2Keep a Diary: Bijna naar Milaan!

Huh, een diary op vrijdag? Jep! Dat zie je goed. Op het moment dat dit online komt ben ik namelijk op weg naar Milaan. Aanstaande maandag tot en met woensdag zie je van onze trip de vlogs. Maar dat zou betekenen dat ik mijn diary over zou slaan. Dat is niet de bedoeling natuurlijk. 😉 En daarom post ik ‘m nu, van afgelopen maandag tot en met gisteren (donderdag). Komt ‘ie!

Maandag

Ik begin de maandag met een lange ochtendwandeling met Jelle en Saar. Heerlijk, deze herfstdagen waarop het echt herfstweer is, maar het wel droog blijft.

Normaal is maandag mijn werkdag, maar Jelle kon helaas niet naar de opvang vandaag. Dus dan maken we er maar een mama-dag van. Ook wel gezellig!

Eenmaal weer thuis maak ik een schoonmaakrondje door het huis. Stofzuigen, dweilen, wc, wassen. You know the drill.

Als Jelle slaapt, ga ik aan het werk. Ik ben druk bezig met vooruit schrijven voor mijn bevallingsverlof. Ik wil proberen weer een paar weken vooruit te schrijven zodat ik wat tijd heb om aan het leven van een moeder van twee te wennen. Ieks, ik knijp ‘m wel een beetje hoor! Zo spannend!

‘s Middags lunchen Jelle en ik met roerei met spinazie, ui en tomaat. Smullen!

De rest van de middag brengen we gezellig binnen door. Jelle speelt lekker, terwijl ik op de grond wat lees en werk. Hij kan zichzelf goed vermaken, zo fijn!

Als we ‘s middags weer gaan wandelen zie ik dat de oliebollenkraam weer bij de bouwmarkt bij ons in de buurt staat. En de bollen van daar zijn zo lekker! Gelukkig heb ik geen geld bij me, anders had ik wat gekocht haha!

Mijn lieve Saar!

En mijn lekkere blonde baby! Dat gele jasje vind ik zo schattig.

Thuis doe ik lekker de kaarsjes aan, zet de verwarming wat hoger en begin ik met koken. Als Djurre thuis komt schuiven we samen aan tafel en daarna is het tijd voor het bad- en bedritueel. Om 19.30 ploffen we uiteindelijk op de bank.

Dinsdag

Djurre vertrekt al om 6.30 uur voor zijn werk, dus dat betekent dat ik er alleen voor sta deze ochtend. Ik sta daarom samen met hem om 6.00 uur op, want we moeten om 8.30 uur al bij het consultatiebureau zijn. Opmaken, ontbijten, Jelle aankleden en eten geven (zo’n baby schiet nooit op wanneer je dat eigenlijk wilt) en Saar uitlaten. Pffff, hahaha!

Na de afspraak bij het consultatiebureau doen we even wat boodschappen.

Outfitje van vandaag! Een H&M Mama jeans, t-shirt van H&M en mijn schoenen zijn van Wednesday Wiskey*.

Tussen de middag maak ik broccolisoep. Ik vond het lekker, Jelle niet zo… Haha! Bummer!

Gevulde speculaas, het is er weer! Zo lekker. Ik ben er dol op. Doller dan op pepernoten! Geef mij een kilo van dit spul en ik ben gelukkig. 😉

Aan het eind van de dag ga ik naar het tuincentrum. Hoe leuk zijn deze mini kooltjes? Ik zou willen dat ik groene vingers had en een leuke moestuin kon aanleggen.

Ze waren nu al de kerstafdeling aan het opbouwen! Wow! Ik kwam wel gelijk helemaal in de stemming. Ho ho ho!

Ik moest zo lachen om deze mokjes! Ik weet niet of ik ze nou leuk of gek vind… Hihi!

Hangplantjes, die vind ik zo leuk! Maar ik vraag me dus altijd af, waar hang je dit op? Aan de muur? Aan het plafond? Geen flauw idee…

‘s Avonds eten we bietenstamppot. Een van mijn favoriete stamppotten. Met gebakken ui, spek en appel. Hmmm!

Woensdag

Ik vertrek al vroeg om te gaan werken in een barretje. Ik begin de ochtend met een overvolle mailbox, een verse croissant en een mok thee.

Ik schrijf en schrijf en schrijf. Het schoot lekker op! Dat moest ook wel, want doordat ik maandag niet kon werken was er aardig wat te doen.

Tussen de middag lunch ik met een broodje tonijnsalade.

Ook heb ik een afspraak met mijn coach Yoke, van GORT Coaching*. Ik heb het aangeboden gekregen om te proberen en dit is weer zo’n samenwerking waarvan ik super vrolijk word. Ik vind het zo leuk! Ik schrijf binnenkort nog een artikel over het coachingstraject, dus later meer.

Aan het eind van de dag ga ik sporten. Ik heb totaal geen zin (sporten aan het eind van de dag is echt niets voor dit ochtendmens), maar eenmaal weer klaar voel ik me wel voldaan.

Als ik weer thuis kom wacht er een hele blije baby op me. Heerlijk thuiskomen is dat! Ik eet samen met mijn moeder en Jelle (viscurry). Als mijn moeder weg is en Jelle in bed ligt kruip ik nog kort even op de bank om wat te werken en daarna ga ik vroeg naar bed (21.00 uur). Er stond eigenlijk nog een berg afwas op het aanrecht, maar die heb ik maar even gelaten voor wat het was. Nu ik 6 maanden zwanger ben, merk ik dat ik af en toe wat rustiger aan moet doen anders krijg ik te veel harde buiken en bandenpijn. Meh! De nachten zijn daarnaast momenteel nog al kort dus ik probeer zo veel mogelijk slaap te pakken. Truste!

Donderdag

Inpakdag! Of nou ja… Eerst nog even mama-dag. Djurre is namelijk aan het werk, dus van inpakken komt maar weinig. Desalniettemin is het wel een druk dagje door alle Milaan-stress. Daarom maar een halve dag met foto’s.

Mijn outfitje van vandaag is simpel: Scotch & Soda trui, grijze H&M Mama jeans en Wednesday Wiskey* schoenen. Love it!

Nadat we Saar hebben uitgelaten haasten we ons snel naar de verloskundige. Alles liep perfect op schema vanochtend, maar er is altijd wel iets wat roet in het eten gooit sinds ik kinderen heb. Vanochtend waren het hele schattige maar onmogelijk aan te trekken babyschoentjes. Nadat ik ze eindelijk aan had gekregen, vlogen ze binnen no time weer uit. Dus was ik in totaal zo’n 20 minuten bezig met het aantrekken van schoenen. Ugh. Haha!

De rest van de dag brengen we thuis door. Jelle haalt het hele huis overkop terwijl ik de laatste hand leg aan deze diary, Martine en mij incheck op de vlucht, spullen klaarleg om in te pakken, lijstjes afvinken en nou ja, dat soort dingen die je moet doen als je een paar dagen weg bent. Pffff!

Inpakken maar! Gelukkig neem ik maar heel weinig mee en is dit nog al 1/3e… 😛 (Kuch)

Vanavond vertrek ik om 20.00 uur richting Schiphol, waar ik Martine ontmoet, en dan kan het feest beginnen. Ik heb er super veel zin in! Je kunt ons natuurlijk vanaf vandaag live volgen op Instagram (@willemijnvl/@martiniii10) en Snapchat (@mijn0/@martineee10) en vanaf maandag zijn de vlogs uit Milaan te bekijken. Arrivederci!

Sponformatie
Producten met een * zijn gekregen of een samenwerking.

22 reacties

Patricia -

ik vertrek vroeg om te gaan werken in een barretje…..huh? ik snapte er even niks van, heb ik iets gemist? oh, je kunt het ook anders lezen haha!
Ben heel benieuwd naar de Milaan avonturen :-)

Martina -

Fijn weekje met een geweldige afsluiter! Leuke foto’s, knap dat je nog zo goed aan het sporten bent!

Mare -

Fijne diary, leuk om te lezen. Die schoenen…ik vind ze echt superleuk en stoer alleen niet voor vrouwen, wel voor Jelle of Djurre. Zijn het herenschoenen, ze zien er zo grof uit?

Denise -

Hier thuis zijn we altijd het gehele jaar in de kerstsfeer, mijn ouders hebben een winkel aan huis, cadeau en decoratie enzo.
Laatste week van september beginnen wij al de eerste kerstversieringen uit te pakken en eerste week van januari worden ze pas ingepakt. Daarna hebben we altijd een paar maandjes rust, totdat we weer moeten bestellen in Maart/April en vervolgens dus weer helemaal met kerst bezig zijn hahahaha

Heel veel plezier in Milaan allebei!!

Zoeve -

Ik ben ook al helemaal in de kerstsfeer. Niet door wooncentra, maar omdat ik echt verzot ben op kerst.

Margot -

Wat een leuke en drukke week! Veel plezier in Milaan!

Kim -

Ik vind jouw foto’s van het eten er altijd zo lekker uit zien. Ik krijg er elke keer weer spontaan trek van.

Lindsey Beljaars -

Wat een fijne week!! Heel veel plezier in Milaan, geniet ervan x

Anne -

Wat een fijne week zeg, veel plezier in Milaan!!

Martine -

Wat een gezellige weekvlog weer. Extra leuk, omdat het als verassing kwam :) Heel veel plezier in Milaan allebei!!

Eva -

Drukke dagen als mama! Ik ben benieuwd naar de vlogs in Milaan. Ik ga ze zeker kijken! Veel plezier!

Tineke -

Die mokken zijn inderdaad wel superleuk en fout tegelijkertijd! Ik ben erg benieuwd naar de vlogs.
Liefs

Jeanet -

Leuke diary weer :). En wat krijgt Jelle al een bos blond haar, heel leuk om te zien! Je ziet er weer prachtig zwanger uit! Hoeveel weken ben je nu eigenlijk zwanger? Schiet volgens mij echt al op! Het huishouden mag je soms idd best even laten voor wat het is… maar dat zal je straks met 2 kleintjes vast ook vaker doen haha (spreek uit ervaring met twee zoontjes van bijna 8 maanden 😁). Goed op jezelf passen! Liefs

Lianne -

Geniet van Miliaan! Wat ziet die viscurry er lekker uit zeg, ik zou het best leuk vinden als het recept daarvan online kwam :)

MARIJKE -

Ik vind het super knap dat je zoveel doet op een dag terwijl je zwanger bent en een kleintje om je heen hebt. You rock!

Karin -

Kun je me alsjeblieft vertellen hoe je zo’n rondje schoonmaak doet met een baby in de buurt? De mijne is bijna 8 mnd maar als ik haar in de box leg piept ze binnen no time… dus ik kom nergens toe. Fijne diary weer :)

Patricia -

of uit het zicht leggen of dan maar een keer laten ‘piepen’, als je daar steeds aan toe geeft doorbreek je het namelijk nooit. Een kind moet ook leren zich aan te passen en niet dat het bij elk geluidje meteen aandacht krijgt. Of als hij/zij smiddags in bed ligt even flink doorwerken.

Linda -

Phoe dat klinkt als een drukke week. Heel veel plezier in Milaan samen!! Geniet ervan.

Sara -

Ik heb een vraagje, hoe doe jij het hele huishouden met een kind? Of helpt je man dan even door even met jelle bezig te zijn? Ik heb een dreumes van 1.5 en ben veel alleen ivm het werk van mijn man maar het huishouden lukt mij alleen met de franse slag met een dreumes… heb jij de ultieme tip? Die hoor ik graag hahaha

Annemijn -

Wat een leuke dairy. Ik heb echt bewondering voor je als ik zie wat je allemaal doet en dat met 1 kindje én zwanger zijn. Top hoor! Nu lekker genieten in Milaan! Maar met Martine aan je zij moet dat vast lukken. Ik moest in ieder geval nu al lachen om je snap over de paardenstal!

Curly Creative -

Altijd leuk die dagboeken! Veel plezier in Milano ladies

X

marije -

Druk weekje zeg. Hopelijk een beetje relaxen en bijslapen in Milaan. Veel plezier! Ben benieuwd naar de vlogs.

Reageer ook