2Keep a Diary: juni #2

Deze week ging ik maar liefst 4 keer uiteten, hadden we opnames voor een campagne en was het heerlijk weer. Een heerlijke week dus. Ook nam ik afscheid van Djurre voor twee weken. Kijk mee naar wat ik allemaal uitspookte.

Maandag

Goedemorgen! Na 3 nachtjes slapen zonder Djurre was hij afgelopen nacht weer thuis gekomen van een klus. Héérlijk!

Na het ontbijt ging ik direct aan het werk.

Daar is Tien! We namen maar liefst 4 video’s op deze dag. Voor de lipstick addicts onder ons, hier draag ik Pink Pigeon van MAC. We hadden een lekkere productieve werkdag.

‘s Avonds gingen Djurre en ik uiteten. Hij vertrekt aankomende woensdag voor 2 weken voor zijn werk, dus we wilden even wat quality time samen.

Date night outfit! I Want That Mode Musthave jasje, wit t-shirt van H&M, zwangerschapsjeans van H&M en Vanilia laarsjes. Oh, en m’n lichtroze Mulberry Lily niet te vergeten.

We besloten naar Cervantes te gaan. Hier hebben ze heerlijke Spaanse tapas. Wat een fijn avond was dit. We hebben gezellig zitten kletsen en genoten van al het eten. Die avond was ik plotseling een maand verder zwanger, van een echte baby én een food baby! Maar oh wat was het lekker.

Dinsdag

Goedemorgen! Haren in de krul.

En weer aan het werk. We zijn druk bezig met de opnames voor de #LLGVideoWeek. Nummertje 5 alweer. Super leuk om te doen.

Tussen de middag oefenen we met een recept voor 2WMN en smikkelen het daarna gelijk op. Jullie kunnen vast raden welke versie het uiteindelijk geworden is. 😉

Lekker aan het werk met z’n tweetjes. Ja, dit is écht dezelfde dag. Martine heeft haar look er na het filmen weer afgehaald zodat we er niet op elke video hetzelfde uit zien terwijl het wel op dezelfde dag gefilmd is. Sssst, geheimpje! 😉

Nog even op de foto samen. Soms heb je van die werkdagen dat je extreem lekker gaat en daar worden we dan beide heel vrolijk van.

Rond 17.00 uur vertrok Martine en toen ben ik gelijk uit gegaan met Saar. Er waren meer honden op het veldje bij de haven dus Saar kon lekker even spelen.

‘s Avonds aten we deze maaltijdsalade en zijn we lekker op de bank geploft met een paar afleveringen Orphan Black. Wat.Een.Goede.Serie. Jeetje, zo spannend!

Woensdag

Het zonnetje scheen al lekker ‘s ochtends dus ik ontbeet in de tuin.

‘s Middags hadden we opnames voor een campagne in Leiderdorp. Ik heb ‘s ochtends heel lang voor mijn kast gestaan met de vraag: ‘Wat doe ik aan?’ En toen ik eindelijk aangekleed en wel beneden kwam zei Djurre: ‘Hee, je hebt een vlek in je shirt!’ Noooo! Uittrekken en iets anders verzinnen dus. Haha!

Ik heb de hele ochtend lekker zitten werken voor LLG en 2WMN en ben goed opgeschoten. Tussen de middag hebben we wat linzensoep en brood gegeten en om 14.30 uur heb ik Djurre een dikke zoen gegeven (want die ging een paar uur later weg, voor 2 weken) en reed ik in mijn waggie naar Tien. Op naar Leiderdorp voor de opnames!

Rondom Schiphol spotten we een heleboel vliegtuigen. Deze kwam super laag over. No worries, Martine schoot deze foto terwijl ik mijn beide handen op het stuur had en ogen op de weg. 😉

Onderweg stopten we even voor een plaspauze en kwamen de meest maffe kraan-en-handdroger-in-één combinatie tegen. Je ziet hier een verraste Martine die dacht dat er water uit zou komen maar overdonderd werd door een enorme zucht wind.

Stilte op de set en de camera loopt! Go!

In anderhalf uur zaten de opnames er op en was het inmiddels 18.30 uur. We reden naar Leiden om samen met Merel en Amanda (die ook bij de opnames was) van ons mediabureau te gaan eten. Het was ontzettend gezellig. Merel (de tweede van links) kennen Martine en ik trouwens al jaren. Toen zij net begon bij AdFactor waren wij ook net aangesloten bij hen. Heel leuk om met zulke toffe meiden als hen twee te werken.

Foooooood! We aten allerlei kleine hapjes bij Aan De Rijn. Erg lekker en een leuk plekje.

Na lang tafelen en borrelen werd het toch echt tijd om naar huis te gaan, het was inmiddels 22.30 uur! En ja hoor, we belandden in de file rond Amsterdam. Ongelooflijk! Om 1.00 uur was ik uiteindelijk thuis, heb ik Saar nog uitgelaten en ben ik uiteindelijk uitgeteld op bed geploft.

Donderdag

Murrrning! Het was een kort nachtje want ik sliep om 1.30 uur en om 6.30 uur was ik al weer klaarwakker. Het ritme van een ochtendmens! Ik ontbijt met boterhammetjes met kaas (ik heb een kaas tic sinds ik zwanger ben) en nectarines.

Al vroeg op de morgen zijn er allemaal spoedjes en mailtjes. Aan het werk dus.

KIJK HOE LEUK! Ik kocht dit truitje (Petit Bateau) en vandaag kwam ‘ie binnen. Helemaal mijn stijl. Ik vind hem zo leuk en kan niet wachten tot Gaai hem aan kan (maatje 62, dus dat duurt nog wel even).

Ik doe aan het marine thema vandaag. Top is van H&M, broek idem dito en de schoentjes van Hema. Zowaar een hele budgetvriendelijke outfit dames en heren!

Tussen de middag kan ik mijn ogen niet meer open houden en ik besluit een dutje te gaan doen in bed. Twee uur later werd ik wakker. Zo, dat had ik even nodig na de korte nacht.

Ik werk nog even buiten op de laptop en om 17.00 uur staat mijn broertje voor de deur. We gaan uiteten samen met mijn vader. Ik ben blij dat ‘ie wat vroeger is want dan kan hij Saar voor me uitlaten. M’n rug moet ik af en toe een beetje sparen, want die doet snel pijn de laatste weken (the tough life of a preggo). Hij loopt en ik fiets er lekker achteraan. Super lief van hem.

Om 18.00 uur is mijn vader er ook en eten we een hapje in de stad op het terras.

Eenmaal weer thuis ben ik lekker in bed gekropen en heb ik nog even gefacetimed met Djurre. Meh, ik mis hem ontzettend hoor, en dat al na één dag haha!

Vrijdag

Als ik ‘s ochtends beneden kom ruik ik een zure lucht. Ik kijk naar Saar en zie dat ze haar hele kussen onder gekotst heeft. GATVERDAME. Met een lege maag en al kokhalzend ruim ik het op. Baaahhhh! Hahaha!

Ik ontbijt weer lekker buiten terwijl Saar ligt te zonnebaden.

We zijn uit geweest, Saar is lekker nat. Ze heeft namelijk gezwommen. Daar is ze dol op. Het is niet echt een goede apporteur, behalve in het water. Dan zwemt ze alsof haar leven er van af hangt en weet ze van geen ophouden. (Ik heb geen foto’s van het zwemmen want ik had mijn telefoon niet meegenomen.)

Tijd om aan te kleden en op te maken. Vanmiddag gaan we naar Friesland, waar Het Spijshuys is. We zijn namelijk uitgenodigd voor de inauguratie van een onderscheiden. De vlog hiervan zien jullie donderdag.

Maar eerst outfitfoto’s van Martine maken in Nienoord (Leek). De tuin stond prachtig in bloei.

‘Wil, ik maak even een foto voor in je diary!’, aldus Tien. Mijn jurkje zag je ook in deze shoplog en is van Vanilia.

Happies op het feestjes! Hier wilde ik een selfie maken maar werd even afgeleid. Haha!

We hebben een heerlijke avond gehad bij Het Spijshuys. Wat kunnen ze daar lekker koken en wat een geweldig team. Loved it!

Zaterdag

‘Uit?’

Even wat boodschappen doen bij de supermarkt!

Aankleden en opmaken. Ik draag een jurkje van, nou ja, behoeft dat nog toelichting? 😉 Slippertjes zijn van Dolcis. Lipkleur of van me, myself and I. Bril van Etnia Barcelona. In case you’re curious.

‘s Middags reed ik naar Nijmegen voor de eerste verjaardag van mijn nichtje. Saar en zij genoten van de aardbeitjes aan de struik en kunnen het goed vinden samen.

Om 20.30 uur was ik weer thuis en maakte ik nog wat havermout voor mezelf. Ik was super moe dus om 21.00 uur vertrok ik naar bed. Gaaap!

Zondag

Goedemorgen! Na m’n ontbijt was het echt hoognodig om weer eens wat klusjes in huis te doen. De to do list van vanmorgen. Aan de slag!

Maar eerst… uit met Saar. Ik heb vandaag weer eens geprobeerd met haar te fietsen, zodat ik niet zo veel hoef te lopen. En dit ging goed! Zolang ik maar geen katten of andere honden tegen kom…

Nadat ik alle klusjes gedaan had stond er nog één klusje op me te wachten: boodschappen doen.

13.00 uur en alles is afgevinkt. Yay!

Gisteren kreeg ik van mijn schoonzus een grote tas vol babykleertjes en andere spullen (zoals de familiewieg) mee. Ik zocht uit wat ik wilde hebben en ruimde alles netjes op in de kast van Gaai. Heerlijk om te doen.

Kijk dit leuke broekje van Koetjes & Kaartjes die ik eerder deze week cadeau kreeg! Zo schattig.

Ik lunch met een geïmproviseerde salade van courgette, komkommer, wortel en cherrytomaatjes met twee eieren. Best lekker!

‘s Middags werk ik een beetje en kijk ik Orange Is The New Black. Ik eet Skittles op mijn eigen, maffe manier. Eerst eet ik alle oranje/rode/paarse op, tot ik alleen groen en geel nog over heb (de lekkerste samen). Daarna eet ik ze op tot ik een even aantal heb en vervolgens twee aan twee. Yup, I’m weird. Hebben jullie ook van die gekke trekjes? 😉

Er kwamen héél even een paar zonnestraaltjes door dus ik ging lekker even op een kleedje in het gras liggen, samen met m’n muppet. Hmmm!

Als avondeten eet ik wat broodjes en een restje linzensoep, terwijl ik nog een aflevering van Orange Is The New Black kijk. Ik ben gek op die serie! Na het eten maak ik mijn diary af (as we speak). Ik denk dat ik lekker vroeg naar bed ga vanavond, morgen begint weer een volle werkweek.

Deze week is voorbij gevlogen met al die leuke dingen op het programma. Volgende week zien jullie weer een dairy van Martine en die van mij zien jullie over 2 weekjes weer. Fijne week iedereen!

43 reacties

Marnel -

Leuke diary! Dat truitje voor de baby van petit bateau is echt super tof!!!!!

Tamara -

Leuke week! Ik herken het inderdaad van de skittles haha!

Anouk -

Iedereen heeft van die gekke tikjes.. zo eet ik als ik milkyway eet eerst alle chocola op en dan de rest :)

Iteke -

Haha, die skittles:D. Dat gestreepte truitje is echt leuk! Heb je trouwens het winkeltje ‘wijsneus’ aan de Vismarkt al bezocht? Erg leuke kleren (wel duuuur helaas)!

Annabel -

wat leuk dat jullie in Leiden waren, daar studeer ik! Jammer dat ik jullie niet gezien heb, maar ik woonde die week in de UB (#tentamenleven). :(

Sara -

Super leuk om te lezen! Ik lees jullie blogs nog niet zo heel lang dus waarschijnlijk heb ik het gemist, maar wat voor werk doet Djurre omdat hij vaker van huis is?

Willemijn -

Hij werkt als rope access technician, voor zijn eigen bedrijf. Heel makkelijk gezegd: Hij klimt met touwen in hoge bouwwerken en voert werkzaamheden op hoogte uit. Zo is hij nu 2 weken op zee aan het werk in een windmolenpark. :)

PatriciaKleijn -

Lekker weekje wat balen dat djurre zo lang weg is! Gelukkig heb je Martiene nog 😉 en dat met die M&Ms doe ik ook altijd zo :p

Japkejanneke -

Wat een leuke week. Het lijkt me niet fijn dat Djurre zo lang weg is, maar gelukkig heb je Gaai nog lekker bij je ;). Je hebt echt al een mooi buikje, hoor. Wauw! En dat met die Skittles: dat doe ik ook, haha, maar ik laat altijd de oranje liggen.

Martina -

Ik snap dat je Djurre erg mist! Ik mis mijn vriend ook altijd zoveel als hij op pad is voor zijn werk. Het gaat dan maar om korte momenten, maar dat hij niet bij mij slaapt vind ik maar niks,..

Kirsty -

Wat vervelend dat Djurre zo lang weg is! Gelukkig heb je wel meer dan genoeg te doen, dan gaat de tijd toch wat sneller! Wat heb je trouwens heerlijk gegeten zeg!

Joyce -

Ik keek Orphan black zo ‘weg’. Nu nog bezig met seizoen 3. En nu wat minder tijd om het in een paar dagen helemaal te kijken dus nog langer plezier ervan! :)

Janneke -

Wat leuk zeg. Mooie foto’s!

Mariska -

Arme jij, het lijkt me de hel om als zwangere kots van je huisdier op te moeten ruimen! Ik sta als onzwangere altijd al bijna te nekken. Mijn kat kotst de laatste tijd steevast op onze bank en ik krijg de vlekken er met geen mogelijkheid uit. Ook al geprobeerd met Biotex. Heb je nog tips? 😉

Monique -

Hahaha ik doe precies hetzelfde met skittles. Alleen met de kleuren anders.
Ik eet eerst oranje op, dan groen, dan paars totdat ik alleen gele en rode heb en die eet ik ook altijd 2 aan 2. Hahaha

Melissa -

Klein foutje, er staan waker ipv wakker op de helft ongeveer. Leuke diary XXX

Nesrin -

Dat lichtblauwe jurkje staat jou helemaal geweldig.

Wat is dat PB truitje lief zeg. Heerlijk veel eetfoto’s ik ben heel benieuwd naar het recept wat jullie daar hebben gemaakt voor 2WMN.

Renée -

Hey wanneer komt er weer een zwangerschaps update of een shoplog of een video waarin je dingen vertelt over gaai? :)

Jilte -

Willemijn wat begint je buikje mooi te groeien zeg. Wat balen dat Djurre zo lang weg moet. Wat voor werk doet hij?

Margriet -

Ooh dat broekje dat je kreeg is echt schattig! :)

Lindsey Beljaars -

Oh wat een heerlijke fotos weer!!

Sofia -

Wat een prachtige foto van jou en Martine! En wat is je lichtblauwe Vanilia jurk mooi!

Sylvie -

Weer heel leuk om te lezen! Je bent prachtig zwanger!

Renee -

Wat een leuke en gezellige diary! Heerlijk veel foto’s, love it! Wij kijken ook Orphan Black, nu seizoen 3. In 2 weken tijd. Zo spannend!

Do -

Wat een leuke foto’s. Dat blauwe jurkje van Vanilia staat je erg mooi, al die baby-kleertjes zijn echt zo schattig! Fijne week :)

lifetimes -

Ik blijf jullie diary’s altijd heerlijk vinden om te lezen. Lijkt me wel pittig als Djurre zolang weg moet. Gelukkig heb je zat te doen, haha! En die kleertjes, het is echt om bij weg te smelten! Love it! Xx

Marleen -

Je babybuik begint echt te groeien, zo leuk om te zien! En die hoed die een paar keer voorbij komt staan jou en Martine echt heel goed. Fijne week!

Jennifer -

Ziet er weer leuk uit! Dat blauwe vanilla jurkje staat je super goed!

Nicole -

Wat staat die lichtblauwe jurk prachtig!!

Angela -

Wat grappig die skittles tik; ik ben ook zo’n neuroot en eet vaak ook in even aantallen!
Wordt altijd erg blij van het lezen van 2 keep a diary!
Jullie zijn erg inspirerend, ga zo door!

Miranda -

aaah een babybuikje op de outfitfotos!:) zo mooi!:)
Lijkt me lastig dat Djurre zo vaak weg moet, ik vind het al lastig wanneer mijn man weg moet voor z’n werk maar dat is maar heel af en toe en nooit langer dan een paar dagen…
Gelukkig heb je veel afleiding zo te zien:)

Danielle -

Die gele jurk staat je echt heel mooi! Je hebt een leuke week gehad zo te zien. Veel plezier aankomende week.

Margot -

Wat een leuk en druk weekje! En wat zijn al die babykleertjes schattig!

Irene -

Super leuk diary! Vind de manier hoe jullie je week inplannen echt super leuk om te zien! En je babybump is prachtig!

Melissa -

Wat leuk om weer naar jou week te kijken. En wat was het inderdaad lekker weer! Jou buikje groeit al mooi en wat heb jij een mooi buikje

Joyce -

Kleine tip. Koop een fietsriem voor Saar. Die bevestig je aan je bagagedrager en klikt automatisch los als ze weg zou rennen. Heel veilig 😉

Willemijn -

Oh dat klinkt handig! 😀

Jessy -

Dan kan je denk ik beter een Springer nemen, stel je voor dat ze losklikt en onder een auto rent. Een springer vangt de ‘klap’ op zodat je niet omvalt met de fiets. Hij klikt alleen uit zichzelf los als je hond aan de verkeerde kant van een paaltje ofzo rent. Ik heb er jaren geleden op marktplaats één gekocht voor 20 euro en gebruik hem nog steeds, zelfs een rottweilerkruising kan hij aan dus een labrador moet ook kunnen 😉

Joyce -

wat groeit je buikje al goed zeg, zo mooi om te zien!

Iris | Todayslipstick -

Wat heb je een prachtig buikje en mooie kleding <3 Je ziet er echt altijd leuk uit!
Liefs, Iris

Lucindainwonderland -

Ziet er uit als een heerlijk weekje… en vier keer uit eten… ja die weken zitten er tussen en dat moet kunnen, zeker als je het daarnaast zo druk hebt. Leuk zeg dat de baby-bump echt steeds duidelijker wordt. xxx Lucinda

Natasja -

Wauw je buik begint al echt goed te groeien! Wat leuk! Wat vervelend voor je dat Djurre weg is voor 2 weken. Wat voor werk doet hij eigenlijk?

Suzanne -

Leuke foto’s, lekker zomers ook!

Reageer ook