2Keep a Diary: juli #4

Wat een toffe week was dit! We klusten volop aan de babykamer en van woensdag tot en met vrijdag ging ik samen met Tien op verrassingsreis. Ik laat jullie de foto’s van afgelopen week zien. Bereid je voor op lekker veel vakantiekiekjes en foto’s van de babykamer.

Maandag

Goedemorgen! Martine is een lang weekend bij d’r ouders dus maandag en dinsdag werken we beide vanuit huis. Ik neem van de gelegenheid gebruik en doe vanmorgen dan ook een beetje rustig aan. Ik begin m’n dag met de laatste aflevering van Birth Day. Zo jammer dat de serie is afgelopen! Ondertussen eet ik m’n ontbijtje.

Ik poets m’n tanden en was m’n gezicht. Als ik mijn gezicht wil afdrogen en mijn handdoek wil pakken schrik ik me wild. Er zat een mot op m’n handdoek! Ik slaakte een flinke gil, hahaha!

Om 9 uur ga ik aan het werk. Ik bewerk de haarvolutie video. Een flinke klus, maar het eindresultaat is zo leuk!

Saar houdt me gezelschap!

Om een uurtje of 11 ben ik klaar met het bewerken van de video. Tijd voor een grote schoonmaak. Ik zet de kleinere meubels van de woonkamer buiten neer. Zo kan ik ongestoord stofzuigen en dweilen. Saar snapte er maar niets van en bleef zitten kijken tot ik klaar was. Cutie!

Djurre is ook thuis vandaag en doet andere klussen in huis. Tussen de middag lunchen we gezellig samen buiten. Het was weer eventjes geleden dat Djurre en ik een paar dagen gezellig samen thuis waren, dus dit was echt even lekker.

‘s Middags doe ik wat wasjes en nog een aantal andere klusjes in huis. Ik heb flinke nesteldrang geloof ik!

Tegen 3 uur ben ik echt kapot. Ik had flinke last van mijn rug en was moe. Sinds ik de helft gepasseerd ben merk ik dat de zwangerschap meer van mijn lichaam vraagt en ik af en toe wat rustiger aan moet doen. Ik doe even een tukkie van een uurtje en daarna voel ik me weer een stuk fitter.

We hebben beide de hele dag van alles in huis gedaan en hebben geen zin meer om te koken. Ik crave al weken Chinees, dus toen Djurre met glimoogjes vroeg ‘Zullen we eten bestellen?’ zei ik geen nee! 😉

UITBUIKEN!

Eindelijk beginnen we aan het project wat al héél lang op ons lijstje staat: iets boven de bank. We maken een begin met het ophangen van lijstjes.

Ons kladpapiertje met berekeningen. Hogere wiskunde! 😉

Saar kijkt toe of het allemaal goed uitgevoerd wordt. Pas om 23 uur zijn we klaar en duiken we ons bed in.

Dinsdag

Ontbijtje! Griekse yoghurt met appel en banaan. Én een beetje kaneel.

Het eindresultaat van het werk van gisteravond. (Inmiddels hangen er al wat meer lijstjes dan op deze foto trouwens.)

Mijn Vanilia bestelling komt binnen, met onder andere deze jurk. Gescoord in de sale en kan ik nog zeker een week of 6 aan (en na mijn zwangerschap natuurlijk, waar ik hem ook juist voor kocht). Jippie!

Ook deze super leuke Nijntje lamp kwam binnen. Deze week stond echt in het teken van de babykamer. De lamp is dimbaar en 80 centimeter hoog. Ik vind hem zo tof!

We hebben extra planken voor in onze Pax kast gekocht die al op de babykamer stond. Ik richt de kast opnieuw in. Nog niet super netjes en geordend, want over een paar weken moet toch alles gewassen worden, zo heb ik ten minste begrepen van diverse boeken, tijdschriften, apps en moeders.

Ik kwam er achter dat er sinds kort een Action vlak bij mijn huis zit, dus besloot een kijkje te nemen. Ik kocht wat huishoudelijke dingetjes zoals vuilniszakken en vaatdoeken. Makkelijk dat ‘ie nu zo dichtbij zit!

‘s Middags pak ik mijn koffer in. Morgen gaan Martine en ik namelijk op reis met Srprs.me! Het weerbericht dat je een week van te voren krijgt vertelt me dat het maar liefst 35 tot en met 37 graden wordt. Ik pak daarom een jurkje en twee rokjes in.

‘s Avonds na het eten werk ik lekker buiten op het tuinbankje. Ik schrijf wat artikelen voor 2WMN.

Djurre maait ondertussen het gras. Ik moet lachen om de nette hoopjes gras die hij verzamelt op de tegels.

Jelly Beans! Dit zijn alleen de ‘lekkere’. (Dus niet de kots- en oorsmeersmaken. 😉 ) Djurre en ik maken er een spelletje van om te raden welke we in ons mond hebben en checken het met behulp van het kaartje op de achterkant. Leuk spelletje.

Ik ga vroeg naar bed en zet mijn koffertje vast klaar voor morgenochtend. Morgen moet ik namelijk vroeg op om richting Schiphol te gaan.

Het koffertje is van het merk Delsey trouwens en de mijne is speciaal voor het reizen met enkel handbagage. Het verbaasde me hoeveel er in past. Zo had ik er een grote toilettas in, 3 t-shirts, 2 rokken, laptop + camera + opladers, wat tijdschriften, een bikini, ondergoed en nu vergeet ik vast nog een aantal dingen. Ideaal! Ik ben er super blij mee.

Woensdag

Ik sta om 6 uur op en begin met een ontbijtje. Jummie!

Om 8 uur neem ik de trein richting Schiphol. De reis gaat beginnen!

Op Schiphol ontmoet ik Martine en krassen we de kaart open. We gaan naar Split! Tot dat moment had ik daar nog nooit van gehoord. Het was zo leuk om dit te doen. Het moment heb je kunnen zien in de eerste vlog.

Voor we gaan inchecken eerst even lunchen bij La Place. Wat een mooie La Place hebben ze op Schiphol zeg!

Op naar de gate!

We vlogen over de Alpen en zagen de bergen met sneeuwtoppen. Prachtig!

Vanaf hier deel ik een paar foto’s met wat minder commentaar en embed ik de vlog van deze dag. De vlog laat namelijk denk ik nog iets beter een beeld zien van onze drie dragen in Split. 😀

http://youtu.be/0WuTbcmZQ9I

Split, wat ben je mooi!

Dit is bij Bokeria. Dit was zo leuk! Oh en we aten het beste Nutella toetje ooit. Slurp! Ik droom er nog van.

Donderdag

http://youtu.be/gSt8iNjt2Kk

De vlog van dag 2!

Liefde voor hotel ontbijtjes! Ze hadden heerlijk vers fruit.

Cultuur snuiven in het Archaeological Museum of Split. Wat ons betreft een aanrader en leuker dan het Split City Museum. Zeker een bezoek waard!

Tussen de middag eten we pizza op dit pittoreske pleintje.

Ferrero Rocher + Nutella ijs. Hmmmm!

Vrijdag

http://youtu.be/KPOipsTTqoM

Al weer de laatste dag! We hadden tot 13.00 uur nog tijd om wat leuks te doen en daarna moesten we richting het vliegveld.

Ontbijtje van vanmorgen!

Ons laatste ochtendje brengen we slenterend door in het prachtige stadje.

We worden herkend door lezeres Anna! Super leuk. Ze reist trouwens in haar eentje een paar weken door de balkan, zo stoer.

We lunchen met toetjes. Martine nam een grote coupe ijs en ik at Nutella crepes. Hmmmm! Ik heb daar wel veel Nutella gegeten als ik het zo terug kijk. Haha.

Vlak voor vertrek nog even een koud ijstheetje drinken op een terrasje. (Foto door Martine)

Op de terugreis hadden we de taxi van het hotel geboekt. De taxichauffeur zo ontzettend aardig. Hij heette Simon. en vertelde trots honderd uit over zijn woonplaats. Hij vertelde over het leven in Kroatië en stopte voor ons nog even op een punt waar je een prachtig zicht hebt op Split. We hadden gewild dat we hem op de heenreis hadden ontmoet om al zijn tips te kunnen proberen!

Onze vlucht had een uur vertraging dus tijdens het wachten bewerkte ik alvast een deel van de vlog van deze dag.

En we zitten in de lucht! Om 19.00 uur, na 1 uur en 45 minuten vliegen, landden we op Nederlandse bodem.

Terug in Nederland.

Djurre kwam me ophalen en inmiddels was het al 19.30 uur. Daarom aten we nog even pizza op Schiphol (alsof ik nog niet genoeg ongezond had gegeten, maar oke 😉 ). Hierna reden we naar huis en ben ik vrijwel direct naar bed gegaan.

Zaterdag

Goedemorgen! Ik heb een nieuwe bedbuddy: een voedingskussen. Zoals ik al eerder geschreven heb, heb ik veel last van mijn rug. Ook tijdens het slapen. Het helpt wel moet ik zeggen en ligt heerlijk. Ik vraag me af of ik wel zonder kan ná m’n zwangerschap. 😉

Outfit of the day! Mijn nieuwe Massimo Dutti overhemd (gekocht in Kroatië), H&M Mama jeans en All Stars.

Ik maakte een boodschappenlijstje voor komende week en deed samen met Djurre de boodschappen. Ik vind het altijd zo lekker als de keukenkastjes weer gevuld zijn voor een week.

De postbode brengt een pakketje langs. Aan het pakpapier zie ik al dat het van m’n oma komt en ik weet gelijk wat het is: spulletjes voor de babyuitzet!

Er zat een kaartje bij met daarop een lijstje met wat er in het pakketje zit. Het is trouwens niet echt mijn eigen oma, maar die van Djurre. Maar inmiddels beschouw ik haar als mijn eigen oma. Het is een schat van een mens en ik bewonder hoe zij in het leven staat. Een voorbeeld voor me!

Alle spulletjes, op de rompertjes na, heeft ze zelf gemaakt. Van badstof en hydrofieldoeken. Dat knipt ze in een vorm en ze stikt er mooie randjes aan. Ook de kruikzak heeft ze zelf gemaakt. Ik vind het zo leuk dat ze dit gemaakt heeft!

Verder doe ik vandaag wat klusjes in het huishouden. Het is niet erg lekker weer vandaag, dus perfect om dingetjes in huis te doen!

Pas aan het eind van de dag kwam de storm aan in het noorden, dus vlak ervoor gingen we nog even een rondje met Saar wandelen.

Food! Tagliatelle met Boursin, doperwten, zalm en zongedroogde tomaatjes. Hmmm! ‘s Avonds keken we de film Up. Ik ben een sucker voor animatiefilms…

Zondag

Zondags ontbijtje! De croissants waren huge dit keer.

Na het ontbijt ga ik lekker een halfuurtje wandelen met Saar.

Djurre gaat ondertussen (voor de zoveelste keer deze week) verder met de babykamer. Het laatste oude meubelstuk, een lade kast, haalt ‘ie uit elkaar en brengt hij naar zolder. Ook zet hij het ledikantje in elkaar nadat hij die afgelopen week meerdere malen geschilderd heeft. Het kamertje krijgt steeds meer vorm!

Jaaahaaa, hier word ik zo gelukkig van! Het ledikantje is af en kon opgemaakt worden. En ja, dat moet straks allemaal nog een keer gewassen worden en het zal vast niet helemaal goed zijn (tips trouwens voor netjes opmaken zijn welkom, wat een gesjor met de lakens!), maar I don’t care. Ik doe het denk ik nog wel 10 keer opnieuw de komende maanden. Want ik zwijmel er helemaal bij weg. Hahaha! Smelt…

Over mijn zwangerschap gesproken. Deze week moest ik helaas concluderen dat mijn zwangerschapsbroeken die ik in het begin had gekocht niet echt lekker meer zaten. Ze gingen zo strak zitten dat ik ze voelde klemmen en soms zelfs pijn van kreeg. Niet de bedoeling. Op naar de stad dus voor wat nieuwe broeken in een maatje groter. Ik vond het wel weer even slikken eerlijk gezegd, want het betekent dat m’n heupen breder zijn geworden. Zijn er meer vrouwen die op een gegeven moment ook een grotere maat moesten kopen van broeken?

In de H&M, broeken passen. Ik kocht uiteindelijk 2 nieuwe. Met nog ‘maar’ 4 maandjes te gaan wilde ik niet te veel kopen (zonde van het geld vind ik). Maar die eerste drie passen helaas echt niet goed meer dus ik moest wel wat nieuws kopen.

Na een paar uurtjes waren we weer thuis. Ik kocht ook nog wat andere items. Ik laat het binnenkort in een shoplog op LiveLifeGorgeous zien!

‘s Avonds komt Djurre’s beste vriend bij ons eten. Hij is 4 maanden op wereldreis geweest en we kletsen gezellig bij.

Dirk nam Ben & Jerry’s mee. Hmmm!

Na het eten ben ik begonnen aan dit diary en inmiddels is het bijna 20.30. Ik plof zo nog lekker even op de bank en ga dan naar bed. Morgen begint weer een nieuwe werkweek. Volgende week maandag is Martine weer aan de beurt met haar diary en ik ben er weer over 2 weken. Tot dan!

Hoe was jouw opgelopen week?

63 reacties

Ileen -

Wat een leuke baby kamer, vooral die lamp.
Ik dacht dat met die foto van de croissant het bolletje een hele grote duim was toen ik naar beneden scrolde, maar ik zag het verkeerd 😉
2wmn is echt een heel leuk YouTube kanaal en een leuke website om op te kijken (zoals nu s’avonds laat.) wat leuk dat je zwanger bent. en alsvast veel plezier met het kindje!!
groetjes Ileen

bo -

Wat grappig, ik moest helemaal niks hebben van die voedingskussen tijdens het slapen. Vond het echt een onding. Man lief die hield dat ding vast in zijn slaap alsof zijn leven er vanaf hing, mond wagen wijd open en diep in slaap! Ik vond een klein kussentje tussen mijn knieen prettig. Maar ben 2weken geleden bevallen en heb niks meer nodig en kan weer op mijn buik slapen, echt serieus TE HEERLIJK om weer gewoon zonder giga buik te kunnen slapen.

Renske -

Ik geniet er zo van om te lezen over die nesteldrang en zwangerschapsperikelen. Mijn kleintje is inmiddels 2,5 mnd oud en de periode voor de bevalling lijkt al een eeuwigheid geleden!

Romana -

Och heerlijk doe baby kriebels. Mijn ventje is inmiddels 2 weken oud. Ik vond het heerlijk om zijn kleertjes te wassen en etc. Wat kleding betreft had ik erg geluk. Vorig jaar had ik een maatje groter maar al de broeken lagen nog in mijn kast, dat in combinatie met het feit dat ik hoog droeg heb ik nooit zwangerschaps kleding hoeven kopen! Laatste 2/3 weken was het ook nog eens heerlijk weer waardoor ik alleen jurkjes en rokjes droeg.

Maaike -

Waarom zou je supernieuwe kleren gaan wassen? Lijkt mij persoonlijk zonde. Verder leuke foto’s, eten ook altijd leuk om te zien!

Renske -

Baby’s kunnen met hun tere huidje niet tegen de chemische stoffen die in kleding etc. Zitten als het uit de fabriek komt, daarom moet je alles eerst wassen :)

Inge -

Wat ben je al ver met de babykamer! Wat is dat genieten he, als alles steeds meer af wordt. Ik raad je wel aan om toch nog wat meer comfortabele zwangerschapskleding te kopen. Ik snap je bezwaar van geld, maar het is niet anders. Ik zit nu in week 36 en draag bijna niets anders dan leggings (die van noppies zijn fijn) en tuniekjes/lange blouses. Of juist een lange rok (de tailleband onder m’n buik) en een zwangerschapstop er op. Anyway, ook in de laatste maanden (als je buik steeds meer een last wordt) wil je fijne kleren hebben. Succes!

Inge -

O en veel sterkte met je rugpijn! Hopelijk gaat het in een volgende fase van de zwangerschap weer over. (Dat had ik namelijk, had verwacht dat het alleen maar erger zou worden, integendeel!)

Mariska -

Wat een leuke foto’s weer om te zien! Ik word wel een beetje hebberig van al die meloentjes die ik zie liggen :)

Suus -

Die nijntje lamp is echt geweldig! Ik vind het zo leuk om te zien wat jullie voor de babykamer doen en dat jullie leuke zelf gemaakte spulletjes krijgen van oma :)!
Wat gaaf dat jullie de sprong wagen, om op vakantie te gaan zonder dat je weet waarheen. Zou ik zelf toch wel moeilijk vinden hoor 😉

Rosanne -

Ik vind de Nijntje lamp echt geweldig! Heerlijk al die baby kamer foto’s<3 En echt super lief van je oma dat ze allemaal spulletjes voor de baby heeft gemaakt!

Anja -

Ik begon met maatje 34 zwangerschapsbroeken en die waren te groot.. Ik vreesde dat ik de hele zwangerschap in flubberbroeken moest lopen. Maar uiteindelijk kon ik ook een maatje groter aan.
Het is na de zwangerschap weer goed gekomen trouwens. 😉
Maak je niet teveel zorgen over dat extra gewicht en wat extra vetjes het meeste verdwijnt je lichaam veranderd hoe dan ook toch wel blijvend door een zwangerschap.
Mag je trots op zijn, je hebt wel even al die tijd een baby gedragen! :)

Leuk de babykamer, het wordt steeds echter zo hè. :)

Rosa -

Man man ik krijg stiekem gewoon de kriebels om een kinderkamertje in te richten! Het ziet er allemaal zo schattig uit :) Heel leuk om dit te mogen volgen van jullie. Wij gaan komend voorjaar eerst maar eens trouwen.. ^^

Miriam -

Ohhh, die Nijntje lamp is echt super leuk! Erg leuke foto’s allemaal zeg, mooie ook van jullie surprise tripje! Wat ben je trouwens prachtig zwanger! :)

Charlotte -

Ik droeg heel graag leggings tijdens mijn zwangerschap. Dat zit lekkeren knelt niet. Verder leuke foto’s, de babykamer wordt echt al leuk!

Jacqueline -

Herkenbaar, ik heb dat 0ok met mijn zwangerschapsbroeken. Ben nu 31 weken en heb al een aantal weken geen spijkerbroek meer aangeraakt 😛 Ik leef in jurkjes en leggings!

Kelly -

Die nijntje lamp is zo ontzettend lief! En zo slecht ziet het opgemaakte bedje er niet uit hoor. Ik vind het leuk!

Anna -

Wat een leuke week heb je gehad zeg, ook met Martine samen in Kroatië. Die foto’s van de kerk + blauwe lucht, met welke camera zijn die gemaakt? Gewoon met je telefoon? Ze zijn echt heel mooi namelijk!
Ik vraag me ook al heel lang af waar jullie poster in de huiskamer van het skelet vandaan komt, vind hem namelijk erg mooi.

Willemijn -

Jep, gewoon met m’n iPhone 5! :) Poster is van Sissy Boy, al wel een paar jaar oud!

Gerdine -

Toffe foto’s.
En wat zie je er leuk uit in je zwangerschap.
Grappig ook dat je niet teveel zwangerschapskleding wil aanschaffen. Bij onze eerste deed ik het ook rustig aan met zwangerschapskleding.
Bij nummer drie was ik het helemaal zat om maar weinig setjes te hebben en ging ik helemaal los in het begin van de zwangerschap met shoppen. Toch ging alles al snel te strak zitten en heb ik de laatste weken mijn zwangerschapsleggings en mijn ‘gewone’ wijde jurkjes helemaal afgedragen. Jurkjes na de bevalling heel warm gewassen en kon ik ze toch weer aan, zonder dat ze er uit gelubberd uitzagen.

Ilona -

Prachtige lamp! Staat geweldig, als ik een kindje had dan wist ik het wel. Ik heb verder genoten van dit verslag, erg leuke foto’s. Even n.a.v. jullie artikel over likes: dit VINDIKLEUK ;-).

Elinelovesbeauty -

Ik vind jullie diary’s altijd zo leuk, lekker uitgebreid. Fijne week!

anna -

Wat een hoop leuke foto’s, Kroatie is echt een prachtig land!

Ivy -

Gewoon investeren in die zwangerschapskleding hoor! Het duurt nog wel even (bij mij dan) voor je buik weer een beetje weg is. Nu, na vijf maanden, kan ik nog steeds mijn oude broeken niet aan. Ik ben bijna op gewicht maar het vet heeft zich verplaatst! En het mooie is, ik zit er niet eens mee :)

Kirsty -

Leuke foto’s! Door jullie vlogs over Split wil ik daar nu ook wel echt een keer heen, lijkt mij een hele mooie stad!

Shaz -

Leuke vakantiefoto’s van Split! Ik zou deze stad zeker willen bezoeken.

Christa -

Ik paste ook met 5 maanden al niet meer in mijn eerste zwangerschapsbroeken! Heel irritant…
Met 10 weken ging m’n buik ‘s avonds steeds opzetten (darmen en hormonen, joy!) en daarom wilde ik toen al zwangerschapsbroeken aan. Mijn eigen broeken knelden en ik was er klaar mee.
De tijd van comfort was aangebroken :).
En toen ik eenmaal de 20 weken was gepasseerd (en toen eigenlijk toen nog steeds niet zichtbaar was voor de buitenwereld dat ik zwanger was) zaten die eerste broeken al niet meer lekker! Dus het kwam niet eens door mijn buik ;).
Ik geloof dat ik na een week of 34 überhaupt het begrip ‘broek’ had opgegeven en ik ongeveer geleefd heb in mijn positielegging en mijn mamalicious jumpsuit :).

Frustrerend is het wel ja. Maar ook prachtig dat je lichaam zo’n soort vetopslag ontwikkelt, blijkbaar is dat goed voor jou en je kindje.
Je bent prachtig zwanger hoor, niet teveel aantrekken van die kilo’s! Die gaan er wel weer af :).

Inderdaad heupen, billen en benen…

Carolien -

Leuke foto’s weer!
Ik heb mijn eerste zwangerschapsbroeken met 6 weken gekocht en nu met 21 weken zit ook niks meer lekker. Positie legging met jurkje zit wel lekker, draag ik al 2 weken, 2 jurkjes :( wassen en als ie droog is kan de volgende in de was. Vandaag maar weer n broek gepakt en als t morgen niet meer zo regent even hup naar de h&m !

Amber -

Wat een leuk pakketje! Zelfgemaakte dingetjes zijn altijd zo leuk om te krijgen vind ik.

Lindsey Beljaars -

Wauw, wat een leuke foto’s! Die Nijntje-Lamp is echt te leuk. Cute hoe dat de kast is ingeruimd en het bedje is opgemaakt, ziet er zo leuk uit allemaal. Mega-lief van de oma van Jurre om al die leuke zelfgemaakte spulletjes op te sturen

Bregje -

Die Nijntje lamp is echt geweldig! En even een bekentenis, mijn vriend en ik slapen allebei met een voedingskussen in bed, het ligt gewoon heerlijk. En nee we hebben nog geen kinderen en ik ben ook niet zwanger :)

Willemijn -

Hahahah hilarisch! En groot gelijk hebben jullie 😉

Nil -

Hoi,super leuke foto’s! Een vraagje welke voedingskussen heb jij gekocht? Ik wil er zelf ook een maar weet niet welke ik moet kiezen.

Sabrina -

Erg leuk om je zwangerschapsposts te lezen!
Ik ben 26 weken, en vind het fijn om met iemand mee te lezen die ongeveer dezelfde dingen mee maakt :-)
Ik heb heel lang alleen maar jurkjes gedragen en pas twee weken geleden een zwangerschapsbroek aangeschaft. Hij is aan de ruime kant, dus ik hoop er tot het einde in te passen haha.
Succes verder, hoop nog veel updates te mogen lezen!

Leonie -

Ah wat lief, al die baby spulletjes gemaakt door ‘oma’ :)
Vond jullie trip naar split ook erg leuk om te volgen! Jullie zijn weer es goed bezig! 😀
X

Diana -

Lieve oma van Djurre! Super leuke spulletjes heeft ze gemaakt!

Nynke -

Ohh die Nijntje lamp, stop it!
Het bedje opmaken heb ik een paar week geleden (met 37 weken of zo) voor het eerst gedaan, haha. Ligt er ongeveer net zo in als bij jou. Ik snap ook echt niet hoe dat super strak moet, het lakentje en het dekentje zijn bijna 2 keer zo groot als het matrasje! Waar moet je ooit al die extra stof kwijt als je het bedje kort opmaakt.. :S
Een maat groter is trouwens heel herkenbaar hoor, zo rond de 30 weken ben ik daar ook op over gegaan. Zit toch net even wat lekkerder.
Het voedingskussen vond ik een aantal weken echt heerlijk, maar sinds 2 weken heb ik een waterdichte molton op bed voor het geval m’n vliezen breken en dat is zooo warm! Als ik dan ook nog dat kussen erbij heb, zweet ik me echt kapot.. Ik doe het nu dus maar weer zonder, of met een gewoon kussen. Toch iets minder warm :)

Willemijn -

Ja daar dat ik ook een beetje mee, al die extra stof bij heel kort opmaken! Het voeteneind ligt bijna hoger dan het hoofdeind! Ach, de kraamhulp zal ons vast bijstaan met raad en daad 😉

Deisy -

Wat heerlijk dat julie naar Split zijn geweest zeg, lijkt mij echt een prachtige stad! En die Nijntje lamp is echt geweldig zeg… ik heb geen kinderen, maar ben haast in staat om hem gewoon alsnog te gaan kopen haha 😉 De babykamer ziet er trouwens echt prachtig uit zeg (van wat je ziet)… X

Natasja -

Wat een gave lamp!!! Hij is echt groot maar zóóó schattig!!
Ik ben heel benieuwd naar srprs.me. Als ik meer geld heb dan wil ik dat zeker een keer doen!

Martine -

Ze hebben ook een Broke optie voor de kleinere portemonnee 😉 ?

anouk -

Leuke week en heerlijk om tussendoor ‘even’naar Kroatie te mogen! Leuke spulletjes voor jullie mini! Het is heel normaal dat je heupen breder worden, baby moet er ooit uit en dan heeft ‘ie wat ruimte nodig. Het duurt ook nog wel een paar maanden na de geboorte tot het weer in de oude verhoudingen is (bij mij dan), maar uiteindelijk pasten mijn oude broeken weer, terwijl de kilo’s a; een tijdje weg waren. Don’t worry, komt echt goed :)

Willemijn -

Bedankt voor je berichtje! Zo’n veranderd lichaam maakt me soms wel onzeker hoor, haha! En dan is het fijn om te horen dat het allemaal weer goed zal komen 😉

me -

En als je lichaam niet meer helemaal de oude gaat worden is dat ook niet zo erg, gebeurt zoveel vrouwen, je hebt een kind gebaart en daardoor veranderd een lichaam nou eenmaal, hoort erg gewoon bij. Maak je er niet zo druk om, je lichaam gaat nog wel meer veranderen bij het ouder worden of je nu kinderen hebt gebaard of niet. 😉

Jennifer -

Ziet er weer leuk uit en die nijntje lamp vind ik zo leuk!

suus -

Ben zelf nog nooit zwanger geweest maar opzich lijkt het me heel normaal dat je een maatje groter nodig hebt. Een hele baby en alles wat erbij hoort aan lichamelijke veranderingen kan toch niet alleen als een bal op je buik zitten?

Eva -

Ahhh je hebt de voedingstops gekocht van de HM! Die zijn bij mij echt zooo favoriet! Zeker in het begin van de borstvoedingsperiode wil je niet altijd een voedingsBh aan (ivm doorlekken wel zoogcompressen nodig) en dan zijn deze ook echt ideaal om in te slapen!
Vind het trouwens heerlijk om je stukjes te lezen over je zwangerschap, brengt mij ook weer helemaal terug!

Iris | Todayslipstick -

Geweldig jurkje heb je gekocht, staat je erg mooi!
Liefs, Iris

Paola -

Wat een leuke diary! Ik heb van week 10 tot 15 met mijn ‘bedbuddy’ geslapen, maar mijn man en ik zijn geruild van plek en nu is het ook weer goed. Wel begint ook mijn rug op te spelen! Ik kan niet wachten om ook de babykamer in te gaan richten!

Tineke -

Zulke leuke foto`s weer, die jurk staat je mooi.. En al die babyspulletjes, zo schattig (rammelende eierstokken!)
Liefs

Jose -

Het bedje maakte ik altijd op door het matras op de comode te leggen. Zo heb je geen last van randen en kan je alles netjes neerleggen. Daarna kan je het gemakkelijk instoppen in je ledikant.

Willemijn -

Oooh dat is slim!

Mariska -

Mijn heupen zijn ook iets breder geworden (ben nu bijna 35 weken). Op zich pas ik mijn H&M broek nog wel, maar de rand van boven zit nu heel vervelend op mijn buik. Ik draag momenteel alleen leggings eigenlijk… Dus legging en dan tuniek erover. Hoop dat het snel weer mooier weer wordt zodat ik weer jurkjes aan kan!
Ik heb geprobeerd met een extra kussen te slapen, maar ik vond het zo verschrikkelijk warm in bed! Sliep ik nog slechter als zonder ;). Dus nu mezelf aangeleerd toch maar alleen op mijn zij te liggen zonder kussen tussen mijn benen.
En echt zo grappig om te zien dat jullie kamertje al zo goed als af is! Wij verhuizen morgen en hebben dus nog geen babykamer. En die komt morgen ook niet, want wij gaan tijdelijk slapen in de babykamer, haha! Enige meubelstuk dat ik straks heb is een kast (waar eerst onze eigen kleren in moeten want de kledingkast komt pas volgende week). Commode wordt pas volgende week geleverd (Ikea) en wiegje staat nog bij mijn schoonouders. Ledikant moet nog helemaal opgeknapt worden (maar daar hebben we nog ruim 6 maanden de tijd voor – de baby past de eerste 6 maanden wel in het wiegje). Ik heb morgen zelfs nog geen nieuwe wasmachine om kleertjes ed te wassen… maar komt vast allemaal goed! :) Maar: wel een babybadje en een aankleedkussen. En een maxi-cosi (al staat die ook bij mijn schoonouders want die wilden ‘m graag voor me schoonmaken – hij komt van de kringloop).

Joyce -

ooh heerlijk al die baby dingetjes <3 mooi ook dat jullie het bedje van Djurre kunnen gebruiken geeft een extra mooi gevoel dek ik.

Margot -

Leuk die lijstjes boven de bank en heerlijk om die babykamer te zien ontstaan!

Liset - Beautydagboek -

Wat lief dat Djurre zijn oma zulke mooie spulletjes heeft opgestuurd, en ook nog eens zelfgemaakt! Die zwangerschapsbroeken zijn trouwens na de bevalling ook heeeel handig ;). Dan zit het lekker comfy! Het voedingskussen (of bedbuddy, noemen ze het zo tegenwoordig?) is zeker na je zwangerschap handig, ik sliep er nog maanden daarna mee, maar ook om de baby op te leggen om borstvoeding op te geven. Superhandig ding!

Willemijn -

Haha nee je noemt het nog steeds een voedingskussen maar ik noem het gekscherend m’n bedbuddy 😛

Mariska -

Leuke week! Lekker even weg geweest. Kamertje wordt al mooi!
Het bedje is nog te hoog opgemaakt. Je maakt het op op basis van de lengte van je baby. Zo liggen ze met voetjes tegen achterboord van ledikant(baarmoedergevoel) en kunnen ze niet onder de dekens schieten. Dus in begin is de lengte van je deken met laken maar 40 cm ongeveer. Meerendeel stop je onder het matras, makkelijkst als je het matras er dan even uit haalt. Fijne zwangerschap nog en neem je rust!

Willemijn -

Ik weet het 😉 Ik vind het zo alleen leuker staan voor de komende maanden. 😛 Haha! Heb begrepen dat de kraamhulp het bedje toch overhoop gaat halen dus dan komt het dan vast allemaal goed en leert ze me de juiste manier.

Kimmie -

Oooh een ding valt me altijd op: wat eet je ontzettend lekkere dingen altijd! 😀

En supermooi jurkje van Vanilla weer. Ik heb een beetje een buikje en vraag me altijd af hoe mij zoiets staat. Misschien moet ik t ook eens gaan peoberen!

Enneh alles wat met de baby te maken heeft: cuuuuuuuute!!!!

Willemijn -

Jaaa zeker eens proberen! Het verhult heel mooi. Toen ik nog een klein bultje had (dik/zwanger verhaal) droeg ik ook veel deze jurkjes omdat het wat ruimer valt bij de buik. :)

Martina -

Ik had dat ook voor, dan paste ik voor de lol ( achteraf niet lollig) m’n oude jeans die al wat ruim was rond de benen en kreeg ik hem verdorie niet eens over m’n bovenbenen heen, laat staan m’n billen! Gelukkig is het allemaal goed gekomen! Die basic hempjes van h&m zijn trouwens perfect, ik woonde daar echt in :)

Sanne Marlijn -

Die Nijntje-lamp is echt gaaf! En wat heb je de kast al mooi ingeruimd van de kleine. Ik weet nog precies het gevoel dat ik steeds kreeg als ik even de kast opendeed en met mijn handen door de nieuwe kleertjes heen ging. Vond de Split-vlogs echt heel erg leuk trouwens. Denk niet dat ik zelf snel naar het stadje zal gaan, maar het zag er wel erg gezellig uit. En die Nutella crepes, die zou ik nu wel lusten hoor!

Reageer ook