maria x 2WMN Bloginsiders campagne.

Wie van jullie maakte de lekkerste, leukste, creatiefste lunch met de producten van Santa Maria? Wij zijn heel benieuwd en komen natuurlijk graag bij de winnaar eten om die heerlijke Tex Mex lunch te proeven!

Wil je nog meer lekkere recepten zien met Santa Maria? Klik dan hier!

8 reacties

Kirsten -

Wat een heerlijk gerecht! Deze wil ik wel een keertje maken met clubavond :)

Nicole -

Tex Mex heeft zulke lekkere dingen! Ik vind hun burrito kruidenmix altijd heel erg lekker.

Nicky -

Hartstikke leuk! Ik doe mee (:

Julia -

Ik kan de link van bloginsiders niet openen. Zodra ik op die link klik, opent hij een nieuw tabblad en sluit hem ook weer gelijk. Hebben meer dit ‘probleem’?

Martine -

Wat gek! Je kan eventueel ook contact opnemen met Daan via daan.koene@adfactor.nl zodat hij je aan kan melden als het niet werkt!

Esmee -

Als je met rechtermuisknop klikt en dan ‘linkadres kopiëren’ kiest en die vervolgens in een nieuw tabblad plakt, werkt het wel. Maar bij mij werkt gewoon klikken of in een nieuw tabblad openen ook niet…

Sandra-Anna Fonken -

Samen met mijn vriend eet ik regelmatig wraps met ingrediënten van Santa Marina, een van mijn favoriete gerechten! Ik heb me zeker aangemeld voor de bloginsiders campagne. :)

Janneke -

Wat een gave actie, ik doe mee, ik ben gek op koken en houd van afwisseling.

Reageer ook